![]() |
Re: DJ 07 PJJ - Logan
aproape una ! :))
|
Quote:
|
Blana rau :twisted: am vazut-o si eu la expo :D
|
arata bine loganelu ( doapele alea in locu gaurilor sunt ultima fitza ) :))) ...
cei cu galmele alea in caucioace? e din cauza k sunt intinse? |
2 Attachment(s)
sper sa nu fie cu suparare :arrow:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Sa o iau cu inceputul. Am scos siglele iar cand am vopsit-o pe casco , cei de la Redac au "uitat" sa le astupe. daca lasam gaurile asa...intra apa. Oricum pana la primavara o sa arate putin mai bine..mai clean si mai simpla :D 2 - galmele , au fost singurele cauciuce 205/45 de la vulcanizare si au zis ca aduc altele intr-o sapt, dar...nu a venit marfa. asa ca a venit evenimentul si au ramas asa. Masina are multe minusuri, pe care o sa incerc sa le elimin pas cu pas. Multumesc mult prentru apreciere si pentru poza, cine a mai facut poza, va rog sa le urcati aici. Sunt perfect multumit, sunt bucuros ca am cunoscut foarte multa lume cu care vorbeam doar din tastatura... vipermihai - dupa poze imi dau seama cine esti. Multumesc mult ! Am primit si un mic cadou din partea STANCE | WORKS Romania :twisted: + Cateva poze...revin cu mai multe. |
daca ai primit si cadouri inseamna ca ,ai fost bine primit la Bucuresti :lol:
|
rade inima in el :lol: acum pe cat e de slab pe atat e de umflat :lol:
|
a.. am uitat sa multumesc cui merita cel mai mult ... Multumesc Andrei ( RideTheRiddle ) pentru tot, pentru plimbare..pentru mancare...pentru ca ne-ai gasit hotelul...pentru tot, oameni ca tine...mai rar ! :shock:
|
oricand cu cea mai mare placere :D
|
2 Attachment(s)
hai ca nu ma pot abtine sa nu pun si eu 2 poze.:))
ps: frumoasa plimbarea :D |
frumos frumos , felicitari :D le meriti !
|
3 Attachment(s)
Si eu :D
|
Vrei sa spui ca ai mers asa low cu ea??...Sau ai mai lasato cand ai ajuns in bucuresti??...Masina arata extraodinar de bine..Felicitari;);)
|
azi am vrut sa te vizitez dar nu mai erai:(
|
Quote:
|
Quote:
|
cum o vezi aici : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1319317393 asa merg, asa am venit cu ea, poza e de pe autostrada.
Am plecat sambata seara |
Frumos omule :lol:
|
1 Attachment(s)
Fata de cum esti aici e mai ridicata....
Ce planuri mai ai cu ea?:D |
Quote:
R.Equinox - planuri multe. in primul rand sa fac portbagajul clean si o alta bara, ramane de vazut cum va arata bara..oricum..clean :-P |
Eu am vrut sa vad masina si sa te vad si pe tine dar n-am stiut ca stai pana sambata.Poate cu alta ocazie.E posibil sa ajung pe la slatina cat de curand si poate ne intalnim
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si a mea e plina de defecte, am vrut sa ajung sa prind curaj pentru la iarna , pentru ce urmeaza sa fac :lol:
Bogdy, ma bucur ca te-am cunoscut, esti inca un super om pe care l-am cunoscut la Bucuresti ! :dance: |
Quote:
Cat despre LOWgan este demn de expus foarte tare multa bafta pe viitor cu proiectul.....:twisted: |
Bine ai zis-o cu parprizul spart...daca o sa vezi poze cu M5-ul TEA...parprizul spart..rau :rolleyes2
Ne vedem la primavara , mai low..mai clean..mai frumosi :lol: |
Quote:
Ne vedem la primavara mai LOW mai CLEAN si pentru mine sub Banner-ul altui club auto:lol::lol::lol: |
culmea, tocmai pentru ca este vorba de un m5 putem vorbi de parbriz spart...marca nu face totul, erau dacii acolo care il bateau la cur grav :lol:
|
Quote:
Despre M5 daca il ducea capu sa dea capota jos iti zic sigur nu mai facea nimeni vreo remarca precum ca are parbrizul crapat , la un asemenea motor putea sa nu aibe nici usi:lol::lol: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Clar o sa ne mai vedem la multe alte evenimente ! :twisted:
PS: o diferenta, intre a mea si una...stock :lol: |
ieri nam dat de tine si-mi doream asa mult sa-ti vad live golanu :D l-am vazut doar peacela gri care in realitate este mult mai frumos ca- poze8)
|
nu m-am trezit sa vin la vtm :lol:
|
1 Attachment(s)
Micul cadou de la STACE|WORKS ROMANIA !
|
Care'i ala ca nu ma prind / nu il vad :rolleyes2
|