![]() |
Cerrone - Supernature (Danny Tenaglia DT's Legendary Club MIX)
|
vreau si eu loredana le le le care are please post here ... nu o gasesk nicaieri .. !
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
fa`o rar ..s au zip si merge pusa k mp3 nu mere mi se pare ... sau zi`mi macar d unde .. nu zice dc++ k nu pot sa le ia ud`acolo |
1 Attachment(s)
una care mie imi place mult... defapt... suie rupe tot oricearfi...
|
1 Attachment(s)
ai ai ai aiiii aiiiiii
de 3 ani de zile caut melodia asta.. cu pauza of course.. daaamn in sf am gasit-o .. mai place cuiva sau sunt ... ultimul mohican care mai asculta odata la 3 ani asa ceva ? :lol: |
Re:
Quote:
|
James Zabiela @ Kristal Club , Bucharest ( 6 hours set ) 4.17.2004
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: interesant si ... bun la chestiile astea de ... :) :) 6 ore .... e ca ... nu mai trebuie sa stai sa iti faci playlist in winamp ... o lasi ... si nu te mai deranjezi :) :) 6 ore.... shockant....... si totusi super tare.. zabiela ... rules :) u should try it :) :) :) :) :) are doar 400 de mega mixul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
ce gen e?
|
horror .... sau .. comedie .. depinde...
de unde puii mei sa stiu .. ? u know...... i am a frickin` noob @ this kinda stuff ;) so ... e genul ala misto ... nu cred ca o sa-ti placa.... ptr ca tu esti mai mult cu break beat`ul. . nu prea gasesti break beat pe aici ... dar ... merita incercat , mie imi place ... |
hmmmm... trance? zimi cum suna.... zimi plz vro melodie din set daca shti
PS nu numa brakebeatu imi place :P |
dudule... e house , nu cred ca e trance ... daca-mi zici sa fac diferentza dintre house trance sau mai stiu eu ce ... ne suparam :P ti-am zis ca-s paralel in pm , deci decat sa vbesc prostii mai bine , tac...
nu e trance , nu cred ca e trance... e muzica de club.. nush ce puii mei sa zic :) e muzica frumoasa.... multumit ? :P |
hahahhaa surpriza ...
are si breakbeat in ea.. e chiar tare... super tare P.S - are 6 ore :) cine stie ce mai descopar :) (sry tekno , nu stiam ca are breakbeat , ------->>>>>>> Ia-l ca e super !!!!! , omg ... superb .. ;) ) |
unde-l gasesc? :)
ps... nu ne suparam... nu-i dece :) |
dc++ cel mai simplu ;)
|
Trick Daddy - Represent ..... `sto mel ;) .... use dc++ :D
|
O ascultam la michael in masina in toamna :lol: :P
|
1 Attachment(s)
:twisted:
|
1 Attachment(s)
4 sum1 sp3cial 2 me... ;)
o melodie frumusica .. la fel ca si ea.. |
Fratzilor dau orice pe mix`uri cu vali barbulescu plsszzz de unde iau sau punetzi sus plszzz
|
Armin van Buuren - A State Of Trance.mp3
....si asa n`am mai dat de multisor pe aici :( :oops: :( |
Dj Tiesto - Live Damsquare Amsterdam.mp3
uuuu... i`m alive... :) :lol: |
1 Attachment(s)
super piesa :dance: :dance: :dance: :dance:
|
1 Attachment(s)
de pe Scandalos, albumul nou
superpiesa :chuckel: |
ok... si ca sa nu fiu in afara topicului .... o sa va recomand o piesa ceva mai veche... dar super super faina.... EvL & MRally shtiu... :P
Solar Stone - Seven Cityes.mp3 :oops: |
oooooooo traiasca dom` emil :D
dudule , poate doar MRally o stie.. eu nu o stiu :( :( upload ?! :D :D |
Una misto! Daca sunteti cuminti va dau house marfa si cat de cat rar! Adica nu il gasesti pe dc++.... :)
|
|
Re:
Quote:
|
NSL_Doru,a zis o`neal k o sa ti`o puna pe forum(melodia) sa o dwnl`.dar cand,nush,k e busy si tired... :roll:
|
1 Attachment(s)
O melodie tare! Club care n-o ia e manelist :lol:
|
sexxy rau de tot melodia :lol: :lol:
|
NSL_Doru o voi ``aplica`` cat de curand posibil... momentan nu prea am timp... sincer... dar promit ca o voi ``aplica`` ...
P.S.: Care melodie EvLSant0s ? si... respect moshu`... :* :) ... |
1 Attachment(s)
deci am gasit o super piesa!!!!!!
|
Solar Stone - Seven Cityes :P respectele mele domnu` emil :P izbiteas :P
|
respectele mele dom`le EvLSant0s ... sper ca`ti place melodia ... mie imi place la nebunie... deci e una din preferatele mele... si doar stii ca te izbesc mult de tot... :twisted: :lol: si ca sa vezi cat de mult te izbesc iti mai dedic o piesa super...
[Live @ Ministry Of Sound Radio] -=> Matt Darey & Adam Whites - Live @ MOS Radio 06-01-2005 - Part 2.mp3 |
hmmzz..tare mi`e k va dau cap`n`cap :twisted: pe mine nu ma mai izbiti fire`ati voi a fiti.. :( anyway...
Max Linen -> Flashback (Ministry of Sound2005) Infusion -> Girls Can Be Cruel(Ministry of Sound2005) Timo Di Roy-> Don`t Stop(Ministry of Sound2005) Tiga -> Pleasure From The Bass(Ministry of Sound2005) :wink: |
luuuuuuuul... pe tine te`am izbit intotdeauna de tot ce prindeam in cale... cum sa nu te izbesc eu ? tocmai pe tine ? luuul.... n`ai tu fericirea asta :) :twisted:
Airwave_Global_DJ_Broadcast_Party_931_07-02-2005[/b] |
1 Attachment(s)
upload!!! upload!!! upload!!! upload!!!
ps: dj tiesto - live at sensation amsterdam e mult prea tare! (mai ales sa faci autostrada pe ea :wink: ) |
NSL_Doru
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning