![]() |
Re: Renault 19 Europa
4 Attachment(s)
Si am inceput montarea...cam ce se vede in poze am putut monta azi,am spalat si mochetele,maine sper sa termin cu interiorul.
|
6 Attachment(s)
Astazi am montat chederele,interiorul ...fara scaune ca trebuie sa'mi sudeze tata cate un surub de la fiecare ca s-au rupt la desfacere si am montat hoodscoop'ul.
|
frumos ;)
|
Hai ca iese bine:D
|
Maine sper sa ma apuc si de exterior,dar imi trebuie un set de bandouri ca ale mele sunt jalnice,sparte si nu le pun.
|
2 Attachment(s)
Inca 2 poze.
|
tipla!
|
supernova aia ce e cu ea acolo? dezmembrari?
|
Ce Supernova vezi ma :))?
|
1 Attachment(s)
Ce faci tu acolo se numeste... TZIPLA !! niste jante frumoase pe masina, lasata, geamuri fumurii si gata ! :D uite o idee de jante :twisted:
|
ca noua masina! 8)
|
1 Attachment(s)
Japo-multumesc pentru apreciere,stiu modelul si imi place foarte mult,momentan nu prea mai sunt bani de altele dar am un set(vezi poza) ...nu e cine stie ce dar pe viitor sper sa'mi iau ceva mai frumos.
bujuKYL-multumesc si tie pentru apreciere. :D |
Quote:
|
Nu pot spune un pret pentru ca multe elemente sunt luate pe schimb sau ce mai aveam eu de pe celelalte masini...si nu cred ca voi face un calcul final.Conteaza ca a iesit cum vroiam.
|
la postul 246 a doua poza in stanga
masina alba |
E o 1310 aia:lol:
|
4 Attachment(s)
Mai e putin si gata...mai am de montat bandourile,se lucreaza la bara spate,mi-am facut si asigurare,luni urmeaza ITP.
|
Quote:
|
+1..merita, pentru ca sunt cam deteriorate, si daca ai facut treaba buna pana acum...ar fi pacat.
|
2 Attachment(s)
Stiu asta,oricum asa si faceam dar mersi pentru grija ;))
Inca 2 poze... |
2 Attachment(s)
Am incaltat jantele spate(185x70),le-am montat,nu mai ramane decat sa imi fac inele de centrare pe fata ca sa le pot monta si pe celelalte...si sa o cobor.
|
Mare rau balonu ala la anvelope!
|
Parerea ta,pe 13 cat vroiai sa pun...?Oricum asa ramane pana imi iau alte jante,asta nu foarte curand.
|
Ho bre nu te ataca, isi mai da lumea cu parerea, puteai sa raspunzi frumos! :rolleyes2 Am inteles, mai astepti pt jante.
|
Daca asa ai interpretat e problema ta.
|
6 Attachment(s)
Cam gata troaca incat sa merg cu ea,urmeaza suspensia,directia,admisia,audio,folii...etc,dar macar ma pot bucura de ea :X
|
sal...imi place cum a iesit la spate cu jantele(chiar daca-s pe 13 macar nu-s de tabla)dar mai ales finala .
app:jantele raman la culoarea lor ? |
Momentan raman culoarea lor,o sa le schimb cu niste table dublate pe 14 sau 15,nu m-am hotarat inca...si multumesc pentru aprecieri.
|
Aline buna treaba! frumos ti-a iesit! nu ai asteptat degeaba atata timp! felicitari8)...care tie urmatorul pas pentru ea?:D:-P
|
Multumesc,pai mai am de facut cate ceva,suspensie...vreau sa imi iau praguri si eleron de 16v...si apoi nu stiu.
|
Quote:
|
Trebuie sa o las,arata urat asa.
|
5 Attachment(s)
Deci de azi pot merge legal (mi-am facut si ITP'u),intre timp mi-am schimbat placutele de frana,mi-am pus un silencer la toba,se aude putin spart sunetul evacuarii din cauza catalizatorului gol care mi-a fost lene sa'l inlatur dar se va face zilele astea aceasta operatie,mi-am inlocuit un tambur pe spate si 2 saboti,in sfarsit am frane si trebuie sa'mi iau bujii(merge in 3 pistoane din cauza unei bujii),filtre (aer,benzina,ulei),sa schimb uleiul,sa fac aerisirea sistemului de racire si totodata inlocuirea amestecului apa-antigel...cert este ca o sa ma vedeti cu ea mergand ;))
Uitati si un filmulet cu evacuarea...era motorul rece ...l-am turat pana la 3700rpm(spre final unde se aude mai bine) https://www.youtube.com/watch?v=34iu8x8HieM&feature=plcp |
Se aude frumos la sfarsit !
|
Pune aliajele si pe fata. Pe viitor sper sa faci tablele alea dublate si sa urci pe ele niste cauciucuri cu talon mai mic.
|
Daca imi pun dublate vor fi cel putin pe 14'' :D
|
:-Psuper
|
15' cu talon intre 40 si 50
cu 7 j |
Vedem,deocamdata raman astea pe 13...
|
5 Attachment(s)
Am ajuns acasa dupa o saptamana petrecuta la Bucuresti si am constatat ca mi s-a defectat electromotorul si daca tot sta masina am zis sa dau carburatorul jos sa'l curat si sa'i iau garnituri noi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning