![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
Quote:
|
1 Attachment(s)
Culoare masina +jante :oops::oops:
|
3 Attachment(s)
Vand minunatia mea :((
La pretul de 40.000 $ avand in vedere ca am luat`o la 29.000$ (adica am primit dif. =dar atata a dat fostul propietar) Si cum arata acum , zic ca merita toti banii. Si cate modificari a primit :( ... PS:Masina se vinde fara geamuri fumurii , ca ma luat militia si a zis sa le dau jos .. :))) |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Masina a primit Turbo....SI cum am facut reclama deja o aparat sponsori..Care mai vrea sa-mi deie un PM :arrow:-SuNt interesat de masinuta..Vb la tel;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
:arrow::arrow: |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Mi-am cumparat astazi un sasiu de BMW E36 , am incercat in cele din urma sa il "imbrac" . Mai am de pus evacuarea pe el , de vopsit , schimbat jantele , motorul si multe altele . Acum vi-l prezit asa cum e , nu este chiar stock .
Eu m-am indragostit de el :x asa urat cum e el acum :x - Sasiul - 1350E - Exterior , Interior - 800E - Suspensii - 700E - Arcurile + Amortizoare - 650E ( H&R Ultra Low ) - Discuri + Etriere - 350E ( Brembo ) - Motorul - 600E ( Deocamdata este unul de 380HP ) Sper sa va placa si voua :peace: |
3 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
S`a dus si iubirea mea ... (Toyota .. )
La gauzaru de R.equinox care o chinuie .. ( asa a zis :)) ) am dat`o la schimb pe Mercedesul lui e190 .. si a dat 20.000 dif .. ( prea putin ) Am multe planuri cu ea:twisted::twisted: ... sper sa fie toate indeplinite.. Primul lucru . sa o trec pe numele meu .. Un kit amg.. un motor amg .. niste black`uri .. Enjoy.. :arrow: |
6 Attachment(s)
Quote:
DEspre masina--Se prezinta bine...dar spirit bulangiu asta o zis ca are un motor super..dar nam trecut 180 cu el:sad:...AM planuri destul de mari cu ragalia asta Poze:arrow: |
iti trece cauciucu prin aripa in fata :P la toyota
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Spirit..-Macar eu am permis....nu frec menta:lol::lol: |
M-am hotarat sa vand masina...m-am plictisit de ea si vreau sa ma bag pe drift,cine vrea sa o cumpere sa imi dea pm cu detalii.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am scos masina de la vopsitorie :peace: Imi place la nebunie cum a iesit culoarea .
Am fost cu ea la un service , mi-au schimbat jantele . M-au costat cu tot cu cauciucuri cam 700 de euro , mi-au pus si o evacuare sport , se aude bestial :x Sper sa va placa . Astept pareri sau critici bine inteles :hug: EDIT: Mai am de schimbat motorul :> Si sa vedem cum o inscriu pe numele meu . Ca am probleme cu legea :)) |
Quote:
|
In seara asta ma duc la R.equinox sa imi cumpar jenti si toba pt fabia:)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mi-am inscris si BMW-ul azi :peace: I-am pus si folie pe geamuri . Din plictiseala , am zis sa vad cum da cu geamurile fumurii . Si cred ca o sa ramana cu foliile , daca nu ma prinde militia . Sper sa va placa :P
|
Cum ai fcut nr de matriculare...razvan17r ?:oops::oops:
|
3 Attachment(s)
Salut baieti.
Bmw-u` nu mai e:(. L-am vandut cu 6500$ si cui l-am dat, dupa o saptamana o facut accident cu el, dauna totala. Nu am poze cu el. Ultimele poze cu el sunt de la ultimele modificari. R.I.P. BMW:cry: Ultimele modificari au fost franele cu etriere Porsche Am gasit ceva pe net, si l-am luat, trebe sa ajunga. Arata in stare buna. Nu am avut timp sa ma duc dupa el, sper sa fie bine cand ajunge. Ce ziceti de noua jucarie?:D Numa poza asta am cu ea |
Quote:
Frumos VW-ul , dar parca prea micut . Iti dau un sfat , cauta-ti tot un BMW :x BMW rullz EDIT: Un Seria 3 coupe , modelul nou . Eu daca imi mai maresc bugetul imi iau un X5 :peace: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si eu am reusit sa-mi iau mult asteptatul E46 : Are kit de M motor : 2.0 Benzina... Acum ca am ajuns cu el acasa in mare parte il las asa doar ca il cobor mai jos si sa schimb evacuarea cu una originala... |
Quote:
Arata frumos;);) |
2 Attachment(s)
Salut azi am pus bod kit pe masina :lol::lol::lol::lol: si lam vopsit...
Bafta cu proiectele... Ps: O scot la vanzare oferte...8)8)8) |
1 Attachment(s)
Am gasit si eu un anunt cu un X5 , ce ziceti se merita la banii astia ? Sau sa raman cu E36-le Touring ?
|
razvan17r arata destul de bine ;);)
|
Quote:
Mai astept pareri :peace: |
8 Attachment(s)
Quote:
La E46-le meu am schimbat asa : - Telescoape H&R : 500 Euro - Arcuri H&R : 500 Euro - Discuri si etriere Brembo : 500 Euro - Evacuare M-Power : 500 Euro Sapt asta am sa caut alte roti si poate o si vopsesc... mai vedem |
3 Attachment(s)
A ajuns Broscuta. A ajuns la ora 4 fix. De atunci am apucat sa-i dau jos semnele de VW de pe fata si de pe spate si barile si sa fac comanda pentru altele, sa pun alte oglinzi, care le-am primit deodata cu masina, deoarece fostul proprietar a rupt o oglinda, si le-a comandat pe astea, da` nu a mai apucat sa le puna. Urmeaza jantele, trebe sa dau o tura sa vad ce gasesc. A, am uitat sa spun, cu masinuta am negociat la 4500. O sa fie mai frumoasa ca BMW-u
|
2 Attachment(s)
Bv Baieti..
Ma spirit...Uite o idee sa-ti faci despre masinuta;);) PS-Fa-mi un pret pentru -2 Spoilere de Toyota supra fata/spate....Sa fie Clean si frumos Niste jante.... SI o vopsea buna... |
2 Attachment(s)
Se vinde/schimba bmw e36
Twin turbo 652cp Masina merge exceptional. |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Vand / Schimb BMW E36 Touring 325i
Motor Original BMW , V6 600HP - Astazi i-am cumparat motorul , Jantele sunt BBS + Cauciucuri YOKOHAMA , m-au dus toate undeva la 1500E - Masina a fost intretinuta , 55.000 KM reali , geamuri electrice fata/spate , ABS , ESP , piele , climatronic ! Pt oferte , PM sau lasati un reply aici :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning