Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Pareri, idei, discutii referitoare la Virtual 4Tuning League (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/27669-pareri-idei-discutii-referitoare-virtual-4tuning-league.html)

Cipprik 18-12-09 02:02

Re: Pareri, idei, discutii referitoare la Virtual 4Tuning League

Si invinsii sa aiba dreptul mai departe ? :))
Foarte tare !8)
Macar asa poate am si eu o sansa sa nu mai cad cu un `batran`:lol:

Rares_CRM 18-12-09 18:01

Si din partea mea e ok, daca aveti chef de lucru. :) spor!

no limits design 18-12-09 19:18

Quote:

Originally Posted by Cipprik (Post 2901804)
Si invinsii sa aiba dreptul mai departe ? :))
Foarte tare !8)
Macar asa poate am si eu o sansa sa nu mai cad cu un `batran`:lol:

e acelasi lucru....la un moment dat oricum o sa ajungi "fata in fata cu un batran"(cum zici tu).....

am si eu o intrebare pentru organizatori....pana in ce etapa o sa votam noi?ca ideea a fost okay pentru prima etapa dar o sa ramanem din ce in ce mai putini si nu e corect sa votam noi....

CrazyMan 18-12-09 19:38

banuiesc ca in continuare , vor vota toti participantii originali, chiar daca nu s-au calificat mai departe .

no limits design 18-12-09 19:42

Cat de obiectivi crezi ca o sa fie userii?.....care poate sunt prieteni cu unii care merg mai departe sau poate le e ciuda ca au pierdut in fata unui alt user.Este o idee stupida.Eu astept totusi raspunsul unui organizator care sa gandit poate la asta deja.

maf 18-12-09 19:46

si daca nu vreau, sau nu vor ceilalti, ce face, voteaza ultimii 2?

vreau sa spun ca sistemu asta de votare e de shit ......
si niciodata nu o sa fie bun pt ca sunt multi care saruta dosurile altora :)) si multi prieteni care se sustin intre ei..... am exemple!

luati si revizuiti sistemul de votare, totusi daca faceti asta acum trebuie refacut si primul vot,

geox daca esti numit sa te ocupi de astea trebuia sa fii atent si sa gandesti bine planul de votare....

Cipprik 18-12-09 20:20

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 2903618)
e acelasi lucru....la un moment dat oricum o sa ajungi "fata in fata cu un batran"(cum zici tu).....

am si eu o intrebare pentru organizatori....pana in ce etapa o sa votam noi?ca ideea a fost okay pentru prima etapa dar o sa ramanem din ce in ce mai putini si nu e corect sa votam noi....

La un moment dat , dar cel putin nu din prima :D

Geox` 18-12-09 20:44

Eu nu am nici o treba cu organizare acestei etape.
Eu doar am venit cu ideea ca cei care au iesit sa participe intre ei intr-o a-II-a parte a concursului.(Cadou de Sarbatori:lol:).
Cat despre votare nu stiu ce sa zic nu mi se pare nici mie normal sa voteze concurenti,dar despre alta metoda nu am idee.Ceea cu desemnarea unui juriu e aceiasi treaba,prieteniile fac totul si tot o sa iasa un intreg scandal.
Ar trebui ca cineva dinafara sau nu pot sa-mi dau seama cum sa se faca jurizare astfel incat sa iasa bine.Cand o sa am vre-o idee am sa o expun aici.

Rares_CRM 19-12-09 12:22

Aceeasi useri vor vota pentru fiecare grupa, adica cei 16 inscrisi. Daca ai iesit din joc, nu inseamna ca nu poti vota. :)
Nu se i-au in considerare voturile altor useri.

LE: Cum a zis si Geox, cu jurizare iar nu poate fi ok. Eu zic ca asa e cel mai bine, si pe alte site-uri se practica la fel, si nu au existat probleme.

CrazyMan 19-12-09 13:10

Quote:

Originally Posted by CrazyMan (Post 2903666)
banuiesc ca in continuare , vor vota toti participantii originali, chiar daca nu s-au calificat mai departe .

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 2903677)
Cat de obiectivi crezi ca o sa fie userii?.....care poate sunt prieteni cu unii care merg mai departe sau poate le e ciuda ca au pierdut in fata unui alt user.Este o idee stupida.Eu astept totusi raspunsul unui organizator care sa gandit poate la asta deja.

Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 2905149)
Aceeasi useri vor vota pentru fiecare grupa, adica cei 16 inscrisi. Daca ai iesit din joc, nu inseamna ca nu poti vota. :)
Nu se i-au in considerare voturile altor useri.

Pun pariu ca te simti cam prost acum, NLD ... :lol:

Most_Wanted 19-12-09 13:25

orice am face , ceva tot nu o sa fie bine , o sa facem juriu .... pentru urmatorul v4tl
acum mergem asa pana la sfarsit ... ,

no limits design 19-12-09 13:56

Quote:

Originally Posted by CrazyMan (Post 2905243)
Pun pariu ca te simti cam prost acum, NLD ... :lol:

Nu ma simt prost,stai linistit.Bafta la toti, eu am terminat cu vorbaria ca nu prea imi sta in caracter sa fac scandal si ma apuc de masina.

CrazyMan 19-12-09 21:12

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 2905354)
Nu ma simt prost,stai linistit.Bafta la toti, eu am terminat cu vorbaria ca nu prea imi sta in caracter sa fac scandal si ma apuc de masina.

Corect. Bafta in continuare si tie , si celorlaltor participanti. Fie ca cel mai bun sa castige !

maf 20-12-09 00:41

..... idee de jurizare? ar fi asa , cei care vor sa participe trimit masinile pe mail doar celui care se ocupa de el(de concurs) ...... si acesta o sa faca un topic unde se voteaza, masinile vor fi notate A B C .... , si lumea o sa voteze masina nu omu ......

dar lenea-i mare :-j

Geox` 20-12-09 08:18

Fiecare are stilulul` sau...mai ales la lurarile bune iti dai seama f usor a cui e.

maf 20-12-09 10:02

Quote:

Originally Posted by Geox` (Post 2907215)
Fiecare are stilulul` sau...mai ales la lurarile bune iti dai seama f usor a cui e.

frate, nu zic shantzu e bun, dar nu a lucrat la masina mult pt k nu a avut timp il inteleg, a pus alte jante mai mari , a facut un clean look si a lasat-o low.....

eu am umflato am pus kitu de rieger si jantele am facut si 1pic de chop la plafon si am luat bataie (recunosc ca am selectiile 1pic din topor pt ca lucram pe laptop cu un mouse imprumutat si stand in pat, astea is conditiile in camin) ...... ba daca nu ma vota nimeni mai ziceam, dar m-a votat si nld si plm tipu lucreaza cel mai bine acum , crek are totusi un ochi format...

Geox` 20-12-09 10:23

Si eu te-am votat nu mi sa parut o lucrare f buna,dar in comparatie cu a lui shantzu ai lucrat mai mult,ai schimbat bc.
Tu ai mai primit cateva voturi,dar eu niciunul:D,asta e il mai pun la lucru pe nld ca nu pre a mai facut nimic in ulima vreme :lol:
O sa fac si eu masina asta care e acuma.:twisted:

Rares_CRM 20-12-09 12:05

Quote:

Originally Posted by maf (Post 2907410)
frate, nu zic shantzu e bun, dar nu a lucrat la masina mult pt k nu a avut timp il inteleg, a pus alte jante mai mari , a facut un clean look si a lasat-o low.....

Pai tocmai.. calitatea conteaza, nu cantitatea. ;)

maf 21-12-09 00:29

adica rieger e urat, sau lucreaza naspa ? sau ce vrei sa zici ? inca cv, imi place ca ai ceva de spus despre lucrarea mea dar nu ai cv de aratat din partea ta ...

si in legatura cu votu, masinile tuturor participantilor sunt de calitate de avem toti dreptul sa votam nu? ...... liga organizata ca in romania....

macar nu mai vb aiurea ca si aici avem parte de coruptie :) ........ daca as fi intarziat eu sau altcnv nu ni se permitea sa urcam lucrarea si etc.....

CrazyMan 21-12-09 00:57

Quote:

Originally Posted by maf (Post 2909905)
adica rieger e urat, sau lucreaza naspa ? sau ce vrei sa zici ? inca cv, imi place ca ai ceva de spus despre lucrarea mea dar nu ai cv de aratat din partea ta ...

si in legatura cu votu, masinile tuturor participantilor sunt de calitate de avem toti dreptul sa votam nu? ...... liga organizata ca in romania....

macar nu mai vb aiurea ca si aici avem parte de coruptie :) ........ daca as fi intarziat eu sau altcnv nu ni se permitea sa urcam lucrarea si etc.....

Cu toate ca iti inteleg indignarea (tu ai investit mai mult timp si efort in realizarea lucrarii), problema este calitatea lucrarii tale. In mod cert, vina nu este a ta ca grafician, ci a conditiilor precare (de camin = laptop + mouse strain) pe care le-ai avut la dispozitie.
Piesele Rieger sunt geniale, dar problema nu a fost ca e kit-ul urat, problema a fost formata din selectiile barbar de colturoase pe care le-ai facut (inca o data, vina a apartinut exclusiv mediului).
Si ca un punct final , sunt convins ca daca tu intarziai un pic ti s-ar fi permis postarea lucrarii. Sunt la fel de convins ca nimeni aici nu vrea sa puna bete in roate altuia , nu de alta dar nu vad nici un motiv real. Nu exista un castig sau vreun premiu, exista doar un grup de prieteni/amici/cunoscuti care fac un "friendly contest", din pur amuzament as putea spune.
Anyway, bafta multa in continuare man si sper ca data viitoare conditiile executiei sa se ridice la nivelul artistului.

wlady 23-12-09 20:30

Quote:

Originally Posted by maf (Post 2909905)

Vai .. vai .. vai.. Cand vorbim de calitate, ne referim la mana de lucru ! Masina ta e foarte, FOARTE slab facuta. Kitul avea potential, trebuie sa recunosc, dar nu doar ideea primeaza, ci CALITATEA. Daca stiai ca nu poti face ceva care sa se ridice la nivelul pretentiilor tale ( sa treci mai departe in liga ), nu mai faceai. Cand o sa am putin timp, iti voi explica tot ce e gresit la masina ta. Nu meritai sa treci. Shantzu a facut ceva mult mai bine realizat decat lucrarea ta, si asta primeaza.
Apropo, ce vrei sa spui cu :
Quote:

Sa limitam dreptul la vot ? Nu inteleg, poate imi explici.
Nu inteleg problema ta. Stiai regulile de la inceput, daca nu ti-au convenit, de ce ai intrat ?

Rares_CRM 06-01-10 08:32

Cum stati cu masinile? Mai aveti 9 zile la dispozitie. A lucrat cineva ceva?

no limits design 06-01-10 11:54

eu nu am facut nimic.....si nici nu stiu cand o sa apuc sa fac ca vine sesiunea.......

Rares_CRM 13-02-10 09:39

Fratilor, maine la 20:00 e deadline-ul, a facut cneva masina? O sa avem finalisti? :)

Geox` 13-02-10 09:50

wlady si keemo au facut-o sigur asta v-a fii finala?:lol:

keemo 13-02-10 14:31

a mea / ale mele sunt gata :lol: si wlady cred ca a facut-o ,sa intreb iepurashul :lol: :lol:

no limits design 13-02-10 23:27

I`m working on it.....pana dimineata e gata

Geox` 18-07-10 14:54

Mai face cineva ceva pe aici ????

maf 18-07-10 16:59

organizare misto :))

.... cum sa mai faca cineva ceva daca vede ca face degeaba si altii nu apreciaza? ...

poate inca sunt suparat de la ultimul league... dar sa fim sinceri... daca nu am dreptate, si toti se simt ca a fost corect, dc nu mai participa nimeni? si din februarie nu e nici un post?

inainte sincer cand am inceput sa lucrez stiam ca is paralel, dar ma chinuiam, orice league, orice challenge, si am ajuns la un grad mare, apoi nu am mai lucrat asa mult, din lipsa de timp, totusi... am zis ca o sa mai particip cand am timp

era altfel, acum nu, oricat de chinui tot aceeasi oameni castiga .... (daca ma intelegeti...) ... favoriti si etc... pana nu gaseste cineva un juriu competent si nu voturi date pe forum nu o sa faca nimeni mai nimic...

Geox` 18-07-10 17:08

Sunteti dispusi sa organizam un concurs la care sa se plateasca inscrierea?pentru acorda premii.taxa nu o sa fie cine stie ce doar pentru cateva premii,daca da sunt dispus sa organizez eu.

maf 18-07-10 17:19

Quote:

Originally Posted by Geox` (Post 3526668)
Sunteti dispusi sa organizam un concurs la care sa se plateasca inscrierea?pentru acorda premii.taxa nu o sa fie cine stie ce doar pentru cateva premii,daca da sunt dispus sa organizez eu.

aha.. vrei sa iti tragi bani ah ? :)))

glumesc, e o idee ok, doar daca explici cum o sa fie stransi banii ...

Rares_CRM 18-07-10 17:27

Pai nu prea mai are lumea timp. :) Daca ar fi organizare dura, am ramane fara participanti in mai putin de o luna.
Eu nu cred ca e problema de organizare, e problema de participanti. Ar fi fost finala, dar daca oamenii nu mai au timp, si probabil chef sa lucreze, ce poti sa le faci?

Geox, e o idee buna cu banii, dar cine o sa-i stranga? si cine o sa dea bani? E complicat. :)

Geox` 18-07-10 17:33

Da.. dar ce interes sa ai cand vezi ca se fac aranjamente .. premi nu sunt ... si chiar daca sunt nu sunt acordate?

maf 19-07-10 19:54

eu faceam inainte de placere..... daca stiam ca am timp ma bagam, daca nu, nu ..... deja sa te bagi sa ajungi in finala si sa nu mai faci nimic mi se pare a fi 1pic bataie de joc fata de ceilalti participanti ....

Geox` 19-07-10 23:23

Asa e ,atunci haideti sa facem ceva serios se baga cineva ca sa stim?

maf 25-07-10 22:02

da! .... nimic ca de obicei :) ... nu ai cu cine ...

nu e nici un impuls pt a participa ...

Geox` 25-07-10 23:01

Eu totusi pregatesc concursul:D,mai ai putina rabdare,concurenti sunt nui bai`.

Most_Wanted 01-08-10 09:26

daca imi place originalu.... va fac o vizita :)

Geox` 01-08-10 11:54

Te asteptam Mw :D
In seara asta incep inscrierile la Virtual Tuning Chalenge!cine nu poate sa se inscrie pe 1-8August poate sa se inscrie si azi !
Afla aici cum se face inscrierea.
Multumesc

Cipprik 25-03-11 12:34

Topicul s-a cam prafuit si a trecut o gramada de timp de la ultima etapa a ligii. Vad o multime de baieti care s-au apucat de tuning virtual pe aici , asa ca , de ce nu organizati o noua etapa ??;)

All times are GMT +2. The time now is 21:30.

- Copyright 2026 4Tuning