Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 318is GL 66 NVG (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/275461-e36-318is-gl-66-nvg.html)

kingkahn 13-06-14 17:42

Re: E36 - 318is GL 66 NVG

fara cuvinte! superb !:D

melinte_gaby 19-06-14 10:08

Quote:

Originally Posted by kingkahn (Post 5716068)
fara cuvinte! superb !:D

Ms fain bro!

GIULY 19-06-14 10:14

Frumos clip, mai ales cand ai si un subiect tare.
Felicitari!

melinte_gaby 19-06-14 10:28

Quote:

Originally Posted by GIULY (Post 5717948)
Frumos clip, mai ales cand ai si un subiect tare.
Felicitari!

Ms frumos,Santos a fost cu ideea :D

melinte_gaby 19-06-14 15:25

4 Attachment(s)
cateva poze de la BWA cu "cazanul" cu bbs si eleron dupa cum i se spune mai nou :))))

john88_sbk 19-06-14 16:17

Superb *cazanul* :))) , ce configuratie au jantele ???
Felicitari pentru gusturi ...

melinte_gaby 19-06-14 16:31

Quote:

Originally Posted by john88_sbk (Post 5718062)
Superb *cazanul* :))) , ce configuratie au jantele ???
Felicitari pentru gusturi ...

Multumesc! sunt 8,5j et 20 fata si 10j et 22 spate 18"

alin-007 19-06-14 16:35

2 Attachment(s)
In a 4-a fotografie m-ai prins cand studiam bbs-ul :)) Pacat ca nu am apucat sa facem 2 , 3 fotografii la amandoua

Marian_nebunu 19-06-14 16:46

Quote:

Originally Posted by melinte_gaby (Post 5718048)
cateva poze de la BWA cu "cazanul" cu bbs si eleron dupa cum i se spune mai nou :))))

se spune pentru ca e stramba toata masina (plina de chit , pregatita prost ) pe langa toate cele ai 3 culori de alb pe ea , e ruginita pe aripile fata , si pe langa toate cele si buzele de la jante zgariate ...

cand ma gandesc ca merg la EXPOZITIE DE SHOW am pretentia sa platesc cei (20 de lei ) ca sa vad masini mai frumoase decat ceea ce am eu , si mai am pretentia ca ele sa arate mult mai bine din punct de vedere vizual decat ceea ce am eu .

Acum eu ti-am spus "verde in fata adevarul " nu am nimic personal cu tine , sau cu masina ta.
Doar am observat ca in filmulet si in poze arata bine si pot spune ca si eu am ramas impresionat de film si de poze (RECUNOSC ASTA FARA NICI UN FEL DE RUSINE ) insa cand m-am pus langa masina ta si am studiat-o 3 minute (mai mult nu mi-a fost necesar ) mi-am dat seama ca pozele si filmuletul reprezinta O MARE FICTIUNE !!!!!

SPER CA M-AM FACUT INTELES IN CEL MAI RESPECTUOS MOD POSIBIL SI NU AM JIGNIT PE NIMENI , AM SCRIS ASTA STRICT DIN PUNCT DE VEDERE "PROFESIONAL" !

SAU POATE SUNT EU MAI PRETENTIOS !

AM MAI SPUS EU CUIVA CEVA .... PANA SA PUN ELERONUL PE MASINA , PANA SA PUN ROTILE , EU AM PUS TABLA LA PUNCT , AM ROLUIT ARIPILE , APOI AM VOPSIT MASINA .

MASINA MEA INTRADEVAR NU ARE ELERON , INSA ARE 1 SINGURA NUANTA PE EA , ARE NISTE ROTI FARA DEFECT , NU ARE RUGINA (TE POT LASA 1 ORA SA O STUDIEZI PE ORICE ELEVATOR SA TE CONVINGI ) ...

ASA FAC ROMANII , ISI PUN ROTILE SI ELEROANE , TOBE , SI STICKERE IAR PE SUB MASINA BUBUIE RUGINA , SAU PLANGE PE LA ARIPI....

SA FIM SERIOSI , PROBABIL CA IN SINEA TA CREZI CA EU SUNT INVIDIOS

"cazanul" cu bbs si eleron dupa cum i se spune mai nou :))))"

NU...........O SPUNE UNU CARE STIE CUM TRE SA ARATE O MASINA , DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE !!!!!!

melinte_gaby 19-06-14 17:15

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5718072)
se spune pentru ca e stramba toata masina (plina de chit , pregatita prost ) pe langa toate cele ai 3 culori de alb pe ea , e ruginita pe aripile fata , si pe langa toate cele si buzele de la jante zgariate ...

cand ma gandesc ca merg la EXPOZITIE DE SHOW am pretentia sa platesc cei (20 de lei ) ca sa vad masini mai frumoase decat ceea ce am eu , si mai am pretentia ca ele sa arate mult mai bine din punct de vedere vizual decat ceea ce am eu .

Acum eu ti-am spus "verde in fata adevarul " nu am nimic personal cu tine , sau cu masina ta.
Doar am observat ca in filmulet si in poze arata bine si pot spune ca si eu am ramas impresionat de film si de poze (RECUNOSC ASTA FARA NICI UN FEL DE RUSINE ) insa cand m-am pus langa masina ta si am studiat-o 3 minute (mai mult nu mi-a fost necesar ) mi-am dat seama ca pozele si filmuletul reprezinta O MARE FICTIUNE !!!!!

SPER CA M-AM FACUT INTELES IN CEL MAI RESPECTUOS MOD POSIBIL SI NU AM JIGNIT PE NIMENI , AM SCRIS ASTA STRICT DIN PUNCT DE VEDERE "PROFESIONAL" !

SAU POATE SUNT EU MAI PRETENTIOS !

AM MAI SPUS EU CUIVA CEVA .... PANA SA PUN ELERONUL PE MASINA , PANA SA PUN ROTILE , EU AM PUS TABLA LA PUNCT , AM ROLUIT ARIPILE , APOI AM VOPSIT MASINA .

MASINA MEA INTRADEVAR NU ARE ELERON , INSA ARE 1 SINGURA NUANTA PE EA , ARE NISTE ROTI FARA DEFECT , NU ARE RUGINA (TE POT LASA 1 ORA SA O STUDIEZI PE ORICE ELEVATOR SA TE CONVINGI ) ...

ASA FAC ROMANII , ISI PUN ROTILE SI ELEROANE , TOBE , SI STICKERE IAR PE SUB MASINA BUBUIE RUGINA , SAU PLANGE PE LA ARIPI....

SA FIM SERIOSI , PROBABIL CA IN SINEA TA CREZI CA EU SUNT INVIDIOS

"cazanul" cu bbs si eleron dupa cum i se spune mai nou :))))"

NU...........O SPUNE UNU CARE STIE CUM TRE SA ARATE O MASINA , DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE !!!!!!

Intreaba inainte prietene de ce sunt rotile asa si mai departe ... nu arunca cu vorbe de cacat fara sa cunosti situatia...
serios? tu stii cum trebuie sa arate o masina? te referi la aia cu badboy si tiganii de genul? prietene drag am vazut ca aspiri la avioane gen masina lu Shaun Quill,iti pot garanta nu poti rula prin RO zilnic cu garda la sol cu care rulez eu si sa ai aripi intacte si asa mai departe... Tu viseaza incontinuuare la avioane nu ai decat,dar "cazanul" meu ma duce din punctul A in punctul B fara sa imi sara apa de N ori si ce dificultati am vazut ca mai ai tu,dar ceea ce nu inteleg e de ce crezi cu ca esti in masura sa spui ca ai judecat din puncte de vedere "profesional" ... profesia ta e alta din cate stiu... oricum nu e tarziu sa o schimbi :)

melinte_gaby 19-06-14 17:18

zic sa mai analizezi un pic masina cu urmatoarea ocazie si sa vezi daca intradevar era rugina :)

melinte_gaby 19-06-14 17:25

Quote:

Originally Posted by alin-007 (Post 5718068)
In a 4-a fotografie m-ai prins cand studiam bbs-ul :)) Pacat ca nu am apucat sa facem 2 , 3 fotografii la amandoua

Multumesc frumos de poze Alin,avem tot timpul la meet!:D

Marian_nebunu 19-06-14 18:03

Quote:

Originally Posted by melinte_gaby (Post 5718097)
Intreaba inainte prietene de ce sunt rotile asa si mai departe ... nu arunca cu vorbe de cacat fara sa cunosti situatia...
serios? tu stii cum trebuie sa arate o masina? te referi la aia cu badboy si tiganii de genul? prietene drag am vazut ca aspiri la avioane gen masina lu Shaun Quill,iti pot garanta nu poti rula prin RO zilnic cu garda la sol cu care rulez eu si sa ai aripi intacte si asa mai departe... Tu viseaza incontinuuare la avioane nu ai decat,dar "cazanul" meu ma duce din punctul A in punctul B fara sa imi sara apa de N ori si ce dificultati am vazut ca mai ai tu,dar ceea ce nu inteleg e de ce crezi cu ca esti in masura sa spui ca ai judecat din puncte de vedere "profesional" ... profesia ta e alta din cate stiu... oricum nu e tarziu sa o schimbi :)

Quote:

Originally Posted by melinte_gaby (Post 5718098)
zic sa mai analizezi un pic masina cu urmatoarea ocazie si sa vezi daca intradevar era rugina :)

ma repet , nu ajungem nicaieri cu intepaturi , o expozitie inseamna "etalonul Bmw e36" nicidecum o masina ce vine la intalnire cu prietenii, acolo vin cei de sus , sau cel putin asa gandesc eu ;)

daca te referi ca eu aveam bad boy pe bmw e46 la 18 ani , adica acum 5 ani probabil ca esti pe langa subiect , masina lui Shaun Quill nu are legatura cu ceea ce discutam noi aici !

melinte_gaby 19-06-14 18:29

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5718119)
ma repet , nu ajungem nicaieri cu intepaturi , o expozitie inseamna "etalonul Bmw e36" nicidecum o masina ce vine la intalnire cu prietenii, acolo vin cei de sus , sau cel putin asa gandesc eu ;)

daca te referi ca eu aveam bad boy pe bmw e46 la 18 ani , adica acum 5 ani probabil ca esti pe langa subiect , masina lui Shaun Quill nu are legatura cu ceea ce discutam noi aici !

aaa gata?? am crezut ca poti mai mult... "acolo vin cei de sus" asa mediocru si frustrat te simti tu ? prietene drag ce ar fi insemnat sa numai pot bea eu o bere linistit ca ai "analizat" tu masina mea :)))
Nu dai dovada decat de lipsa de carcater prin comportamentul asta prietene... zic si eu!
inca odata ma inchin in fata cunostintelor tale! (da nu prea)
Allah fie cu tine!

Marian_nebunu 19-06-14 18:31

Quote:

Originally Posted by melinte_gaby (Post 5718132)
aaa gata?? am crezut ca poti mai mult... "acolo vin cei de sus" asa mediocru si frustrat te simti tu ? prietene drag ce ar fi insemnat sa numai pot bea eu o bere linistit ca ai "analizat" tu masina mea :)))
Nu dai dovada decat de lipsa de carcater prin comportamentul asta prietene... zic si eu!
inca odata ma inchin in fata cunostintelor tale! (da nu prea)
Allah fie cu tine!

Bine prietene !

fmi03 19-06-14 22:26

Felicitari , superba masina.
Nu baga in seama pe omu ,se pare ca numele il caracterizeaza, se crede foarte 'expert" .
La mine avea problema ca de ce am pus turbo pe 1.6 ca nu merita,numai 2.8 ul lui e motor.
La tine a gasit alt motiv " DL EXPERT". :))

motzu 19-06-14 22:44

Mariane ai devenit si tu samsar gen Rover si altii....e urat ce faci...poate masina lui Gaby nu e perfecta(sunt masini vechi nici una nu e perfecta) Uite m-ai facut foarte curios sa i vad masina lui Alin si la meeting chiar o sa am vreme sa o admir.Am vazut ca mai nou te doare capul cine merge la meeting ''ce sa cauti acolo'' pai hai sa iti zic ca are ce face ce vedea ;) ceva ce tu nu o sa prinzi niciodata pt ca esti prea plin de tine.
Gaby nu e nevoie sa bagi in seama toti aplaudacii.Pt ei mai exista un meeting se numeste GAY FEST.

melinte_gaby 19-06-14 22:45

Quote:

Originally Posted by fmi03 (Post 5718243)
Felicitari , superba masina.
Nu baga in seama pe omu ,se pare ca numele il caracterizeaza, se crede foarte 'expert" .
La mine avea problema ca de ce am pus turbo pe 1.6 ca nu merita,numai 2.8 ul lui e motor.
La tine a gasit alt motiv " DL EXPERT". :))

vrabia malai viseaza si nebunul balamuc :))) ! Multumesc de aprecieri man,ce ai mai facut la matza,eu nu prea am mai intrat...

melinte_gaby 19-06-14 22:47

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 5718251)
Mariane ai devenit si tu samsar gen Rover si altii....e urat ce faci...poate masina lui Gaby nu e perfecta(sunt masini vechi nici una nu e perfecta) Uite m-ai facut foarte curios sa i vad masina lui Alin si la meeting chiar o sa am vreme sa o admir.Am vazut ca mai nou te doare capul cine merge la meeting ''ce sa cauti acolo'' pai hai sa iti zic ca are ce face ce vedea ;) ceva ce tu nu o sa prinzi niciodata pt ca esti prea plin de tine.
Gaby nu e nevoie sa bagi in seama toti aplaudacii.Pt ei mai exista un meeting se numeste GAY FEST.

:))) mai bine de atat nu puteam sa o spun !

Marian_nebunu 20-06-14 07:39

Quote:

Originally Posted by melinte_gaby (Post 5718254)
vrabia malai viseaza si nebunul balamuc :))) ! Multumesc de aprecieri man,ce ai mai facut la matza,eu nu prea am mai intrat...

daca masina nu ai , e bine macar ca ai prieteni :))))))

:lol: .... sa intre o masina de pompieri aici pe forum ca sa stinga acest FOC ca mi-am permis sa scriu de masina ta !!!

ROG UN MODERATOR SA STEARGA TOT CEEA CE AM SCRIS (CA FAC RECLAMA PROASTA UNEI MASINI ) !!!

melinte_gaby 20-06-14 07:45

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5718313)
daca masina nu ai , e bine macar ca ai prieteni :))))))

:lol: .... sa intre o masina de pompieri aici pe forum ca sa stinga acest FOC ca mi-am permis sa scriu de masina ta !!!

ROG UN MODERATOR SA STEARGA TOT CEEA CE AM SCRIS (CA FAC RECLAMA PROASTA UNEI MASINI ) !!!

Iti faci singur reclama proasta ca ai 0 caracter :)

Guvi 20-06-14 07:58

Imi cer scuze de off-topic dar omul si-a spus strict parerea lui proprie si personala despre masina ta intr-un mod mai mult sau mai putin placut pentru tine ... chiar nu inteleg de ce sunt atatea discutii si ati sarit toti in capul lui cand puteai sa-i spui foarte frumos ca e parerea lui si data viitoare cand o va vedea la expozitie sa o studieze mai atent .
Intradevar erau cateva masini care nu prea aveau ce cauta acolo , dar trebuie apreciati si aia ca au bagat niste bani si au facut eforturi sa-si modifice masinile dar era scarbos cand Ii vedeai cu nasu' pe sus si masinile lor erau ruginite sau aveau praguri prinse cu autofiletante , plasa de 2 lei prin bari in locu' la tunele de aer si grila centrala ... plm adica te astepti sa vezi ceva mai mult cand zici CEL MAI MARE SALON AUTO-MOTO parerea mea .
Salut !!!

melinte_gaby 20-06-14 08:03

[QUOTE=Marian_nebunu;5718313]daca masina nu ai , e bine macar ca ai prieteni :))))))

Frate eu imi cer iertare sa vii sa iti dau 20 de lei inapoi ca nu ai fost tu multumit de masina mea :))))

melinte_gaby 20-06-14 08:15

Quote:

Originally Posted by Guvi (Post 5718317)
Imi cer scuze de off-topic dar omul si-a spus strict parerea lui proprie si personala despre masina ta intr-un mod mai mult sau mai putin placut pentru tine ... chiar nu inteleg de ce sunt atatea discutii si ati sarit toti in capul lui cand puteai sa-i spui foarte frumos ca e parerea lui si data viitoare cand o va vedea la expozitie sa o studieze mai atent .
Intradevar erau cateva masini care nu prea aveau ce cauta acolo , dar trebuie apreciati si aia ca au bagat niste bani si au facut eforturi sa-si modifice masinile dar era scarbos cand Ii vedeai cu nasu' pe sus si masinile lor erau ruginite sau avea praguri prinse cu autofiletante , plasa de 2 lei prin bari in locu' la tunele de aer si grila centrala ... plm adica te astepti sa vezi ceva mai mult cand zici CEL MAI MARE SALON AUTO-MOTO parerea mea .
Salut !!!

Omul si'a spus parerea in alta parte nu pe topicul meu... ceea ce fac doar tatele la colt de strada!
vino frate trage'ma de mana spune ba aici nu e bine aici mai trebuie asa plm (nu ca eu nu as sti ca mai e de lucru), dar pt "profesionalismul" care il sustine caracterul lasa de dorit!
te salut!

Guvi 20-06-14 08:23

Intotdeauna o sa avem de lucru la ele ... plm nu le tinem in vitrina mergem cu ele , le mai atingem , le mai zgariem , mai vrem sa facem cate ceva la vechiturile astea :))

melinte_gaby 20-06-14 08:39

Quote:

Originally Posted by Guvi (Post 5718324)
Intotdeauna o sa avem de lucru la ele ... plm nu le tinem in vitrina mergem cu ele , le mai atingem , le mai zgariem , mai vrem sa facem cate ceva la vechiturile astea :))

Exact :))))

RIcKO 20-06-14 09:52

Hai ma gata , lasati-o in iad de discutie , oricum nu se ajunge nicaieri , a gresit si Marian ca a dat drumu' la gura pe alte topicuri , s-a aprins si Melinte in fine oamenii se mai schimba etc . Fiecare la cazanul lui si gata

melinte_gaby 20-06-14 09:53

Quote:

Originally Posted by exploitu (Post 5718358)
Felicitari pentru masina. Arata bine in opinia mea.
Sustin ce s-a spus mai sus, este IMPOSIBIL sa pastrezi masina intacta.
Eu dupa ce mi-am vopsit si polishat fostul e36 am fost o singura data la o spalatorie noua si mi-au facut 2 zgarieturi mari pe capota pt ca au spalat carpa pe jos si probabil au luat pietricele.
La fel si cu infundaturi de la usi in parcari, jantele se mai zgarie de la o groapa luata pe ploaie...
Nu mai vorbesc de faptul ca eram la munte si mi-a facut unul bara spate praf cat era in parcare a mea + o femeie care a intrat in mine cu spatele cand iesea de la spalatorie.
Mie chiar imi place masina ta, si pot sa dorm noaptea foarte bine, chiar daca ai tu chit in aripi :)
Succes in continuare!

Caroseria era in prim plan vara asta,dar am decis ca motorul e mai important si l'am desfacut pt un rebuild complet doar cu piese oem ... etc etc etc restul e can-can
ideea e ca am terminat rodajul si am mai facut 2 mii si cev peste si asta in scurt timp,merg zilnic si nu ma vad sa plec fara ea dimineata de acasa :)
te salut! ma bucur ca iti place!

mihaimmm 20-06-14 10:11

foarte tare masina si proprietarul, bravo gaby. diferenta la tine fata de marea majoritate (din pacate si eu) este ca masina in configuratia actuala e "daily driven". nu cred ca sunt multi pe aici comentatori sau nu care zi de zi sa foloseasca un 2.8 stance.

melinte_gaby 20-06-14 12:18

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 5718369)
Hai ma gata , lasati-o in iad de discutie , oricum nu se ajunge nicaieri , a gresit si Marian ca a dat drumu' la gura pe alte topicuri , s-a aprins si Melinte in fine oamenii se mai schimba etc . Fiecare la cazanul lui si gata

Ca bine zici fratele meu!

Quote:

Originally Posted by mihaimmm (Post 5718377)
foarte tare masina si proprietarul, bravo gaby. diferenta la tine fata de marea majoritate (din pacate si eu) este ca masina in configuratia actuala e "daily driven". nu cred ca sunt multi pe aici comentatori sau nu care zi de zi sa foloseasca un 2.8 stance.

Ms frumos Mihai! Te astept la o tura :D

melinte_gaby 23-06-14 16:55

4 Attachment(s)
Inca vreo doua poze de la BWA, intre timp jantele au plecat la vopsit electrostatic, polishat din nou si alte alea .. :)))

melinte_gaby 02-07-14 08:57

1 Attachment(s)
update la roti : sablat vopsit electrostatic,polishate buzele surburile si piulitele centrale :D :D :D

alex3faq 02-07-14 10:12

LIKE! o masina spectaculoasa!

SM 88 VOX 02-07-14 21:19

Treaba buna ce ai facut cu jantele! :rockon:

Imi place contrastul capacului rosu din mijloc cu restul masinii. Merg bine jantele cu stilul pe care l-ai abordat.

E foarte greu sa intretii masina impecabila cand umbli cu ea des si mai ales cu garda la sol foarte joasa pentru drumurile de la noi din tara.
Spun asta din experienta proprie. As putea sa detaliez dar nu-si are rostul aici.

I-ai dat personalitate masinii si ai facut-o sa fie "a ta". Felicitari!

Succes in continuare cu masina!

melinte_gaby 03-07-14 08:00

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SM 88 VOX (Post 5722102)
Treaba buna ce ai facut cu jantele! :rockon:

Imi place contrastul capacului rosu din mijloc cu restul masinii. Merg bine jantele cu stilul pe care l-ai abordat.

E foarte greu sa intretii masina impecabila cand umbli cu ea des si mai ales cu garda la sol foarte joasa pentru drumurile de la noi din tara.
Spun asta din experienta proprie. As putea sa detaliez dar nu-si are rostul aici.

I-ai dat personalitate masinii si ai facut-o sa fie "a ta". Felicitari!

Succes in continuare cu masina!

Ms frumos,azi am inteles ca au plecat spre mine :D Mult noroc si tie cu a ta!! :D

melinte_gaby 04-07-14 09:42

1 Attachment(s)
Sa tot primesti colete de astea la prima ora! :))) inca un mic detaliu si o sa fie gata

melinte_gaby 04-07-14 12:37

2 Attachment(s)
stickere la locul lor

cristinell 04-07-14 12:40

superbe jantele! bravo!

Marian_nebunu 13-07-14 09:46

Quote:

Originally Posted by melinte_gaby (Post 5722645)
stickere la locul lor

asa da !!!

melinte_gaby 14-07-14 11:03

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5725070)
asa da !!!

I need new haters, the old ones started to like me :)))

All times are GMT +2. The time now is 10:43.

- Copyright 2026 4Tuning