Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw Polo 1.3-Ntz (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/272989-vw-polo-1-3-ntz.html)

BlackBC 15-05-12 18:16

Re: Vw Polo 1.3-Ntz

Salut!Niste jante de vreo 7 sau 8j iti mai trebuiesc si e rai...in rest ai facut-o sa arate bine.

NTZ03 15-07-12 23:19

3 Attachment(s)
Mersi mult pentru aperciere.Filtrul era cel de habitaclu... ohh mai invata omu ca deaia's si incepator in ale masinilor.Oricum maine voi avea multa treaba la ea.Spre seara voi posta toate pozele cu ce "mici" modificari i-am mai adus.
Ai mare dreptate cu jantele dar inca mai caut.Poate saptamana asta :-" ca mai am vreo cateva modele de probat.
P.S: M-am mutat pe jante pe 14.Zilele astea le vopsesc dar nu stiu cam ce culoare sa le fac..

mertzanel 16-07-12 11:10

Bine-ai revenit acasa!
Jantele fa-le galbene!!! :lol: am eu ceva cu galbenul, as fi vrut sa le fac si pe ale mele dar mi-e ca daca vreau sa le vand nu mai pot (pe-alea de aluminiu) iar pe-alea de tabla s-ar putea sa le fac daca imi fac timp. :D

NTZ03 17-07-12 22:36

10 Attachment(s)
Salut Mertanel:d.Pai m-am gandit la un auriu sau portocaliu.Dar nu acum ci pe saptamana viitoare.Azi am lucrat la ea si i-am mai facut una alta.
I-am schimbat fetele de la usi cu unele cu boxe dar din nefericire nu aveau si gaura pentru manerul de la geam asa ca a trebuit sa i-o fac eu .
Am schimbat ceasurile din bord,schimbat blocul de lumini cu unul intr-o stare mai buna,am mutat butonul de la portbagaj,colantat elemente de interior ,cumparat spoiler spate dintr-o singura bucata si telescoape pentru capota.
De maine ma apuc sa slefuiesc spoilerul si sa incerc sa vad daca reusesc sa pun telescoapele.

mertzanel 17-07-12 22:49

Esti foarte activ! :D Imi plac ceasurile si fetele de usi, si sunt curios si cum e spoileru. Folia de carbon nu prea ma incanta, a devenit prea comuna, dar e totusi o schimbare fata de cum a venit ea din fabrica.
Spor la treaba!:-)

NTZ03 17-07-12 23:05

5 Attachment(s)
Pai spoilerul l-am gasit in bani putini si fara sa caut si deaia l-am luat dar se afla intr-o stare destul de rea.Ii voi face maine cateva poze.La folia de carbon nu o sa renunt pentru ca ma ajuta sa mai maschez cateva defecte optice precum zgarieturi :-" si crapaturi...si plus de asta imi si place cum arata.Niste poze cu ea de azi dupa un drum la spalatorie :

NTZ03 18-07-12 19:45

4 Attachment(s)
:))Ce sa zic... nah mi-am facut si eu jantele in 2 culori fosforescente.Chiar imi plac. Parerile sunt impartite dar unu mie chiar imi plac.O poza si cu telescoapele pentru capota.

Roly94 18-07-12 21:03

Daca nu vopseai si gumele putin fosforescent,era si mai bine :D

mertzanel 18-07-12 21:22

Unde ai gasit? Ca vreau si eu verde de-ala.:love:

B-99-SAA 19-07-12 12:39

Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 5107147)
:))Ce sa zic... nah mi-am facut si eu jantele in 2 culori fosforescente.Chiar imi plac. Parerile sunt impartite dar unu mie chiar imi plac.O poza si cu telescoapele pentru capota.

Arata bine!
Quote:

Originally Posted by mertzanel (Post 5107294)
Unde ai gasit? Ca vreau si eu verde de-ala.:love:

Si eu vreau! Ai vreun cod ceva?

trafy-vr6 19-07-12 16:59

nu ai avut cozoroc la luneta ?

NTZ03 19-07-12 17:06

Pai...din pacate am aruncat spray-urile imediat dupa ce s-au terminat.Oricum erau verde si roz neon fluorescent.Dai cu alb ca baza apoi aplici culoarea.
Trafii.... :-s din pacate nu a tinut siliconul de parbriz in care il prinsesem si era sa imi cada.L-am dat jos dupa masina si sta sus pe dulap:D pana o sa gasesc un silicon mai bun .

Bycristinel 19-07-12 23:48

NTZ felicitarii pentru munca depusa mi-ai dat si mie cv ideie cum sa schimb si eu culoarea la tinichelele mele =)) pana ce ii sosesc alte incaltari:D

ionutzmi 24-07-12 02:01

sao stapanesti sanatos
spor lamodificari in continuare

NTZ03 24-07-12 20:40

3 Attachment(s)
Mersi la fel:D.
Azi i-am pus telescoapele de la capota.M-am prostit putin si i-am vopsit un tub de la filtrul de aer si capacul dar peste catva timp le voi face la loc si ca sa incepem cu lucrurile serioase azi am dus si spoilerul spate la vopsit.

Mirel1919 24-07-12 22:46

Ce tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee arata cu jantele asa, pt winter mode si eu imi voi face 4 table in 4 culori nebune !! :D

ldnyitudor 25-07-12 01:38

salut ... am o intrebare .... am si eu un polo si am vazut ca la inceput ti-ai colantat semnu VW din fata imi poti spune cum ai procedat? multumesc

NTZ03 25-07-12 07:21

Salut pai dai semnul jos,il speli bine apoi aplici colantul cu un feon.Pui colantul si dai cu feonul peste.Nu te-as sfatuii sala colantezi.Mai bine l-ai vopsi .Eu l-am avut colantat ,nu mi-a placut si l-am vopsit.

ldnyitudor 25-07-12 12:22

Dar colantul este de cumparat sau cum?:D Si eu o sa il vopsesc dar vreau sa il colantez prima data sa vad exact cum arata ....

NTZ03 01-08-12 15:36

2 Attachment(s)
Param pam pam :-> ATS CUP pe 15. Mult de munca la ele dar se merita.Pun cateva poze cu ele ,maine sau diseara pun mai multe.Le-am gasit la un pret foarte mic si am zis ca e pacat sa nu le iau :400 lei.

mk3gti 01-08-12 15:51

Buna alegere , daca ai nevoie de sfaturi pentru polish te ajut cu mare placere . Bafta

Mirel1919 01-08-12 16:00

O sa arate super pe masina, pune-le cauciucuri stretch :shock:

nr529 01-08-12 16:54

Vezi ce cauciucuri pui sa nu atingi.. Ca eu am pe golful meu 195.50 R15 sunt scoase mai in afara si ating in caroserie (probabil din cauza la et). O sa ai ceva treaba cu ele... eu am platit mai putin si arata mult mai bine.. :x

Bycristinel 01-08-12 16:56

Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 5123259)
Param pam pam :-> ATS CUP pe 15. Mult de munca la ele dar se merita.Pun cateva poze cu ele ,maine sau diseara pun mai multe.Le-am gasit la un pret foarte mic si am zis ca e pacat sa nu le iau :400 lei.

frumoase Cup astea ... si eu mam pus acuma pe cautat jante si man gandit si la varianta asta ATS CUP 15 :D acuma mai caut sa vad daca gasesc cv:D

mertzanel 01-08-12 17:43

Sa le stapanesti sanatos. Abia astept sa le vad reconditionate. Cat despre cauciucuri 195/50/15 am si eu pe golf cu suspensii sport si nu atinge si nu freaca.

nr529 01-08-12 17:47

Quote:

Originally Posted by mertzanel (Post 5123372)
Sa le stapanesti sanatos. Abia astept sa le vad reconditionate. Cat despre cauciucuri 195/50/15 am si eu pe golf cu suspensii sport si nu atinge si nu freaca.

Cum am spus mai sus nu stiu ce Et am la jante , dar sunt iesite mai in afara, nu stiu cum sa ma exprim.

mertzanel 01-08-12 18:32

aa ok, am inteles :-P

NTZ03 01-08-12 21:38

4 Attachment(s)
Am pe colegul nostru de forum mk3gti de la Sibiu care ma va ajuta sper cu achizitionarea cauciucurilor dar asta peste putin timp dupa ce le voi pregatii complet.
Mult de frecat si deja se observa bataturile pe deget:)).Sper-sper ca maine sa fie gata una:-" cu putina munca si cateva bataturi in plus :)).

iulian.harabagiu 02-08-12 09:25

Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 5123259)

Unde la gasiti voi pa astea nu stiu X( Ori ai noroc ori esti conectat cu vanzarile de jante:))

NTZ03 03-08-12 21:39

4 Attachment(s)
Mii de multumiri lui Laur si prietenei mele care si-a rupt degetele frecand la ele.
Maine termin buza de dat jos vopseaua de pe ea si apoi urmeaza polish...Miezul e 80% gata.
Mersi pentru ajutor Laure fara tine nu ar fi iesit asa :D .
Urmeaza sa fac haionul adica sa scot stema cu vw, manerul si prins cozorocul direct de haion -chituit mai exact.Nu am avut cand sa fac poza azi la spoilerul pe spate dar maine dimineata voi posta:D.

sharky-vw 03-08-12 21:51

1 Attachment(s)
sfat: cu fiecare granulatie de smirghel freaca in acelasi sens, cu cat urci granulatia insista din ce in ce mai mult, din ce in ce mai umed,ca sa scapi de acel lac...puteai sa folosesti un produs specific pentru asa ceva, era mai usor sa treci prin abrazive apoi...daca vrei sa iasa asa ceva, fi foarte atent la ce "pasta" folosesti pentru luciu mediu si pentru luciu inalt...

cruizer11 04-08-12 12:40

Hai Nutule cu jantele, la intrunire saptamana viitoare vreau sa le vad pe masina!:D

NTZ03 04-08-12 21:13

6 Attachment(s)
:D As vrea eu Teo dar e prea devreme:D.Maine iar incep la urmatoarea janta si tot asa.Cred ca intre timp pun bani deoparte si fac haionu..sa vedem:D.
Azi am terminat o janta ...las pozele sa vorbeasca de la sine :

mertzanel 04-08-12 22:36

Impresionant! :o Tine-o tot asa!

gabsor 04-08-12 23:36

frumoase jante a meritat tot efortul

Bycristinel 05-08-12 09:45

Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 5126954)
:D As vrea eu Teo dar e prea devreme:D.Maine iar incep la urmatoarea janta si tot asa.Cred ca intre timp pun bani deoparte si fac haionu..sa vedem:D.

Bv NTZ a iesit prima foarte bn ... hai ca mai ai inca 3 :D ... si dupa aia le punem pe polonicul meu :))

iulian.harabagiu 05-08-12 13:03

Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 5126954)

Alta treaba cu bara dintr-o bucata.
1 janta care arata intr-un mare fel:)
Spor la treaba in continuare!

Lunganu' 05-08-12 14:50

Quote:

Originally Posted by sharky-vw (Post 5126094)
sfat: cu fiecare granulatie de smirghel freaca in acelasi sens, cu cat urci granulatia insista din ce in ce mai mult, din ce in ce mai umed,ca sa scapi de acel lac...puteai sa folosesti un produs specific pentru asa ceva, era mai usor sa treci prin abrazive apoi...daca vrei sa iasa asa ceva, fi foarte atent la ce "pasta" folosesti pentru luciu mediu si pentru luciu inalt...

janta chiar luceste in realitate fata de poze....stiu ca de obicei ar trebuii sa luceasca mai mult in poza dar se intampla invers:))...saptamana viitoare sunt gata toate!...oricum, eu zic ca pentru monobloc este destul de bine.

1300Racing 05-08-12 15:58

frumos au iesit,like!!!!

NTZ03 07-08-12 17:33

4 Attachment(s)
Sper sa nu ma injurati prea rau dar... azi am vandut jantele unui baiat din oras pentru polonicul sau.Tot eu cu Lunganu i le vom pregatii.
Nu le-as fi vandut niciodata dar se pare ca am obtinut niste bani pe care nu credeam ca ii voi lua avand in vedere starea in care erau.Iar acum caut alte jante ....sper ca astea sa le pastrez pentru mine :(.

All times are GMT +2. The time now is 12:57.

- Copyright 2026 4Tuning