![]() |
Re: Am nevoie de../ Caut..
exista depozite de anvelope second in brasov?
ma intereseaza o marime mai speciala 215/45 r17 sau in cel mai rau caz 205/45 |
in sacele inainte de turkes pe stanga intr-o curte (pe drumul brasovului) e un depozit mare de anvelope sehash...
|
Am eu doua gume sh cu vreo 3-4 mm de carne 215/45, ti le dau mocca, cu conditia sa scoti jantele de pe ele
|
salut, ma puteti ajuta cu un vopsitor bun???un numar de telefon??
|
Bun sau ieftin ? :)
|
Quote:
|
Pai poti incerca la Maxi Paint in steagu, Mai sunt ceva vopsitorii si in Metrom
|
Quote:
|
Vrei calitate, platesti. Ieftin si bun mai rar.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vopsitu ca vopsitu , ca daca o bagi la cuptor si vopsitoru are ceva "mana" iese bine.Problema e la pregatit , acolo unde eu mi-am cam luat tzapa , ca omu a zis ca se ocupa si face si a tot facut.La un petec de 5 pe 5 in contraaripa n-a fost in stare sa puna un mastic si sa de-a teroson peste el , a doar doar contur.Vara asta trebuie sa merg sa refac asta + arcada spate :| Deci aveti mare grija la pregatire ca s-ar putea sa aveti surpriza ca dupa 1 an 2 sa incepeti sa refaceti elemente... Revenind la subiect cel mai bine iti faci o lista cu 2-3 vopsitori si inainte de toate te duci sa vezi cateva lucrari de la fiecare si-ti faci o idee , dupa care alegi 1.Sa ai grija sa iei si o vopsea buna cu lac Edit @maxis : Personal , dupa ce am vazut cum sta treaba dupa prima masina care am vopsit-o ti-as recomanda , daca zici ca nu prea ai bani , sa mai astepti sa aduni destui incat sa o faci ca la carte din prima.Daca dupa 2 ani trebuie sa te apuci iar de diverse elemente ajungi sa o mai vopsesti odata. |
Quote:
|
Salutări,
Sunt într-o căutare regim de urgenţă de însonorizant Sprint HS Extrabody , ştiti unde pot găsi în Braşov ? http://www.sprintcar.ro/produse-chim...body-car-.html Sau în caz de nu am sanşe să găsesc, vă rog să-mi recomandaţi un alt antifon bun, în sensul de a fi rezistent şi a se întări "ca piatra". Mulţumiri! |
Quote:
|
Mulţumesc pentur număr, am vorbit însă are numai insonorizant de la Sika, iar acela nu se întăreşte suficient pentru aplicaţia în care am nevoie să-l folosesc.
|
iti pot oferi antifon PRESTO 1000ml-23 Ron
Florin:0765997253 |
Buna ziua!Cine imi poate da informatii despre un om pe nume(porecla)Nea`Mitica amortizor care se ocupa cu amortizoare,arcuri am inteles ca isi desfasura activitatea pe strada lunga si era foarte priceput omu.Daca stiti cum as putea da de el astept pm.Multumesc!
|
Poti sa incerci la cimitir ca din cate am inteles e pe lumea cealalta :???:
|
A murit?Sau macar era adevarat ca era priceput omul?Eu azi am auzit de el,dar cine mi-a zis nu mi-a dat datele exacte:)
|
Nu l-am cunoscut personal dar din ce se aude chiar se pricepea. Au mai intrebat cativa de el pe acest topic si de acolo stiu si eu ca a murit.
|
Ok merci frumos,macar nu-mi mai fac sperante!Si cum se zice multi km!
|
Quote:
Quote:
nea mitica e cat se poate de viu si inca isi face treaba f bine .. am numarul lui si maine urmeaza sa ma duc la el sa reconditionez amortizoarele de 1100 |
Atunci da-ne si noua numarul :)
|
Chiar te rog,pentru un oltcit de vtm ne-a facut 2 amortizoare si pe langa faptul ca au iesit foarte bine,deja tragem de ele de 2 ani si inca sunt amortizoare...
|
Are cineva o anvelopa AVON ZV3 195 65 R15? Sau unde as putea sa caut in Brasov/imprejurimi.
Multumesc! |
Quote:
|
Un service ieftin si bun pentru un schimb de placute, ulei si filtre: ulei si benzina, cine stie? Sa poate pune si stampila in carnetul de service, ca fara stampila am un meserias foarte bun, dar nu ma poate rezolva si cu stampila.
Daca pot face tot acolo si o geometrie la directie e perfect. ;) |
Caut si eu o antena de Golf 3,Golf 4,A3,Fabia, Passat, cred ca tot grupul VAG are aceeasi antena (non-GPS) sau de OPEL, partea care se insurubeaza ?
Are cineva ? (la dezmembrari nu am gasit nicaieri :)) ). |
daca te referi la spicu acela de 20cm vezi ca au rusii in bartolomeu era vreo 10 sau 15 lei
|
Da exact spicul acela care se insurubeaza.
Multam de informatie. Am fost la toate dezmembrarile in Brasov si nu au. Parca e comedie. |
Pentru cei interesati se gaseste in carrefour la 17 lei identica cu cea originala OEM si cu 2 adaptoare deci cred ca merge pe orice masina.
|
Inca o informatie utila. Am cautat prin Brasov de mi-a venit rau becuri tip WY5W portocalii. Am gasit doar la Mikado.
Sper sa va fie de folos. |
De ce n-ai intrebat de becuri portocalii de pozitie? Are Razvan (fracsu lu Spike) de foarte mult timp dinalea la magazinul unde lucreaza.
|
Are cumva si h3 galbene? :-)
|
Tocmai ce trecusem si pe la el si nu mai avea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning