Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Am nevoie de../ Caut.. (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/267573-nevoie-caut.html)

.Alex 26-03-12 20:09

Re: Am nevoie de../ Caut..

exista depozite de anvelope second in brasov?
ma intereseaza o marime mai speciala 215/45 r17 sau in cel mai rau caz 205/45

B 83 RMJ 26-03-12 20:25

in sacele inainte de turkes pe stanga intr-o curte (pe drumul brasovului) e un depozit mare de anvelope sehash...

Bigu 26-03-12 20:49

Am eu doua gume sh cu vreo 3-4 mm de carne 215/45, ti le dau mocca, cu conditia sa scoti jantele de pe ele

djandrewbv 27-03-12 08:28

salut, ma puteti ajuta cu un vopsitor bun???un numar de telefon??

run4fun 27-03-12 18:57

Bun sau ieftin ? :)

djandrewbv 27-03-12 18:58

Quote:

Originally Posted by run4fun (Post 4952937)
Bun sau ieftin ? :)

bun sa fie, si daca e si ieftin si mai bine, daca ai pe mai multi sa am de unde alege.....Multumesc!

run4fun 27-03-12 20:26

Pai poti incerca la Maxi Paint in steagu, Mai sunt ceva vopsitorii si in Metrom

djandrewbv 27-03-12 20:55

Quote:

Originally Posted by run4fun (Post 4953115)
Pai poti incerca la Maxi Paint in steagu, Mai sunt ceva vopsitorii si in Metrom

La Maxi Pain am auzit ca e scump rau, o sa incerc in Metrom, ms mult!

Paul 27-03-12 21:13

Vrei calitate, platesti. Ieftin si bun mai rar.

djandrewbv 27-03-12 21:15

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 4953209)

Asa este, dar banutii sunt putini.Din ce mam interesat pana acum, vopsitul(doar stropitul) se invarte undeva la 200-300 lei.

me_maxis 27-03-12 21:16

Quote:

Originally Posted by djandrewbv (Post 4953184)
La Maxi Pain am auzit ca e scump rau, o sa incerc in Metrom, ms mult!

mai este unul undeva in harman dar nu cunosc detalii c fratemiu mi-a lovit masina si el a mers cu ea. sau mai este unu la care mi-am facut aripile la golf pe o straduta undeva pe dreapta pe aurel vlaicu daca vrei detali da replay si o sati explic exact unde e

djandrewbv 27-03-12 21:17

Quote:

Originally Posted by me_maxis (Post 4953213)
mai este unul undeva in harman dar nu cunosc detalii c fratemiu mi-a lovit masina si el a mers cu ea. sau mai este unu la care mi-am facut aripile la golf pe o straduta undeva pe dreapta pe aurel vlaicu daca vrei detali da replay si o sati explic exact unde e

ms mult, in Brasov ma intereseaza, da-mi ceva detalii sau un numar de telefon.Ms mult.

me_maxis 27-03-12 21:22

Quote:

Originally Posted by djandrewbv (Post 4953215)
ms mult, in Brasov ma intereseaza, da-mi ceva detalii sau un numar de telefon.Ms mult.

numar nu mai am ca mi sa sters agenda dar daca mergi pa A vlaicu de la gara spre grivitei este penultima strada pe dreapta pana in sensul giratoriu pe strada aia este si o vulcanizare si o spalatorie la intrare este un magazin de piese auto intri pe straduta si imediat pe stanga sunt niste porti de metal rosii daca ajungi acolo te desc tu sa ceri un nr de tel al vvopsitorului

djandrewbv 27-03-12 21:23

Quote:

Originally Posted by me_maxis (Post 4953225)
numar nu mai am ca mi sa sters agenda dar daca mergi pa A vlaicu de la gara spre grivitei este penultima strada pe dreapta pana in sensul giratoriu pe strada aia este si o vulcanizare si o spalatorie la intrare este un magazin de piese auto intri pe straduta si imediat pe stanga sunt niste porti de metal rosii daca ajungi acolo te desc tu sa ceri un nr de tel al vvopsitorului

ok. iti multumesc mult

me_maxis 27-03-12 21:24

Quote:

Originally Posted by djandrewbv (Post 4953232)
ok. iti multumesc mult

cu mare placere

Tzzantaru 27-03-12 22:21

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 4953209)

Da si nu prea.Poti sa ai surpriza sa dai si o gramada de bani si sa te alegi cu o masina "zugravita".
Vopsitu ca vopsitu , ca daca o bagi la cuptor si vopsitoru are ceva "mana" iese bine.Problema e la pregatit , acolo unde eu mi-am cam luat tzapa , ca omu a zis ca se ocupa si face si a tot facut.La un petec de 5 pe 5 in contraaripa n-a fost in stare sa puna un mastic si sa de-a teroson peste el , a doar doar contur.Vara asta trebuie sa merg sa refac asta + arcada spate :|
Deci aveti mare grija la pregatire ca s-ar putea sa aveti surpriza ca dupa 1 an 2 sa incepeti sa refaceti elemente...

Revenind la subiect cel mai bine iti faci o lista cu 2-3 vopsitori si inainte de toate te duci sa vezi cateva lucrari de la fiecare si-ti faci o idee , dupa care alegi 1.Sa ai grija sa iei si o vopsea buna cu lac

Edit @maxis : Personal , dupa ce am vazut cum sta treaba dupa prima masina care am vopsit-o ti-as recomanda , daca zici ca nu prea ai bani , sa mai astepti sa aduni destui incat sa o faci ca la carte din prima.Daca dupa 2 ani trebuie sa te apuci iar de diverse elemente ajungi sa o mai vopsesti odata.

djandrewbv 28-03-12 06:07

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 4953366)
Da si nu prea.Poti sa ai surpriza sa dai si o gramada de bani si sa te alegi cu o masina "zugravita".
Vopsitu ca vopsitu , ca daca o bagi la cuptor si vopsitoru are ceva "mana" iese bine.Problema e la pregatit , acolo unde eu mi-am cam luat tzapa , ca omu a zis ca se ocupa si face si a tot facut.La un petec de 5 pe 5 in contraaripa n-a fost in stare sa puna un mastic si sa de-a teroson peste el , a doar doar contur.Vara asta trebuie sa merg sa refac asta + arcada spate :|
Deci aveti mare grija la pregatire ca s-ar putea sa aveti surpriza ca dupa 1 an 2 sa incepeti sa refaceti elemente...

Revenind la subiect cel mai bine iti faci o lista cu 2-3 vopsitori si inainte de toate te duci sa vezi cateva lucrari de la fiecare si-ti faci o idee , dupa care alegi 1.Sa ai grija sa iei si o vopsea buna cu lac

Edit @maxis : Personal , dupa ce am vazut cum sta treaba dupa prima masina care am vopsit-o ti-as recomanda , daca zici ca nu prea ai bani , sa mai astepti sa aduni destui incat sa o faci ca la carte din prima.Daca dupa 2 ani trebuie sa te apuci iar de diverse elemente ajungi sa o mai vopsesti odata.

ms mult, la pregatit nu e problema ca pregatesc eu masina, am indreptat tot ce a fost de indreptat si a iesit f bine, mai am un pic de matuit si gata azi maine termin. O sa imi fac o lista cu 2-3 vopsitori, nu vreau un carpaci ca daca e cu el vreau sa continui sa lucrez, eu lucrez in timpul liber, tinighigerie, dar vopsitorul cu care lucram a plecat din tara:(

Andry 28-03-12 09:11

Salutări,

Sunt într-o căutare regim de urgenţă de însonorizant Sprint HS Extrabody , ştiti unde pot găsi în Braşov ?

http://www.sprintcar.ro/produse-chim...body-car-.html

Sau în caz de nu am sanşe să găsesc, vă rog să-mi recomandaţi un alt antifon bun, în sensul de a fi rezistent şi a se întări "ca piatra".

Mulţumiri!

Catalyn 28-03-12 10:44

Quote:

Originally Posted by Andry (Post 4953729)
Salutări,

Sunt într-o căutare regim de urgenţă de însonorizant Sprint HS Extrabody , ştiti unde pot găsi în Braşov ?

http://www.sprintcar.ro/produse-chim...body-car-.html

Sau în caz de nu am sanşe să găsesc, vă rog să-mi recomandaţi un alt antifon bun, în sensul de a fi rezistent şi a se întări "ca piatra".

Mulţumiri!

Luci Strutu' - 0723691325

Andry 28-03-12 11:57

Mulţumesc pentur număr, am vorbit însă are numai insonorizant de la Sika, iar acela nu se întăreşte suficient pentru aplicaţia în care am nevoie să-l folosesc.

floryano_zmp 30-03-12 15:24

iti pot oferi antifon PRESTO 1000ml-23 Ron
Florin:0765997253

Sebiku 31-03-12 15:13

Buna ziua!Cine imi poate da informatii despre un om pe nume(porecla)Nea`Mitica amortizor care se ocupa cu amortizoare,arcuri am inteles ca isi desfasura activitatea pe strada lunga si era foarte priceput omu.Daca stiti cum as putea da de el astept pm.Multumesc!

SethBv 31-03-12 15:49

Poti sa incerci la cimitir ca din cate am inteles e pe lumea cealalta :???:

Sebiku 31-03-12 17:37

A murit?Sau macar era adevarat ca era priceput omul?Eu azi am auzit de el,dar cine mi-a zis nu mi-a dat datele exacte:)

SethBv 31-03-12 18:42

Nu l-am cunoscut personal dar din ce se aude chiar se pricepea. Au mai intrebat cativa de el pe acest topic si de acolo stiu si eu ca a murit.

Sebiku 31-03-12 18:45

Ok merci frumos,macar nu-mi mai fac sperante!Si cum se zice multi km!

costinbv 01-04-12 21:26

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 4919266)
Mort nu cred ca mai raspunde la telefon, nu stiu daca are cine sa l puna la incarcat...

Quote:

Originally Posted by SethBv (Post 4958852)
Poti sa incerci la cimitir ca din cate am inteles e pe lumea cealalta :???:

nea mitica e cat se poate de viu si inca isi face treaba f bine .. am numarul lui si maine urmeaza sa ma duc la el sa reconditionez amortizoarele de 1100

SethBv 01-04-12 23:58

Atunci da-ne si noua numarul :)

julaikos 02-04-12 08:44

Chiar te rog,pentru un oltcit de vtm ne-a facut 2 amortizoare si pe langa faptul ca au iesit foarte bine,deja tragem de ele de 2 ani si inca sunt amortizoare...

rainman_bv 02-04-12 17:08

Are cineva o anvelopa AVON ZV3 195 65 R15? Sau unde as putea sa caut in Brasov/imprejurimi.

Multumesc!

Sebiku 02-04-12 18:45

Quote:

Originally Posted by costinbv (Post 4961114)
nea mitica e cat se poate de viu si inca isi face treaba f bine .. am numarul lui si maine urmeaza sa ma duc la el sa reconditionez amortizoarele de 1100

Pai daca tot ai nr posteazal ca multi au nevoie de nenea asta:)

Dan bv 16-04-12 22:44

Un service ieftin si bun pentru un schimb de placute, ulei si filtre: ulei si benzina, cine stie? Sa poate pune si stampila in carnetul de service, ca fara stampila am un meserias foarte bun, dar nu ma poate rezolva si cu stampila.
Daca pot face tot acolo si o geometrie la directie e perfect. ;)

Tracto 17-04-12 16:58

Caut si eu o antena de Golf 3,Golf 4,A3,Fabia, Passat, cred ca tot grupul VAG are aceeasi antena (non-GPS) sau de OPEL, partea care se insurubeaza ?

Are cineva ? (la dezmembrari nu am gasit nicaieri :)) ).

SASU5 17-04-12 17:08

daca te referi la spicu acela de 20cm vezi ca au rusii in bartolomeu era vreo 10 sau 15 lei

Tracto 17-04-12 18:43

Da exact spicul acela care se insurubeaza.

Multam de informatie.

Am fost la toate dezmembrarile in Brasov si nu au. Parca e comedie.

Tracto 18-04-12 16:32

Pentru cei interesati se gaseste in carrefour la 17 lei identica cu cea originala OEM si cu 2 adaptoare deci cred ca merge pe orice masina.

Tracto 18-04-12 16:34

Inca o informatie utila. Am cautat prin Brasov de mi-a venit rau becuri tip WY5W portocalii. Am gasit doar la Mikado.

Sper sa va fie de folos.

Robert Coca 18-04-12 16:53

De ce n-ai intrebat de becuri portocalii de pozitie? Are Razvan (fracsu lu Spike) de foarte mult timp dinalea la magazinul unde lucreaza.

SethBv 18-04-12 17:48

Are cumva si h3 galbene? :-)

Tracto 18-04-12 18:08

Tocmai ce trecusem si pe la el si nu mai avea.

All times are GMT +2. The time now is 12:08.

- Copyright 2026 4Tuning