![]() |
Re: Dacii modificate...detalii...
Quote:
Andu,Dacia rosie cu motor diesel ? Avea bord de Megane..eu asa tin minte... :) |
4 Attachment(s)
StreetStyle22 tu zici de LCA?E tot CN3,dar cu alte ceasuri,si comenzi la aeroterma
|
Vrei mai multe detalii despre Dacia aceea neagra, BUM? Te pot ajuta.
|
1 Attachment(s)
exista o nova albastra (mai inchisa la culoare) cu usi si portbagaj clean , capota bad boy , foarte foarte low , spoilere normale si niste jante la fel ca cele din poza si tot albe si avea numere de bucuresti..stie careva despre ce masina zic? stie careva daca are vreun topic pe undeva?
|
1 Attachment(s)
Exista.
|
Vazuta acum o saptamana in BUcuresti, avea numere de CL.
|
2 Attachment(s)
Exista masina,cateva poze mai vechi!
|
da .. asta e .. masina a fost vanduta unui baiat din oltenita cu 1300 de euro si acum nu mai are badboy si nici jantele .. jantele sunt la mine pe cielo-ul pe care il am de vanzare , le`am dat pe ale mele si le-am luat pe astea, schimb pe schimb pt ca el face naveta la bucuresti si ii atingea si are numarul CL XX CBY ..eram interesat daca are reun topic ceva sa vad cum a decurs lucrarea.. apropo , stie cineva ce jante sunt astea ?
|
Jantele astea le avea acum putin timp cand am vazut-o eu si avea si prelungire la capota (nu-mi place sa-i zic badboy).
|
Quote:
|
Pai tocmai, eu am vazut-o martea trecuta si d-aia zic ca avea jantele. La capota, ma rog, tu ai vazut-o mai de aproape. Ia zi-mi, pe la mecanica sau motor are ceva modificari?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
A luat-o un baiat din Constanta prin primavara, cu ganduri sa o refaca, dar prin august a dezmembrat-o, spunea ca era terminata d.p.d.v. mecanic, a luat piesele "valoroase" de pe ea (inca mai avea capota cu desen, triplele cu led, semnalele albe, boxele, fetele de usi) si le-a pus pe o alta Dacie... Am gasit doar o poza pe Facebook-ul lui: |
2 Attachment(s)
Baietii din Bucuresti (LHT si alti "batrani"), stiti ceva de asta?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ai dreptate, DEM-ul este...
A mintit omul pe Facebook si eu am transmis minciuna mai departe. :)) |
|
|
Filmuletele sunt ceva mai vechi pentru ca jantele le-a cumparat Andrei pentru RLR deci, el ne poate da mai multe detalii:-)
|
Dan este propietarul sportului rosu.....masina are niste modificari destul de mari....masina o sa iasa la timpul potrivit completa si gata de drum :D pana atunci toate bune 8)
PS: o sa iasa cand o sa iese si a mea ....deci mai dureaza 8) |
Salut :D am o dacia nova care trebuie readusa la viata....majoritatea va intrebati dc trebuie readusa la viata o sa va explic !
:este in proportie de 10% mancata de rugiana in special la aripi si la capatul suspensiei sus in portbagaj :stand in soare vopseaua nu mai are luciu ..deci un aspect urat ce ziceti cam cat m-ar costa sa o fac ? se poate face si acasa ?daca nu spuneti-mi si mie unde o pot duce!! si as mai vrea sa ii mai fac si cateva modificari un boody ce ziceti merita ??? |
Quote:
|
Quote:
P.S. Masina a fost facuta acum foarte mult timp |
Am vazut ieri pe fata cartii un Sport alb, usa scurta, evazari de inspiratie Delta Integrale, Gotti R17 late rau. Statea-ntr-un sopron de mult timp.
Tot plangea unu' p-aici ca vrea sa salveze vechile Dacii de raliu, s-o caute p-aia. |
Nu mai pot edita.
A gasit FIF-u' poza, el zice ca-i usa lunga. O fi. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1359145623 |
Intr-adevar e cu usa lunga, uita-te la coltul din dreapta sus al portierei si o sa vezi ca are coltul patrat, cea cu usa scurta are portiera de berlina normala.
|
Asta alba o caut de ceva timp,dar inca nu am gasit-o.Daca are cineva detalii despre ea il rog sa ma anunte.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Baieti, am si eu nevoie de ceva detalii legat de aceste 2 Dacii si inca una, pe care am vazut-o zilele trecute pe o strada in cartierul Berceni si era o poza cu ea si pe internet dar nu o mai gasesc. Avea ceva de genul DAV la numar si era galbena-bej cu dungi Gordini negre. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Eu zic ca ramane DAV. ;)
Adi, am contul lui de FB, daca vrei sa vorbesti cu el. |
Merci fain Andrei. Asta este. Nu mai gasem pozele.
Inca astept detalii despre JAF-ul galben din poza de mai sus. |
Quote:
era 1.6 cu webere si axa. si nenea ala din gl care a facuto era smecher, iti facea "harta" cum voiai tu din delcoul de dacie.;) era exrem de usurata, facuta special de indemanare. p.s. erau 2...la fel.:D |
cea galbena (jaf) inca exista si este in bucuresti la "hibernare"
|
Asta stiam si eu. Credeam ca se poate se stie cineva mai mult de-atat.
|
pai se pot spune mai multe....dar nu sunt eu in masura sa vorbesc despre asta. E o masina speciala si nu doar prin faptul ca are jantele alea.
|
1 Attachment(s)
Ce se stie despre acest logan? Bara fata pare o combinatie de bara de logan si de leon cupra...
|
Nu e din Romania, e a vecinilor nostri, otomanii.
Stie cineva ceva despre o Dacie de NT cu BTL la numar? :lol: |
Da, e a mea. Ce-i cu ea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning