Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacii modificate...detalii... (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/267500-dacii-modificate-detalii.html)

StreetStyle22 18-09-12 23:17

Re: Dacii modificate...detalii...

Quote:

Originally Posted by AnduRace (Post 5178908)
Are careva sa dea niste detalii despre masina asta?

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1343994364

Scopul principal al intrebarii e...care-i duma cu manerele alea? Am mai vazut intr-o seara anul trecut, in complexul studentesc din Timisoara, o dacie abandonata (sau cel putin asa parea), tot neagra si cu aceleasi numere. Dar era o dacie simpla... e tot aceeasi sau e un model mai rar cu astfel de manere? Sunt ciudate si oribile, dar e o curiozitate.

Si despre asta...

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1343994488

Ce bord e ala? Acum cativa ani, am vazut una similara cred, intr-o expozitie la Timisoara. Avea un motor de Renault si bordul schimbat, parca tot in ceva de genul asta...

Andu,Dacia rosie cu motor diesel ? Avea bord de Megane..eu asa tin minte... :)

ovy_geo93 19-09-12 11:45

4 Attachment(s)
StreetStyle22 tu zici de LCA?E tot CN3,dar cu alte ceasuri,si comenzi la aeroterma

aditza579 19-09-12 12:39

Vrei mai multe detalii despre Dacia aceea neagra, BUM? Te pot ajuta.

kowally 16-10-12 21:53

1 Attachment(s)
exista o nova albastra (mai inchisa la culoare) cu usi si portbagaj clean , capota bad boy , foarte foarte low , spoilere normale si niste jante la fel ca cele din poza si tot albe si avea numere de bucuresti..stie careva despre ce masina zic? stie careva daca are vreun topic pe undeva?

TuRbO1 16-10-12 23:10

1 Attachment(s)
Exista.

aditza579 17-10-12 12:45

Vazuta acum o saptamana in BUcuresti, avea numere de CL.

Mitza93 17-10-12 14:28

2 Attachment(s)
Exista masina,cateva poze mai vechi!

kowally 17-10-12 21:25

da .. asta e .. masina a fost vanduta unui baiat din oltenita cu 1300 de euro si acum nu mai are badboy si nici jantele .. jantele sunt la mine pe cielo-ul pe care il am de vanzare , le`am dat pe ale mele si le-am luat pe astea, schimb pe schimb pt ca el face naveta la bucuresti si ii atingea si are numarul CL XX CBY ..eram interesat daca are reun topic ceva sa vad cum a decurs lucrarea.. apropo , stie cineva ce jante sunt astea ?

aditza579 18-10-12 10:41

Jantele astea le avea acum putin timp cand am vazut-o eu si avea si prelungire la capota (nu-mi place sa-i zic badboy).

kowally 18-10-12 19:14

Quote:

Originally Posted by aditza579 (Post 5213712)
Jantele astea le avea acum putin timp cand am vazut-o eu si avea si prelungire la capota (nu-mi place sa-i zic badboy).

sambata am fakut schimb cu el si capota nu mai are prelungirea de ceva timp , sa zic vreo 2 saptamani

aditza579 18-10-12 21:12

Pai tocmai, eu am vazut-o martea trecuta si d-aia zic ca avea jantele. La capota, ma rog, tu ai vazut-o mai de aproape. Ia zi-mi, pe la mecanica sau motor are ceva modificari?

kowally 19-10-12 21:15

Quote:

Originally Posted by aditza579 (Post 5214463)
Pai tocmai, eu am vazut-o martea trecuta si d-aia zic ca avea jantele. La capota, ma rog, tu ai vazut-o mai de aproape. Ia zi-mi, pe la mecanica sau motor are ceva modificari?

in afara de toba, suspensie, discuri noi pe fata nu stiu altceva, o sa ma interesez... stiu ca are geamuri electrice :))).. chiar nu mi`a trecut prin cap sa intreb ceva de motor dar la cum vad ca merge masina sigur are motor de 1.4 ca pe logan

Andreynyo 21-10-12 14:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4771809)
TAU.ul este asa a ajuns pe la buzau...;)

Si nu in Buzau si-a gasit sfarsitul...

A luat-o un baiat din Constanta prin primavara, cu ganduri sa o refaca, dar prin august a dezmembrat-o, spunea ca era terminata d.p.d.v. mecanic, a luat piesele "valoroase" de pe ea (inca mai avea capota cu desen, triplele cu led, semnalele albe, boxele, fetele de usi) si le-a pus pe o alta Dacie...
Am gasit doar o poza pe Facebook-ul lui:

Andreynyo 09-12-12 18:24

2 Attachment(s)
Baietii din Bucuresti (LHT si alti "batrani"), stiti ceva de asta?

Mitza93 09-12-12 21:10

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 5279328)

Masina o vad aproape zilnic in pozitia asta, e pe undeva pe Stefan Cel Mare!Chiar m-as bucura de cateva detali despre ea!o sa mai fac cateva poze!

StreetStyle22 09-12-12 21:32

Quote:

Originally Posted by ovy_geo93 (Post 5179390)
StreetStyle22 tu zici de LCA?E tot CN3,dar cu alte ceasuri,si comenzi la aeroterma

Da,asta e.

AG-20-MCA 09-12-12 22:19

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 5217249)
Si nu in Buzau si-a gasit sfarsitul...

A luat-o un baiat din Constanta prin primavara, cu ganduri sa o refaca, dar prin august a dezmembrat-o, spunea ca era terminata d.p.d.v. mecanic, a luat piesele "valoroase" de pe ea (inca mai avea capota cu desen, triplele cu led, semnalele albe, boxele, fetele de usi) si le-a pus pe o alta Dacie...
Am gasit doar o poza pe Facebook-ul lui:

Dacia asta nu e TAU...din cate stiu eu TAU avea si aripa spate vopsita partial cu negru. Dacia din poza daca nu ma insel este din Pitesti si are (sau avea) DEM la numar.

Andreynyo 10-12-12 14:54

1 Attachment(s)
Ai dreptate, DEM-ul este...
A mintit omul pe Facebook si eu am transmis minciuna mai departe. :))

lord_wader 16-12-12 20:54

Despre daciile astea ce se stie?

https://www.youtube.com/watch?v=d_Zfe...eature=mh_lolz

Andreynyo 24-12-12 14:24

O sportiva interesanta.

https://www.youtube.com/watch?v=wTqI22JK4j8

rob3rt0 24-12-12 14:52

Filmuletele sunt ceva mai vechi pentru ca jantele le-a cumparat Andrei pentru RLR deci, el ne poate da mai multe detalii:-)

andreigame 29-12-12 15:08

Dan este propietarul sportului rosu.....masina are niste modificari destul de mari....masina o sa iasa la timpul potrivit completa si gata de drum :D pana atunci toate bune 8)
PS: o sa iasa cand o sa iese si a mea ....deci mai dureaza 8)

blu3star 06-01-13 23:39

Salut :D am o dacia nova care trebuie readusa la viata....majoritatea va intrebati dc trebuie readusa la viata o sa va explic !
:este in proportie de 10% mancata de rugiana in special la aripi si la capatul suspensiei sus in portbagaj
:stand in soare vopseaua nu mai are luciu ..deci un aspect urat
ce ziceti cam cat m-ar costa sa o fac ? se poate face si acasa ?daca nu spuneti-mi si mie unde o pot duce!! si as mai vrea sa ii mai fac si cateva modificari un boody ce ziceti merita ???

kowally 06-01-13 23:43

Quote:

Originally Posted by blu3star (Post 5309033)
Salut :D am o dacia nova care trebuie readusa la viata....majoritatea va intrebati dc trebuie readusa la viata o sa va explic !
:este in proportie de 10% mancata de rugiana in special la aripi si la capatul suspensiei sus in portbagaj
:stand in soare vopseaua nu mai are luciu ..deci un aspect urat
ce ziceti cam cat m-ar costa sa o fac ? se poate face si acasa ?daca nu spuneti-mi si mie unde o pot duce!! si as mai vrea sa ii mai fac si cateva modificari un boody ce ziceti merita ???

ai gresit topicul prietene ... intreaba aici ... https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html

B 19 LHT 31-01-13 10:15

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 5279328)

Salut Andrei, KISul inca mai traieste, e parcata pe Stefan cel Mare, e a unui tip Costin ceva mai in varsta (40 si ceva de ani), din cate stiu acum nu mai are nici motor si nici cutie, cutia este la Silviu (era de Gordini, cel putin asa spunea proprietarul), iar motorul de Alpine (aspirat) a fost vandut si montat pe o Dacie aceasi culoare ca si KISul cu numarul HTC parca (facea parte din DRT, acum tipul are un E30 rosu, trebuie sa-l cunosti). In rest masina are f multe chestii interesante pe ea: suspensii reglabile, jante late (nu intoarse), amortizoare pe caseta de directie (caseta mai scurta), bari de torsiune mai mari (s-ar putea de Gordini) etc.
P.S. Masina a fost facuta acum foarte mult timp

Muttley 31-01-13 11:09

Am vazut ieri pe fata cartii un Sport alb, usa scurta, evazari de inspiratie Delta Integrale, Gotti R17 late rau. Statea-ntr-un sopron de mult timp.
Tot plangea unu' p-aici ca vrea sa salveze vechile Dacii de raliu, s-o caute p-aia.

Muttley 31-01-13 13:58

Nu mai pot edita.
A gasit FIF-u' poza, el zice ca-i usa lunga. O fi.

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1359145623

B 19 LHT 31-01-13 14:14

Intr-adevar e cu usa lunga, uita-te la coltul din dreapta sus al portierei si o sa vezi ca are coltul patrat, cea cu usa scurta are portiera de berlina normala.

nelutzu 31-01-13 15:33

Asta alba o caut de ceva timp,dar inca nu am gasit-o.Daca are cineva detalii despre ea il rog sa ma anunte.

aditza579 31-01-13 17:01

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B 19 LHT (Post 5342412)
Salut Andrei, KISul inca mai traieste, e parcata pe Stefan cel Mare, e a unui tip Costin ceva mai in varsta (40 si ceva de ani), din cate stiu acum nu mai are nici motor si nici cutie, cutia este la Silviu (era de Gordini, cel putin asa spunea proprietarul), iar motorul de Alpine (aspirat) a fost vandut si montat pe o Dacie aceasi culoare ca si KISul cu numarul HTC parca (facea parte din DRT, acum tipul are un E30 rosu, trebuie sa-l cunosti). In rest masina are f multe chestii interesante pe ea: suspensii reglabile, jante late (nu intoarse), amortizoare pe caseta de directie (caseta mai scurta), bari de torsiune mai mari (s-ar putea de Gordini) etc.
P.S. Masina a fost facuta acum foarte mult timp

Baiatul cu HTC-ul se numeste Niculescu Marius. O sa trec si eu zilele ce vin pe acolo s-o studiez putin.
Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 5342703)
Nu mai pot edita.
A gasit FIF-u' poza, el zice ca-i usa lunga. O fi.

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1359145623

Pe unde se afla asta mai exact? Poza de unde ai luat-o?

Baieti, am si eu nevoie de ceva detalii legat de aceste 2 Dacii si inca una, pe care am vazut-o zilele trecute pe o strada in cartierul Berceni si era o poza cu ea si pe internet dar nu o mai gasesc. Avea ceva de genul DAV la numar si era galbena-bej cu dungi Gordini negre.

rob3rt0 31-01-13 18:37

Quote:

Originally Posted by aditza579 (Post 5342939)
Avea ceva de genul DAV la numar si era galbena-bej cu dungi Gordini negre.

JAF ;)

Andreynyo 31-01-13 19:23

2 Attachment(s)
Eu zic ca ramane DAV. ;)

Adi, am contul lui de FB, daca vrei sa vorbesti cu el.

aditza579 31-01-13 22:08

Merci fain Andrei. Asta este. Nu mai gasem pozele.

Inca astept detalii despre JAF-ul galben din poza de mai sus.

Sirius 31-01-13 22:13

Quote:

Originally Posted by aditza579 (Post 5342939)
Baiatul cu HTC-ul se numeste Niculescu Marius. O sa trec si eu zilele ce vin pe acolo s-o studiez putin.

Pe unde se afla asta mai exact? Poza de unde ai luat-o?

Baieti, am si eu nevoie de ceva detalii legat de aceste 2 Dacii si inca una, pe care am vazut-o zilele trecute pe o strada in cartierul Berceni si era o poza cu ea si pe internet dar nu o mai gasesc. Avea ceva de genul DAV la numar si era galbena-bej cu dungi Gordini negre.

aia neagra a fost facuta in galati pe cand unii din noi se plimbau cu bicicleta.
era 1.6 cu webere si axa. si nenea ala din gl care a facuto era smecher, iti facea "harta" cum voiai tu din delcoul de dacie.;)
era exrem de usurata, facuta special de indemanare.

p.s. erau 2...la fel.:D

B XX ADI 01-02-13 00:46

cea galbena (jaf) inca exista si este in bucuresti la "hibernare"

aditza579 01-02-13 09:08

Asta stiam si eu. Credeam ca se poate se stie cineva mai mult de-atat.

B XX ADI 01-02-13 09:39

pai se pot spune mai multe....dar nu sunt eu in masura sa vorbesc despre asta. E o masina speciala si nu doar prin faptul ca are jantele alea.

nego101 01-02-13 23:51

1 Attachment(s)
Ce se stie despre acest logan? Bara fata pare o combinatie de bara de logan si de leon cupra...

Andreynyo 02-02-13 01:02

Nu e din Romania, e a vecinilor nostri, otomanii.

Stie cineva ceva despre o Dacie de NT cu BTL la numar? :lol:

Muttley 02-02-13 16:14

Da, e a mea. Ce-i cu ea?

All times are GMT +2. The time now is 13:25.

- Copyright 2026 4Tuning