![]() |
Re: Care este cel mai bun motor facut vreodata?
Ce parere aveti despre 1 800 cmc -20 valve -AGN pus pe Octavia si Passat?? Chiar are 125 C.P. ? Se merita GPL montat pe acest motor?
|
parerea mea ca m54b22 de la bmw a detinut suprematia celor mai bune motoare facute vreodata, dar putin peste as zice ca este motorul de 2.2 diesel de la honda. aici nu ma refer la putere, ci la fiabilitate, raport putere/consum
|
Vr6... Asta este cel mai bun...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pentru cultura voastra de vr6isti si c20isti :rolleyes2, e foarte misto seria de articole Engine of the day de pe jalopnik.com:
http://jalopnik.com/workhorse-engine-of-the-day/ Traiasca SBC-ul 8)! |
Quote:
Bine, ar trebui sa fie patru categorii, benzina aspirat, benzina turbo si diesel non-turbo si diesel turbo. |
In opinia mea...cele mai bune motoare...nu cel mai bun motor...sunt cele care sunt extrem de simple...cu piese putine si electrica simpla....adica cele vechi de prin anii `60`70...si daca tot zic de anii 60-70 pot sa spun fara cea mai mica urma de indoiala ca motoarele americane sunt cele vizate.
Capacitate foarte mare...cai...nu prea multi...cuplu din plin...dar...fiabilitate foarte buna pe termen lung. Motoarele cu cat au capacitate mai mare cu atat sunt mai putin predispuse la defectiuni deoarece un motor mare nu trebuie sa se chinuie sa trage caroseria. |
Quote:
4G63 cel mai puternic motor de 4 cyl din lume: 86 psi la 11000 rmp, +1400 hp... Quote:
|
Quote:
Si asta era si ideea...cu cat mai primitiv cu catat mai bine...mai putine piese ce sunt predispuse la defectiuni. |
4g63 0-400m> 6.97 sec :https://www.youtube.com/watch?v=oHv_jKJVQ-Q
asta fiind varianta ingeunata special cea mai puternica este de 4 cyl este integra 4000 hp!!!!! : https://www.youtube.com/watch?v=_AQOlau_suU |
Quote:
Era vorba de motoare stock |
am extrapolat putin.
|
pentru romania cel mai bun motor este 2.0 d sau mai corect motor pana in 2000 cm3 diesel, dar care ar fii acela?
eu zic ca 1.9 tdi de la wv ar fii rege si asta cand ne referim la consum/fiabilitate/performanta. |
Eu mi-am spus parerea, totul este subiectiv, pt mine poate sa fie cel mai bun vr6-le, pt altul poate sa fie cel mai bun noul motor 0.9t de la renault care se monteaza pe dacia, si asa mai departe. Trebuie vazut si din ce punct de vedere se clasifica ca cel mai bun, cel mai bun ca fiabilitate, cel mai bun ca putere, cel mai bun ca (virgula) consum, si asa mai departe.
Parerea mea este ca vr6 are de partea lui originalitatea in a aranja cilindrii, sunetul (inconfundabil), si de ce nu fiabilitatea. |
Quote:
|
2.0d / 2.0 hdi
|
Quote:
|
Cel mai bun motor nu exista .... ca zic asa 1.9tdi unu dintre cele mai bune pt ca consuma putin etc etc .
Despre vr6 este un motor bun , numai ca trebuie si ingrijit , referito la tunning scoti 800 ca cai oricand din 2.8/2.9 vr6 cu turbo si mai mult daca ai bani , ca consum depinde cum mergi , una e la 6.000rpm alta la 2.500. |
Aici se vorbeste de motoare standard.
|
care este cel mai stupid topic?
oare....... acesta ? :D |
Quote:
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=m3KdpzL3Hkk
Asta asa,apropo de motoare.Nu am gasit un topic unde sa il postez. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning