![]() |
Re: E36 - Inca un cabrio...
Quote:
Multumesc mult |
:lol::lol::lol: stai linistit...oricand cu placere daca pot face un bine;) si apoi nu se stie niciodata cand pot bea o bere daca ne vom vedea:lol: iti iau si vb cu MOTU sa i le trimit....
|
Quote:
|
da, as vrea sa fiu acolo dar nu cred ca reusesc:-)...oricum ne auzim...mai vb
|
Toata ziua te plimbi vecine :P
|
Quote:
|
Abia astept sa vad cum arata cu noile incaltari :P
|
4 Attachment(s)
.....slapii ptr vara, pe spate, deocamdata....:lol:.... Fulda 215/40/17.....saptamana viitoare sper sa operez aripile spate...;)
|
3 Attachment(s)
.... nu m-am putut abtine :D...de fapt am probat niste distantiere si cu ocazia asta am incercat si o roata:D
|
Foarte frumos arata ...Bravo!!
|
Quote:
|
Superbeeee janteleee! Sa le invarti cu placere!Masina la fel.. no coment! Ploapele alea parca sunt in plus....
|
Quote:
|
Quote:
|
ms. frumos, de abia astept sa o vad pe a ta cand va fi gata...la cat muncesti la ea trebe sa iasa super...:lol:
....mie mi-au placut pleoapele alea, dar acum m-am plictisit, le-a pus colegul de mai sus la el....eu o sa imi pun unele normale peste semnalizari... |
L.E am confundato...de altfel era pacat sa vinzi frumusetea asta;)
|
nici nu ma gandesc la vanzare....:lol: ma simt minunat la volanul ei:lol:...
|
1 Attachment(s)
...deocamdata sunt pe post de capcana prin casa....:lol::lol::lol:
|
2 Attachment(s)
...gata si cel de-al 4-lea capac....:D...ma refer la vopsit ca era argintiu, si a iesit PERFECT, aceeasi nuanta...peste asteptari de bine (multumirile de rigoare lui buzzy17):D. Deci, in vara asta se poarta auriu, iar vara urmatoare sper sa trecem pe argintiu...sau poate un rosuuuu:rolleyes2...sa vedem
|
Auriu o prinde cel mai bine. Golden BBS's For The Win! Sa nu uiti sa dai cauciucurile cu crema, impactul vizual o sa fie pe masura :!:
|
Quote:
|
Quote:
|
In cazul meu, nu am avut pace cu ea pana nu am luat jantele astea. Am calmat-o cat de cat ca mi-a facut capul calendar cand le-am vandut pe celelalte Gotti. :lol:
|
4 Attachment(s)
scuze de intarziere...dar nu am ajuns la ele
am avut si eu treaba si etc.. daca iti sunt ok...da un semn |
4 Attachment(s)
...au inceput pregatirile de vara....trecerea la soft-top...bara la reparat/vopsit.....saptamana viitoare (mai catre sfarsit asa...;) ) sper ca punem si slapii de vara...:D
|
Parca esti cu familie, om serios, sa vezi ce geloasa va fi nevasta cand vede cate fetite intorc capul dupa masina asta cand va fi gataa :)) Cu asa slapi, fac altii accidente.
|
1 Attachment(s)
....stie ca sunt cel mai copil cuminte;)....hai cu vara....:lol:
|
Quote:
|
Cel mai smecher cabrio din oras clar!! Vazut live!! :-)
|
Salut.Ce culoare si ce nuanta ai dat pe jante,miezul??
|
.....este un auriu dar nu stiu nuanta (asa au fost)...eu am facut doar un capac care era argintiu si mi-a iesit perfect...
ON: azi am schimbat un amortizor spate (pe garantie ca era curs), si, cu ocazia asta am pus noi si bucele alea de sus de la telescoape, am pus rotile sus toate..:lol:...bara fata ...mai pe seara punem niste poze;) |
acum seara ti-am vazut masina parcata in fata blocului(peste strada)trebuia sa zici ca esti vecinul lui zozo:D....suntem fosti colegi de liceu:)
arata bine...spor la treaba |
mareo, iti multumim ptr compliment...;)..mai are un pic de mers pe la un salon de intretinere....de :lol::lol:pus pielea la interior cred ca saptamana viitoare macar fetele de usi, apoi reparat aripile ca le mai intindem un pic luni dimineata...pe urma un polish complet si e gata de iesit pe bulevard:lol:
|
3 Attachment(s)
Quote:
.....si niste poze de azi ca uitasem... |
Speechless. Arata sen-za-tio-nal. Parca e si foarte foarte joasa, grija mare cu ea ca e prea fainaa. Cand incep inscrierile pentru plimbari pe locul din dreapta? :))
|
Spectacol ! Bravo batrane , ai facut o treaba buna. Abia astept sa treci pe la mine sa o vad live :)
|
Quote:
|
Quote:
|
imi place, chiar daca nu scriu aici sunt cu ochii pe tine :D
|
1 Attachment(s)