![]() |
Re: My mk3 classic
1 Attachment(s)
------====-------
|
Masina arata bine, dar scapa de toate stickerele posibile, daca tot mergi pe Classy.
|
Quote:
Imi poate explica si mie cineva cum Dumnezeu pot strange frana de mana? :rolleyes2 https://s9.postimage.org/phji8xgxb/rzw1.jpg https://s8.postimage.org/wlzw8err9/rzw_rba.jpg |
Dai consola de pe mijloc jos are 2 suruburi in spate sub scrumiera si la frana de mana ai 2 cabluri individuale pentru fiecare parte care se strang cu o cheie de 10 ...
Bafta |
Pentru cine intereseaza se dau jantele 8ooRON !
|
Urmaresc topicul de ceva vreme dar pana acum nu am postat..
Ai o masina foarte frumoasa Imi place cum arata Cu o grila fara semn ar fi si mai frumoasa dupa parerea mea Dar fiecare cu gustul lui:) |
Frumusica masina, te astept cu ea pe la mine sa o vad si live ca de logan m-am saturat :)) .
PS : Sunt baiatu care are atelier in parcare (zona IOR) ca sa stii cine sunt :) . |
Quote:
O sa ti-o prezint si pe micuta mea ! |
1 Attachment(s)
Cu ce dracu a plouat fratilor zilele astea?CU rahat?
Am spalat-o ieri de doua ori si azi de dimineata am gasit-o iar pilaf!:???::shock::shock::shock::shock::shock: |
dupa cum ai pus before/after se pare ca ti-a facut bine ploaia :lol:
|
Quote:
|
Quote:
te plangeai de ploaie si ma asteptam ca pozele sa faca referire la starea masinii inainte si dupa ploaie. am inteles eu gresit. |
7 Attachment(s)
9j toate 4 :))
Nu prea merge...:P o sa caut niste azev a! Ies prea mult afara et15 si 9j... |
Pe spate mai merge... desi nu cred ca se poate circula civilizat (adica fara sa atinga) cel putin cu cauciucurile astea, dar pe fata deja e ceva extrem, plus ca poate dauna directiei si articulatiei.
ps: parca o vindeai !?! |
Eu le-as pastra... Pui pasaje de golf 1 sau 2 pe fata si pe spate si o sa fie destul de incapatoare, vopsitor ziceai ca sti pe cineva care te poate ajuta ieftin, mai ai nevoie de banuti si de un tinichigiu bun sa-ti puna pasajele...
|
195/45/16 pe fata sau 195/40 si nu mai atinge :).
arata chiar bine cu B1 |
Am niste ATS Classic pe 13 7j. Te-ar coafa?
App..am vazut pe o pagina anterioara ca aveai niste bbs-uri..nu le dai?:D |
2 Attachment(s)
Sa cam pus praful...
195.45.16 sau 195.40.16 ...cumpar gume de vara ! |
Quote:
|
Arata bine,imi plac,7,5 J au ?
|
dap sunt 7 1/2 j ....7,5j ....acum caut gumele :(
|
pune 195/40 ca o sa dea foarte bine !
|
7 Attachment(s)
Dupa gume va venii un albastru mat...;) sa vedem ca doua dintre ele au et20 si celelalte doua au et25 , sa vad daca mai pun distantiere pe spate!
**volful meu preferat** |
Poti sa cauti stopuri rosii .. :lol::lol:
|
eu as fi incercat sa schimb 2bucati de 9j cu 8j...chiar si 7j...
arata tare frumos cu brock b1 atat ca pe fata este cam fortat 9j...arata nasol,si nu ii bine deloc nici azev a nu is urate dar na...acum la astea as cauta 2bucati mai late..:D bafta |
nu iti mai trebuie distantiere la et-urile alea, or sa stea la fix si sfatul meu lasa stretch-ul pentru jante mai late, e ridicol sa mergi cu cauciucuri de bicicleta labartate pe niste jante inguste. cauta cauciucuri 205 si 215 pentru ele
|
Quote:
Golful asta albastru mat are momentan airride si schimdt modern line modulare. Bafta! |
Quote:
Dar daca unii dintre voi sunt rautaciosi eu ce sa mai zic? Zic ca voi si fac ca mine :) ...simplu,nu? |
Quote:
|
sa le stapanesti sanatos razvanelulee :X, si despre golful ala e criminal..fara cuvinte..
|
5 Attachment(s)
:) !!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
Niceeeeee. Ce et ai pe spate 15?
|
si cand te gandesti ca astea au fost pe dacie sport ...
|
Daaaa, astea da jante, si clasice si frumoase. bravo
|
Frumosssss, ce bine dau jantele pe el :shock:
|
e ceva:D
putin "stilizate" si tata lor;) bafta |
un golf pe gustu meu. jantele fac totul .felicitari . o intrebare ? ce sa intamplat cu grila fara semn si farurile jeoy ? dadea mai bine cu ele
|
Quote:
O sa ii fac joey din nou! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning