![]() |
Re: E46 - 320D FL '03 project !
cu sigurantza va veni si suspensia:D
in legatura cu lip-ul mie mi se pare ca ii ia tot farmecul barii de M.pare mai agresiva fara lip:D multumesc tuturor pentru complimenti si pentru pareri.:D |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Jantele reconditionate complet :
OZ MITO 2 modulare 8j fata si 9j spate ... - Buze polisate - Suruburile cromate - Miezurile vopsite in nogaro silver - Stickere OZ racing |
abia astept sa le vad live :twisted:
|
arata extraordinar de bn!cand le vedem p masina?
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Cel mai probabil in primavara , sau cine stie :D Iata cateva poze cu jantele ajunse la mine ! |
supeeeerbeeeeee!ca bn mi-ar prinde si mie un set!:D
|
ca la carte:D
frumos...sa vedem cum vin pe masina spor |
Foarte frumoase, un model ce nu se gasesc asa usor, sa le invarti sanatos!:D
|
Quote:
|
Quote:
Bla bla bla ...lasa trancaneala.... |
Quote:
|
vineri am primit jantele,si abia azi le-am desfacut.din pacate am ramas putin dezamagit din cauza vopsitului,dar asta este.am sa le urc asa pe masina.trebuie sa mai cumpar prezoanele pentru spate(imi trebuiesc mai lungi)si 2cauciucuri 245-40-17,ca pe fatza le am deja:D
|
Quote:
|
Masina arata bine si apreciez ca ai modificat mai multe lucruri la ea.
|
Imi place ce ai facut pana acum la masina sau ati facut :), abia astept sa vad cum dau "roatele" pe ea. Acum si eu is in cautarea unor jante dar pt. un nfl. Bafta cu masina!
off: Stiu la cine sa apelez daca am nevoie de ceva de acum in colo! Cu toate ca am mai apelat la el! :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Multumim frumos nos , dupa cum vezi , sa modifici o masina nu e usor , poate parea simplu , dar e nevoie de documentare , timp , nervi de otel si buget pe masura ! Quote:
Et urile sunt acelasi vlad , asa ca poti cauta linistit la jante ! important e sa alegi ceva care sa iti si placa si sa dea si frumos pe masina ! Si da am facut , eu cu procurarea pieselor si consiliere tehnica , frate miu cu ajutorul unor amici sau singur le punea in aplicare ! deh e mai greu cu noi , unul fiind in tara , celalalt in italia , dar usor usor a iesit ceva frumos per ansamblu ! |
Stiu ca ET e la fel dar sunt modele care dau bine pe fl si mie nu imi plac cum dau pe nfl.
|
1 Attachment(s)
A avut cineva Falken AZENIS FK 453 pe masina? o parere ceva?
|
Quote:
1 Sunt vizibil mai grele decat continental michelin brighestone 2 pe ud si in conditii de frig nu se comporta deloc bine intra mult abs -ul imi era destul de teama sa intru in curbe tare cu ele ,daca nu erau incalzite bine , nu iti dai seama, sa scartaie sau ceva de genul pur si simplu derepeaza fara sa lase urme pe asfalt eu acum vb de 235 40 r18 , cauta continental sunt cauciucurile care imi plac cel mai mult din toate punctele de vedere aderenta sigurata franare greutate nu se tocesc pe laterale se tocesc frumos acum tu stii |
Quote:
|
frumos si succes cred ca va iesi cefa frumos
da geamuri fumuri doar pe spate...........mai bn de loc......... parerea mea |
decat sa iti pui geamuri fumuri doar pe spate mai bn nu pune deloc.........................................pare rea mea
succes oricum in proiectul tau ambitios..................la buzunar |
Quote:
Quote:
Nu prea am inteles eu mesajul tau... dar mnah... eu te as sfatui sa citesti topicul cap coada , ca sa intelegi de ce masina are folie neagra doar pe spate momentan ! Multumesc de urare , dar cam ce sa vrut la masina , sa facut , acum urmeaza sa i se faca un mic upgrade la turbo si mai vedem dupa aia ! |
Masina asta are o evolutie rapida.
Sa ai bafta in continuare cu proiectul. |
8 Attachment(s)
Quote:
Multumesc catalin ! Azi s-au montat gumele pe jante si valvele ascunse ! ....mai raman capacele OZ de comandat si de reindreptat jantele pe spate eventual [ halal reconditionare ] Falken 453 225/45/17 fata si 245/40/17 spate pe 8j fata si 9j spate ! Scuze pentru calitatea pozelor , au fost facute cu un telefon ! |
frumoase "roatele":lol: impecabile
ce sa mai zici....sa vina varaaaaa:lol::lol: |
Quote:
|
ia contur incet incet....nu prea sunt deacord cu dimensiuniile gumelor...pe fata trebuie ceva mai ingust iar pe spate mult mai ingust..
genul 205 45(la 8j nu ai strech si arata ok...pe fata numai bun)iar pe spate daca nu vrei strech 225 45...la 9j chiar da bine... 215 40 sau 45 deja pentru instins spor |
Quote:
|
Quote:
si iti eu zic de ce da mai bine 225...pentru ca nu sta asa balonat pe ea...talonul de 45 ii ok dar 235 este cam lat...se duce draq aspectul jantelor,ok nu este neaparat sa ai strech dar totusi in fine,fiecare cu viziunea lui |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Poze cu jantele montate pe masina ! Curand apare si suspensia si o sa fie mai bine !
|
Capace la jante, suspensie, si e tot ce trebuie ;):twisted:
|
Nu stiu dc ati aruncat banii pe OZ mito ca sa le pui asa, par niste jante banale si atat. Ca sa nu mai zic ca 17 pe e46....
|
Quote:
Quote:
|
fara suparare...chiar...mai ales ca mai discutam noi una alta dar sincer iti zic ca arata aiurea,nu este nevoie de strech,dar totusi stau prost pe jante
s-a dus farmecul buzelor...nu par dimensiunea r17...nu stiu ce sa zic ii clar ca nu merge strech la toata lumea si trebuiesc sacrificii dar dupa cum ti-am zis 225 45 pe 9j era mai ok si nu aveao probleme...in fine evident fiecare stie ce isi permite si cu ideiile lui spor |
Quote:
Uite un alt exemplu : masina inca are scaune si banchete normale si am preferat sa le lasam pe locul 2 in favoarea unui upgrade de turbo , intercooler si ambreiaj + soft care ne vor ajunge aprox 1500-1700 de euro ! ghici de ce ! stima ! |
Quote:
nu crezi ca exagerezi ?? |
Quote:
vizionare placuta in continuare.:D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning