![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
piesa 37 de schita....15lei/buc, dar eu as zice ca este 28-ul sau 29-le la 45lei/buc...am mers pe mana celui de la magazin...poate incerc si cu o bucta din nr.28 dupa aceea....:lol:
|
Mai mult ca sigur piesa 29 cu doua part number-e pt stanga si dreapta.
http://www.realoem.com/bmw/showparts...84&hg=54&fg=20 |
asa am zis si eu :una din 28 sau 29 ...care e aia micuta ca nu mai am acum deschis.....dar am mers pe mana lui ca daca se insala nu o platesc....si incerc apoi pe banii mei...:D:D:D...el zice ca nu ar fi aia fiindca este un contur acolo si mie imi trebe un capac...ceea ce e drept...de aia am vrut sa vad si poza cu respectivul capac...vad sambata ca atunci vine piesa
o sa povestesc atunci poate mai vrea cineva sa stie daca au urmarit aici discutia |
Quote:
|
sambata vine piesa 37 (3zile)....cealalta "29" e 45 lei....ms
|
Acelasi pret 45 lei l-am primit si eu doar ca ajunge in 4-5 zile. Aia e piesa, 29. Sa faci te rog niste poze mai inde-aproape la ele. Mersi.
|
ok.....sa vad cum fac fiindca imi zboara mintea acum la colturile alea de pe bara de fata M...sau difusor spate de M sau bandouri M.....poate mai asteapta capacele sau o sa incerc sa le fac....cu toate ca ptr 90 lei nu stiu daca merita. Poate merita fiindca la mine interiorul este negru si daca mi le aduce griul ala tot nu se vede OK....mai bine se vede carbonul.....vad ce iese dupa weekend:D
|
Quote:
Eu nici nu stiu de unde sa ma apuc si in ce ordine sa le iau, tot am zis ca-mi fac un tabel cu preturi si prioritati la masina. Am nevoie de: Kit ambreaj Arcuri sport spate ( am unul rupt ) Discuri frana fata ( am unul fisurat ) Termostatul + tot lichidul de racire schimbat Senzor sau inchizatoare usa dreapta ( nu se lasa geamul cand sa inchid usa ) Pompa servo O bobina de inductie Parbiz fetele de usa trebuiesc schimbate ca nu mai stau lipite buzunarele Panoul de clima nu merge decat pe caldura OBC-ul are toti pixelii morti sau raniti Capacelele de la decapotare, cele mici de intra hard top-ul si celel mari de langa La ceasurile in bord abea se vede noaptea ----- Apoi restul de damblaua: Jante, ori BBS style 5 sau ceva asemanator ori OZ supereggera sau echivalentul de la ATS OBC cu 18 butoane Tot pachetul de lemn in interior Dubluclimatronic digital Faruri cu lupa ZKW sau Hella + Xenon Spalatoare faruri Bari M Praguri M Bandouri M Praguri interioare M Vadere :) Semnalizari afumate cu 2 becuri in ele ( unul de pozitie ) Proiectoare noi + folie galbena Luneta OEM Presuri interior OEM Difuzoare de 8" in usi + subwoofer Vopsea culoare individual stratusgrau ---- Apoi turbo sau supercharger si gata-i masina |
Quote:
|
maiculitaaaaa...cata lista...!!!!:lol::lol::lol:......eu am noroc ca nu are prea multe de facut ca si reparatii...bine sa nu va imaginati ca e perfecta, dar pb marunte cum ar fi faptul ca de cand i-am pus hard-ul imi agata si mie geamul dreapta in cheder si nu stiu de ce...:sad:(sper ca se mai asaza dupa ceva timp...:rolleyes2), sau faptul ca visez la niste rs-uri de toti cunoscutii zic ca sunt nebun, ca tot asa se invart si astea ce le am.......dar una peste alta e o masina ok din toate punctele de vedere;)
oricum bafta in continuare cu ea......culoarea aia e beton cum e hardul tau facut...cred ca o sa arate trasnet...;) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2: Imi place mie sa mesteresc la ea 3: Exista tot ce vreau la dezmembrat - preturi...unele ok. 4: O sa fie unica 5: Nu se mai fabrica asa ceva 6: Satisfactia de la sfarsit :headfones si 7: Nu ti-o vand :yikes: Quote:
|
Incurand se vor taia jantele de pe "to do list". Mai exact cand ma intorc acasa peste 2 saptamani. Jantele sunt "rezervate".
|
Quote:
|
Quote:
Cea mai mare satisfactie e la sfarsit !!! Lista e lunga dar se face una cate una ..problema e ca tot timpul mai apare ceva pe lista :shock: nu se termina niciodata ! |
Quote:
|
ce-i secret e mai sigur.
:) |
:arrow: Ceva de genul 8)
|
Quote:
|
e chiar ce trebe.....!:D deja te invidiez:D...si el prezinta ditai lista cu reparatii si se plange...bravoooo!:D
|
Quote:
|
frumoasa masina :X bafta cu ea ! are ce-i trebuie sub capota :X
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
--- De vanzare jantele: 17" 8J toate 4, incaltate cu 225.45 in stare buna. Id messenger: xxdadixx E-mail: [email protected] Nu am pus telefon pt ca sunt plecat din tara. Pret: 200 euro |
faine si style 5 :D...mai ales in configuratia aia cred ca o sa arate super......astea sunt pana la urma sau nu am inteles eu bine? :D
spor la lucru cu ele ;) |
Quote:
|
Jantele sunt vandute lui jm3k3rd3mik
|
5 Attachment(s)
Jantele au ajuns.
Vineri le duc la vopsit :) |
In ultima poza e cauciuc de iarna:D?
Buna alegere cu jantele , ce J au pe spate ? |
Quote:
|
TOATA LUMEA ZICE DE GUMELE ALEA CA SUNT DE IARNA.SUNT MICHELIN XGTV SI SUNT DE VARA!!!SMECHERE RAU!!!:D
|
ca sa fie de iarna le mai trebuiau zimtii aia mici si cum lipsesc sunt de vara toata iarna.
frumoase tare...si oricum sunt mult mai rare ca RC-urile, si, cred ca o sa arate super pe masina...sau deja le-ai probat banuiesc:lol:
le pui pe masina sau ?...la primavara. eu nu m-as abtine:lol: oricum sa ai parte de ele sunt super;) |
superbe:D... ai luat buzele separat? daca da la cat te-au ajuns si de unde.
Multa bafta |
Frumos! Spor in continuare :)
|
Quote:
|
Quote:
|
spune acum ca nu o vinde sub nici o forma. dar asta pana gaseste un alt proiect interesant.
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
- Copyright 2026 4Tuning