![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
ma faraonu... normal ca suntem de 14-15 ani daca astia mai mari... k tn nu se baga :D
|
ma oameni buni... la voi este o sg problema.. nu sunteti uniti... danilox.. nush cine ejti dar iti zic.. ca lucyfer.. a fost cu espinoza si la alte intalniri.... am citit cva pe acolo si a zis ca a luat o pauza... nu are voie omu?? si repet VOI NU SUNTETI UNITI... nici comunitatea din sv nu e fff unita dar cand e vb de cva ne adunam cu mic cu mare..
si la noi la inceput am fost ajutati de altii cu experienta... de iasi si bacau... voi nu aveti ambitie.. nush c e cu voi oameni buni.. vreti o comunitate dar nimeni nu face nik pt asta... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
asai ....nu este timp de altceva
|
Quote:
|
deci vine cineva maine in sv sa discutam aceasta problema??
|
aha ......
|
ma deci eu nu`s sef nicaieri in primu rand aici pe forum sunt doar moderator ca is mai vechi si trebuia unu in al doilea rand cu intalnirea asta mare gen iasi bacau piatra neamt... mi`e sa nu fie un esec adica botosani nu prea se compara cu orasele astea nu neaparat ca mashini ci ca oras si locatzia lui ... mai bine as astepta sa vad ce face suceava sa invatam de la ei si cu ajutor lor si a celor de la is care au promis ca ne vor ajuta dar si ei sunt acum in planuirile unei mega intalniri sa facem aici ceva.. deocamdata putzini catzi suntem care poate sa vina la intalnire sa vina care nu nu ca doar nu avem catalog :) si daca incepem cu remarci din astea rautacioase intre noi catzi suntem .. e pacat.. au fost intalnire anuntate unde au venit si 15 mashini poate .... au fost si neanuntatze cum a fost in noaptea aia din iarna din poligon unde practic trebuie sa ne intalnim vreo 5... eu lucyfer simi bunduc bogdan am zis sa ne intalnim sa ne invartim un pic si cand incolo cred ca eram vreo 20 de mashini la coada la invartit :) si au fost intalniri anuntate unde eram numai eu cu lucyfer .. deci asta e la sv nu am cum sa ajung astazi pt ca am si eu ceva treburi ... sper sa ne vedem duminica la poligon care are timp
|
asa`i omu are dreptate :D
|
nu e nici o remarca rautacioasa...ti se pare tie...nu am nimic cu nimeni ...mai ales cu lucyfer care nici macar nu il cunosc dupa atata timp si atata vorbaraie pe forum...e interesant no ? referitor la intalnire (mega intalnire) , intradevar are sa fie un esec atata timp cat nu e o comunitate. nu iti zic cu rautate ESP...dar ce ati vrea sa va invete cei de la SV ? sincer nu vad ce . sa vina ei in bt si sa ne ajute cum ? sa ne adune ...sa ne stranga din casa sa ne aduca la intalnire...hmmm... daca noi nu ne putem strange singuri ,ei nici atat nu o sa reuseasca .nu se face o comunitate venind niste omuletzi si aratandu-si masinile. oamenii vin...se uita...pleaca...si a doua zi o luam de la capat. nu ca la noi nu sunt masini sau oameni....dar pur si simplu nu se face ceva ca aceste intalniri sa fie mai palpitante...am fost vb sa incercam sa luam o masina....stiti bine despre ce vb...acea rabla ar strange saptamanal o groaza de oameni...pun pariu. ganditi-va si hai sa o punem in practica...si haideti sa ne mai gandim si la alte chestii interesante.si hotarati daca veniti duminica...imi e lene sa ma deplasez si sa vad ca nu vine nimeni...nu de alta dar as prefera sa fac altceva.
|
Cum sa nu'l cunosti pe lucyfer danilox??? Lucyfer a venit mai la toate intalnirile...
|
eu recunosc de la inceput ca nu pot veni duminica asta si nici cealalta...am examene...dar celelate duminici promit ca o sa fiu prezent....8)
|
:)) ..dar pe mine ma cunoasteti? !??! :D
|
Quote:
|
eu is unknow :-P
|
nici nu trebe ! :D
|
Cei din Crazy Drivers au organizat pentru vineri cursa de acceleratie de pe Aeroportul Salcea. Ne adunam si mergem mai multi?
|
Nu e vineri ci duminica, adica pe 24 iunie.
|
Quote:
|
dap ..eu merg sigur :D
|
unde sa mergeti ma?????
|
La cursa de acceleratie de pe Aeroportul Salcea. (duminica,ora 10:00)
|
Pe ce data ma?
|
Duminica viitoare?
Merg si eu dak asa!!!!!! |
Pe 24 din cate vad!
Care mai merge? Vladutz mergi? |
Quote:
|
Allyn te saluta tipu cu Civicu portocaliu de italia... Cica v'ati infipt in acceleratie cand au venit baietii de la Suceava :twisted: ;)
|
Quote:
oricum trebuie sa si filmez ceva no ? sa punem si la baietii care nu merg... :) mai vb si o sa mergem mai multi odata. |
sar putea sa vin si yo :D
|
Si eu am sa merg...macar spectator...ca anul trecut am fost...si mi-o placut ce am vazut ;)
|
Da asai madangel!
Saluta-l din partea mea si spune-i sa aiba grija de masinuta ca e frumoasa! |
Pentru cei care merg, eu zic sa ne intalnim la 9:30 in fata poligonului. A? Astept pareri...
|
eu am vb cu esp si am spus sa ne int la 8;30 in fata la poligon!
|
lol... wa, s'au luat astia de la auto-forum de noi... (4tuning) :))
|
De ce s-au luat?
Care ii faza ? |
Quote:
|
Danut mergi maine pana la urma?
Poti merge?!!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning