Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Noul GTA SAN ANDREAS 4TUNING (Si masini pe comanda) (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/261926-noul-gta-san-andreas-4tuning-masini-comanda.html)

akaeu 07-12-11 19:36

Re: Noul GTA SAN ANDREAS 4TUNING (Si masini pe comanda)

salut. scuze ca intru si eu aici dar am vazut ca faci masini pentru gta sa. Am vazut ca nu mai faci momentan ca ai prea multe , dar ai vre-un id de mess sa te contactez?

adiad 08-12-11 11:56

Quote:

Originally Posted by akaeu (Post 4765126)
salut. scuze ca intru si eu aici dar am vazut ca faci masini pentru gta sa. Am vazut ca nu mai faci momentan ca ai prea multe , dar ai vre-un id de mess sa te contactez?

Cn eu sa iti dau id de mess?
:D

R.Equinox 08-12-11 13:06

Quote:

Originally Posted by adiad (Post 4766414)
Cn eu sa iti dau id de mess?
:D

Nu nu tu...A lui cristi..

Smathak 08-12-11 15:01

Quote:

Originally Posted by akaeu (Post 4765126)

Mai asteptati putin oameni buni ca cristy nu le poate face pe toate 1 la mana nu numai comenzile voastre si amele le are si mai e si ocupat cu viata are si omul probleme ... Si 2 la mana , macar atat sa puteti face putin timp de asteptare nu strica si eu stau dar nu am ce face mai bine decat nimic...

adiad 08-12-11 17:59

Quote:

Originally Posted by Smathak (Post 4766706)
Mai asteptati putin oameni buni ca cristy nu le poate face pe toate 1 la mana nu numai comenzile voastre si amele le are si mai e si ocupat cu viata are si omul probleme ... Si 2 la mana , macar atat sa puteti face putin timp de asteptare nu strica si eu stau dar nu am ce face mai bine decat nimic...

Eu astept nam ce face !:cry:

akaeu 08-12-11 18:12

pai si eu astept , dar ma intrebam daca nu are un id de messenger ca sa ii dau niste poze

P.S :inteleg ca e ocupat omu' , deaia astept raspunsul lui :D

Smathak 08-12-11 18:21

Quote:

Originally Posted by akaeu (Post 4767083)
pai si eu astept , dar ma intrebam daca nu are un id de messenger ca sa ii dau niste poze

P.S :inteleg ca e ocupat omu' , deaia astept raspunsul lui :D

Pozele le lasi aici daca i le dai pe mess poate le sterge daca nu ai observat uitate pe paginile precedente.Si convingete!

cristy_dacia 09-12-11 13:52

Baieti numai postati momentan caci pana nu imi iau alt pc luna asta numai fac masini pt ca eu il am defect pe-al meu.
Iar cand imi voi lua alt pc va voi anunta eu ca sasa vad ca am destule de facut.

Ionita-Marius-Alexandru 10-12-11 09:43

salut cristi fa-mi si mie acest skoda pt un prieten https://www.facebook.com/media/set/?s...6502040&type=1 pozele sunt pe linkul ala

R.Equinox 10-12-11 11:38

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4768498)
Baieti numai postati momentan caci pana nu imi iau alt pc luna asta numai fac masini pt ca eu il am defect pe-al meu.
Iar cand imi voi lua alt pc va voi anunta eu ca sasa vad ca am destule de facut.

Ionita-Marius-Alexandru--Vezi ce scrie?...NU am nimic cu tine dar esti cam inervant....O zis omul ca nu mai are timp deocamdata...tu stai si freci menta in casa,,dar poate omul mai are servici/probleme....

Smathak 10-12-11 12:23

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4770079)
Ionita-Marius-Alexandru--Vezi ce scrie?...NU am nimic cu tine dar esti cam inervant....O zis omul ca nu mai are timp deocamdata...tu stai si freci menta in casa,,dar poate omul mai are servici/probleme....

Dap cam asa e. Deci pauza la masini pana suntem anuntati !

Ionita-Marius-Alexandru 10-12-11 16:16

Quote:

Originally Posted by Smathak (Post 4770133)
Dap cam asa e. Deci pauza la masini pana suntem anuntati !

eu nu am zis termen

adiad 13-12-11 15:54

Quote:

Originally Posted by Ionita-Marius-Alexandru (Post 4770504)
eu nu am zis termen

nu mai da pe facebook poze poate omul nu are cont

Ionita-Marius-Alexandru 13-12-11 16:43

Quote:

Originally Posted by adiad (Post 4775848)
nu mai da pe facebook poze poate omul nu are cont

merge daca vrei sa sti

r3dirr3ct 13-12-11 23:01

Auzi mai Cristy putulica de 16 ani care zici tu ca ai 20 de ani,asa ai mintit pe toata lumea? Mare moder ce esti,esti un furacios furi modurile la altii si le modifici putin,sh sunt ale tale,nu pui nici autorii originali,nu ceri nici voie sa modifici! Eu te-am considerat ca pe un prieten,dar tu m-ai mintit mult,si eu te-am crezut! Eu nu te-am mintit nici macar cu un cuvant,cat timp am fost prieteni!Esti un mare cocalar care are Masini, Femei si Bani doar in poze! dar in spatele monitorului esti un mucos!Nu mai am cuvinte!M-ai dezamagit mult de tot!Asta e mintea unui copil! Pa pa!!!

Smathak 14-12-11 02:44

Quote:

Originally Posted by r3dirr3ct (Post 4776683)
Auzi mai Cristy putulica de 16 ani care zici tu ca ai 20 de ani,asa ai mintit pe toata lumea? Mare moder ce esti,esti un furacios furi modurile la altii si le modifici putin,sh sunt ale tale,nu pui nici autorii originali,nu ceri nici voie sa modifici! Eu te-am considerat ca pe un prieten,dar tu m-ai mintit mult,si eu te-am crezut! Eu nu te-am mintit nici macar cu un cuvant,cat timp am fost prieteni!Esti un mare cocalar care are Masini, Femei si Bani doar in poze! dar in spatele monitorului esti un mucos!Nu mai am cuvinte!M-ai dezamagit mult de tot!Asta e mintea unui copil! Pa pa!!!

E adevarat ce zice cristy?

R.Equinox 14-12-11 13:04

Quote:

Originally Posted by r3dirr3ct (Post 4776683)

Tu de unde ai mai iesit?:))

adiad 14-12-11 16:01

[QUOTE=Smathak;4776871]E adevarat ce zice cristy?[/QUOTE

Creca nici nu face masini daca ii zici?

r3dirr3ct 14-12-11 19:49

Aoleu!!!Am uitat sa ma prezint,dar isi da Cristi seama cine sunt!Si daca nu ma credeti e treaba voastra!! A si am mai uitat ceva,a zis ca nu o sa mai faca masini pe comanda,dar asteptati-l sa vedem ce spune,ca sigur o sa spuna aici daca mai face masini sau nu!!!

Dacia.turbo 16-12-11 21:00

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4369215)
Mai apare printre vedetele acestea si un golf 3

1. Eu chiar team mintit in tot pe tine ;) stiam demult ca nu esti de incredere.
2. Eu nici nu sunt din craiova.
3.Fordu de ti lam aratat in poze nici nu e al meu, este al unui prieten, eu am un Bmw ursulet ;).
4.Eu nici nu am 15 ani cum tiam zis, am 17 da am vrut sa vad cat te duce capu si am vazut. asa ca pa pa :D

cristy_dacia 26-12-11 19:50

Quote:

Originally Posted by Dacia.turbo (Post 4781563)
1. Eu chiar team mintit in tot pe tine ;) stiam demult ca nu esti de incredere.
2. Eu nici nu sunt din craiova.
3.Fordu de ti lam aratat in poze nici nu e al meu, este al unui prieten, eu am un Bmw ursulet ;).
4.Eu nici nu am 15 ani cum tiam zis, am 17 da am vrut sa vad cat te duce capu si am vazut. asa ca pa pa :D

Hai ma dute tare vino lent milogule.
Cand ma rugai sa iti fac masini cum era si eu daca era sa zic nu atunci te vedeam eu.
Dar lasa ca pt asta numai fac eu masini la comanda nimanui.Sa vile faceti singuri.Ca vad ca la care am facut s-au luato in cap

Emanuel95 26-12-11 20:10

Astai multamu ca omu asta ne-a facut masinile asa moca si asta i rasplata pentru el .Sa va fie rusine:evil:!!!!!!!!!!!

R.Equinox 26-12-11 20:11

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4795719)
Hai ma dute tare vino lent milogule.
Cand ma rugai sa iti fac masini cum era si eu daca era sa zic nu atunci te vedeam eu.
Dar lasa ca pt asta numai fac eu masini la comanda nimanui.Sa vile faceti singuri.Ca vad ca la care am facut s-au luato in cap

Cristi..asculta la mine....Fa masini doar pentru cine merita..Nu pentru toti care nu iti recunoaste munca...;)

dary762 28-12-11 19:24

Quote:

Originally Posted by Smathak (Post 4776871)
E adevarat ce zice cristy?

Cum poti sa crezi asa ceva?
1). Cristi are 20 de ani dau la pariu.
2). V-a facut prea multe masini si este un om prea cuminte pt asa oameni!
3). AVETI GRIJA CUM VORBITI,ALTFEL PUNEM LACATU PE THREAD

r3dirr3ct 29-12-11 16:13

Pentru ce sa-ti fiu eu recunoscator ma? pentru ca m-ai mintit si pentru ca m-am rugat de tine un an sa-mi faci si mie o masina si nu mi-ai facut-o? zi-mi si mie cand mi-ai facut tu vreo masina si atunci iti voi fi recunoscator!!!

240sx 01-01-12 00:37

Quote:

Originally Posted by r3dirr3ct (Post 4799521)
Pentru ce sa-ti fiu eu recunoscator ma? pentru ca m-ai mintit si pentru ca m-am rugat de tine un an sa-mi faci si mie o masina si nu mi-ai facut-o? zi-mi si mie cand mi-ai facut tu vreo masina si atunci iti voi fi recunoscator!!!

vezi ca ai incurcat conturiile :lol::lol:

cristy_dacia 07-01-12 21:08

6 Attachment(s)
lasatil pe copil ca nu stie ce vorbeste . am altceva pentru voi am creat chiar eu un ford focus comby si am si modificat la el deocamdata nu va fi download pana nu se linistesc apele pe aici o sa ma mai gandesc si mai am o surpriza si in ciuda unora masini pe comanda se mai fac dar nu la cei nesimtiti si masinile voastre proprii daca vreti vor fi la download daca nu pe mess dar nu masini de pe net proprii ca am mai avut probleme cu unul care m-a mintit ca e a lui si era a unuia postata pe 1tuning si m-a luat pe mine la intrebari

cristy_dacia 07-01-12 21:59

Am aici lista cu masinile care vor urma sa fie facute si anume cele cerute pe comanda :
- Refacut Dacia VAL;
- Dacia Logan - CL-02-YCY;
- Opel Astra G - 6863BGX;
- Dacia TTR;
- Opel Astra - AR 10 KIG;
- Dacia Logan - AG 83 AMC;
- Oltcit-ul Alb de pe forum;
- VW MK2 - BH 07 MMP;
- Hyundai Santa FE - CJ 66 NMC;
- Dacia 1310 - SV 01 AXX;
- Dacia Logan MCV - AG 63 COK;
- VW POLO - BH 03 LGY.
Cei ce nu au vazut masinile pe lista va rog postati din nou si sa fie cu poze si cei care nu stiti sa vorbiti nu va mai chinuiti sa mai cereti masini pe comanda ca nu va voi face nici la sfarsitul lumii.

dary762 07-01-12 22:12

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4813807)
Am aici lista cu masinile care vor urma sa fie facute si anume cele cerute pe comanda :
- Refacut Dacia VAL;
- Dacia TTR;
- VW MK2 - BH 07 MMP;
- VW POLO - BH 03 LGY.
Cei ce nu au vazut masinile pe lista va rog postati din nou si sa fie cu poze si cei care nu stiti sa vorbiti nu va mai chinuiti sa mai cereti masini pe comanda ca nu va voi face nici la sfarsitul lumii.

pe mine mai uitat ma?
Sa vezi ce-ti dau:))))

DaNn.ZyX 07-01-12 22:16

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4684782)
Salut,foarte frumos ce faci tu pe aici,crezi ca ai putea sa-mi faci si mie pisica din semnatura,cand ai timp,nu-i nici o graba,astept raspuns,merci !!!

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4686128)
Da man o fac si pe asta.Si oricum vor fi facute toate masinile depe 4tuning.dar o fac si pe a ta.De azi incep lucrarea la ea deja.

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4686316)
Mersi mult...astept sa vad ce iese,daca poti sa-i pui kit /M,jante cu buza,proiectoare+sticla faza lunga galbene,folie si pe geamurile laterale spate stickerele astea ar fi perfect :D

Attachment 2209054 Attachment 2209056

Si eu pe aici pe la pagina 13 , daca se poate,daca nu,nu :D THX

cristy_dacia 07-01-12 22:25

baieti eu vreau poze cu masinile daca imi ziceti cum vreti sa le aveti nu pot sa ghicesc eu cum sa fie masina datimi poze cu ele si gata . tu cel cu bmw o sa-l ai ca mi-ai dat threadul cu el si nu aveti de ce sa va suparati cei care nu ati pus poze cu masinile dar pana vor fi gata cred ca nu ma veti stresa ca nu dureaza asa putin

DaNn.ZyX 07-01-12 22:28

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4813847)
baieti eu vreau poze cu masinile daca imi ziceti cum vreti sa le aveti nu pot sa ghicesc eu cum sa fie masina datimi poze cu ele si gata . tu cel cu bmw o sa-l ai ca mi-ai dat threadul cu el si nu aveti de ce sa va suparati cei care nu ati pus poze cu masinile dar pana vor fi gata cred ca nu ma veti stresa ca nu dureaza asa putin

OK...astept sa vad ce iese..ti-am mai zis nu-i stress,cand ai u timp si chef il faci nu-i nici o graba :)

Smathak 08-01-12 23:01

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4813847)

si bmw'u meu de la pagina 16 cu nr de inmatriculare CJ 72 DMX dak te rog astept :D

Smathak 08-01-12 23:02

Quote:

Originally Posted by Smathak (Post 4762204)
Salut asi dori si eu sa faci masina aceasta daca se poate ori cand nu conteaza doar sa fie gata daca te rog aici am ceva poze din realitate dar culoarea cameleon sa nu fie... culorile obisnuite si stopurile asa cum is si farurile dayline lafel daca se poate sa speram.Si nr de imatriculare sa fie preferabil Smathak sau daca nu se poate CJ 10 SMA

Uite si pozele : http://imageshack.us/g/507/smathak.png/

uite asta :D

dary762 09-01-12 11:23

3 Attachment(s)
Cam ce am gasit prin pc

sprite 09-01-12 16:03

2 Attachment(s)
imi poti face si mie cand ai timp?

culoarea si numarul din prima poza (nu este masina mea , este una modificata in photoshop dar e acelasi model , culoare .. nu am poze cu masina in acest moment ptr. ca este lovita..)

spatele poti vedea in a 2-a poza clean look si triplele putin inegrite si o toba sport.. (poti pune si bara daca nu te superi)
si restul poti lua din prima poza :) inclusiv culoarea alte poze nu am cum sa ii fac

daca se poate , daca nu .. :) multumesc anticipat

Alexandry 10-01-12 11:26

Salut...cristy te-am bagat la prieten pe mess cu idul alex_andrei1998...imi poti creea si mie o masina 4x4...te rog foarte mult...am nev pt gta sa....

bogdan2001 11-01-12 17:19

Quote:

- Refacut Dacia VAL;
- Dacia TTR;
- VW MK2 - BH 07 MMP;
- VW POLO - BH 03 LGY.

De mine ai uitat SM 06 BMF.poze pe topicul de la semnatura.

https://forum.4tuning.ro/229-masina-m...sm-06-bmf.html

alex sa 11-01-12 17:34

Quote:

- Refacut Dacia VAL;
- Dacia TTR;
- VW MK2 - BH 07 MMP;
- VW POLO - BH 03 LGY.

ba da pe mine mai uitata cu loganu cu bc 09 meg nam de unde sati dau poze ca nui a meu

bogdan2001 12-01-12 13:18

Quote:

Originally Posted by bogdan2001 (Post 4820931)
De mine ai uitat SM 06 BMF.poze pe topicul de la semnatura.

https://forum.4tuning.ro/229-masina-m...sm-06-bmf.html

vad ca url-ul de la postul trecut ma arunca in dosarul cu topicuri asa ca pun din nou topicul

https://forum.4tuning.ro/229-masina-m...ft-1-4tsi.html

All times are GMT +2. The time now is 20:45.

- Copyright 2026 4Tuning