![]() |
Re: Noul GTA SAN ANDREAS 4TUNING (Si masini pe comanda)
salut. scuze ca intru si eu aici dar am vazut ca faci masini pentru gta sa. Am vazut ca nu mai faci momentan ca ai prea multe , dar ai vre-un id de mess sa te contactez?
|
Quote:
:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu astept nam ce face !:cry: |
pai si eu astept , dar ma intrebam daca nu are un id de messenger ca sa ii dau niste poze
P.S :inteleg ca e ocupat omu' , deaia astept raspunsul lui :D |
Quote:
|
Baieti numai postati momentan caci pana nu imi iau alt pc luna asta numai fac masini pt ca eu il am defect pe-al meu.
Iar cand imi voi lua alt pc va voi anunta eu ca sasa vad ca am destule de facut. |
salut cristi fa-mi si mie acest skoda pt un prieten https://www.facebook.com/media/set/?s...6502040&type=1 pozele sunt pe linkul ala
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu mai da pe facebook poze poate omul nu are cont |
Quote:
|
Auzi mai Cristy putulica de 16 ani care zici tu ca ai 20 de ani,asa ai mintit pe toata lumea? Mare moder ce esti,esti un furacios furi modurile la altii si le modifici putin,sh sunt ale tale,nu pui nici autorii originali,nu ceri nici voie sa modifici! Eu te-am considerat ca pe un prieten,dar tu m-ai mintit mult,si eu te-am crezut! Eu nu te-am mintit nici macar cu un cuvant,cat timp am fost prieteni!Esti un mare cocalar care are Masini, Femei si Bani doar in poze! dar in spatele monitorului esti un mucos!Nu mai am cuvinte!M-ai dezamagit mult de tot!Asta e mintea unui copil! Pa pa!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=Smathak;4776871]E adevarat ce zice cristy?[/QUOTE
Creca nici nu face masini daca ii zici? |
Aoleu!!!Am uitat sa ma prezint,dar isi da Cristi seama cine sunt!Si daca nu ma credeti e treaba voastra!! A si am mai uitat ceva,a zis ca nu o sa mai faca masini pe comanda,dar asteptati-l sa vedem ce spune,ca sigur o sa spuna aici daca mai face masini sau nu!!!
|
Quote:
2. Eu nici nu sunt din craiova. 3.Fordu de ti lam aratat in poze nici nu e al meu, este al unui prieten, eu am un Bmw ursulet ;). 4.Eu nici nu am 15 ani cum tiam zis, am 17 da am vrut sa vad cat te duce capu si am vazut. asa ca pa pa :D |
Quote:
Cand ma rugai sa iti fac masini cum era si eu daca era sa zic nu atunci te vedeam eu. Dar lasa ca pt asta numai fac eu masini la comanda nimanui.Sa vile faceti singuri.Ca vad ca la care am facut s-au luato in cap |
Astai multamu ca omu asta ne-a facut masinile asa moca si asta i rasplata pentru el .Sa va fie rusine:evil:!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
1). Cristi are 20 de ani dau la pariu. 2). V-a facut prea multe masini si este un om prea cuminte pt asa oameni! 3). AVETI GRIJA CUM VORBITI,ALTFEL PUNEM LACATU PE THREAD |
Pentru ce sa-ti fiu eu recunoscator ma? pentru ca m-ai mintit si pentru ca m-am rugat de tine un an sa-mi faci si mie o masina si nu mi-ai facut-o? zi-mi si mie cand mi-ai facut tu vreo masina si atunci iti voi fi recunoscator!!!
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
lasatil pe copil ca nu stie ce vorbeste . am altceva pentru voi am creat chiar eu un ford focus comby si am si modificat la el deocamdata nu va fi download pana nu se linistesc apele pe aici o sa ma mai gandesc si mai am o surpriza si in ciuda unora masini pe comanda se mai fac dar nu la cei nesimtiti si masinile voastre proprii daca vreti vor fi la download daca nu pe mess dar nu masini de pe net proprii ca am mai avut probleme cu unul care m-a mintit ca e a lui si era a unuia postata pe 1tuning si m-a luat pe mine la intrebari
|
Am aici lista cu masinile care vor urma sa fie facute si anume cele cerute pe comanda :
- Refacut Dacia VAL; - Dacia Logan - CL-02-YCY; - Opel Astra G - 6863BGX; - Dacia TTR; - Opel Astra - AR 10 KIG; - Dacia Logan - AG 83 AMC; - Oltcit-ul Alb de pe forum; - VW MK2 - BH 07 MMP; - Hyundai Santa FE - CJ 66 NMC; - Dacia 1310 - SV 01 AXX; - Dacia Logan MCV - AG 63 COK; - VW POLO - BH 03 LGY. Cei ce nu au vazut masinile pe lista va rog postati din nou si sa fie cu poze si cei care nu stiti sa vorbiti nu va mai chinuiti sa mai cereti masini pe comanda ca nu va voi face nici la sfarsitul lumii. |
Quote:
Sa vezi ce-ti dau:)))) |
Quote:
Quote:
Quote:
Si eu pe aici pe la pagina 13 , daca se poate,daca nu,nu :D THX |
baieti eu vreau poze cu masinile daca imi ziceti cum vreti sa le aveti nu pot sa ghicesc eu cum sa fie masina datimi poze cu ele si gata . tu cel cu bmw o sa-l ai ca mi-ai dat threadul cu el si nu aveti de ce sa va suparati cei care nu ati pus poze cu masinile dar pana vor fi gata cred ca nu ma veti stresa ca nu dureaza asa putin
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cam ce am gasit prin pc
|
2 Attachment(s)
imi poti face si mie cand ai timp?
culoarea si numarul din prima poza (nu este masina mea , este una modificata in photoshop dar e acelasi model , culoare .. nu am poze cu masina in acest moment ptr. ca este lovita..) spatele poti vedea in a 2-a poza clean look si triplele putin inegrite si o toba sport.. (poti pune si bara daca nu te superi) si restul poti lua din prima poza :) inclusiv culoarea alte poze nu am cum sa ii fac daca se poate , daca nu .. :) multumesc anticipat |
Salut...cristy te-am bagat la prieten pe mess cu idul alex_andrei1998...imi poti creea si mie o masina 4x4...te rog foarte mult...am nev pt gta sa....
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/229-masina-m...sm-06-bmf.html |
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/229-masina-m...ft-1-4tsi.html |
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning