![]() |
Re: My Renault 5 GTR project
Era vorba despre scorul tau obtinut la o competitie ce foloseste in sectiunea sa pe acest forum si la prezentarea rezultatelor evenimentelor, denumirea de Event Loudest Car. Am presupus ca la acest fapt se refera persoana respectiva deoarece acel scor mentionat in acest topic nu a fost obtinut la EMMA ESPL...
Ciudat cum un Campionat National al unei tari vorbitoare de Limba Romana foloseste o denumire dintr-o alta Limba, denumire folosita de EMMA... M-am referit strict la Event Loudest Car si nu am adus in discutie Loudest Car. Referitor la spusele tale : "Putin respect pentru brandul care la ora actuala este loudest in RO...." ... mai ai ceva de lucru pana la 160dB obtinuti oficial in dB Drag Racing in Romania... ;-) |
Quote:
Ce legatura are asta cu EMMA? Ce legatura are asta cu 160db? Ce legatura are sistemul meu cu sistemul care a obtinut 160db? La ora actuala este vorba de un sistem ACTUAL , la asta se refera la "ora actuala".Daca consideri o expresie care te denigereaza asa cum am considerat eu "lipsa de maturitate" e normal sa intrebi ca sa poti fi lamurit ceea ce am vrut sa exprim. Eu cred ca citesc foarte atent atat ce scriu eu cat si ce scriu altii iar atunci cand nu citesc se vede prin raspunsurile care le dau. Sa mai citesc atent inca o data? |
Basic, trebuia sa faci si tu un import de 160 db ca sa poti sa retrogradezi la nivelul de performanta de la care sa poti purta discutia asta pe picior de egalitate cu OS"IM"-ul competitiilor de sunet. In fine. :)
Sunt prea obosit si lipsit de chef, dar promit sa raspund maine pe larg tuturor. IM, te rog sa-mi lasi un PM si sa-mi spui pana dimineata daca vrei avertisment (pe fiecare post in parte) sau BAN temporar (pentru toate posturile). Motiv? Ca de obicei. Bagare in seama si Flame inutil. Da' ne ocupam maine si de asta. E tarziu... mergem la somn. :) |
Eu cred ca suntem multi vinovati de bagare de seama :D cam de pe la pagina 6 incoace :rolleyes2 O curatenie generala nu ar strica
Fiecare cu ce-l doare... ;) |
Important e cine a reusit sa faca termlab-ul sa afiseze cifra de 160 db...restu o consider can can
|
Quote:
Eh.... va trece anul asta. De tot. Ajungeti ca babele la sezatoare, cu amintirile in poala. :lol: PS: Chiar n-am glumit cu scorurile alea. ;) |
Quote:
"monstrii" au avut nevoie de ajutor pe parte de tractiune si au fost trasi :)) Ce vremuri... Apropos, eu am inventat mersu pe jos! si cine merge pe jos ma imita pe mine. |
Quote:
Interventie din capitolul "hodoronc-tronc" Si eu am inventat apa calda! |
Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca
Super! Si cat ti-a luat?
Eu doar a trebuit sa dau drumu la robinet :lol: Multumim TAZ ca ne lasi sa mergem pe jos :lol: Pot sa iau eu toate meritele pentru cana cu maner pe stanga? |
Multumesc ca am onoarea ca apa calda inventata de mine sa treaca prin instalatiile tale. ;)
|
Quote:
|
EMMA nu s-a nascut in Anglia iar in State sau Australia si pe unde se mai vorbeste engleza e umpic cam greu de crezut . European blabla
Ciudat este cum tu, un mare patriot (vezi tema de la eurofinale, steaguri chiar si culorile ce vrei sa le folosesti la Passat etc) creezi un difuzor 100% romanesc cu nume strain, suna prea "crappy" Proiect 88 - Energie ? Si daca tot o dam in romanisme, lui ArleQUIN care urmeaza sa fie vopsit tricolor , de ce nu i se spune simplu Arlechin :lol: Deci nu prea e loc de remarci gen Quote:
Si la modul cel mai prietenesc te intreb acum, nu te-ai saturat de atatea "flameuri" (citat Rellax) aruncate fara pic de inspiratie in bataia sortii? PS: Pure Music e in romana din aia cum se invata pe vremuri? Iron Gates, etapa romaneasca cu participanti exclusiv romani? Mai continuam? |
Quote:
Quote:
PS: Ne-a dus capul de am facut singuri de la 0 un regulament cu mult peste medie. Ma gandesc ca ne descurcam si la 2-3 denumiri. ;) Citat din regulamentul CNCA, de unde se deduce si numele premiului: Clasamentul general pentru premiul cel mare - Event Record @ SPL Challenge - este alcatuit din masinile care concureaza la toate probele de concurs organizate, rezultatul final luat in calcul fiind media tuturor rezultatelor obtinute in probele individuale. In cazul in care se tine o singura proba de concurs masina cu cel mai bun rezultat primeste si acest premiu Sau iti place sa fii penibil, sau nu esti in stare sa te documentezi. Din doua una. Quote:
Lasa jos discutia cu nationalismul ca pierzi detasat (vezi mai sus). Hai sa gasim un subiect real, eventual. :) Nu ne dicteaza nimeni regulamentul si denumirile, inca o data. Folosim ce vrem si ce ne cade bine. Oamenii vorbeau de loudest car, nu de Event Loudest Car. Ia o pastila, treci peste asta. Ciudat este cum nu ai tu alta treaba decat sa analizezi CNCA. :lol: Nu te pune putin pe ganduri? 8) |
Proiectul meu P88 s-a vandut si in Italia prin prietenii mei si nu m-as fi oprit cu el momentan daca situatia in car-audio era buna. Deci, era foarte normal sa fie denumit: Project 88 / Energy 12. Si daca l-as fi manufacturat in Romania, tot asa l-as fi denumit! :-)
Arlequin este tema proiectului, precum a fost Dracula Re-loaded la Picasso. :-) http://fr.wikipedia.org/wiki/Arlequin Foarte simplu! Sa nu uit, culorile sunt: rosu, negru si albastru. Tu stii ce culori are tricolorul? :-) CNCA este un campionat n a t i o n a l, adica se rezuma la granitele tarii, Romania. Sunt sigur ca initiatorii acestor competitii sunt pe deplin pe intelesul tuturor romanilor. Mentionarea altor discutii purtate in particular / citate... nu isi au rostul. :-) Ceeace deranjeaza pe "unii" sunt considerate flameuri... dar ceeace deranjeaza pe "altii"??? Calea dialogului, chiar in contradictoriu, este un drept la libera exprimare al fiecaruia. Recunosc ca am gresit sa extrapolez aici spusele lui V.Roberto... dar este parerea mea personala si am exprimat-o. Nu se va mai intampla. Referitor la acel Citroen AX, se vede foarte clar ca a deranjat "pe unii" de cand l-am adus.... dar spre marea mea satisfactie personala, l-a motivat indeajuns de mult pe Ciprian aka Blak incat sa incerce sa construiasca un sistem si mai bun si sa incerce sa doboare recordul de 160dB oficial (+162dB neoficial) obtinut de noi in Romania. Proiectul AX upgradat de noi a fost apreciat de "unii" si privit cu invidie de "altii" precum s-a constatat... trist. La fel s-a intamplat si cu rezultatul lui George Stanculeanu aka Peste cu locul 4 la Finala Europeana EMMA din 2008 de la Wels/Austria... luat in bataie de joc, tratat cu dispret... si data reusita lor pe seama norocului... :-) Quote:
|
Quote:
Stiu campionate Nationale in diverse domenii in care participa si concurenti din alte tari. Cum ar fi cele de raliu. De ce crezi tu ca denumirea de "National" limiteaza participarea la granitele tarii? Care e logica? :) Nu e vorba de faptul ca gresesti sau nu. E vorba ca in orice discutie de genul gasesti tu o legatura abstracta la tine, EMMA sau GZ. Si chiar nu e cazul! O fi asa greu de inteles? |
Quote:
Nu ma intereseaza CNCA. Noi am sesizat doar cateva inadvertente si am comentat... nimic mai mult. Precum ai observat tu asa am observat si noi ca la postarea rezultatelor s-au folosit si alti termeni... Eheee, tocmai ca avem! Avem doua trofee de la CNCA SPL Challenge / Extreme SPL Open - Locul 1 si Event Record la 4tuning days in 2009... de aici ne-a mirat si pe noi cum de a aparut Event Loudest Car la CNCA... :-) Hmmm, deci, cum stam cu documentarea? ;-) |
Quote:
Se discuta de GZ in acel topic, de record national si de altceva, despre care deja am spus ca am gresit prin extrapolare. |
Quote:
Scrie pe vreo cupa de la CNCA cumva Event Loudest Car? Scrie in regulament Event Loudest Car? Nici macar pe forum nu cred ca mai scrie, cu ocazia asta. Dar nu ti se parea de bun simt sa semnalezi "inadvertentele" cand au aparut, in loc sa acuzi fals copierea denumirii, daca tot conteaza pentru tine lucrul asta? Da, cum stam cu documentarea si cu bunul simt? :) Tocmai ca aveai cupa aia la indemana face interventia ta mai penibila si ne-justificata. Nimic nou! |
Quote:
Nu ii spune extrapolare ce ai facut tu acolo. Ii spune flame inutil si bagare in seama. Omul a spus loudest car in contextul in care atribuia un rezultat unui brand care detine cel mai mare rezultat ROMANESC in competitiile de SPL. Tu ai spus Event Loudest Car de la EMMA. Care sufletu' meu e legatura? :) In afara de aia din mintea ta, de vezi tu extrapolari. |
Quote:
|
Quote:
Si de la ceva scris pe o sectiune (nici macar la toate etapele) pana la mirare si acuza clara si explicita de copiere a unei denumiri, nu simti nici o diferenta? |
domnu IM am si eu o intrebare, daca anu asta se doboara recordu ala de 159.99++, ce faceti mergeti si cumparati un alt automobil de 170++?:lol:
|
Quote:
Quote:
Referitor la rezultatele din competitiile SPL din Romania, aici gresesti in exprimare. Cel mai mare rezultat ROMANESC in competitiile SPL.... adica? Poate vrei sa spui ca sistemul a fost construit in Romania, ok, de acord... dar ce legatura are cu cel mai mare rezultat ROMANESC in competiile SPL??? Tot in Romania am participat si noi, ca proprietari ai Citroenului, deci.... hai sa ne lamuresti? Daca participa Andree din Germania as fi inteles, dar nu este cazul. Automobilul l-am cumparat, l-am modificat, etc... si am participat ca roman. :-) Deci, ce sa intelegem? |
Quote:
Cat despre acel rezultat, hai sa amanam discutia inca putin. Inteleg de ce te agati, intelegi la ce ma refer. Pentru mine in continuare nu este performanta ta (a voastra). Am explicat si de ce (nu o data). Dar ma repet, de dragul porumbelului pacii o lasam asa... inca putin. :) |
Quote:
Timpul = bani! Am preferat sa achizitionez AX-ul gata construit la aceea vreme si sa il modificam, imbunatatind rezultatul pana la peste 162dB neoficial. Singurul competitor cu mare potential a fost Blak, cu sistemul DD. Ciprian s-a retras si am ramas singuri la aceea vreme, pentru care in scurt timp am vandut AX-ul. M-as bucura foarte mult sa vad un rezultat mult mai bun decat acel 160dB obtinut in 2006 in dB Drag Racing Super Street 1-2. |
Quote:
Asa sa fie. :) |
Quote:
Mai intreb inca o data : Despre ce lipsa de maturitate este vorba(a cui , de ce? etc) ? Am adresat mai sus niste intrebari care sa ma lamureasca si NU am primit raspunsuri.Consider(am) ca exista macar atat respect reciproc cat sa fiu lamurit asupra nuantei in care s-au facut anumite afirmatii. Cred ca am dat dovada de respect cand am EXPLICAT ceea ce am vrut SA EXPRIM prin posturile/afirmatiile mele. Prefer sa nu raspund la "flame" dar cand simt si cea mai mica jignire puteti fi siguri ca va voi cere explicatii (ca sa ma lamuresc exact si sa evit sa inteleg gresit). |
Quote:
|
Quote:
Rezultat oficial? Da. Motiv de lauda si multumire? Din punctul unora de vedere... Nu. A cumpara o performanta este echivalentul recunoasterii incapacitatii de a obtine acea performanta cu resurse proprii. Asa cum au reusit si alti romani, fara sa fie importatori sau montatori. Nu mai enumar. :) Anul asta o sa avem despre ce povesti anul viitor. Pana atunci... discutam despre trecut. :) Sper ca ti-am raspuns suficient de detaliat. Nu e vorba de suparari sau baricade. Doar de opinii. Nu contesta nimeni rezultatul. Erau discutate "realizarea" si "motivul de mandrie". Atata tot. :) PS: Am sters o parte din post... Chiar nu are rost. Si mai si rimeaza. :lol: Vorbim cu Termlab-ul in fata cand o fi timpul. Pana atunci mai bine lucram in loc sa ne dam cu parerea. Valabil si pentru mine. ;) |
Re: Pachete de membru CNCA (Membership)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cum zice si norbi cele 5 masini care au participat anu trecut vor fi si anu asta...+ 1 2 |
Quote:
eu nu inteleg niciodata din ce vrei sa spui tu.... ori sunt eu prost ori nu te exprimi tu cum trebuie ... |
Domnu citește postu lu Norbi si după pe al meu, si îți dai seama cam ce legătura are ce o scris el cu ce am zis eu...:D hai ca am examen...:???:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Roli e un filozof in viata si gandeste proFUND si adanc. Va ramane un neinteles ... :D
|
Quote:
|
Quote:
bigu a fost ceva Html (am trecut cu 9)... dar hai sa ne gandim la la pachetele pt sezonul 2012 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning