![]() |
Re: Polo GTI vs...
retine un lucru...eu nu mint,sunt foarte realist si foarte fairplay asa am fost si asa voi fi intotdeauna :)
urasc minciuna mai ales in lumea asta, mancatoria, victoriile usoare si lipsa de fair play si in legatura cu sorin am zis ca d-abia l-am batut si mai tarziu...imi e greu sa spun cine a fost in fata la 400m stiu ca el m-a ajuns pana-n 400m dar nu mai stiu sincer la ce viteza l-am depasit exact (stiu doar ca n-a stat deloc mult in fata mea...era doar jumate de masina or something) putem sa incercam si noi no problem...dar dupa cum spuneam de pe loc mi-e f greu pe langa faptul ca am cuplu imens am rotile de vara care si asa sunt cam tocite (cele de iarna nu le-am pus ca n-a fost iarna...si sunt noi si am zis sa nu-mi bat joc de ele...si asa sunt pe 15" si chiar ca nu mai plecam desi eram super curios cum fuge masina cu 195/65/15 :)) |
Astept invitatia la dans... cu acel Golf 2 VR6! Cu cea mai mare placere!
|
Pana voi mai intervenii eu, userul MPA va vorbi in numele meu aici pe acest topic!
Cel mai bine insa ar fi sa lasam pronosticurile deocamdata mai usurel si sa trecem la fapte ! ! ! Zic bine? P.S. Golf 2 VR6 ... |
Da, corect! Fapte, nu vorbe! Deci... asteptam... vremea buna!
|
Sa fie cum zici. Cu prima ocazie de vreme buna.
|
Zyx-ule vorbeste cu baiatul, ca este frumos afara :D
|
Zgb // Zyx un tango cu Golful 2 careva?
|
eu in curand sper...maine pun si eu suspensia intr-un final si sper ca sapt viitoare sa pun cauciucurile noi...inca nu e reglat softul de tot dar merge acceptabil (teoretic e mai slab softul asta decat cel cu care m-am dat initial cu sorin)
|
Nu e problema. Vrem sa fii in maxim de forma si fara menajamente.Te asteptam.
De asemenea un raspuns de la Zyx. |
zi-mi ce are sorin in plus de atunci? cam cat? dar fi sincer sa vad daca are sens sa mai incerc
|
Quote:
|
apreciez...e ok atunci ma risc dupa ce reglez si eu softul si pun ce-am specificat mai sus :)
|
Cand fie Eu sau Sorin o sa aiba modificari substantiale fii sigur ca fie schimbam clasa, fie anuntam.
Am citit in alta parte ca ziceai de 2,9 cu modificari. Te asigur ca stai de vorba cu un 2.8 stock in ceea ce il priveste pe Sorin. Excelenta face diferenta. Adica e perfect reglat / setat. |
Ne dam! Cand este, vorbim! Din partea mea... astept! Va astept!
|
sincer mie asa mi-a lasat impresia cum ca ar fi un 2.9 sau un 2.8 umblat...mi-e greu sa cred ca e un 2.8 simplu fara nimic...pt ca stiu de pe vremea cand aveam 130+soft cum se misca un 2.8 normal :)
|
pai da dar probabil stii cum se misca pe un golf 3 nu 2:D
|
Quote:
|
Quote:
|
@mask2k : sa stii ca diferenta de greutate intre un golf3 si golf2 ambele vr6 nu e asa mare precum crezi tu
@bullett : daca aveai un corrado,golf3 mai ziceam dar cu passat...lasa-ne :) salut alfa :) |
Ca sa fie meniul complet pt vineri se baga cineva?
Salut zGb ! |
[QUOTE=zGb;786678]@mask2k : sa stii ca diferenta de greutate intre un golf3 si golf2 ambele vr6 nu e asa mare precum crezi tu
fie cum zici tu :)) |
eu sincer nu cred ca sunt mai mult de 100-150kg (desi ma indoiesc ca ar fi 150kg) ca sa zici ca e super dramatic...spun doar din ce-am auzit si din ce-am citit :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mai e golful de bacau aici?
|
Cica asa...
|
opa... iese lumea la vanatoare! :D
|
Quote:
Lasand asta la o parte, exista vreun TFSI care sa-ti fi tinut piept mai bine decat Bacaul pana acum? |
Quote:
Pana acum, in conditii normale de aderenta, nu. Inca astept, pentru ca, sincer, totul e posibil + ca nu sunt adversar direct, sa spun asa, masinilor echipate cu motoare TFSI. |
Din pacate n-am mai apucat sa reeditam seara trecuta. Dupa o analiza mai atenta si o masurare a cuplului motor am decis ca GTI-ul va ramane la stagiul actual. DSG-ul este intr0adevar o cutie rapida insa cu care nu este de glumit cand vine vorba de limite. Nu esti un adversar direct insa esti un etalon mai ales ca auzisem ca nici un TFSI nu a reusit nici macar sa-ti sufle in ceafa desi pe aici se vehiculeaza puteri destul de ridicate pentru respectivele masini. Nu poate decat sa ma bucure faptul ca am fost singurul tuner care a reusit sa puna la start un TFSI cu care sa te bati de la egal la egal. Respect pentru performantele tale si mai ales pentru fair-play-ul de care ai dat dovada.
|
exista si in Iasi un golf 5 gti alb,dupa parerea mea cel mai rapid gti5 pe care l-am vazut prin preajma,mai ales ca este si manual...ar fi interesant de vazut o cursa atat cu polo gti cat si cu golful de bacau acum...
|
cum adica mai ales ca e si manual? dsg-ul este mult mai rapid ca orice cutie manuala si ca orice sofer existent in lumea asta :)
|
Astept orice confruntare cu fratele mai mare! Fie el manual sau dsg... Momentan sunt la doar 50km de Iasi, insa nu am timp de curse...
Cat despre TFSI, pana acum pot spune ca Yoda ar mai fi pe langa mine... asa ca daca se vrea, este concurs. Si, s-ar putea si Fusco (vedem diseara daca e)... |
imi pare rau...dar am parasit capitala astazi.....cu proxima ocazie reeditam joaca....si de ar fi un pic mai cald ...sa se lipeasca un pic si gumele.........acum sunt la iasi....sa vedem ce zice golful alb.....8)
|
Quote:
|
Avand in vedere ca eu sunt proprietarul golfului alb de iasi am sa va dau rezulatatul cursei .... 3-0 ... ( white golf wins :D ) . Astept sa vad ce poate si fratele mai mic , care dupa ce curse a castigat para sa fie cam mare , ramane de vazut !
|
nu ai putut sa te abtii :???: ......dar....revansa este aproape...8)
|
1 Attachment(s)
Quote:
ai de ales dintr-e cele 2 .. BMW 330 ci 231 cp stok SI UN 205 GTI cu 130 de cai .... sa-mi zici cu care vrei sa alergam si pe 1 MAI te astept la saturn |
deci pot confirma spusele mele...cel mai tare golf5 gti pe care il stiu la ora actuala este in iasi,si este manual...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:37. |
- Copyright 2026 4Tuning