Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Vw Polo - DDBig (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/26108-vw-polo-ddbig.html)

Bigu 17-11-08 20:18

Re: Vw Polo

10 Attachment(s)
am capitonat un plastic din portbagaj, stalpii din fata, sertarul amplifurilor, am rezolvat masa , distribuitorul la remote, legat difuzoarele. mai am de terminat incinta, si de facut cablurile rca.

Bogdan YBR 17-11-08 21:55

...recunosc ceva prin pozele alea :)
am vazut ca ai pastrat cablul de remote trimis.
era un papuc de - de la un set de difuzoare ;)
ce e a 3'a carcasa de pe placa aia ?
ai a4, ai lrx 1.400 si mai e ceva ...

PS: cu ce ai imbracat stalpii si plasticul ala din spate ?

ceachi 18-11-08 05:16

fara suparare , cu ce faci pozele?
cu telefonul mobil?
E pacat de lucrare , arata bine ce faci tu acolo si merita niste poze mai bune!:lol:

Bigu 18-11-08 06:37

cu mobilu :D, a 3-a carcasa e Uranium GZUA 2125SQ (2 x 100 WRMS @ 4 ohm 2 x 175 WRMS @ 2 ohm 350 watt maximum output power lowpass highpass bandpass subsonic filtervariable Q top control buffer capacitors at the power transistors )

animalutz 18-11-08 14:13

iaute ce progreseaza nenea cu instalarea ... spor la munci domnu . si btw , chiar , ia si tu o camera digitala si fa pozele ca nu prea se dibuieste nimic din pozele astea facute cu telefonu .

Bigu 19-11-08 10:25

6 Attachment(s)
am preferat pana acum sa bag poze facute cu telefonu pt ca se manipuleaza f usor din cauza dimensiunii. am facut poze cu aparatul la incinta inainte de mochetare si antifonare....

Bigu 20-11-08 08:43

9 Attachment(s)
am mochetat incinta asa cum am stiut eu mai bine, sper sa fi iesit ok(ASTEPT PARERI), am aplicat 4 straturi de dynamat pe portiunile de fibra(peretele de fibra are cca. 8-9mm) si unde fibra se intalneste cu lemnul si la imbinarea dintre placaje am atasat 2 coolere de carcasa transparente(coolere au cate 4 leduri rosii fiecare si se aprind cand se invarte elicea) + grile de protectie. coolerele sunt montate : unul sa bage si altul sa scoata aerul.
poze (cu aparatu) cu incinta "gata" 95 % complete.

ce mai tb facut:
condeul si capacul procesorului sunt la cromat (o sa fie un darkchrome),
tb sa fac RCAurile,
o placa de plexi gravata ce acopera procesorul
montarea senzorului de temperatura in rackul amplifurilor

animalutz 20-11-08 13:18

frumos bigule,frumos... din cate imi aduc eu aminte , marinu a intampinat cateva probleme cu coolerele pe la amp-uri acum ceva timp , pe o instalare mai veche de pe audi , una pe care am vazut-o eu la valcea , pentru ca aduceai mici bazaituri in sistem . bine , acum s-ar putea sa nu-mi mai aduc eu bine aminte . sper sa nu intampini probleme . spor la munci si sper sa iti ascult masinutza cat mai repede .

J.D 20-11-08 13:30

Cat de frumooooos...abia astept sa vad mai multe poze cu lucrurile cat mai aproape de final! :) Bravo Bigule, felicitari maxime! :)

Bigu 20-11-08 14:52

ms JD, ms animalutz.
nu vad de ce ar bazaii :) eventual sunetul scos de el cand se invarte, dar muult prea mic pt ca le-am ascultat :) , acu fac rca-urile :) revenim pe seara :)

animalutz 20-11-08 20:02

spor la munci ... :) ... marinu avea probleme atunci pentru ca folosea coolerele sa raceasca amplificatorul deoarece era incastrat in spatiul rotii de rezerva si acoperit cu o bucata de plexi ... sper sa nu ai probleme .

Bigu 22-11-08 10:21

7 Attachment(s)
au mai ramas de facut niste chestii estetice.... cum ar fii reglarile :)) si montarea unui condeu :)
deci: ASTEPT PARERI !!!!!
app: nu am nici cel mai mic parazit in difuri! nimic! :joy::dance::ihearu::woowoo::peace:

Bogdan YBR 22-11-08 12:01

ai muncit ceva la mochetat incinta.
oricum felicitari...arata fff bine.

app: pozitionarea subului cred ca o sa-ti puna mici pb la alinierea lui timp sa bata odata cu midbassul.
amplifurile au ramas sub incinta,nu ?

Bigu 22-11-08 12:16

dap, au ramas acolo. alinierea se rezolva, doar am procesor, nu? :D

ceachi 22-11-08 12:27

Interesant!
Ai probat, cum e incinta, rezonante ceva?
Nu e rau nici ca design, nici ca executie dar sa asteptam sa o vedem si sa o o auzim in realitate , asa in poze e ok.
Mare cistig nu e ca spatiu fata de o incinta clasica de sub dar asa nu mai ai probleme cu fixarea incintei .
Racirea amplificatoarelor crezi ca e ok, avind in vedere ca ventilatoarele sunt cam aproape unul de celalalt , nu exista riscul ca aerul "rece" bagat de unul sa fie scos de celalalt inainte sa ajunga la amplificatoare ?
In rest numai de bine , ma bucur ca in sfirsit si in Romania am inceput toti sa punem accentul si pe design !

Bigu 22-11-08 15:38

eu sper sa fie in deajuns pr racire, decat nimic oricum e o treaba. o sa montez sapt viitoare un termometru digital si sa vedem cum se prezinta situatia, macar in mare. pt restul exista mastercard :) ms de apreciere

margineanu ovidiu 22-11-08 18:41

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 1879898)
dap, au ramas acolo. alinierea se rezolva, doar am procesor, nu? :D

ce usor suna expresia asta :)
bafta cu sistemul,sper sa fie pe placul tau sa nu mai vrei sa schimbi nimic:)

Bigu 22-11-08 18:57

hehehe, de abia astept sa ascult si eu umpic sistemu, dupaia schimb masina :))

sorin_sorin95 25-11-08 00:01

Ai lucrat frumos ,bravo. Da as putea sa ascult si eu un pic masina?

Bigu 25-11-08 14:27

deocamdata se lucreaza la reglari.... o sa anunt cand e gata

animalutz 29-11-08 18:49

cata bibileala , cata munca , cata transpiratie ... :P Chiar ceva de merita vazut si ascultat (dupa reglaje) ... te asptept prin bucuresti sa vada si ochiu' meu de vultur .

Bigu 29-11-08 19:12

toate la timpu lor :D

animalutz 09-12-08 19:23

Buun. Si intrucat i-am facut o vizita domnului Bigu la el acasa , i-am tras si cateva instantanee la masina . Savurati-le , va rog frumos .

Bigu 09-12-08 20:57

dar unde sint instantaneele??

animalutz 11-12-08 09:27

4 Attachment(s)
Dreaq stie ... Eu le-am pus . Mai incerc sa le pun odata cand ajung acasa ca sunt pe card-u de la camera . Sowwy.

L.E. : uite si pozele .

Bigu 22-12-08 21:22

1 Attachment(s)
un mic upgrade... powercell 3000

Bogdan YBR 24-12-08 00:19

bune baterii. si eu am vreo 2..

Bigu 26-12-08 16:17

1 Attachment(s)
la finalul anului cam asa arata sistemul... schimbarile vor fi inevitabile >:)

Bogdan YBR 26-12-08 16:24

nu merge deschisa poza :(

Bigu 26-12-08 16:27

acum merge

ceachi 26-12-08 18:57

Bravo domnu' sa-l stapinesti sanatos!
Sunt foarte curios sa ascult si eu , poate dupa sarbatori organizam si noi o intilnire pe la munte pe undeva , cum a fost "Intilnirea de iarna" de anul trecut de la Cheia.
Ce parere ai de baterie, ai ascultat cu motorul oprit mai mult timp?
Eu am ascultat la volum destul de mare vro 45 min si a scazut de la 12.8 la 12.5 , eu sunt multumit sper sa se comporte bine si in timp.

Bigu 27-12-08 14:26

deocamdata si eu sunt multumit de ea, imi place ca dimineata (perioada asta rece) curentu sta bine in ea si invirte f usor motorul, evit sa ascult cu motorul oprit... . de ex, cu motorul oprit , cu volumul mare(sa va faceti idee, cand incepe sa tremure volanul f usor vizibil), la melodii unde incepe si wooferu sa se dea cu capu de pereti scade o zecime maxim 2 de volt dar revine instantaneu(inca nu am montat condensatorul). ar fii f frumos sa facem o adunare de gasca pe undeva! eu fac tot posibilul sa fiu prezent. vreau sa mai ascult si eu niste sisteme de pe la niste oameni de aici :)

Bigu 29-01-09 11:39

https://www.youtube.com/watch?v=jLzZR9LZwa4 poate umpic cam neinteresant... setari de sq, amplifu pe la 30% la 35hz, am urmarit sa filmez cum tremura geaca.. dar nu prea se vede pe filmare

Bigu 08-02-09 18:16

daca stie cineva pe cineva ...
imi vand bodykitul IN-Tuning compus din praguri, bara fata si spate la pretul de 1000euro. ele se vand in culoarea dorita de client , ca acesta sa tb doar sa le monteze.. daca stiti pe careva plz help
https://forum.4tuning.ro/215-zona-comerciala-brasov-bazar-servicii-talcioc/108446-vand-bodykit-unic-vw-polo.html

Bigu 05-04-09 21:53

6 Attachment(s)
aviz celor care pica cu mine in grupa! am pus burete:lol:

deci, astazi am desfacut fetele de usi , am lipit cu ajutorul bandei dublu adeziva burete in spatele midbasilor, pe fata de usa si pe "dublura" usii . pot spune cu mana pe inima ca nu mai am nici un soarec :P ... printre altele a venit si condeul de la cromat dupa ceva timp....

sharkky 05-04-09 23:53

Buretele e cu celule inchise?
Nice trunk! :)

Bigu 06-04-09 06:09

deschise...

ceachi 06-04-09 09:34

Pai si nu ti-e frica ca o sa retina apa ?

sharkky 06-04-09 09:46

Sau condens ...

Bigu 06-04-09 18:42

chiar deloc.... n-are ce sa se intample.... buretele e prins pe dynamat, gauri de scurgere sunt....asa ca au incept sa-mi zdrangane sau zdranganeau fetele de usi de pe spate:evil::x si ma dispera!

All times are GMT +2. The time now is 08:59.

- Copyright 2026 4Tuning