![]() |
1 Attachment(s)
Psycho ia vezi asta e....
schimba extensia din rar in mp3 .... |
nuh ... da si asta e marfa .. aia zice pwla pwla ... la refren ... incerc sa o caut p warez p2p poate e ceva ...
|
ok daca gasesti ..adu si pe la noi :)
|
stai k o sa intru p forum la carcotashi si o sa ii intreb cum se numeshte melodia si cine o canta si o pun ...
|
1 Attachment(s)
uite asta e una .. da mai e una ...
|
vreau si yo nishte mel Country :) daca avetzi !
|
Re:
Quote:
|
Am auzit ca a scos MAFIA o melodie,Strazile parca.
O are careva ? Pls |
Re:
Quote:
|
Mafia cu Mario-Strazile
Corina cu Don Baxter si Smeiley-nush cum se numeste :oops: Care aveti plsss |
lewl .. vreau si eu melodia aia .. a lu cream cu cerebel care o are pls sa o urce aici ...
|
1 Attachment(s)
bug mafia - strazile (live) :P
|
Multumesc dar se aude .... na e live..originalu il are careva?
|
vreau si eu melodia aia a lu cream cu cerebel ...
|
mooa toata ziua am incercat sa trimit mel aia .... nu ai mail psycho?
|
Re:
Quote:
rhgteam @ yahuuuuuuuuuuuuuuuuuu . com :) |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
psycho vezi ca ti`am trimis si eu mel! ;)
|
heheheh cand se nu se gaseshte melodia ... nu se gaseshte cand o gaseshti o ai d la mai multzi .. mersii michael . mersii greedy .. mersi singurelu !!
|
e un *** de melodie aia..sorry pt cine o asculta
Ce face !?!?..incurajeaza fetele sa nu se **** din prima seara :evil: |
Re:
Quote:
De acord cu tine! Nici mie nu`mi place!NU ai ce sa mai scoata si fac panarame deastea de melodii!! Mai bine luatzi albumu de la M&G ca e super mortal! |
1 Attachment(s)
mdeah , ma asteptam ..
melodie copiata dupa Big Bang Klan - ceva sa-mi dai ++ partea copiata de CREMA ... = o melodie facute din 2 melodii relativ cunoscute.. ---->> te futzi in ea de melodie.. nu`mi place de nici un fel .. e copiata - si facuta mai soft.. ptr publicul din Romania , ptr fumei.. :roll: |
mie`mi place .. sincer .. da mi`emi plac si amnelele .. lasa k vin la buc cu maneaua la maxim .. ihihihi pe kiseleff ... ieahhh
|
mey..adevarul e ca majoritatea manelelor au un bass misto...pacat ca-s manele :D
chiar n-are nimeni Mafia-Strazile ,dar sa se auda bine ? |
o am eu dar e un simplu PROMO, se aude foarte bine doar ca e juma de melodie, oricum nu cred ca exista varianta intreaga a melodiei.....INCA MAI CAUT 8)
|
este o melodie pe la radio, greceasca, gen tarkan ceva !!! are cine idee cum se numeste ??? please o caut de mult
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: sunt un nebun, am gasit-o si pe asta iar :lol: se numeste : Mustafa Sandal - Isyankar (Sabor De Amor) e draguta |
da .. aia e .. pai si ce ashteptzi invitatzie speciala .. arhiveaz`o si hopa sus p forum cu ea .. haiii
|
1 Attachment(s)
|
Yok Shanslar Rambo .. asa frateee :))) mersii
|
`aidii beeey ca e sexxy rau melodia... prietenu meu mustafa sandal ..
ce muzica frumoasa scoate tipu .. mai cautati cu el - recomand aya benzer, all my life , araba - super tare melodia , si Guncel Zalim .. ;) v-am poopat |
Hai facem asa... luati astea si ziceti`mi daca va plac sau nu ;)
Mustafa Sandal - Jest Oldum Mustafa Sandal - All my life Mustafa Sandal - Moonlight Mustafa Sandal - Araba Mustafa Sandal - Aska Yurek Gerel (orient mix) Mustafa Sandal - Gecmis Olsun Mustafa Sandal - Guncel Zalim Mustafa Sandal - Hatirla beni Mustafa Sandal - Pazara kadar Mustafa Sandal - Unuturum a daca aveti lene imbibata in poponeatza stati linistiti .. ca le uploadez eu .. intru zi cu soare.. adica maine ;) azi.. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ultimu rand imi place cel mai mult .. ashteptam :)) |
Vreau si eu 2 melodii plsssss
1. DELUXE - KISS 2. JAY-Z (CRED) - 99 PROBLEMS MERSI MULT PEACE :peace: |
2 Attachment(s)
uite melodiile. tre' doar sa schimbi extensia din .rar in .mp3
|
va rog mult daca avetzi cristiana raduta-anii ce-au trecut plsss am mare nevoie de melodia asta
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning