![]() |
Re: MONTEZ DIVERSE OPTIUNI PE E36
Quote:
|
Quote:
Ok , vad ca sunt si eu putin implicat pe aici ! mike , in primul rand mihai a venit la mine in weekend , din timpul lui personal , sau era cumva obligat sa iti stea la dispozitie sambata si duminica? in al doilea rand , am vazut cu ochii mei ce inseamna sa lucrezi la o instalatie de acel gen, daca tot esti atat de pretentios pentru banii care ia cerut emu si tot nu iti convine , de ce nu te ai dus intr-un service auto , unde iti lua minim 500 ron pentru montat doar motor + ce a mai facut el la masina !Eu l-am asteptat pe om mai bine de o luna jumate , ca sa vina la mine sa mi faca instalatia si am zis sarumana ca a acceptat sa piarda o zi [ chiar daca i am platit drumul ] pentru mine. La fel de bine putea sa zica : frate daca vrei sa iti fac treaba vii la bucuresti si aia e. Omul asta nu are nici o obligatie fata de nici unul dintre noi de pe forum , sa alerge prin toata tara si sa faca masinile. Iti zic sincer , ce a facut el la masina intr-o singura zi , nu facea nici mama electricianului in 2 saptamani [ ma refer la instalat clima , obc , alarma , ews etc ]. Am salvat bani si timp cu el si pentru asta are tot respectul meu ca om cat si ca electrician. Oameni ca el , rar vad si tine cont de un lucru , daca era sa ai treaba cu el , aveai de luni-vineri , nu stiam ca trebuia sa iti vina tie in weekend ! De speriat clientii , nu ai cum sa ii sperii , esti singurul nemultumit din zecile sau chiar sutele de clienti. Vorba aia , facerea de bine , futere de mama ! Si inca un sfat asa ca de la barbat la barbat [ ai 21 de ani ce dracu?] Incearca sa nu te mai ascunzi dupa fusta iubitei pentru problemele intampinate si incearca sa le rezolvi ca un barbat , nu ca o p**** ! stima ! PS : stai sa vezi ce iti sar in cap clientii si cei care il cunosc pe emu , ca incerci sa ii tarai numele prin noroi ! |
Quote:
|
Quote:
Nu mai conteaza oricum. Nu am nimic personal cu el si cu nimeni altcineva mi-am cerut doar sa mi se faca ceea ce am platit si nimic mai mult. Atat am avut de spus legat de capitolul asta. La cerere pun si Poze + Videoclip dar nu pe topicul omului le dau doar in privat. Va salut |
Quote:
Lasa oamenii sa-si rezolve disputele, nu cred ca are vreunul din ei nevoie de avocat. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
EMU'le n'ai idee cat astept sa apas pe niste butoane :))) |
Upppp
|
Inca o recomandare ! https://youtu.be/DbTvlf83m-g?hd=1 iata si de ce !
|
Recomand !
Punctual , Serios , Cinstit , Priceput. |
Sal,doresc sa imi montez un obc 18 butoane (acum am cu 7 butoane )si vroiam sa te intreb daca ai vreo bucata pe acolo ( am motor de 1600 -4 c ),am incercat sa te sun, dar nu raspuzi la tel sa putem discuta mai multe detalii.Multumesc si astept un raspuns.Stima
|
Quote:
|
Upp hop
|
Salut,
Se poate monta cruise control pe e36-le meu din 1992 ? Multam |
Quote:
|
Super....cum facem ? Cat ma costa ? :)
|
Quote:
|
cand pot veni sa imi montezi si mie un obc cu 18 butoane ?eu il am pe cel cu 11
|
Quote:
|
Recomand din nou EMU.Dupa 9 ore de munca Monstrul a prins viata;) Thx EMU
PS: bine ca ti-ai gasit telefonul;);) |
Quote:
|
Salut
Imi poti spune daca se poate monta maneta de pilot automat de e34 2.4td pe e36 2.5tds? Mersi |
salut emule .... ma intereseaza si pe mine sa montez pilot automat pe 318is e36 m42 din 1994 ...
se poate ? |
Quote:
|
Am gasit de pe un 320 ...e ok?
|
Quote:
|
Astazi Emu a mai dat viata unui motor dupa un drum de buzau-deva si dupa cateva ore de munca!!!!! Multumim EMU!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cand ti am zis .... sa vezi la mine cum a venit omul de 2 3 ori pana mi a pus toate optiunile la punnct, inlusiv motorul :)! |
Quote:
|
Salut
Am si eu ceva intrebari daca se poate Am achizitonat un volan de M cu comenzi care urmeaza sa il montez pe al meu e 36 motor m42 Ce vreau eu sa stiu:se poate lega tempomatul pe volan? Daca se poate si ai cumva sa imi spui si ce pret are Asi veni cu drag eu la Bucuresti dar esti putin cam departe fata de mine care sunt in Arad Astept un raspuns Multmesc anticipat |
Multumesc mult de telefon si de aspunsurile date
Tin sa confirm ca este un om pe care nu l-am vazut in viata mea dar este de mare caracter' Mi-a raspuns la cateva minute de la postarea intrebarilor M-a sunat el sa imi raspunda Cu toata stima multumesc din suflet |
Quote:
|
EMU!!! za best :D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|