![]() |
Re: Discutii despre cursa
Quote:
Multumim la toti participantii. |
Quote:
|
Domule Bogdan , citind postul dumneavoastra stiti la ce concluzie ajung? E frumos sa organizezi curse fara incidente ! Stiti de ce ? Pentru ca peste toate certurile cu jandarmii(sa lase lumea cu prietenele , sa lase un fotograf sa intre , sa lase o masina de asistenta sa intre ,etc) cu ACR-ul (pt. aprobari luate tarziu si asa mai departe) cu publicul , vin parerile pe care le asteptam! Parerile din partea unui cunoscator si a unui pasionat ca dumneavoastra ! Asta-i satisfactia noastra ca organizatori ! Eu la ora asta am palmele pline de bataturi , picioarele nu mi le mai simt , ma doare spatele iar voce nu mai am aproape deloc! Si eu sunt doar unul dintre cei care s-au implicat,ceilalti sunt la fel ! Dar astea nu insemna nimic cand primesti felicitari de la persoane care au multe cupe in vitrina si multe participari la activ !
Va multumim pentru cuvintele frumoase ! Daca toti ar fi ca Dumneavoastra alta ar fi situatia curselor din Romania , dar e mult prea multa mancatorie ! Respect pt. Domnul Bogdan KWX si felicitarile noastre ! Felicitari deasemenea tuturor participantilor ! Va multumim si ne cerem scuze ca nu ati putut intra cu prietenele in parcul auto ! |
Quote:
SI EU NU MAI AUD BINE CU URECHEA STINGA CA MI-A BIRIIT ESAPAMENTUL ALA IN CAP 500 KM DAR ...MA REFAC EU PINA MIINE |
mai avem multe de invatzat ...ma refer si ca spectatori si ca participantzi ....dar mai ales ca spectatori ...vreu sa zic ca am auzit nijte comentarii in publik de imi venea sa ii bat pe unii ....pe langa comentariile de le-au auzit despre mine ...care nu se pun ....vb de comentariile despre SGM-u despre KWX ...si mai multe majini participante ....te doare mintea de debiteaza unii dar in fine asta e situatzia ...si astea sunt cursele cu public ...poate o sarma ghimpata sau un gard electric ar remedia situatzia ...dar ar gasi ei ceva sa treca si de alea .... ma bucur ca am mai avut si noi o cursa de vitezain craiova inainte sa inceapa ploile si mai tarziu zapada ...sper ca la anu cursele de genu acesta sa fie de o amploare mai mare .....nu in ultimul rand vreau sa felicit totzi baietzii si fetele >:) din ACS GRT pt efortul depus ....
|
sincer vina a fost ,a jandarmeriei care pur si simplu nu a facut nimic doar cu gura "putin mai in spate" +cand au inceput sa.. sara ca oyle la gard jandarmy s`au tirat nu au facut nimic.. asta e fara o intrare de 200.000-300.000la spectatori nu se va face nimic asa o sa fie mereu taranimea pe pista.:sad:
|
30 de lei intrarea pt spectatori?tu iti dai seama ce debitezi?
|
Quote:
|
Quote:
|
da ma 30 de lei daca iti place dai si 50 doar sa scapi de cioroi si tzarani+ ca astia 30 de lei nu ii dai zi de zi .. eu as da dar sa stiu ca vad ceva. Si cred ca si celor din afara le`ar place ca ei platesc benzina si taxa ca sa se dea nu sa piarda timpu si sa faca atata drum ca sa ii vada pe aia la 1m de pista.. daca o sa fie asa mereu nu o sa mai vina nimeni.
|
Quote:
Ti se pare normal sa plateasca participantii 400-500 de mii si o oaie capiata(a se citi inconstient) sa vina sa intre mocca sau pe 50 de mii si sa stea sa faca misto de cei care participa ? Mie nu si voi face tot posibilul sa iau masuri in privinta asta cel putin la cursele organizate de noi ! Multumim din nou tuturor pt. participare ! |
Cum am mai spus nu sunt de acord ca participantii sa fie singurii care platesc si avem un caz concret azi unde se ajunge cand este MOCA dar eu cred ca exagerati cu planurile,eu zic ca sunt realist cand zic ca la 30-40 lei nu o sa mai vina nici makr cei pasionati deoarece pt a-l atrage pe un om pe langa masinile si spectacolul oferit ce acestea trebuie sa ii mai oferi si altceva ...
Dak ai avea o pista moderna dotata cu garduri dar si cu tribune ai putea sa ai asemenea pretentzii oferind niste conditzii mai mult decat civilizate dar dupa cum stim cu totii e mult pana se va intampla asta in Romania noastra scumpa si draga...........atata timp cat noi nici garduri nu avem pe toata lungimea pistei aceste incidente vor fi mereu, PESTE TOT si sa fim recunoscatori dak o sa fie doar atat si nu o sa fie nimik mai grav .... CU RESPEKT!!! |
nush ce are toata luema cu evo ala...nu amv azut cum a plecat..dar in cursa cu Wrx...a castigat la maxim 1 m....si asta din cauza faptului k tipu` cu Subaru nu a schimabt prea bine a 4...si knd i s`a cerut revansa a fost foarte arogant..sia refuzat!
cel mai mult m`au impresionat Subaru acela ...si cu TT.... PS : Suabru a dat si mustangu` cik..;) |
impresionant mi s-a parut recuperarea KWX-ului pe treapta a 3-a ...si nos-u SGM-ului pt care vreau sa il si felicit
|
Quote:
|
Quote:
In legatura cu indisciplina publicului .... nu ar trebui sa se arunce intreaga vina pe jandarmerie, vorba lui Gabi, jandarmeria nu o sa faca nimic atata timp cand un jandarm are grija de 50 de oameni ( cam asa am calculat eu raportul jandarmi/public ). Eu as preferea sa intre la curse persoanele care au peste 18 ani, jadarmii + cativa dintre organizatori sa fie mai duri cu "galagiosii" din public. Felicitari GRT! |
Quote:
|
Quote:
Tu nu stii multe,chiar foarte multe. EVo-ul i-a dat avans la WRX ;) DAr de Subaru e mai bun =))) Vezi ca sunt puse filmele pe pg 16 parca ..... Daca vrei iti arat un film si cu WRX STI 2006 cum il bate cu 2 masini EVO. Daca esti fan subaru presupun ca stii puterile. |
Quote:
Danny STN, vii tu frate cu gardurile de-acasa ? Daca ganditi asa e normal sa nu avanseze nimic ! Vino si pune osu la munca si o sa vezi ca va fi din ce in ce mai bine ! Eu sunt optimist ! Propietarul EVO-ului negru nu a fost arogant , el a venit la cursa desi trebuia sa faca un Drum urgent catre Oradea , a venit sa ofere spectacol si a facut-o destul de bine zic eu ! Concluzii pripite sunt usor de tras ! ;) Nu cred ca ar fi refuzat o revansa a WRX-ului ! De fapt sunt sigur 100% ca nu ar fi refuzat pt. ca din cate il stiu eu pe Radu nu e genul de om care sa nu stie sa piarda si se da cu oricine! Tot respectul meu pt. el ! Un baiat de nota 10 ! Nu numai pt. ca s-a dat azi si ca a oferit show la cursa, in general ! Tot respectul ! |
a fost ok cursa,dar mai trebuie lucrat putin la incadrarea in grupe.inspectia tehnica a fost facuta doar la unele masini,pe cand altele au fost incadrate din auzite.cielo acela cu 16 valve are dintotdeauna 86 cp.totusi l-ati bagat la A.audi tdi de 101 cp era la B,dupa organizatori.si scirocco acela care a castigat grupa B,daca are intradevar motor de 90 de cai,pe care s-a lucrat,felicitari propietarului.nu credeam ca pot sa mi-o fur asa de la o masina sub 100 de cai.dar daca motorul nu e ala din talon,e inca un punct in minus pt organizatori,care au verificat doar motoarele din afara craiovei.
|
Quote:
|
Eu stiu o cursa (sau daca ma gandesc bine chiar 2) cand nu au fost probleme cu spectatorii! Una a fost pe airport si una la rapa rosie! Ambele au fost organizate de aceeasi ..... stiti voi care!
|
Quote:
Asa crezi tu ca nu au fost verificate. AM ridicat capota si verificat inclusiv TICO-ul ;) Audi-ul TDI a venit de la poarta cu GR. B in parbriz.Desi imi este preiten i-am cerut certificatul ,am calculat puterea de fabrica si l-am mutat la GR. C - 101 BHP !! Masina a fost validata la B de femeile de la ACR care erau la poarta si care habar nu au. CE vrei sa ii explic lu Tanti ce e ala nos sau ce e aia turbina ??? Si nu numai audi-ul mi-a venit gresit de la ele.DAr s-au rezolvat ;) Masinile din Craiova le stiu,toti imi sunt prieteni,cunostiinte. Intradevar la MUstang nu am ridicat capota dar omul a fost cinstit si a spus ca are NOS. In consecintza el s-a dar la gr. G(300 de bhp stock) cu singurul adversar la aceasta grupa EVO 9. SI apoi la H(peste 300 de bhp ) folosind NOS-ul trebuia sa se dea cu BMW-ul cu motor de M5(315 bhp)+NOS care din pakate nu a functionat :( PAkat cred ca era o cursa interesanta. LAmurit ?? |
Quote:
revansa nu mi-a cerut-o cel cu subaru, ci alex cu mustangul, dar din nefericire la ora 13 trebuia sa plec urgent cu serviciul din localitate... cei care ma cunosc stiu ca ma dau de 1000 de ori cu toti, dar acum chiar intervenise ceva f important pt mine!!! vreau totodata sa-i felicit pe cei cu care m-am dat azi, mi s-au parut baieti de treaba, cu masini f frumoase si sa-mi cer scuze lui alex ca nu ne-am dat de mai multe ori! iar tie chuckie iti trimit o provocare la start langa mine k vad ca esti cu gura mare |
siadimet au fost verificate si cele din Craiova ! ;)
Doar Scirocco nu a fost verificat pt. ca a intrat ultimul in parc dar stim masina destul de bine si crede-ma ca nu ne permiteam sa dam cu picioru la toata munca pt. o masina "matrasita" ! Ceilalti participanti pot sa confirme ca au fost verificati ! Scirocco albastru deschis are motor de 90 cp, propietarul este foarte priceput, el a ajutat si la modificarea celebrului Renault 5 Gri de la Craiova ! Azi a participat cu 2 Scirocco si a castigat Grupa B ! Felicitari si dumneavoastra pt. participare si speram ca ne-am ridicat la nivelul asteptarilor ! Va multumim ca ati venit ! |
A fost foarte tare..
Ca de obicei public greu de tinut si etc, dar n-au fost incidente si altele, deci a fost ok ,ca masini iar a fost ok cursa, mi-a placut, drumul pana la cr. si inapoi a fost fantastic .. |
Quote:
am strigat in gura mare de fiecare data cand m-am dat ca dau avans la adversari o masina, tocmai k sa nu mai apara oameni "importanti" k tine, "raceri" ;)...in plus, cauta pe aici poze cu cauciucurile mele de la cursa si ai sa incelegi un alt handicap de care m-am "bucurat", sau probabil nu o sa intelegi k nu stii ce inseamna un control al tractiunii si cat de mult iti infraneaza masina "racerule" ;) referitor la revansa, nu mi-a spus nimic tipul cu wrx-ul "racerule", ci cel cu mustangul "racerule" , dar datorita faptului k pana la ora 13 trebuia sa fiu la munca (iar asta se stia intre noi si de catre organizatori), cu mare regret nu am putut sa ma mai dau... :( cei care ma cunosc, stiu k ma dau cu toti si de 1000 de ori k doar asta mi-e pasiunea "racerule" ;) in alta ordine de idei: VREAU SA-I FELICIT PE CEI CU CARE AM AVUT PLACEREA SA MA DAU AZI! mi s-au parut baieti de treaba! si mi-a facut placere p.s. "racerule" te astept la start langa mine k doar esti "racer" :)) p.p.s. ce caterinca cu baiatul asta :lol: |
3 Attachment(s)
Quote:
Niste poze de la cursa extreme.Si stiu foarte bine cat am tipat la ei sa stea dupa gard si degeaba. Din pakate nu au o educatie formata pt. acest tip de curse.Cred ca daca puneam in santz apa si in ea crocodili si pihrania tot gaseau o metoda sa treaaca peste :) |
Quote:
pot spune exact ce are (mai bine zis ce NU are masina): primul catalizator inlocuit cu unul de evo8, asta dupa ce am prajit 2 de evo9 intr-o saptamana si al doilea catalizator scos si pusa o teava in loc. f modificata masina mea, nu? :lol: desi multi stiau asta, am mai spus o data pt cei ce nu erau informati, iar cine nu crede poate f bine sa verifice numai bine! |
[QUOTE=Al3xius;603805]
Danny STN, vii tu frate cu gardurile de-acasa ? Daca ganditi asa e normal sa nu avanseze nimic ! Vino si pune osu la munca si o sa vezi ca va fi din ce in ce mai bine ! Eu sunt optimist ! QUOTE] Nu o ziceam ca pe o acuzatie la adresa GRT dar e de asteptat ca atata timp cat nu au garduri toti sa se imbulzeasca sa vada, dak ar avea garduri si de n-ar vedea asta e,nu ar avea alternative...Apropo de pus osul la munca mi-am oferit sprijinul la 1-2-3-4 curse si atata timp cat niciodata nu a fost necesar am ajuns la concluzia ca nu e nevoie de el si am incetat sa il mai ofer sa nu imi racesc gura de pomana , dak cineva vine si zice "clubul nostru are nev de ajutor in organizare" iti spun eu ca nu fac un pas in spate... |
Quote:
eu am fost aproape de start si l-am auzit pe Radu cand a zis ca da avans ... asa ca dc nu stii nu ar trebui sa vb degeaba ;) cat despre "foarte arogant" te inseli amarnic , un "foarte arogant" nu ar sta pe intuneric pe aeroport sa se chinuiasca sa repare o amarata de masina de tuns iarba la lanterna si multe altele ... pe care nu are sens sa le scriu pe un forum ;) |
Quote:
de ce nu a mai fost posibila sustinerea pe pista de aeroport? daca a mai fost intrebarea imi cer scuze |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sii ii cred in stare. |
Quote:
|
Quote:
|
salutare baietzi! felicitari, jtiu cum este sa muncesti iar altzi care stau si privesc jtiu doar cum sa critice.. n-am apucat decat sa vad vreo 2 grupe D-E iar la cele mari deja nu mai avea rostul, oricum nu se mai vedea nimik din cauza publicului.. dar asta nu inseamna ca voi nu atzi facut tot posibilul sa fie ordine si disciplina.. trebuia poate mai multa paza si nu din partea jandarmeriei care se jtie ca nu prea au mare putere si intotdeauna au fost probleme cu ei.. poate ca si locatzia va dat mari dureri de cap..
|
Felicitari baietzilor din bucuresti..
TXA o masina superba si-n exterior si pe la motor.. o herghelie care se merita a fi vazuta, dar imi pare rau pentru ce s-a intamplat :( ce pacat .. s-a mai intamplat si la alte curse cand persoane care au venit din afara sa aiba probleme si din cate am vazut XXS a fost pe pozitzii (congratz! ;) ) SGM-ul senzatzional ca-ntotdeauna.. imi aduc aminte faza cu BMW-ul cum a reactzionat publicul super marfa.. dar cel mai mult ma distrau 2 politzai care intrebau in stanga si-n dreapta ce are Dacia respectiva.. spre uimirea mea chiar s-au gasit vreo doi care sa dea anumite detalii, atunci m-am uitat de tine sa te atentzionez, dar nu te-am gasit.. oricum sper sa nu fi avut probleme... KWX - frumoasa recuperarea pe a 2-a si a 3-a .. apreciez foarte mult masini nu performante, dar care sunt facute bombe, decat alte masini de nuj cate mii de euro si care-shi fura nana de la acestea.. dau senzatzie si asta nu o spun doar eu .. ;) si craiova binentzeles! WSM - in sfarsit tzi-a mers la suflet masinutza dupa ceva bani bagatzi in ea :D felicitair.. :D PIL- bravo tata.. data viitoare sa ai grija sa fie gata d cursa.. cea de 2000 .. ar fi fost interesant rezultatul ;) ai muncit mult si se cunoaste.. rezultatul de la B :P FELICITARI ORGANIZATORILOR SI TUTUROR CASTIGATORILOR GRUPELOR DE LA ACEASTA CURSA! |
frate sa mor am batut 250 de km , AIUREA !!! a fost un *** de cursa , pacat k gsi-ul si organizatorii si-au dat toata silinta sa iasa o cursa misto.
pacat k toti taranoii, k altfel nu am cum sa ii numesc , au stricat toata cursa. Si multi erau care n-aveau treaba cu astfel de curse, a vazut taranu k sunt curse si intrarea e gratuita........ i-al ion,pe gheorghe,pe vasile si hai la curse pe aeroport k e super oferta , intram pe degeaba !!!!!!!!! asa gandeau . F |
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning