![]() |
Re: Tg-jiu
...bai da' poze nu stiti sa puneti si voi...din cate vad doar vlad e p-acolo !
...pacat ca nu a venit paul cu CC-u lui A4 ! n fine, bafta vlad, e ceva de masinutza asta |
Quote:
|
...cand ajung prin tg poate ne dam :D \:D/ ...cu cei care au masini mai pasnice ;)) ...sau ...si cu bmw'ul ma dau ma...ca's viteaz ;))) :-j ...dragutza rau masina lu' vlad, desi se putea alta vopsea ...gen ceva cu perle
|
dezvoltati-va si voi acum topicuri NOI..k aveti unde..aici a fost tentativa de inceput...puteti forma alte topicuri, cu poze, filme..discutii etc ..
asta il puteti lasa k "piatra de temelie" :wink::D din experienta din orasul meu...va pot zice k politia mai vine sa dea "spargerea" knd au sesizari, e multa lumea...mai urla un bass, o toba, doua, dar knd se intampla "minuni" k luna trecuta...au fost si la PRO TV cateva stiri cu filme..atunci se soldeaza cu amenzi, verificari acte..etc... dar cat timp stati, nu va fac nimic, doar va imprashtie :wink: |
dacia aia mov :X ...si e 1300.....si e din anii '70 :X ....si e ca EOS-u meu :X
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...=1#post1023256 intrati pe celalat post! daca vreti sa vedeti poze! clipuri etc.
|
Vorba lu MGB :)) Super tari PLP-urile....Ai grija de ele si de u :) Si eu am plecat odata cu MGB.... nu cunosteam pe nimeni cu cine sa ma bag in seama...toti masini mici numai eu una mare :)) Have fun mai postam pe 4tuning
|
mia zis cineva ca gabori vau luat numerele ,daca va vad in trafic va opresc...
|
frate probleme cu garda cik sunt acum sa vdm c rezolvam,comandantul nu stia k io am vb cu posea si k am avut patrule printre noi,c prganizare au si ei,nu se stie care cu cine voteaza
|
singurele probleme care o sa fie cu garda o sa fie acelea k au luat nr la majoritatea masinilor si le vor oprii in trafic , altceva nu se poate intampla pt k nu a fost nimik ilegal ,nu a fost nici o liniutza si nu sa incurcat traficul ! stii cum sunt politzaii :D
|
:-j vai da ce stresatzi sunteti ... si cum zici tu DolusD .. cum sa te opreasca ma in trafic nu au voie fara motiv , trebuie sa incalci legea sau sa fie vre-un control k sa te poata oprii ;) ... asa , bine k mai opresc ei ... da sunt fraieri astia care stau de vb. cu ei :-j ... ar trebui sa le dea cu legea peste nas , sa le spuna unde gresesc .. nu ar mai comenta k nu am cum ....... asa k , statzi fara stres ;) oricum nu a fost nimic ilegal :) .. app , voi atzi stat , eu am plecat la liniutze atunci :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
urmareste thread-ul si vei afla cand va fi urmatoarea intalnire ;) .
Daciile vor fi prezente ! ! ! |
Asa Baieti Vad Ca Intrati Si Voi Pe Felie Cum Trebuie,urmatoarea Intalnire Va Fi Pe La Sfarsitul Luni Sau Incceputul Lunii Urmatoare Dar Incerc Sa Fie Totul In Regula,cu Acordul Primariei Si Al Politiei,dak Cumva Primarul Din Tg-jiu Nu Ne Da Aprobare O Sa Vdm P Unde N Bagam Dar D Facut O Facem Sigur,poate Pe Un Teren D Fotbal Care Se Afla La 8 Km De Tg-jiu Unde Vom Avea Aprobare De La Primarul Din Localitate.
|
poate o sa aveti si musafiri :D
|
Quote:
|
mane , urmatoarea intalnire o facem tot in tg-jiu si o sa avem aprobare si de la politzie si de la primarie , dar problema e k tre sa alergam vreo 2-3 zile k sa obtzinem aprobarile astea , vb mai multe pe mess k am niste idei :D
|
Quote:
|
hai sa incercam sa lasam discutziile despre liniutze pe forum pt k acuma o sa fie si politzia printr noi , vretzi sa vb despre liniutze va sugerez PM-u k sa nu avetzi surprize cand va intalnitzi , si GJ 25 MGB inceteaza cu afirmatzii de genu "EU AM PLECAT LA LINIUTZE ATUNCI" k nu e bine pt tine , d c nu zisasi "EU GJ 25 MGB FAC LINIUTZE ILEGALE PE UNDE APUC" ! sorry dak am suparat pe cineva dar am dreptate , o sa fie si politzie pe forum de acu in colo !
|
Quote:
|
da , dar la fiecare intalnire o sa fie si politzia acolo k sa ne streseze din cauza unor afirmatii ! intzelegi ce vreau sa zic , nu ma intereseaza dak patzesti tu ceva din cauza liniutzelor dar ma intereseaza dak ne interzik noua sa facem intalniri !
|
:) eu vin cu televiziunea
|
eu nu mai inteleg nimik,se zice k trebuia sa fiu moderator pana acum,dar nimik,s-a inchis si theadu-l cu discutia d moderator,c se intampla?
|
ai rabdare ;)
|
rotitza nu mai are stare :)) ce rezolvi mai daca esti moderator ?
|
nu rezolv frate nik dar nu stiu dak trebuie sa fac acum ceva
|
pai se pare k acu esti...:D
|
Welcome To My World cristea_rotitza
|
esti verde cristea :D
|
da,am observat;)
|
cam tarziu :)) hehhe ! raspunde la intrebarea de la bazar pls !
|
am raspuns,ti-am trimis si un pm,si dak am obs pre tarziu imi pare rau dar am fost 2 zile beat cui i nu am intrat deloc
|
alcoolu` este viatza si viatza e alcoolu .... :D
|
vad ca se dau moderatoare pe gratiS: ))
|
Quote:
|
voua v-am zis ma de dacia mea din '74...biturbo ?
...hai vlade, ne tragem la o liniuta ? ...am cauciucuri pe spate de 30cm latime, 3min tre sa le frec pe asfalt sa se incalzeasca ! :-j |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:07. |
- Copyright 2026 4Tuning