Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Tg-jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/25414-tg-jiu.html)

confuzzling 31-07-07 15:41

Re: Tg-jiu

...bai da' poze nu stiti sa puneti si voi...din cate vad doar vlad e p-acolo !
...pacat ca nu a venit paul cu CC-u lui A4 !
n fine, bafta vlad, e ceva de masinutza asta

Lukiano 31-07-07 15:47

Quote:

Originally Posted by confuzzling (Post 1022975)
...bai da' poze nu stiti sa puneti si voi...din cate vad doar vlad e p-acolo !
...pacat ca nu a venit paul cu CC-u lui A4 !
n fine, bafta vlad, e ceva de masinutza asta

...mai sunt niste dacii ...si e una muov :X :X :x ;))

Lukiano 31-07-07 15:51

...cand ajung prin tg poate ne dam :D \:D/ ...cu cei care au masini mai pasnice ;)) ...sau ...si cu bmw'ul ma dau ma...ca's viteaz ;))) :-j ...dragutza rau masina lu' vlad, desi se putea alta vopsea ...gen ceva cu perle

florin_cars 31-07-07 17:09

dezvoltati-va si voi acum topicuri NOI..k aveti unde..aici a fost tentativa de inceput...puteti forma alte topicuri, cu poze, filme..discutii etc ..

asta il puteti lasa k "piatra de temelie" :wink::D

din experienta din orasul meu...va pot zice k politia mai vine sa dea "spargerea" knd au sesizari, e multa lumea...mai urla un bass, o toba, doua, dar knd se intampla "minuni" k luna trecuta...au fost si la PRO TV cateva stiri cu filme..atunci se soldeaza cu amenzi, verificari acte..etc...
dar cat timp stati, nu va fac nimic, doar va imprashtie :wink:

confuzzling 31-07-07 18:26

dacia aia mov :X ...si e 1300.....si e din anii '70 :X ....si e ca EOS-u meu :X

blad 31-07-07 18:29

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...=1#post1023256 intrati pe celalat post! daca vreti sa vedeti poze! clipuri etc.

SpeedR1_2004 31-07-07 18:30

Vorba lu MGB :)) Super tari PLP-urile....Ai grija de ele si de u :) Si eu am plecat odata cu MGB.... nu cunosteam pe nimeni cu cine sa ma bag in seama...toti masini mici numai eu una mare :)) Have fun mai postam pe 4tuning

GTXR 02-08-07 22:10

mia zis cineva ca gabori vau luat numerele ,daca va vad in trafic va opresc...

cristea_rotitza 03-08-07 00:47

frate probleme cu garda cik sunt acum sa vdm c rezolvam,comandantul nu stia k io am vb cu posea si k am avut patrule printre noi,c prganizare au si ei,nu se stie care cu cine voteaza

DolusD 03-08-07 19:45

singurele probleme care o sa fie cu garda o sa fie acelea k au luat nr la majoritatea masinilor si le vor oprii in trafic , altceva nu se poate intampla pt k nu a fost nimik ilegal ,nu a fost nici o liniutza si nu sa incurcat traficul ! stii cum sunt politzaii :D

GJ 25 MGB 03-08-07 19:55

:-j vai da ce stresatzi sunteti ... si cum zici tu DolusD .. cum sa te opreasca ma in trafic nu au voie fara motiv , trebuie sa incalci legea sau sa fie vre-un control k sa te poata oprii ;) ... asa , bine k mai opresc ei ... da sunt fraieri astia care stau de vb. cu ei :-j ... ar trebui sa le dea cu legea peste nas , sa le spuna unde gresesc .. nu ar mai comenta k nu am cum ....... asa k , statzi fara stres ;) oricum nu a fost nimic ilegal :) .. app , voi atzi stat , eu am plecat la liniutze atunci :)))

GJ 33 KOS 03-08-07 21:11

Quote:

Originally Posted by confuzzling (Post 1023272)
dacia aia mov :X ...si e 1300.....si e din anii '70 :X ....si e ca EOS-u meu :X

sa vi data viitoare sa ne cunoastem shi noi. poate ne shi dam cu relicvele 8)

GJ 25 MGB 03-08-07 21:16

Quote:

Originally Posted by GJ 33 KOS (Post 1029057)
sa vi data viitoare sa ne cunoastem shi noi. poate ne shi dam cu relicvele 8)

poi daca venitzi voi cu dacile ... vin si eu cu olticu :) ... app ... cand e urmatoarea intalnire ???

GJ 33 KOS 03-08-07 21:50

urmareste thread-ul si vei afla cand va fi urmatoarea intalnire ;) .
Daciile vor fi prezente ! ! !

cristea_rotitza 04-08-07 01:18

Asa Baieti Vad Ca Intrati Si Voi Pe Felie Cum Trebuie,urmatoarea Intalnire Va Fi Pe La Sfarsitul Luni Sau Incceputul Lunii Urmatoare Dar Incerc Sa Fie Totul In Regula,cu Acordul Primariei Si Al Politiei,dak Cumva Primarul Din Tg-jiu Nu Ne Da Aprobare O Sa Vdm P Unde N Bagam Dar D Facut O Facem Sigur,poate Pe Un Teren D Fotbal Care Se Afla La 8 Km De Tg-jiu Unde Vom Avea Aprobare De La Primarul Din Localitate.

NightClubRacer 04-08-07 03:23

poate o sa aveti si musafiri :D

cristea_rotitza 04-08-07 08:42

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 1029523)
poate o sa aveti si musafiri :D

va asteptam cu mare placere

DolusD 04-08-07 13:25

mane , urmatoarea intalnire o facem tot in tg-jiu si o sa avem aprobare si de la politzie si de la primarie , dar problema e k tre sa alergam vreo 2-3 zile k sa obtzinem aprobarile astea , vb mai multe pe mess k am niste idei :D

DolusD 04-08-07 13:27

Quote:

Originally Posted by GJ 25 MGB (Post 1028971)
:-j vai da ce stresatzi sunteti ... si cum zici tu DolusD .. cum sa te opreasca ma in trafic nu au voie fara motiv , trebuie sa incalci legea sau sa fie vre-un control k sa te poata oprii ;) ... asa , bine k mai opresc ei ... da sunt fraieri astia care stau de vb. cu ei :-j ... ar trebui sa le dea cu legea peste nas , sa le spuna unde gresesc .. nu ar mai comenta k nu am cum ....... asa k , statzi fara stres ;) oricum nu a fost nimic ilegal :) .. app , voi atzi stat , eu am plecat la liniutze atunci :)))

nana, e imposibil sa mergi corect , tot faci o gresala mik sau te opreste pe motiv k itzi fuleaza o roata sa i se paru lui k mergi cam in dunga cu masina si tot se gaseste motiv, dak vor sa te opreasca , te opresc si gata nu ai c sa le faci , legea e de partea lor chiar dak ai tu dreptate , la cine le faci reclamatzie ????? si dak le faci , le faci degeaba k tot ei o sa aiba castig de cauza !

DolusD 04-08-07 13:31

hai sa incercam sa lasam discutziile despre liniutze pe forum pt k acuma o sa fie si politzia printr noi , vretzi sa vb despre liniutze va sugerez PM-u k sa nu avetzi surprize cand va intalnitzi , si GJ 25 MGB inceteaza cu afirmatzii de genu "EU AM PLECAT LA LINIUTZE ATUNCI" k nu e bine pt tine , d c nu zisasi "EU GJ 25 MGB FAC LINIUTZE ILEGALE PE UNDE APUC" ! sorry dak am suparat pe cineva dar am dreptate , o sa fie si politzie pe forum de acu in colo !

GJ 25 MGB 04-08-07 13:37

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 1029855)
hai sa incercam sa lasam discutziile despre liniutze pe forum pt k acuma o sa fie si politzia printr noi , vretzi sa vb despre liniutze va sugerez PM-u k sa nu avetzi surprize cand va intalnitzi , si GJ 25 MGB inceteaza cu afirmatzii de genu "EU AM PLECAT LA LINIUTZE ATUNCI" k nu e bine pt tine , d c nu zisasi "EU GJ 25 MGB FAC LINIUTZE ILEGALE PE UNDE APUC" ! sorry dak am suparat pe cineva dar am dreptate , o sa fie si politzie pe forum de acu in colo !

si care-i faza , cine m-a vazut unde am alergat :-?? ... nu stie nimeni ... daca spun k am pus o bomba la casa alba ma credetzi ... fara ceva dovezi nu imi face nimeni nimic :-?? ... ... da ma rog :-j ... nah ...

DolusD 04-08-07 15:41

da , dar la fiecare intalnire o sa fie si politzia acolo k sa ne streseze din cauza unor afirmatii ! intzelegi ce vreau sa zic , nu ma intereseaza dak patzesti tu ceva din cauza liniutzelor dar ma intereseaza dak ne interzik noua sa facem intalniri !

blad 04-08-07 16:06

:) eu vin cu televiziunea

cristea_rotitza 05-08-07 19:04

eu nu mai inteleg nimik,se zice k trebuia sa fiu moderator pana acum,dar nimik,s-a inchis si theadu-l cu discutia d moderator,c se intampla?

NightClubRacer 05-08-07 20:56

ai rabdare ;)

blad 05-08-07 23:14

rotitza nu mai are stare :)) ce rezolvi mai daca esti moderator ?

cristea_rotitza 06-08-07 00:18

nu rezolv frate nik dar nu stiu dak trebuie sa fac acum ceva

lowrider.STi 06-08-07 01:27

pai se pare k acu esti...:D

ruver 06-08-07 02:03

Welcome To My World cristea_rotitza

NightClubRacer 06-08-07 11:54

esti verde cristea :D

cristea_rotitza 06-08-07 21:33

da,am observat;)

DolusD 06-08-07 21:35

cam tarziu :)) hehhe ! raspunde la intrebarea de la bazar pls !

cristea_rotitza 06-08-07 22:02

am raspuns,ti-am trimis si un pm,si dak am obs pre tarziu imi pare rau dar am fost 2 zile beat cui i nu am intrat deloc

DolusD 06-08-07 22:08

alcoolu` este viatza si viatza e alcoolu .... :D

blad 08-08-07 01:56

vad ca se dau moderatoare pe gratiS: ))

Sasha_z 08-08-07 02:01

Quote:

Originally Posted by blad (Post 1035550)
vad ca se dau moderatoare pe gratiS: ))

cre`ca vrei si u unu =)))))

confuzzling 08-08-07 02:24

voua v-am zis ma de dacia mea din '74...biturbo ?
...hai vlade, ne tragem la o liniuta ? ...am cauciucuri pe spate de 30cm latime, 3min tre sa le frec pe asfalt sa se incalzeasca ! :-j

Sasha_z 08-08-07 02:25

Quote:

Originally Posted by confuzzling (Post 1035585)
...hai vlade, ne tragem la o liniuta ? ...am cauciucuri pe spate de 30cm latime, 3min tre sa le frec pe asfalt sa se incalzeasca ! :-j

:lol::lol::lol:

blad 08-08-07 16:30

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1035556)
cre`ca vrei si u unu =)))))

nEAH! NU AM CE FACE EU! si chiar nu ma intereseaza :)

blad 08-08-07 16:32

Quote:

Originally Posted by confuzzling (Post 1035585)

Cu spatele dak vrei frate asa nu :blahblah::blahblah::blahblah:

All times are GMT +2. The time now is 03:07.

- Copyright 2026 4Tuning