![]() |
Re: Provocari
Quote:
|
care voi?
:)) :)) |
RealPower arunca cateva poze cu tine si cu masina la Userii 4tuning Deva/Hd ..
|
Quote:
Sa vada lumea cine face ilegale :) |
O sa pun...maine cred... dar multi din hd ma stiu...
|
Eu il stiu :P
|
Este cineva cu o Dacie mai veche de 90 (fara turbo ;)) ) care sa accepte o provocare Hunedoara - Simeria....sau Hundedoara - Deva la ora de varf ?
|
De ce cipri, nu ai cu cine povesti pe drum? :-P
Eu nu doresc nimanui sa aiba treburi urgente pe ruta Deva>Orastie... |
ma bag eu cu dacia din dotare da numa daca pe ruta santuhalm-deva si numa daca promiti sa nu o lasi sub 70 km/h :dance:
|
Puiu, tu ai fost recent pe acolo, mai pe la amiaza, asa???
|
astazi nu am iesit din deva cu opelu...doar cu dacia dar in partea opus....spre TM. Apropo daca mai vezi opeluri ca ale mele uita-te la numar...de ieri m-am inoit(HD 88 CAT)
|
Quote:
Procovarea NU e aruncata doar pt a etala puterea masinilor. Eu vreau sa reiese si cat de bine se descurca soferii in trafic....de aceea am si ales sa fie l o ora de varf 14-16 ;) |
cred ca faceti de la Deva la Santuhalm vreo ora si ceva daca aveti noroc :lol:
|
Eu ce ziceam mai sus? :hug:
|
Quote:
|
Quote:
|
cipri cand ai fost ultima data pe Deva-Santuhalm ?
Cand am fost eu ultima data se circula bara la bara, in cel mai bun caz avansai in jur de 100 m in 15-20 de minute .. |
Quote:
|
Quote:
PS:Sunt convins ca nu se va circula bara la bara, dar daca doriti pe viitor poate se va organiza si un concurs de mers "bara la bara" ;) |
Quote:
|
Quote:
|
calmati-va mai cu dacia , ca imi i-au permisu in 5 luni :)
|
Quote:
|
ahahaha cip$ meu cu golfu pe dacia aia ...pfff frate...te manca usor !! cip$ nui pe tb lui..toata ziua ma dau cu el cu masina stiu ce poate... :peace: deci...pun bani jos ca il face ciprian_diamond cu golfu la ora de varf :lol: ...cum dumnezo dak mergeau in coloana toti inclusiv politzia si el ia depasit :lol: :lol: prea tare ...dupaia lau oprit :(
|
O sa vedem ce se intampla....oricum Puiu e acum la facultate cu mine....si sper ca o sa vina macar intr-o zii cu Dacia la HD....ca la 14 cand iesim de la cursuri sa putem da o tura : Teatru HD -> Reno Deva....cel mai probabil saptamana viitoare...
In rest : Drum bun fara linie contiuna ;) |
ahahaha si la reno sa intrati prin parc pe scari....doar noi am mai intrat avem experientza :lol: :lol: yo vrea sa fiu in golf ca sa filmez ;)
|
stai sa mi-o aduc de la garaj. deocamdata ma dau cu opelu' ca-mi place mai mult :D
|
asteptam duelu' :lol:
|
Sper sa nu dureze mult pana aduci Dacia de la garaj. Te cred ca-ti place mai mult Opel-ul, dar nu patesti nimic daca vii o zii la scoala cu dacia ;)
Sa dai un semn cand aduci Dacia ;) |
Aici is provocari ? :|
|
saptamana viitoare propun o prococare
deva-hd via santuhalm cu oricine pe la ora 12.... |
ii inchis drumul sau ce?
|
Quote:
|
golfu castiga.... :peace: o sa vedeti voi :lol:
|
Am acceptat provocarea lui HD-21-ARD. Am vorbit cu el pe YM. Mai multe detalii deferitoare la ora si data competitiei vor fi postate pe forum dupa desfacurarea ei. Nu de alta, dar nu vrem nici unu sa fim asteptati de vreun-unul dintre organele competente.:lol:
|
pai da da aveti nevoie de arbitrii :D
|
Ei o fac pe principiul: iesi afara, sa vedem care-i mai tare! :D
|
din pacate se amana competitia...
azi m-am operat la piciorul drept aveam o placuta si am scos-o.... sper sa fiu apt saptamana viitoare dar nu cred .... in 2 sapt sigur!!! scuze da ce sa-i faci.... |
Oricand.....important este sate faci tu bine..... ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:10. |
- Copyright 2026 4Tuning