![]() |
Re: Feedback @ vanzatori/cumparatori
Recomand Zeky! :D
|
Quote:
Recomand TEO_VL, om de nota 100000, saritor si toate cele, printre multe altele am cumparat recent de la el un set de jante, nu ma lasat sa plec de acolo pana nu mi`a explicat si cum sa am grija de buze. |
Revin cu mare + pentru mihaitzaa. Piesele ambalate perfect si de cuvant. ;)
|
recomand Florinelu_SPR
|
Quote:
Pe viitor sari direct in masina si fuga dupa ele. |
Teo asta e blestemat la mito uri ... n are nici o sansa sa le prinda :))
|
Quote:
PS.COSTINE NU A FOST SA FIE ....MERGEM INAINTE;) *O ZI BUNA* LE CER SCUZE SUNT TEO AM POSTAT DE PE USERUL LUI GOGU |
Astea se dau cu mia de euro pe ebay , normal ca cine le a luat a stiut ce cumpara , oricum vor aparea cat de curand la bazar reconditionate cu vreo 1200 de euro aprox :))))
Mi ar place acum sa ii vad fata lui farouk , cand o sa realizeze ce vindea el de fapt :)))) PS : mai stiu eu pe cineva care a dat BBS rs uri cu 300 de euro in stare buna si cand a realizat ce a vandut , era sa faca stop cardiac :))) |
Quote:
Banuiala mea e ca a sunat multa lume dupa ele si poate si`a dat si el seama ca ceva nu e in regula(cum ar fi pretul mic), prea multi au vrut sa se duca din seara aia dupa ele.... mare lucru daca nu o sa le reposteze la vanzare chiar el pt un pret mai mare... |
Quote:
|
Quote:
|
Recomand ... brandex ... om serios si de cuvant.
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...18-9j-11j.html |
Quote:
Oricum vinovat este decat vanzatorul!(ala care nu stia ce vinde...) Recomand: Mihaita Teo Gogu Jimgod Bmnwa Mecanicautobmw Ziemens E_emu3 Skillzu Sprinter |
Recomand Teo_Vl , un om de nota 10 + !
|
recomand JimGod, super piese:peace:
|
1 Attachment(s)
buna ma numesc Mihai sunt un pasionat si un detinator de o pisicutza frumoasa...tot ceea ce am mai avut de adaugat erau doar oglinzi de tip M pe care le-am gasit din PACATE la domnul GODEANU ROBERT(0727901705 din mehedinti cu ID [email protected] sau cu numele magazinului SC.PIESE_AUTO_BMW)...de ce din pacate...pt ca spunandu-mi ca produsul pe care il avea la vanzare adica oglinzi electrice si heliomate am avut minunata surpriza de a-mi trimite doar carcasele oglinzilor lasandu-ma mai exact fara sticlele de la oglinzi motorase,cabluri cu mufe,suruburi si suportii pt motorase
recomand tuturor cumparatorilor sa evite toate contactele cu acest distribuitor considerandu-l extrem de inselator aceasta este poza cu nefericitele oglinzi inainte de a le primi eu |
Quote:
Un MARE + pt Mihaiza, Teo&Gogu..Skillzu&SPrinter ( ei vin la pachet:lol: ) oameni de nota 10! |
Quote:
Aici soisant sentrimetra, acolo ? :lol::lol::lol::lol: |
Quote:
da...m-am plans si la prietenul meu cel care m-a ajutat la reconditionarea masini mele SIMINA THEODOR un prieten de milioane si a vorbit cu membrii site-lui sa-i blocheze activitatea pe acest site |
Inca un plus pt CatalinM6.
Nu-s multi ca el! |
userul:cristy_20o6
1)masina nu e pe numele lui 2)proprietarul are datorii(nu ofera fiscal) 3)foarte neserios m-a facut sa ma duc pana la timisoara degeaba 4)masina prezinta semne de rugina nu este asa impecabila cum spune el(pragul stanga fata este astupat cu o tabla) http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10773579.html |
Quote:
|
recomand si eu trushk_vl - niste basini in exprimare de zici ca e cel putin director, si preturi de cocaina la piese. mare plus
|
Mare atentie la jegosi de genul :
siera prod impex srl , soseaua turnu magurele , nr 70-90 , sector 4, bucuresti. punct de reper gard in gard cu sellgrosu din berceni 0734105606 , cornel savulescu. 0749011890 [email protected] Nu stiu exact ce service e, ma pune sa ii trimit faruri de e46 si dupa aia se face disparut ! daca are careva vreo cunostinta pe acolo , trimitetii salutarile mele si tot "respectul" meu pentru oameni ca el ! |
Recomand burnout_bmw :!: super baiat, piese bune, preturi bune :lol:
|
Nu recomand R-BMW
E cam mincinos...:blahblah: |
referitor la mizeriile de oameni care inseala userii, intr-o zi am sa-i fac la unu' sa-l bat pana ma plictisesc, ca asa, daca doar postam aici, e degeaba...omu' da 4 euro, isi ia alta cartela, isi face alta adresa de mail si alt user, si e curat ca lacrima
|
Quote:
|
Recomand Crinutza si Emu!!! Super baiat!
|
Recomand Xavier
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Am inteles mesajul, fiecare user care a citit a dat cuiva dreptate, hotaraste singur de la cine mai cumpara si de la cine nu sau cui vinde si cui nu. Tot ce se mai continua pe subiectul asta o sa fie sters. Multumesc anticipat de intelegere.
|
Recomand burnout_bmw si trusca.
|
Recomand userul "trusca" din Valcea.
Baiat foarte prompt si foarte serios. Piesele au fost impecabile, exact cum mi-a promis. |
Asemeni recomand Trusca,baiat fara cuvinte,saritor la nevoie si piese de calitate si intelegere reciproca de pret. Recomand cu placere !
|
recomand daca mai e nevoie, Gogu_VL,piese oem sosite din DE foarte rapid
recomand si Cata din Craiova,parca are user Cataa_E30,mi-a dat niste plastice pt e34,si nu a vrut sa ii dau nimic pe ele :) |
Recomand TEO_VL si baietii de la Valcea.
|
Azi am încheiat cu succes o tranzacție cu user-ul florineluspr . a dat dovadă de prea mult bun simț și de o corectitudine ieșită din comun pentru acest forum, el fiind în postura de vânzător.
Omul nu a vrut să-mi trimită un set de jante nevopsite (el s-a oferit să le vopsească în aceiași bani, dar am preferat eu așa) până nu mi-a trimis o grămadă de poze pe mail ca să fiu 100% sigur că le vreau așa (vopseaua exfoliată fiind etc.). Un mic defect l-a observat și din propria inițiativă a lăsat din preț mai mult decât costul reparației (o buză umpic îndoită, nimic grav), deși eu eram mulțumit oricum de prețul cerut și nu am cerut reducere. Cine mai are treabă cu el, apelați cu încredere ! |
RECOMAND CU INCREDERE USERUL INTERCEPTOR, AKA DANI_SMARANDESCU.
OM DE NOTA 10+ SI PIESE DE CALITATE !!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning