Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese BMW de vanzare (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare.html)
-   -   Feedback @ vanzatori/cumparatori (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare/253444-feedback-vanzatori-cumparatori.html)

Cristi B. 17-04-12 15:30

Re: Feedback @ vanzatori/cumparatori

Recomand Zeky! :D

fan3xxl 17-04-12 20:44

Quote:

Originally Posted by TEO_VL (Post 4984594)
FARAOUK84 ....NU RECOMAND !!!!!!!!!!

AM VB CU EL PT JANTE AM STABILIT DE COMUN ACORD PRETUL ....AM VRUT SA II DAU BANI AVANS, DE ASEMENEA AM VRUT SA MA SI DUC SEARA DUPA ELE....APOI TOPICUL DE VANZARE SA TRANSFORMAT INTR-O LICITATIE.

CINE OFEREA MAI MULT, ALA LE PRIMEA.......
OM FARA CUVANT, UN GUNOI....SI ANALFABET !!!
NU A MAI RASPUNS LA TELEFON DELOC.

https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ta-urgent.html

+1

Recomand TEO_VL, om de nota 100000, saritor si toate cele, printre multe altele am cumparat recent de la el un set de jante, nu ma lasat sa plec de acolo pana nu mi`a explicat si cum sa am grija de buze.

RoByNeT 18-04-12 13:44

Revin cu mare + pentru mihaitzaa. Piesele ambalate perfect si de cuvant. ;)

Iulian7hin 18-04-12 14:05

recomand Florinelu_SPR

da_joint 18-04-12 14:11

Quote:

Originally Posted by TEO_VL (Post 4984594)
FARAOUK84 ....NU RECOMAND !!!!!!!!!!

AM VB CU EL PT JANTE AM STABILIT DE COMUN ACORD PRETUL ....AM VRUT SA II DAU BANI AVANS, DE ASEMENEA AM VRUT SA MA SI DUC SEARA DUPA ELE....APOI TOPICUL DE VANZARE SA TRANSFORMAT INTR-O LICITATIE.

CINE OFEREA MAI MULT, ALA LE PRIMEA.......
OM FARA CUVANT, UN GUNOI....SI ANALFABET !!!
NU A MAI RASPUNS LA TELEFON DELOC.

https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ta-urgent.html

Altii au dat si avans la 2 noaptea si au ramas cu buza umflata dimineata cand era vorba sa le ia.Degeaba ai postat tu ca topicul e inchis.La pretul ala normal ca a fost bataie pe ele iar omu sa bucurat la cateva milioane in plus.Teapa lui ...nici acum nu stie ce jante a vandut si care e pretul lor :)))
Pe viitor sari direct in masina si fuga dupa ele.

sprinter 18-04-12 14:36

Teo asta e blestemat la mito uri ... n are nici o sansa sa le prinda :))

GOGU_VL 18-04-12 14:56

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4986488)
Altii au dat si avans la 2 noaptea si au ramas cu buza umflata dimineata cand era vorba sa le ia.Degeaba ai postat tu ca topicul e inchis.La pretul ala normal ca a fost bataie pe ele iar omu sa bucurat la cateva milioane in plus.Teapa lui ...nici acum nu stie ce jante a vandut si care e pretul lor :)))

AS FI SARIT IN MASINA DAR SPUNEA CA NU LE ARE AKS.... DEGEABA AM TOT INSISTAT SA MA DUK..CUM PROBABIL SI CEL CARE A DAT 2MIL IA DAT DEGEABA ....EU AM POSTAT VANDUTE DUPA CE AM VB CU EL ,CU ACORDUL LUI AM POSTAT,PACAT CA NU EXISTA OAMENI DE CUVANT....DEFAPT CUM AM ZIS MAI SUS UN GUNOI DE OM EL VINDE "JENTI" ....INCET SE EVIDENTIAZA OAMENII SI..."OAMENII"

PS.COSTINE NU A FOST SA FIE ....MERGEM INAINTE;)

*O ZI BUNA*

LE CER SCUZE SUNT TEO AM POSTAT DE PE USERUL LUI GOGU

DEVIL's Style 18-04-12 15:58

Astea se dau cu mia de euro pe ebay , normal ca cine le a luat a stiut ce cumpara , oricum vor aparea cat de curand la bazar reconditionate cu vreo 1200 de euro aprox :))))

Mi ar place acum sa ii vad fata lui farouk , cand o sa realizeze ce vindea el de fapt :))))

PS : mai stiu eu pe cineva care a dat BBS rs uri cu 300 de euro in stare buna si cand a realizat ce a vandut , era sa faca stop cardiac :)))

fan3xxl 18-04-12 16:03

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4986671)
Mi ar place acum sa ii vad fata lui farouk , cand o sa realizeze ce vindea el de fapt :))))

asta cred ca ne`ar placea tuturor sa vedem, daca il duce capul un pic cred ca si`a dat seama din seara aia ce vinde.
Banuiala mea e ca a sunat multa lume dupa ele si poate si`a dat si el seama ca ceva nu e in regula(cum ar fi pretul mic), prea multi au vrut sa se duca din seara aia dupa ele....
mare lucru daca nu o sa le reposteze la vanzare chiar el pt un pret mai mare...

GOGU_VL 18-04-12 18:19

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4986680)
mare lucru daca nu o sa le reposteze la vanzare chiar el pt un pret mai mare...

ADICA, SA-NTELEG CA INCA NU LE-A VANDUT ?

fan3xxl 18-04-12 18:27

Quote:

Originally Posted by GOGU_VL (Post 4986932)
ADICA, SA-NTELEG CA INCA NU LE-A VANDUT ?

:))) nu m`ai inteles, eu asa banuiesc, ca l`au sunat prea multi si poate a realizat ca fac mai mult decat pretul cerut, si probabil le va reposta la vanzare pentru un pret mai mare...ASA CRED, acum eu stiu ce sa zic? poate le`a vandut...nu stiu...

alexone 19-04-12 15:37

Recomand ... brandex ... om serios si de cuvant.

GOGU_VL 25-04-12 22:23

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4986488)

INTR-UN FINAL AU APARUT :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...18-9j-11j.html

sharkylete 25-04-12 23:19

Quote:

Originally Posted by GOGU_VL (Post 4998263)
INTR-UN FINAL AU APARUT :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...18-9j-11j.html

:)))))))) nu pot sa cred ca sunt aceleasi! :))))) astea de ce sunt mai scumpe?

Oricum vinovat este decat vanzatorul!(ala care nu stia ce vinde...)

Recomand:

Mihaita
Teo
Gogu
Jimgod
Bmnwa
Mecanicautobmw
Ziemens
E_emu3
Skillzu
Sprinter

Daniel_Toa 26-04-12 07:48

Recomand Teo_Vl , un om de nota 10 + !

caddy26alex 27-04-12 05:44

recomand JimGod, super piese:peace:

butnaru mihai 27-04-12 16:04

1 Attachment(s)
buna ma numesc Mihai sunt un pasionat si un detinator de o pisicutza frumoasa...tot ceea ce am mai avut de adaugat erau doar oglinzi de tip M pe care le-am gasit din PACATE la domnul GODEANU ROBERT(0727901705 din mehedinti cu ID [email protected] sau cu numele magazinului SC.PIESE_AUTO_BMW)...de ce din pacate...pt ca spunandu-mi ca produsul pe care il avea la vanzare adica oglinzi electrice si heliomate am avut minunata surpriza de a-mi trimite doar carcasele oglinzilor lasandu-ma mai exact fara sticlele de la oglinzi motorase,cabluri cu mufe,suruburi si suportii pt motorase

recomand tuturor cumparatorilor sa evite toate contactele cu acest distribuitor considerandu-l extrem de inselator
aceasta este poza cu nefericitele oglinzi inainte de a le primi eu

myky99 27-04-12 20:35

Quote:

Originally Posted by butnaru mihai (Post 5000571)
buna ma numesc Mihai sunt un pasionat si un detinator de o pisicutza frumoasa...tot ceea ce am mai avut de adaugat erau doar oglinzi de tip M pe care le-am gasit din PACATE la domnul GODEANU ROBERT(0727901705 din mehedinti cu ID [email protected] sau cu numele magazinului SC.PIESE_AUTO_BMW)...de ce din pacate...pt ca spunandu-mi ca produsul pe care il avea la vanzare adica oglinzi electrice si heliomate am avut minunata surpriza de a-mi trimite doar carcasele oglinzilor lasandu-ma mai exact fara sticlele de la oglinzi motorase,cabluri cu mufe,suruburi si suportii pt motorase

recomand tuturor cumparatorilor sa evite toate contactele cu acest distribuitor considerandu-l extrem de inselator
aceasta este poza cu nefericitele oglinzi inainte de a le primi eu

si eu am avut niste probleme cu acest Godeanu Robert...chiar nu recomand+ ca are niste preturi absolut imense......

Un MARE + pt Mihaiza, Teo&Gogu..Skillzu&SPrinter ( ei vin la pachet:lol: ) oameni de nota 10!

GOGU_VL 27-04-12 20:42

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 5000853)
si eu am avut niste probleme cu acest Godeanu Robert...chiar nu recomand+ ca are niste preturi absolut imense......

Un MARE + pt Mihaiza, Teo&Gogu..Skillzu&SPrinter ( ei vin la pachet:lol: ) oameni de nota 10!

Multumim prietene ;)

Aici soisant sentrimetra, acolo ? :lol::lol::lol::lol:

butnaru mihai 27-04-12 20:45

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 5000853)

da...m-am plans si la prietenul meu cel care m-a ajutat la reconditionarea masini mele SIMINA THEODOR un prieten de milioane si a vorbit cu membrii site-lui sa-i blocheze activitatea pe acest site

Cristi B. 27-04-12 21:28

Inca un plus pt CatalinM6.
Nu-s multi ca el!

alexxss 01-05-12 10:27

userul:cristy_20o6
1)masina nu e pe numele lui
2)proprietarul are datorii(nu ofera fiscal)
3)foarte neserios m-a facut sa ma duc pana la timisoara degeaba
4)masina prezinta semne de rugina nu este asa impecabila cum spune el(pragul stanga fata este astupat cu o tabla)

http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10773579.html

butnaru mihai 01-05-12 21:17

Quote:

Originally Posted by alexxss (Post 5004857)
userul:cristy_20o6
1)masina nu e pe numele lui
2)proprietarul are datorii(nu ofera fiscal)
3)foarte neserios m-a facut sa ma duc pana la timisoara degeaba
4)masina prezinta semne de rugina nu este asa impecabila cum spune el(pragul stanga fata este astupat cu o tabla)

http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10773579.html

da asa sunt astia...sunt ffff neseriosi doar dupa bani alearga.Daca chiar vrei un bmw frumos facut si fara surprize de genul ce ai postat tu iti vand eu ...iar daca vi si cauti ceva ce crezi ca te pacalesc iti platesc eu drumul dus intors si toate cheltuielile.....bafta

spartanwarrior 07-05-12 18:38

recomand si eu trushk_vl - niste basini in exprimare de zici ca e cel putin director, si preturi de cocaina la piese. mare plus

DEVIL's Style 10-05-12 11:30

Mare atentie la jegosi de genul :

siera prod impex srl , soseaua turnu magurele , nr 70-90 , sector 4, bucuresti. punct de reper gard in gard cu sellgrosu din berceni

0734105606 , cornel savulescu.
0749011890

[email protected]

Nu stiu exact ce service e, ma pune sa ii trimit faruri de e46 si dupa aia se face disparut ! daca are careva vreo cunostinta pe acolo , trimitetii salutarile mele si tot "respectul" meu pentru oameni ca el !

sprinter 10-05-12 12:32

Recomand burnout_bmw :!: super baiat, piese bune, preturi bune :lol:

Cristi B. 10-05-12 13:32

Nu recomand R-BMW
E cam mincinos...:blahblah:

spartanwarrior 12-05-12 00:10

referitor la mizeriile de oameni care inseala userii, intr-o zi am sa-i fac la unu' sa-l bat pana ma plictisesc, ca asa, daca doar postam aici, e degeaba...omu' da 4 euro, isi ia alta cartela, isi face alta adresa de mail si alt user, si e curat ca lacrima

vali vtk 12-05-12 10:57

Quote:

Originally Posted by spartanwarrior (Post 5019787)
referitor la mizeriile de oameni care inseala userii, intr-o zi am sa-i fac la unu' sa-l bat pana ma plictisesc, ca asa, daca doar postam aici, e degeaba...omu' da 4 euro, isi ia alta cartela, isi face alta adresa de mail si alt user, si e curat ca lacrima

+1 cica cu violenta nu se rezolva nimic ,poate cu violenta excesiva se rezolva ceva

florineluspr 14-05-12 13:26

Recomand Crinutza si Emu!!! Super baiat!

florineluspr 19-05-12 12:34

Recomand Xavier

butnaru mihai 24-05-12 22:57

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ianis_zeus (Post 5037321)
userul Chriss-T din Mioveni are mare placere de a pune oamenii aiurea pe drum si de a face licitatii din mers la produsele care le vinde...in aceasta seara m-a sunat si mi-a zis ca imi trimite 2 anvelope prin cineva pana la Bucuresti la un pret pe care l-am stabilit impreuna.. acum seara imi anulez ce aveam in program pentru a ma intalni cu baiatul care avea anvelopele la el..vorbesc cu userul Chriss-T la telefon si imi zice ca baiatul a ajuns in Militari si sa ma duc acolo sa iau anvelopele.plec de acasa in graba ca sa nu ma astepte prea mult si cand ma apropiam de militari primesc un telefon in care sunt anuntat sa nu ma mai duc acolo ca anvelopele sau vandut altcuiva pt ca a oferit altcineva un pret mai mare..
Din partea mea acest user este un copil prost si needucat si nu stie sa se tina de cuvant

da si eu am o somatie impotriva lui GODEANU ROBERT inselandu-ma cu niste oglinzi de bmw e36 de tip M avand anuntul vanzarii oglinzilor cu tot cu suport ,motorase sticle suruburi .........primind pachet doar carcasele oglinzilor

RoByNeT 26-05-12 16:03

Am inteles mesajul, fiecare user care a citit a dat cuiva dreptate, hotaraste singur de la cine mai cumpara si de la cine nu sau cui vinde si cui nu. Tot ce se mai continua pe subiectul asta o sa fie sters. Multumesc anticipat de intelegere.

kristikapa 27-05-12 18:31

Recomand burnout_bmw si trusca.

alexone 28-05-12 15:27

Recomand userul "trusca" din Valcea.

Baiat foarte prompt si foarte serios.
Piesele au fost impecabile, exact cum mi-a promis.

iuly@no'Sme 29-05-12 12:37

Asemeni recomand Trusca,baiat fara cuvinte,saritor la nevoie si piese de calitate si intelegere reciproca de pret. Recomand cu placere !

db_85_amd 01-06-12 22:32

recomand daca mai e nevoie, Gogu_VL,piese oem sosite din DE foarte rapid
recomand si Cata din Craiova,parca are user Cataa_E30,mi-a dat niste plastice pt e34,si nu a vrut sa ii dau nimic pe ele :)

GIULY 04-06-12 20:54

Recomand TEO_VL si baietii de la Valcea.

Bong 08-06-12 22:45

Azi am încheiat cu succes o tranzacție cu user-ul florineluspr . a dat dovadă de prea mult bun simț și de o corectitudine ieșită din comun pentru acest forum, el fiind în postura de vânzător.
Omul nu a vrut să-mi trimită un set de jante nevopsite (el s-a oferit să le vopsească în aceiași bani, dar am preferat eu așa) până nu mi-a trimis o grămadă de poze pe mail ca să fiu 100% sigur că le vreau așa (vopseaua exfoliată fiind etc.). Un mic defect l-a observat și din propria inițiativă a lăsat din preț mai mult decât costul reparației (o buză umpic îndoită, nimic grav), deși eu eram mulțumit oricum de prețul cerut și nu am cerut reducere.

Cine mai are treabă cu el, apelați cu încredere !

GOGU_VL 08-06-12 23:42

RECOMAND CU INCREDERE USERUL INTERCEPTOR, AKA DANI_SMARANDESCU.

OM DE NOTA 10+ SI PIESE DE CALITATE !!!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 15:46.

- Copyright 2026 4Tuning