![]() |
Re: Ce masina noua ti-ai cumpara astazi?
O Insignia neagra, 2.0 CDTI.
|
noul CLS
|
Poate jumate din noul CLS :D
Eu as merge pe un ASX sau un RAV4 |
Quote:
e jmekera masina oricum ;) |
bmw 530 XD sau 550i asta in cazul in care as avea si rafinarie acasa :D
|
Un Audi A4 3.0 TDI quattro
|
obeserv ca multa lume nu a citit ca pretul maxim sa fie 30.000e
de unde va luati tot seria 5 si a4 3.0 .......plm a4 3.0 ii 50.000 530 sare de 50.000 alfa 159 3.2 nici nu mai vorbesc etc... eu de 30.000 mi-as lua un yetta 2.0 diesel sau o octavia 2.0diesel benzina e pentru oamenii foarte saraci(1,4i) sau foarte bogdati(peste 4,0) |
masina noua ziceti .. pai sa ma gandesc .. opel insignia 1.8 16V ? :D
|
Skoda Octavia II 2.0 TDI
|
volkswagen passat TDI
Opel Insignia TDI Skoda Octavia RS TDI Audi Allroad TDI Motoarele sa fie in jur de 2.0 TDI.. pentru ca "e scumpe carburantu" :) Daca as avea banii necesari pentru aceste masini, cred ca nu as mai iesi din casa zile intregi, si as sta pe net documentandu-ma cu mare atentie pe care sa o iau... :) |
Quote:
:) |
Quote:
|
Quote:
:) |
Toyota Avensis d4d
|
Quote:
|
un DUSTER 4X4 diesel cu cip de putere (143 CP cu cipul de la Race Chip) se pune? :D ... s
|
:evil:fara indoiala LOGAN 1.6 16v si fara sa stau pe ganduri :twisted: si restu pana la 30.000 i-as baga in el !!!!!:x
|
off: cu siguranta daca s-ar pune problema sa am 30000E asa veniti din cer nu imi cumpar o masina noua... prefer ceva la 5000-10000E sa mai bag 10000E in ea si restu sa imi ramana...
on: daca mi-ar pune cineva 30000E in mana si m-ar obliga sa cumpar o masina noua probabil ar fi Mazda 3 sport MPS - 29.590E dar altfel nu, mai ales sa te incurci cu bancile pe criza asta... |
Dac'-as avea JOB si BANI,AS VISA SA-MI CUNPAR O MASINA ADEVARATA,CARE SA REZISTE PE DRUMURILE DIN ACEST TERITORIU(un RANGE ROVER HSE,UN DEFENDERcu priza de aer la plafon,oricum ceva"tzapan"...).
DAR,IN SITUATIA DAT(FARA JOB SI "CU-MPUSCATU' " BANILOR SUNT NUMA' BUNE:UN VOLVO 240 DIN '84,UN AUDI 100CD 2.3 EDIN '91SAU UN AUDI 80 2.3 E DIN '92,(masini sub 100euro),pe care MI LE INTRETIN SI REPAR SINGUR(fara prostii,banditii si escrocii din service-uri). SA LUAM REALITATEA-N "PIEPT" SI SA PRIVIM ADEVARU-N "FATZA"..... |
si eu as lua un seria 3 coupe sau golf gti , dar din pacate mi-am luat sear altea 1.2 tsi 105 cp 185 nm
|
si eu as lua un seria 3 coupe sau golf gti , dar din pacate mi-am luat seat altea 1.2 tsi 105 cp 185 nm
|
Desigur se pune si problema intretinerii, cu 30000 de euro iti iei Scirocco R :love: (+2000 euro) Dar de unde bani de benzina: sa te plimbi, sa o fugaresti putin, etc. Daca nu as avea bani sa o intretin mi-as lua un Golf 2.0 TDI 140cp cu niste optiuni pe el.
|
1 Attachment(s)
Opel Corsa OPC 1.6 Turbo, A 1.6 LER, 141 kW / 192 CP, 6-viteze manuală 21.970,00
Culori Albastru Arden 350,00 Modele Tapiţerie Piele/Nappa, gri ξnchis & argintiu 725,00 Roţile Jante de aliaj uşor 17 x 7, 5 spiţe design ξn Y 0,00 Sistem navigatie "Touch & Connect" :Radio AM/FM Stereo, SD Nav Touchscreen, CD-ROM, USB, Bluetooth 590,00 Sistem de alarmă 265,00 Trapă electrică, transparentă 730,00 Spoiler acoperiş spate 265,00 Preţ opţiuni 2.925,00 Pret Total autovehicul 24.895,00 |
Simplu:
Nissan Silvia S15 si i-as schimba RB20 cu un RB26 +modificare presiune in turbosuflante (Sic!) |
Ideala vis: 320xd Touring 28800E:shock:
Ideala trend pentru oras : Mini Cooper 18600E:D Normala si reala : Logan 1.6 GPL :drunk: Toate bune ! |
Peugeot 308 1.6 HDI(neaparat plafon pnoramic :eyebrow: ) sau 508 1.6/2.0 HDI
|
Opel Astra J 1,4 Turbo, sau mai sus, Insignia OPC ;)
|
Noul Polo GTI.
|
vw scirocco 1.4 160cp sau opel astra j turbo
|
Bmw E90 320d
Alegerea perfecta pentru romania , bucuresti , concedii etc. |
Honda CRZ !!! Pt mine este o masina super atractiva !!!
|
Ford Focus RS 2010.
E una din masinile la care EU(ma cunosc si am gandit mult pana am ajuns la concluzia asta) nu ar trebui sa am vreodata acces, dar as lua-o cu ochii inchisi daca mi-as permite sa o cumpar si sa o tin(impozit, benzina, piese, amenzi, etc, etc...). "Better than sex. The ultimate hit..." |
Nissan Leaf/Renault Fluence EZ(electric)
|
WOW. Cred ca scopul acestui thread este sa vedem ca nu ne-am schimbat mentalitatea deloc in materie de automobile. Vad ca cel putin 50% din mesaje sunt masini cu sute de cai putere.
Ex.: Nu poti sa iti iei un seria 1 motor de 1.6I, ca doar rade vecinu de tine ca ai 122cp, trebuie sa iti iei motor de cel putin 2.5 la care platesti impozit 1500 ron pe an plus ca nu stiu unde foloseste cineva peste 200 de cai in Romania, ca doar piste nu avem. Nu stiu cati dintre oameni care se imprumuta la banca 30.000 E si isi iau masini de sute de cai stiu sa le si conduca, dar asta e alta discutie. Vad ca putini isi doresc o masina nipona, cele mai multe clisee ramanand VW, Audi, Bmw, Ford, Opel. Am ramas cu mentalitate ca daca e TDI e bun. O masina in special pentru oameni normali trebuie sa te duca din punctul A in punctul B sau C. Eu sigur as alege o HONDA CIVIC 1.8I rosie, mai ales ca masinile japoneze sunt peste tot in lume in top la vanzari sau fiabilitate. http://www.wall-street.ro/articol/Au...le-masini.html Si ca sa vedeti si cu ce se ocupa Honda http://ro.wikipedia.org/wiki/Honda |
bmw 335d
|
@ovidiu222 stai linistit ca si strainii si-ar cumpara masini cu multi cai putere, doar ca unele state impoziteaza dupa cp si nu dupa cmc, plus ca acolo costa 20.000 masina si 30.000 locul de parcare, asa ca in realitate ai nevoie de mult mai multi bani.
la noi se cumpara masini ca o poti lasa cam oriunde gratis, daca costa locul de parcare cateva sute de euro multi vindeau sau nu mai cumparau masina veci. si oricum topicul este idealist, ce masina noua ti-ai cumpara nu ce masina noua chiar iti cumperi, asa ca la imaginatie batem toate popoarele, deci bagati mare baieti, macar aici sa ne cumparam ce masina vrem noi. :) |
Mi-ar place un logan de 1.2 cu ABS,servo directie,inchidere centralizata,2 airbaguri,geamuri electrice fata si cam atat ajunge.Eu zic ca e o masina buna de zi cu zi si sa-ti faci treaba cu ea
|
Ei, uite ca eu am ramas fan RENAULT si mi-as lua un RS, de exemplu:
Renault Sport 2,0 16V 200 CP Euro 5. sau Renault Megane RS 2010, 2,0 16V 250 CP Actualmente detin un Clio MK1 ('93),versiunea mai sportiva dar nu Williams, si sunt foarte multumit de el. In ambele cazuri, numarul de caluti imi sunt suficienti pentru nevoile mele care nu se reduc doar la deplasare de familie sau servici 8). Bani de benzina sa fie!!! Desi consumul e mai mic si fiabilitatea motoarelor e mai mare, nu ma incanta deloc ideea unui motor Diesel, chiar si cele moderne cu turbina variabila. In fine, chestie de gusturi si preferinte particulare. Numai bine. |
Un VW Polo TDI fabricatie 2009-2010...Aleg alternativa motorului economic si masinii usor de parcat:)
|
mercedes
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning