Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   130i vs. Golf 5 R32 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/24995-130i-vs-golf-5-r32.html)

George_P. 23-12-06 15:45

Re: 130i vs. Golf 5 R32

Quote:

Originally Posted by Vladutzzz_sv (Post 672425)
Spui ca e un simplu motor aspirat....ok....gandeste-te ca pe motorul aspirat se poate monta turbo si atunci BMW'ul chiar nu va mai avea nici o sansa.

Si pe BMW se poate monta turbo...

Alfa_band 23-12-06 18:49

Chiar sper ca nu esti un moldovean prost care incepe cu jigniri (Alfa Banc)si atunci imi retrag aceste cuvinte.
Ai r32?Daca ti se aduce un 130 vi pana in Bucuresti ca sa ce?Sa stabilit deja ca BMW este un pic mai rapid la o linuta.Daca erai unpicut mai perspicace observai ca postu meu nu se referea strict la 130vsr32 ci la faptul ca ZZ vrea sa spuna ca VW RULEZ.Si chiar sunt majoritatea agarici fara carnet pe forumul asta.
Ce am spus despre motor ma refeream la primul motor de pe m3 e30 care a fost de 195 de cai daca nu ma insel si ca vw a scos in 2005-2006 un motor de aceeasi capacitate +turbo la aceeasi putere.
Daca nu poti sa vb altfel decat prin jigniri mai bine abtinete sau grow-up.

Quote:

VW dupa cum ii spune si marca e o masina pt tot poporul....nu ceva sport.
Prin R32 a demonstrat ca pot face masina care sa dea ceata la marci de prestigiu.

@Alfa Banc: Cei care au votat nu sunt cum ii numesti tu "AGARICI". Sunt si persoane care au in posesie masini despre care se discuta aici sau daca nu ceva asemanator.
Cred ca tu esti cel care vorbesti in necunostinta de cauza, faci comentari pe baza unor filmulete, ceea ce nu prea da bine.
Spui ca e un simplu motor aspirat....ok....gandeste-te ca pe motorul aspirat se poate monta turbo si atunci BMW'ul chiar nu va mai avea nici o sansa.

Cu scuzele de rigoare cred ca marea majoritate a posturile de pe acest topic au fost puse de unii doar ca sa se afle in treaba si eventual sa mai aiba un post un plus.
Cum am mai spus mai sus gasiti fratilor un BMW 130i stock si vdm live care e diferenta, nu bazandu-ne pe tot felul de filmulete si alte materiale gasite pe net.Sau posesorii de 130i stau ascunsi de frica sa nu se faca de rusine????

Prin aceast post am facut oficial o provocare catre orice de posesor de BMW 130i.

SFW 24-12-06 02:24

Quote:

Originally Posted by Alfa_band (Post 672634)
Chiar sper ca nu esti un moldovean prost care incepe cu jigniri (Alfa Banc)si atunci imi retrag aceste cuvinte.

Da tu esti un bucurestean prost???

Pt cei care se simt atinsi ... scuze ... postul era adresat doar lui alfa_band ... dar ca si "moldovean prost" ... din pacate sunt atinsi mai multi cu expresia asta ...
Asa ca ... alfa_band ... ar fi frumos ca daca viitoare, daca ai ceva cu un om ... sa incerci ca prin cuvintele tale sa nu aduci atingere si altora ... pt ca expresia folosita de tine este de prost gust. In Romania exista atat moldoveni prosti, cat si bucuresteni, cat si olteni etc etc ...

Si alfa-band ... daca citeai atent si nu sareai in sus ... ai fi vazut ca dupa postul lui -ZZ- sunt puse urmatoarele semne: ":lol: :lol: " insemnand ca el glumea... pt ca ... dupa cum a spus tot el ... considera ca vw a iesit in fata bmw-ului doar la aceasta masina ...

hai ... pace intre toti romanii chiar daca sunt moldoveni, ardeleni, olteni, munteni etc :lol: Ca doar vine craciunul de acum :shock: :D

-ZZ- 24-12-06 07:50

@GabiByte mai este si 5th Gear...care are aceeasi parere..

@Alfa_band ma abtin...m-ai lasata fara cuvinte..prietenii stiu de ce :shock:

Alfa_band 24-12-06 12:26

Hai Craciun Fericit ca nu am chef de cearta.SI ZZ nu te mai abtine pe viitor.

Vladutzzz_sv 24-12-06 13:38

Quote:

Originally Posted by Alfa_band (Post 672634)
Chiar sper ca nu esti un moldovean prost care incepe cu jigniri (Alfa Banc)si atunci imi retrag aceste cuvinte

Scuze...a fost o greseala.. am tastat pe fuga.

Eu voi fi in Bucuresti de pe 28 pana pe 3-4 ianuarie....daca e ceva da un semn

B|shOp-VR6 24-12-06 13:53

Quote:

VW dupa cum ii spune si marca e o masina pt tot poporul....nu ceva sport.
Prin R32 a demonstrat ca pot face masina care sa dea ceata la marci de prestigiu.

@Alfa Banc: Cei care au votat nu sunt cum ii numesti tu "AGARICI". Sunt si persoane care au in posesie masini despre care se discuta aici sau daca nu ceva asemanator.
Cred ca tu esti cel care vorbesti in necunostinta de cauza, faci comentari pe baza unor filmulete, ceea ce nu prea da bine.

Cu scuzele de rigoare cred ca marea majoritate a posturile de pe acest topic au fost puse de unii doar ca sa se afle in treaba si eventual sa mai aiba un post un plus.
Cum am mai spus mai sus gasiti fratilor un BMW 130i stock si vdm live care e diferenta, nu bazandu-ne pe tot felul de filmulete si alte materiale gasite pe net.Sau posesorii de 130i stau ascunsi de frica sa nu se faca de rusine????

Prin aceast post am facut oficial o provocare catre orice de posesor de BMW 130i.

Ba nene.. eu cred ca ar trebui sa-ti tii remarcile pentru tine ca habar nu ai ce vb.

lascarica 12-01-07 02:10

Chiar daca nu-mi place ca design,am punctat pt bmw,mi s-a luat de putere doar sub capota ,prefer s-o simt si lucrand pentru mine. Integrala de pe r32...pleaca ca fwd:(.Si oricum daca-i vorba de motor peste 2000cmc si peste 4cyl,am infinit mai multa incredere in bmw decat in vag,chiar daca in ultimul timp la cei din urma se poate observa o inflatie de pistoane:D(vezi dublu/tripludubluveshaishpe cilindri).
Alegerea mea n-a fost dictata de test-drive urile de pe net,ci de modul subiectiv in care simt eu o masina,chiar daca r32 nu am condus ,am fost prezent la niste teste.
Motorul de pe 130i l-am condus pe z4.

SEBASTIAN 12-01-07 07:41

da interesant punct de vedere si greu de ocolit

sKija 12-01-07 19:56

+ 1 vot pt. golf !

PiStI 15-01-07 22:00

in favoarea lui Golf pt.
1.aspect
2.dotare
3.aderenta
4.aspect din nou

in favoarea 130:
1.motor
2.cutie (pacat ca nu mai are diff. cu alunecare limitata, cum aveau bmw-urile mai demult)

deci o masina sa face din mai multe componente. nu e suficient sa excelezi la un singur capitol, ansamblul este mai important

SEBASTIAN 16-01-07 08:04

Si placerea de a conduce?

PiStI 16-01-07 10:36

punt ochit, punt lovit.
acum depinde de om, o parere subiectiva fiecare dintre noi are. oricum adevarul e al fiecaruia. depinde de fiecare ce-i palce sa conduca. mie personal imi plac drumurile de munte, intorchiate, inguste, dar fara gropi.
din acest motiv aleg la "placerea de a conduce" r32.
pt ceilaiti care aleg 130i, bravo si ei au dreptate, pt ca placera de a conduce nu poate fi una pt toti.

The_Mask 16-01-07 12:45

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 700242)
Si placerea de a conduce?

De asta ti`ai luat Subaru? (WRX`ul si Forester)....;) 4x4 ambele, ca`ti ofera placerea de condus!

lascarica 16-01-07 17:22

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 700493)
De asta ti`ai luat Subaru? (WRX`ul si Forester)....;) 4x4 ambele, ca`ti ofera placerea de condus!

The_Mask ,nu cred ca-i tocmai inspirata comparatia dintre"integrala" de r32 cu sistemul de la STi;),si apoi ca masina exclusiv de curse,STi e peste majoritatea modelelor bmw,iar pentru a o transporta unde ai nevoie urcata pe platforma-binentzeles ca-i de preferat sa folosesti un vehicul 4x4(avantajele achizitionari de la aceeasi firma fiind mai mult decat evidente,in afara preferintelor de ordin tehnic),insa noi aici nu discutam despre masinile pe care si le face fiecare pentru curse! poate ca Sebastian a avut si cateva bmw-uri pentru uz cotidian :)
Numai bine si scuze Sebastian ca mi-am dat cu parerea vis-a-vis de persoana ta...e doar o simpla parere data de o logica mai mult sau mai putin buna:oops:

fuscobal 16-01-07 17:55

Golaf am votat si eu fara sa stau pe ganduri. Am vizionat si filmul de la Top Gear !

SEBASTIAN 16-01-07 22:50

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 700493)

Lista e mult mai lunga decat doua Subaru si trei BMW pe care le am acum sunt s altele am mai multe marci si merg cu aceste masini pentru a sti despre ce e vorba cu ele.

Subaru are un 4x4 fantastic dar in concediu relaxat si cu 300km/h prefer sa merg in BMW.

platon911 23-01-07 23:18

am vazut comparatie intre Golf,130i si Opel Astra OPC........130i le-a facut pe toate avand cei mai multi cai 265CP...la design as opta ptr OPC,dar in topic ptr 130i

MARI_NSL 23-01-07 23:26

Si Io Am Votat Golf .am Vazut Un Filmulet . Se Aseaza Bine Pe Asfalt.

Trainer 25-01-07 14:59

R32 e la fel de stock ca si 130i si amandoua sunt pentru moment modele cele mai puternice pe care poti sa ti le iei de la seria 1 respectiv Golf5.Dar in mintea ta tulbure nu prea realizezi ce ai scris,vezi ca numai tampenii scrii.

platon911 25-01-07 23:41

mai frate GOLF V r32 are 250CP si BMW 130i are 265CP!!!;-)

The_Mask 27-01-07 18:49

asa si? crezi ca 15cp in plus sunt vro diferenta?

Sher 30-01-07 00:04

Eu aleg BMW, in masinile astea am mers pana acum si sunt extraordinare, mai ales ca a iesit seria 1 facelift

bogdan_wrc 30-01-07 08:36

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 718117)
asa si? crezi ca 15cp in plus sunt vro diferenta?

cand ai 50 in total, fac o diferenta aia 15 :))))

The_Mask 30-01-07 08:52

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 722043)
cand ai 50 in total, fac o diferenta aia 15 :))))

haha bine punctat bogdane:))

platon911 30-01-07 12:51

plm.....iozic k conteaza si 15CP.......la demaraj.........;-)

B 68 VLD 30-01-07 18:33

Tu mai bine ai invata sa vb gramatical corect.

platon911 31-01-07 17:00

ma scuzati...intr-adevar zic,,,,,,,,,,,,,,,,,k,,,,,,,,,,,,,,,,,,,conteaza si 15CP.....cat de cat acolo se vede diferenta...............;-)

lascarica 31-01-07 17:18

Scuze...ai putea incerca sa mai citesti o carte ceva..n-a murit nimeni din asta...sau arunca ochii intr-un dictionar de sinonime...abia ai terminat liceul,e cam rusinos felul cum te exprimi,aurolacul de la coltul blocului meu isi gaseste mai bine cuvintele cand vrea sa exprime ceva;)
Ia vezi: "...ziC_Ca_Conteaza.." nu-ti suna mai rau decat "..spun ca este important.." /"..cred in aportul..." /"..conteaza ,cred eu.."....etc. Daca te gandesti un pic vei gasi imediat cel putin 10expresii pe care le-ai putea aseza acolo,in locul cacofoniei;)...ganditul e o problema?
Scuze pt. offtopic .Rog a fi sters postul dupa ce este parcurs de userul "platon911"(=)))
PS: macar n-ar fi trebuit sa-ti alegi ca username "platon"...nu stiu daca o exista si vreo firma/emisiune/manelist cu numele asta,insa eu cand aud Platon,ma gandesc in primul rand la Filozoful Platon al carui nume...oh...nici nu vrea sa te-ntreb vreun amanunt legat de cel al carui nume l-ai pus in Nick...mi-e frica":>

Mendex 31-01-07 18:32

am ales golf ul. mi se pare o masina mai solida decat 130i, are si un motor mai puternic

The_Mask 31-01-07 19:08

Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 724521)
Scuze...ai putea incerca sa mai citesti o carte ceva..n-a murit nimeni din asta...sau arunca ochii intr-un dictionar de sinonime...abia ai terminat liceul,e cam rusinos felul cum te exprimi,aurolacul de la coltul blocului meu isi gaseste mai bine cuvintele cand vrea sa exprime ceva;)
Ia vezi: "...ziC_Ca_Conteaza.." nu-ti suna mai rau decat "..spun ca este important.." /"..cred in aportul..." /"..conteaza ,cred eu.."....etc. Daca te gandesti un pic vei gasi imediat cel putin 10expresii pe care le-ai putea aseza acolo,in locul cacofoniei;)...ganditul e o problema?
Scuze pt. offtopic .Rog a fi sters postul dupa ce este parcurs de userul "platon911"(=)))
PS: macar n-ar fi trebuit sa-ti alegi ca username "platon"...nu stiu daca o exista si vreo firma/emisiune/manelist cu numele asta,insa eu cand aud Platon,ma gandesc in primul rand la Filozoful Platon al carui nume...oh...nici nu vrea sa te-ntreb vreun amanunt legat de cel al carui nume l-ai pus in Nick...mi-e frica":>

A vrut sa scrie Planton dar a mancat o litera:D

Race 31-01-07 19:18

Quote:

am ales golf ul. mi se pare o masina mai solida decat 130i, are si un motor mai puternic
Inteligenta nu e punctul tau forte,nu-i asa ?! :sad:

platon911 31-01-07 19:27

Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 724521)

mey esti prof de rom cumva? cu totii gresim .............o exprimare da recunosc .......facuta in graba....mai mult ideea conteaza.....si platon dak vrei sa stii este kiar numele meu;)

Bogdan_mb 01-02-07 00:53

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 724738)
mey esti prof de rom cumva? cu totii gresim .............o exprimare da recunosc .......facuta in graba....mai mult ideea conteaza.....si platon dak vrei sa stii este kiar numele meu;)

Nu cred e nici un profesor, chiar daca ar fi, nu asta e important, doar ca e un pic revoltat, pentru multi de aici un post echivaleaza cu un mesaj pe Messenger sau un SMS la cineva , adica in loc sa fie gandit putin in mod constructiv, e doar acolo inca o cifra la contorul de posturi. Imi cer scuze de interventie daca e nevoie se poate sterge.

bogdan_wrc 01-02-07 12:05

platon, pe aici nu e Mirc sau alte chestii asemanatoare. conteaza si CUM scrii. ca multi au inceput sa scrie ciudat pe forum. sper sa intelegi ideea si sa nu o iei in nume de rau. dar incearca sa intelegi si ce scrii, ca sa poata si altii intelege. ok? daca la 18 ani scrii asa, la 24 cum mai scrii?
ia uite-l si pe cel la care a dat quote RACE!!!

forumul asta se umple! pana cand?

hai si acum gata cu OT.

George_P. 01-02-07 14:18

Quote:

Originally Posted by Mendex

Quote:

Originally Posted by Race
Inteligenta nu e punctul tau forte,nu-i asa ?! :sad:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Probabil a vrut sa se refere la cilindree, ca e mai mare...

Mai puternic in nici un caz :lol: :lol:

platon911 01-02-07 15:40

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 725583)
platon, pe aici nu e Mirc sau alte chestii asemanatoare. conteaza si CUM scrii. ca multi au inceput sa scrie ciudat pe forum. sper sa intelegi ideea si sa nu o iei in nume de rau. dar incearca sa intelegi si ce scrii, ca sa poata si altii intelege. ok? daca la 18 ani scrii asa, la 24 cum mai scrii?
ia uite-l si pe cel la care a dat quote RACE!!!

forumul asta se umple! pana cand?

hai si acum gata cu OT.

da mey bogdane ai dreptate!!! asa m-am invatat sa tastez cu prescurtari din astea idioate............oki...........hai k am facut ditamai off topicu'...:lol:

Duruselu 01-02-07 15:47

aleg r32-u din punct de vedere al motorului .. bmw-u nu-mi place deloc...

Peter4ever 04-02-07 12:57

din cate stiu eu repartitia tractiunii la r32 este 90% fata si 10% spate asa ca r32 este mai mult o masina cu tractiune fata

George_P. 05-02-07 00:41

Vrei sa zici ca 4motion-ul ala e degeaba ??

All times are GMT +2. The time now is 10:52.

- Copyright 2026 4Tuning