![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Haha dogy si tu nu i-ai zis nimik dupa ce ti-ai luat loganu knd a vrut prima oara sa se plimbe cu tine ??
|
astept sa-l duc undeva mai departe de casa si sa-l lasa acolo :>
|
ii zici sa se uite daca-ti merge un stop ca aveai probleme la el.
trust me, MERGE! :lol: testat pe mai multe persoane :lol: |
Quote:
|
deci... conteaza si pt barbati, nu numai pt femei masina...
qed :D |
Stai asa k noi scoatem masinile sa agatam femei....dak avem si de-astia care agata bajeti....e partea a 2-a.
|
se vede ca nu ai inteles,stai linistit ca nu-s d-ala, dar ziceam ce profitori pot fi uni asa zisi prieteni, cat despre femei nu mai vorbesc, normal ca pe ele vrem sa le agatam
|
bine, atunci scot si eu dacia mea si ies la agatat de tipi pe strada, ce zici, merge?? :))=)) sau mai bine imi scot pegasul.. cred ca e mai eficient.. hi hi hi
|
tu ai putea sa faci si fulul in fiecare sapt din buzunarul baietilor! ;) "uoff ma ajutati am ramas fara benzina " =)))
|
=)) ce idee mi-ai dat ... =)) joking ... nu merci... ;))
nici la agatat nu ies, ca mi-e ca ma lasa in drum... =)) |
bwey ... tu jignesti batranica ?
sa-tz fie rusine ... ia zi ... facem un show lesbi cu masinile noastre ? :D hai ca dacia ta are ce invata de la blonda mea ... doar e mai in varsta a mea ... le lasam pe fete sa isi faca treaba ... si noi ... stam la un cico ... tec ... tropicana ... o piftiuta rece ... |
eu zic ca marea majoritate a fetelor se uita si la ce masina ai ....
dar RAR mai gasesc una care sa zica ca nu conteaza masina :rolleyes2 Parerea mea ! |
pana la urma ce-i rau in asta? sa se uite e ok. sa exagereze e altceva.
|
Femeile isi doresc(printre multe altele) putere!
Masinile inseamna bani. Bani inseamna putere! deci prin deductie: Femeile isi doresc masini! |
masinile nu inseamna bani ! :) poti sa ai masina beton iar tu sa n-ai unde sa stai si ce sa mananci ( exista exemple multe )
deci dupa mine putere= locuinta ta,intretinerea sa o platesti tu,masina ta,salutat de toata lumea in oras,haine si alte maruntisuri :) |
Quote:
|
Quote:
bai pustiule ... sa tii minte ceva : orice gagica pana in 20 de ani (daca nu mai mult) se uita la masina ... ca sa stie cu ce se da mare la prietenele ei ;) |
loool pustiu ! =)))) eu am inteles si stiu asta .... dar pana la 20 nu e femeie (cel putin in minte mea) si pana la urma explicam ce inseamna putere in general nu in mintea unei copile ce draq ! la una de a9a e de ajuns sa ai cel mai tare telefon :)))) in fine ne-am bagat in ceva tampit ! conteaza tot pt o femeie pitipoanca etc etc
|
....tuningboy,la faza cu puterea maaaaaaare adevar ai grait...;) ..nota 10(k bulinele rosii s-au terminat :D )
p d alta parte,nu numai in ptr o femeie conteaza ce masina conduce un posibil candidat...ci ptr toata lumea e o informatie importanta despre o persoana(fie aia barbat,femeie,tinar sau mai in virsta)!ata ete...e o informatie importanta,cind iti faci prima impresie despre un om!eu una urasc prejudecatile...si asta miroase rau d tot a prejudecata...dar asta e....intr-un fel si eu p drum ma uit d 2 ori ,inainte sa ma bagt sa depasesc un 5-ar,ultimul racnet,decit un astra...desi se stie k linga masina nu se da si stiinta...;) si ceva din "aventurile" mele...:-) ..saptamina trecuta am avut f mult d mers cu suzie a mea....toata ziua singura la volan...si nu era zi sa nu am vreo altercatie,k park eram invizibila :shock: !!! d mai multe ori,kiar erau niste tentative d a ma lua peste picior...aveam nervi,d prietenii mi-au zis k am sa mor d inima....boon...saptamina asta tot asa d multe p capul meu,dar regia skimbata...tot io singura,dar la bordul unei Bora(no briz-briz...numai curata si eleganta)...ai sa-mi bag picioru' ce s-o skimbat lumea!!!azi e vineri,si cu NIMENI nu am avut nici o discutie!!!!:shock: oare de ce????:rolleyes2 |
stiu sentimentul trixi, crede-ma...
si imi dau seama k si eu judec lumea deviat, ma uit la masina si apoi la om... deci sa nu le cerem fetelor ceea ce nimeni nu face in general, si anume, "sa caute sufletul dom'le" mai intai... vraja de 2 bani, n-o crede nimeni :D dupa 1 an doi acolo, e jenant sa t duci cu altul pt k are o masina mai tare, dar la prima vedere, judeci dupa ce informatii ai, iar masina e unul din primele lucruri care vorbesc despre tine |
Nu ati intalnit oameni cu masini belea care stau cu chirie, sau care abia mai au bani de benzina?
Nu stiu ce tot e proverbul asta pe la noi cu daca are masina smechera nu mai stie ce sa faca cu banii. Trebuie sa ne mai europenizam si noi la mentalitate. Era un banc pe undeva: Q:Ce isi ia romanul prima data cand da de niste bani? R: Masina smechera. Din pacate nu prea e banc! |
exact asa e situatia :sad: ...amindoi aveti dreptate!
citeodata ajung sa fiu f satula...doamne da' norocasa pot fi,k nu tine nimik mult la mine :D :D :D |
CONCLUZIE DUPA 18 FOI de posturi:
Dak ai porche toate fetel intork kapu dak ai dacie toate te scuipa ( Exista exceptii 5% din po****tia globala ) SI profitori prieteni knd ai bani si masina marfa o sa fie kt e lumea si pamantu dar credeti-ma k e nevoie si de aia in viata k altfel viata nu ar mai fi plina de suspans :) [Propria experienta] |
ideal ar fi sa cunost intai femeia si dupaia sa ii arati masina.de obicei la intalniri ma duc cu taxi.c e mai comod.pate beau si eu o bere ceva.dk sunt cu masina(dacia)ce o sa cer la bar.apa minerala?pt unele fete mai conteaza si baiatul.dk este prezentabil,inteligent si are habar despre ce vorbeste(conversatia dintre ei sa fie un punc neutru,nu masini,bautura...)atunci ai succes la agatat.pot eu sa am ultimul BMW sk tre cu manelele la maxim si mai fac si gesturi de taran(scot capul pe geam,fluier claxonez ca dementu) atunci tipa o sa zica uite-l si pesta.n-a m-ai vazut femei??o masina decenta,curat,ingrijita face impresie destul de buna.
|
Da ce parere aveti despre o fata care a stat 3 ani linga cineva si era la un pas de nunta si omul pe care il desconsidera total cand avea un matiz (seful ei) si-a tras un peugeot 406 si a prostito in 7 zile. Cu tot respectul pentru fetele cuminti , ce a spus Napoleon avea dreptate" toate femeile sunt c....ve cu exceptia lu' mama si sormea, dar sa nu uitam ca si ele sunt femei".Si a spus-o cind nu existau masini. Degeaba esti baiat finut si dragut si destept ca pasiunea dureaza putin, apoi se produce declik-ul in capul lor. Vreau sa vad si eu fata care este frumoasa si isteata, constientizeaza asta, si vrea acelasi lucru de la partener. Realitatea e din ce in ce mai dura pentru unii!Treziti-va!
|
Quote:
si in legatura cu ce ai zis.. daca sti cum sa trezesti interes(si sa il menti) unei fete si daca sti cat de cat sa citesti o fata atuncea nu o sa ai nici o problema... desi e mult mai lejer cand ai cu ce sa ii alimentezi intere$ul.. dar ce sa ii faci n-ai parai trebuie sa fi pregatit sa tragi :P |
coteaza foarte mult si fata si in ce mediu traieste, pt ca, cunosc o fata care e plina de bani si cand i-am spus ca am logan, am vazut pe fatza ei dezamagire (probabil e obisnuita sa se plimbe cu tatasu in septar) in schimb alta cand o plimbi cu loganu e super fericita
|
situatia e cam asa: prima impresie face multe, si spune mai multe despre tine masna pe care o conduci decat juma'te de roman pe care sa il soptesti tu la ureche...
mai intai sa apuci sa te bage in seama, si pe urma e muuult mai usor ( cel putin eu nu mai am probleme dupa ce am apucat sa schimb 2 vorbe) deic, dak t ajuta masina, si tu nu esti chiar prost facut gramada, s-ar putea sa spui ca da, masina conteaza... |
Conteaza destul de mult masina si modul in care o ingrijesti. Cam toata lumea intoarce capu` dupa o masina scumpa si eventual si modificata :-)
|
Quote:
Stiti ce nu le suport pe astea gen uitel pe ala are masina marfa hai sa il agatam si dupa 10 min e la tine in pat alea sunt C***E. Mai bine e o fata kare are minte si te si iubeste k dak dragoste nu e nimik nu e. DOGGY AI ZIS K AI UN PRIETEN KARE A ZIS K NICIODATA NU O SA SE URCE IN LOGAN CU U SI AKUMA VREA MEREU SA IL PLIMBI SI AI ZIS K IL LASI IN CAMP ?? LOL L-ai lasat ?? |
Da ... conteaza ... punct ...
|
dar dak a ta jumatate se plimba cu tine si knd ai bmw, si knd ai dacie, si aia vai mama ei, mai conteaza? :)
|
Bah pana la urma concluzie ai Porche sau Lambo sau orice masina deasta exotica si scumpa dak iesi cu ea prin bucuresti agati 100% jumate din fetele din oras dak iesi cu Dacia toate te scuipa si te fluiera.
|
Quote:
iar pe martalogul ala astept momentul sa-l las cat mai departe de casa:twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
poate sa apara un ditai escalade ul si sa coboare un tigan sau un taran care te ia cu :"papuse ce buna esti..." pentru mine nu mai conteaza cati bani are sau ce masini conduce...e PRAF din prima...:???: |
Quote:
altele ... |
Quote:
deci nimeni nu a zis ca hop masina> hop femeile pe strada> hop tu devii invizibil> hop combini ce vrei.. ia-oncet.. dar imagineaza-ti scenariul acesta: acelasi personaj coboara de data aceasta dintr-o dacie din 80 toamana neingrijita si ca vai de ea.. aha!?.. vezi diferenta?... |
dap RA_ ... pertinenta parere, asta ma gandeam si eu....
|
Quote:
|
cel mai bun raspun cred ca este:depinde de femeie:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning