![]() |
Re: Golf mk3 - SNS
super tareeee! imi place maxim!
|
Frumoase, daca erau pe 16 erau si mai si
|
Da, e ce trebuie, mergeau putin mai mari, dar arata foarte bine si asa ! Felicitari ! :D buna treaba.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Arata bine masina insa jantele sunt mici, ar fi fost pefect un set pe 16-17, acel spatiu de care spui tu il jonglezi din anvelope + suspensie.
|
Eu sunt de parere ca ar fi mers un set pe 20.. ;) jantele sunt asa cum sunt, dau foarte bine pe masina. Ai pus exact ce trebuia. Masina arata exceptional.
Succes la cat mai multe modificari!!! |
e superb tot..felicitarile mele maestre.
|
Jantele sunt ce trebuie. Desi de obicei imi plac gumele cu talon mic si stretchuite cat mai mult, la tine chiar daca e talon destul de maricel, spre stock, arata genial. Clasic si classy.:D bravo
|
salut,am citit tot topicul ,ai facut o treaba grozava de'an lungul timpului ... masina arata foarte bine si cred ca atrage priviri .... parerea mea strict personala este ca ar trebuii sa scapi de stikere cum a spus un tip m-ai sus "masina sa maturizat" (ii dau dreptate) ar m-ai trebuii umpic coborata si gume ceva m-ai strech !
in definitiv felicitari pentru munca depusa cat si nervi bani etc ... bafta multa in continuare ! |
1 Attachment(s)
Multumesc tuturor ! Jantele am vrut sa fie pe 15 ca sa nu se mareasca garda la sol si asa vor ramane. Cat despre stickere, am scapat de ele:
Attachment 2491160 |
5 Attachment(s)
|
Una din mandriile tarii :D
|
Un numar tip moto ar fi cireasa de pe tort.
|
Quote:
Imi place la nebunie cum a iesit masina , bravo !! O sa pui un set de capacele la jante sau le lasi asa ?? |
mai bine ai lasa numarul mare si la locul lui, adica intre semnale, in rest ce pot sa spun, esti "pe aceeasi unda" ca si mine, imi plac gusturile tale... spor pe mai departe
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Felicitari pentru Volf arata foarte bine. :)
Drumuri bune si spor la tuningareala. |
ar merge niste distantiere spate 8)
|
Am citit topicul post cu post,de invidiat!!!
Eu unu as face un stickerbomb pe un capac de la o oglinda,chiar daca ar da-o in "modern" . P.S. Suportu de bicicleta ar fi +1 Bafta in continuare |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Doar poze: |
Foarte tare Volful :D ... tinel cat m-ai clean posibil :) bafta in continuare
|
Ce model sunt jantele ? K sunt grave rau
|
Quote:
Quote:
|
Frumos Golful 8) niste distantiere spate ? , tine-l cat mai clean . Bafta in continuare!
|
da da bun bun !! foarte bun
+1 de la mine;) |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Asteptand... plictisit Attachment 2506049 |
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si bafta
|
2 Attachment(s)
Quote:
Radiator nou, cel vechi avea o foarte usoara scurgere si prefer sa am cat mai multe piese noi :D pe masina Attachment 2517504 Attachment 2517505 |
a fost nevoie sa dai si bara jos sa scoti radiatorul? am avut si eu odata nevoie sa-l dau jos sa-l curat, dar mi-am cam prins urechile singur pe acolo... si l-am curatat direct pe masina :D
frumos rau golful, sa-l conduci fara probleme ! |
Foarte frumoasa,felicitari,arata foarte bine cu fata de Vento.
|
1 Attachment(s)
|
Frumos aranjata masinuta ta. Ma batea si pe mine gandul la un bot de vento dar nu imi plac farurile. Parca sta masina :( In schimb un singur lucru nu imi place. Lumina verde din bord. Nu te-ai gandit sa o schimbi?
|
Pe cand o sedinta foto profi?
|
Foarte frumoasa si smechera masina ai !;) urmaresc demult topicul si imi place maxim in ce stadiu ai ajuns.dupa parerea mea e unul dintre cele mai Golfuri/Volfuri din tara :D
|
Quote:
|
Ce mai e nou :D ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
On: ce face omu' cand are timp liber Attachment 2710024 Attachment 2710025 Folie light smoke, mie imi place, in rest i don't give a fuck |
salut,cred ca te-am vazut azi prin pipera.nu cred ca te confund.mi-a sarit in ochi masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning