![]() |
Re:
Quote:
Stii ce inseamna a ma indragosti la mine? NIMIC!!! vreau doar sa o am langa mine(oricum tin la ea)..... bine si daca o fi cazu peste ani....depinde de ea cat poate am sa ma indragostesc cu adevarat! |
Dreptate avea cine a spus ca: Dragostea e o reactie chimica la nivelul creierului. O iluzie fratilor :twisted:
|
pai kiar este o rectie kimica! este o kestie dovedita! (urmaresc discovery :lol: ) Si totul deriva din dorintele sexuale!
E doar o impresie ca iubesti cand de fapt tu doar vrei sa faci sex! (am generalizat, nu vb despre o pers anume)! O fi iluzie dar e o iluzie draguta... cateodata! :lol: :lol: |
Pai stiam man ca e o reactie chimica da ma enerveaza cand ii vad pe unii altii ca sufera din cauza asta :lol: Si am mai auzit una: Dragostea a fost inventata de unul care nu avea bani sa-si plateasca p--za! :lol:
|
Re:
Quote:
iar de femei sunt lamurit. |
hai ma Speedy5... banii nu cumpara fericirea... ! :):):):) ce naiba!
|
Re:
Quote:
da mah , dar cumpara lucrurile ce aduc fericirea :P |
Re:
Quote:
dar te poti simti bine si fara bani... dar parca tot mai bine e sa ai cva in cont ;) |
http://www.baiatul98.as.ro/
cred k multzi dintre voi o stitizi |
dap , emotionanta povestea , pana cand incepe ala cu , da mai departe sau iti cade o mana sau ce dreaq mai zice ...
|
Astea-s niste idiotzenii. Nu stiu cine dreq le inventeaza ca deja ma seaca pe messenger. Fratilor e vrajeala chear credetzi in asa ceva. Anul trecut mi-a dat un prieten o foaie cu o treaba dinasta am rupt-o si mi-a mers excelent :lol: !
|
emotionanta povestea aia...
Eu as da orice ca sa il aduc inapoi pe ... :roll: el... dar simt ca nu pot lupta singura... asa ca incerc sa las timpul sa spele durerea... si totusi nu reusesc... Si ma trezesc in miez de noapte... sperand sa fie langa mine... si nu e... si doare rau. E f. greu sa renunti la cel pe care il iubesti... e f. greu sa adormi noapte de noapte cu gandul la el... si sa te trezesti dimineatZa cu ochii in lacreimi...pt. ca ai avut un vis frumos in care eram aman2 fericiti... iar apoi sa iti dai seama ca totul a fost doar un vis... un vis ce iti mai da putina speranta, amagire... si durere multa... Mi'e greu sa'l uit... pt. ca poate nu asta vreau... Mi'e greu sa'l uit pt. ca il iubesc.. si nu pot fara el! Si as da orice ca totul sa fie cum a mai fost! ORICE!!! |
:lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Tu chiar esti trista!!! :cry: |
din cate stiu eu , de cele mai multe ori \"el\" sufera...na...
acum sa sufere si ea , asta-i viata ;) |
celor tristi si fara pofta de viata, le recomand sa traga o privire pe semnatura lui Hondaru :)
ce dreaq?! o singura viata avem... si merita sa o traim la max... fara tristete si alte chestii....just phun!!! :twisted: |
Re:
Quote:
Eu mi-am dezvoltat pasiune pentru asta mic: \" :wink: \" - il keama Rică si mi-e simpatic! |
ca sufera el... ca sufera ea... ca sufera aman2... dc??? din cauza ca poate unul din ei e prea incapatanat... poate ca unul nu stie sa ierte... poate ca nu gaseste cuvintele potrivite... poate ca nu are curaj...
sau poate ca deja aberez eu! |
Re:
Quote:
desi , ea crede altceva :( cum zicea eryka ... \"unul dintre cei 2 e prea incapatzanat\" ... anyway ... |
Re:
Quote:
|
Baaaa,voi sunteti bolnavi...cu capu'
Doamne iarta-ma da' asta nu-i un site cu si despre masini? Ce dreq ,am ajuns la Mircea Radu? Ce face moderatorul,doarme?Cum poate sa dea voie la asa ceva? Baaaa,reveniti-va! |
te mai bagi mult aiurea-n seama ???nu te supara , insa , daca nu te intereseaza, nu CIteSTI!!!! si cu asta basta ... nu ? ;)
|
yyuuppyy mi-am gasit shi eu o fata potrivita...shi ca inaltzime shi ca ani shi ca bani...ca tot... asta este o cheama Flory...
|
aha... felicitari CT-03-ART... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
poza :) sa vedem :)
|
inca nu am poze in calc or sa fie dar cred ca in weekend ca va fii o shedintza foto la mine akasa... :twisted:
|
Re:
Quote:
Auzi ma....site despre masini&tuning Si incearca data viitoare sa te adresezi mai frumos |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
take care sa nu faci prostii ! mai bine cu pasi mici si repezi decat cu pasi mari si sa faci vreo prostie s-o pierzi ! :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Forum despre masini&tuning... sunt de acord cu tine... n-am pus la indoiala faptul asta! Dar daca esti atent si iti folosesti putin imaginatia ( ca sa nu zic inteligenta ) iti dai seama ca suntem la sectiunea \"Tot ceea ce nu poate fi incadrat\"... care face parte din 'familia' Diverse (uita-te in lista sectiunilor si o sa vezi)... Presupun ca stii ce inseamna \"diverse\"?? Deci... daca nu ai nimik de spus nu te obliga nimeni sa participi la discutie... daca te-am deranjat noi in vre'un fel ne cerem scuze!!!!... Data viitoare incearca sa fi on-topic... :roll: |
o sa am grija de sfatul tau... mersi pt el...
|
Re:
Quote:
|
tzin sa te anuntz ca merge din ce in ce mai bine...
|
e bine ca macar voua va merge bine!
|
si noua :lol: (in nefericitul caz in care nu stiti despre care \"noua\" este vba... datzi un pm si aflati :D)
:P :P |
Vad ca de mult nu a mai scris nimeni pe aici...aproape ca nu mai gaseam topicul...
tzin sa spun ca relatzi mea cu Flory a ajuns intr-un punct destul de forte...shi sigur...shi tinde catre mai bine...sunt super multzumit...ne intzelegem bine...e totul OK... |
pfff despre ce e vb in propozitie .. sunt prea multe pagini si nu cred k le inteleg rostu .. un rezumat daca se paote ... multzumesk
|
Re:
Quote:
|
e marfa sa iubesti.dar daca nu esti iubit nu mai e atat de misto,devine chiar dureros
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning