![]() |
Re: Cafeneaua Sucevenilor
care are un garaj ,dar sa fie incalzit inauntru sa se poata lucra si ma poate servi ...?
|
Quote:
|
Quote:
|
ba railor :)) masina nu prea poate iesi din curte decat trasa... de .. un jeep :)) s-a incercat cu un renault si cu un logan... si din cauza zapezii nu prea iese :)) deci mai asteptam oleaca... vre-o saptamana ca cica se mai incalzeste:D fluturash.. pana termini tu moshneagu pitipoanca mea o sa fie gata ;)) asa ca... te astept pe tine sa o termini pe a ta :):P
@miller. daca as putea intre 2 livrari sa vin pana in bdj ar fi ceva:)) de e mult de treaba ;)) |
Quote:
dati un semn , o injuratura...nush..imi fac griji:D la cafea nu ati mai ajuns... |
Quote:
Si cand deschideam portiera frecam tabla daca nu eram atent si trebuia sa dau aripa jos sa curat acolo...dar am rezolvat, am desfacut doar niste suruburi de la carenaj si am curatat de gheata... ms oricum ;) |
Quote:
|
Quote:
daca poti sa ne ajuti sa lasi un nr de tel si numele tau sa luam legatura cu tine sa ne zici unde ai garajul. |
Quote:
|
Quote:
PS: vedem , doar sa avem unde le monta,deocamdata nu avem spatiu ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
probabil ca sofa isi pune lambo doors :)) in fine trecem peste secrete... mi-am comandat azi cilindru de ambreiaj... acu astept sa vin din tari straine ca in RO nu era pe stoc la nici un depozit nimic :)) asa ca fluturash ai scapat de mesterit la cilindrii :)) in alta ordine de idei.. daca vrei sa ne vdm si noi mai des... fa si tu o comanda de pizza la pasha si cere sa ti-o aduc eu personal =)) :P
|
:)))))))))))))))))))
|
Quote:
|
si ce n-ai aruncat cu o piatra in parbriz daca m-ai vazut :)) asa mai stateam si noi de vb... dap sofa=sofian :):P si astept comanda.. da specifica ca vrei sa o duc eu :)) ca de nu s-ar putea sa vina vre-un coleg sa o aduca :))
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=L6v6Zv4boGw |
Quote:
app kamikazee stiai ca miller vine maine la mine?:D?aa..si fara sa comand cv de la el:)...am sa ii dau eu o cafe.;; miller cafeaua nu se pe la 2-3 se bea mai dimineatza asa..;;) |
Quote:
Quote:
|
sambata lucrezi fluturash?? ;)) in leg cu danutz... e un om de nota 100.. chiar azi am avut o comanda pe unde are el garaj si l-am vazut acolo si omu isi repara o dacie... dacia verde e la darex o vopseste si o repara el insusi :) tot respectu pentru un om care a facut totu cu mana lui...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ideea mea pt matza o stii :D ... verde mat , cupola lasata (cam 5cm) , capota "rat'' .... look at this monster :D ...
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
dah o stiu, e singura care am gasit'0 si eu pe net, eram curios daca s'a mai gandit cineva la ideea mea ... asa'i, e GREU , momentan e la stadiul de idee ... cine stie pe viitor :d , finante sa fie :P . Ce face fordul??? intinereste? Pe mine nu vrea sa ma paraseasca laguna :)) a ramas intepenita in parcare. (cred ca si'a dat seama ca vreau sa o parasesc :)) ) |
Quote:
a2a poza e urata in draci... strici pisica degeaba... @fluturash.. ti-am lasat pm. cafeaua poate fi la orice ora ;)) astept telefonu ;)) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning