Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Cafeneaua Sucevenilor (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/245027-cafeneaua-sucevenilor.html)

flow87 16-02-12 19:15

Re: Cafeneaua Sucevenilor

care are un garaj ,dar sa fie incalzit inauntru sa se poata lucra si ma poate servi ...?

willie 16-02-12 21:18

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4884103)
care are un garaj ,dar sa fie incalzit inauntru sa se poata lucra si ma poate servi ...?

eu..depinde ce vrei sa faci

willie 16-02-12 21:20

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4884071)
Ii cumparam, numai sa o scoata odata din garaj :))

eu cred ca o tine sa nu consume..altfel..nu imi explic:D

KAmikazee2005 17-02-12 07:43

ba railor :)) masina nu prea poate iesi din curte decat trasa... de .. un jeep :)) s-a incercat cu un renault si cu un logan... si din cauza zapezii nu prea iese :)) deci mai asteptam oleaca... vre-o saptamana ca cica se mai incalzeste:D fluturash.. pana termini tu moshneagu pitipoanca mea o sa fie gata ;)) asa ca... te astept pe tine sa o termini pe a ta :):P
@miller. daca as putea intre 2 livrari sa vin pana in bdj ar fi ceva:)) de e mult de treaba ;))

willie 19-02-12 21:08

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4884744)
ba railor :)) masina nu prea poate iesi din curte decat trasa... de .. un jeep :)) s-a incercat cu un renault si cu un logan... si din cauza zapezii nu prea iese :)) deci mai asteptam oleaca... vre-o saptamana ca cica se mai incalzeste:D fluturash.. pana termini tu moshneagu pitipoanca mea o sa fie gata ;)) asa ca... te astept pe tine sa o termini pe a ta :):P
@miller. daca as putea intre 2 livrari sa vin pana in bdj ar fi ceva:)) de e mult de treaba ;))

baietii ce faceti???a dat casaldura ati ramas impotmoliti:))?nu mai da nimeni nici un semn??kamikazee?miller, sunteti bine??

dati un semn , o injuratura...nush..imi fac griji:D la cafea nu ati mai ajuns...

flow87 19-02-12 22:14

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4884349)
eu..depinde ce vrei sa faci

Aveam o problema cu ceva la masina, cu niste gheata la portiera.
Si cand deschideam portiera frecam tabla daca nu eram atent si trebuia sa dau aripa jos sa curat acolo...dar am rezolvat, am desfacut doar niste suruburi de la carenaj si am curatat de gheata...
ms oricum ;)

willie 20-02-12 13:07

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4889300)
Aveam o problema cu ceva la masina, cu niste gheata la portiera.
Si cand deschideam portiera frecam tabla daca nu eram atent si trebuia sa dau aripa jos sa curat acolo...dar am rezolvat, am desfacut doar niste suruburi de la carenaj si am curatat de gheata...
ms oricum ;)

bine ca ai rezolavt..:D daca aim cvn probele nu ezita sa ceri ajutorul ozi nice@ baietii unde ati disparut??

flow87 20-02-12 14:13

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4890031)
bine ca ai rezolavt..:D daca aim cvn probele nu ezita sa ceri ajutorul ozi nice@ baietii unde ati disparut??

am nevoie iar de garaj :)) dar nu pentru mine pentru un coleg are de montat niste lambo dors la un golf 3 ...ne poti servi ? ne costa ceva sa stim si noi...cred ca pe sambata ca atunci are program scurt la servici...
daca poti sa ne ajuti sa lasi un nr de tel si numele tau sa luam legatura cu tine sa ne zici unde ai garajul.

miler21 20-02-12 14:45

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4890106)
am nevoie iar de garaj :)) dar nu pentru mine pentru un coleg are de montat niste lambo dors la un golf 3 ...ne poti servi ? ne costa ceva sa stim si noi...cred ca pe sambata ca atunci are program scurt la servici...
daca poti sa ne ajuti sa lasi un nr de tel si numele tau sa luam legatura cu tine sa ne zici unde ai garajul.

Cine isi pune lambo doors pe golf ??? 8)8)8)

flow87 20-02-12 14:48

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4890137)
Cine isi pune lambo doors pe golf ??? 8)8)8)

asta e secret :lol: la urmatoarea intalnire golf club o sa vedeti ....asta daca reusim sa le montam :-P

PS: vedem , doar sa avem unde le monta,deocamdata nu avem spatiu ...

miler21 20-02-12 14:53

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4890138)
asta e secret :lol: la urmatoarea intalnire golf club o sa vedeti ....asta daca reusim sa le montam :-P

Secretosi mai sunteti....totusi poate puneti si voi cateva poze daca iese treaba, pentru cei care nu pot ajunge la intalnire :P

willie 20-02-12 15:57

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4890138)

PS: vedem , doar sa avem unde le monta,deocamdata nu avem spatiu ...

cred ca e liber garajul sambata,sa vorbesc si cu cel care e cu mine la garaj sa vad daca are ceva de bagat,reusiti sa terminati intr-o zi?

willie 20-02-12 15:58

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4890144)
Secretosi mai sunteti....totusi poate puneti si voi cateva poze daca iese treaba, pentru cei care nu pot ajunge la intalnire :P

miller ai observat cat e de secretoasalumea??? neam nu ar da din casa...

miler21 20-02-12 16:57

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4890264)
miller ai observat cat e de secretoasalumea??? neam nu ar da din casa...

toti tin numai pentru ei :cry:

flow87 20-02-12 17:13

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4890261)
cred ca e liber garajul sambata,sa vorbesc si cu cel care e cu mine la garaj sa vad daca are ceva de bagat,reusiti sa terminati intr-o zi?

eu zic ca da....

KAmikazee2005 20-02-12 22:06

probabil ca sofa isi pune lambo doors :)) in fine trecem peste secrete... mi-am comandat azi cilindru de ambreiaj... acu astept sa vin din tari straine ca in RO nu era pe stoc la nici un depozit nimic :)) asa ca fluturash ai scapat de mesterit la cilindrii :)) in alta ordine de idei.. daca vrei sa ne vdm si noi mai des... fa si tu o comanda de pizza la pasha si cere sa ti-o aduc eu personal =)) :P

miler21 20-02-12 22:58

:)))))))))))))))))))

willie 21-02-12 08:22

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4890910)
probabil ca sofa isi pune lambo doors :)) in fine trecem peste secrete... mi-am comandat azi cilindru de ambreiaj... acu astept sa vin din tari straine ca in RO nu era pe stoc la nici un depozit nimic :)) asa ca fluturash ai scapat de mesterit la cilindrii :)) in alta ordine de idei.. daca vrei sa ne vdm si noi mai des... fa si tu o comanda de pizza la pasha si cere sa ti-o aduc eu personal =)) :P

am sa fac azi o comanda asa numnai sa te vad;;)..appteam vazut aseara pe lamobila cred ca te duceai la pasha, candspui sofa te referi la sofian golfu ala 3 cu dungi albe?:

KAmikazee2005 21-02-12 09:02

si ce n-ai aruncat cu o piatra in parbriz daca m-ai vazut :)) asa mai stateam si noi de vb... dap sofa=sofian :):P si astept comanda.. da specifica ca vrei sa o duc eu :)) ca de nu s-ar putea sa vina vre-un coleg sa o aduca :))

willie 21-02-12 19:30

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4891246)
si ce n-ai aruncat cu o piatra in parbriz daca m-ai vazut :)) asa mai stateam si noi de vb... dap sofa=sofian :):P si astept comanda.. da specifica ca vrei sa o duc eu :)) ca de nu s-ar putea sa vina vre-un coleg sa o aduca :))

sa dau eu cu piatra in parbriz, si asa eram satul de panda aia a voastra, ca mia adus-o odata in cutii de la caroserie cand eram la autobitti, sa imi mai dau de lucru??lasa...mai bine asa, app mai vin cu ceva poze ca am cam uitat sa pun scz:d inca is la etapa cu taieturile la batranel, azi am pus primul "petecel" sa vad cu iese,..miller u cand vrei sa iti cumperi cromul??

miler21 21-02-12 20:33

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4892194)
sa dau eu cu piatra in parbriz, si asa eram satul de panda aia a voastra, ca mia adus-o odata in cutii de la caroserie cand eram la autobitti, sa imi mai dau de lucru??lasa...mai bine asa, app mai vin cu ceva poze ca am cam uitat sa pun scz:d inca is la etapa cu taieturile la batranel, azi am pus primul "petecel" sa vad cu iese,..miller u cand vrei sa iti cumperi cromul??

eu inca sunt nehotarat.......nu stiu ce sa fac

willie 22-02-12 08:54

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4892312)
eu inca sunt nehotarat.......nu stiu ce sa fac

dar ce vrei sa cromezi?nu ai mai venit pe la mn am zis cadau o cafea:D ca pe kamikazee ca sa ilchem ma costa;;)

miler21 22-02-12 09:16

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4892867)
dar ce vrei sa cromezi?nu ai mai venit pe la mn am zis cadau o cafea:D ca pe kamikazee ca sa ilchem ma costa;;)

maine promit ca o sa trec pe la tine :D lasa-mi un numar de telefon prin pm....iti explic maine care e treaba. uita-te aici https://forum.4tuning.ro/647-masina-m...40kw-54hp.html

willie 22-02-12 10:42

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4892914)
maine promit ca o sa trec pe la tine :D lasa-mi un numar de telefon prin pm....iti explic maine care e treaba. uita-te aici https://forum.4tuning.ro/647-masina-m...40kw-54hp.html

frumoooos,daciuta fuuge nimeni n-o ajunge....:)) iti las nr pe pm..frumos exemplar de unde ai mostenit-o?ce batranel a ramas fara ea cand e mers la piata:D?

miler21 22-02-12 15:32

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4893046)
frumoooos,daciuta fuuge nimeni n-o ajunge....:)) iti las nr pe pm..frumos exemplar de unde ai mostenit-o?ce batranel a ramas fara ea cand e mers la piata:D?

Nu am furat-o :))) Teoretic e a mea, dar practic inca e a lui bunicamiu 8)

KAmikazee2005 22-02-12 16:57

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4893405)
Nu am furat-o :))) Teoretic e a mea, dar practic inca e a lui bunicamiu 8)

Mai bine te-as pune in legatura cu danut crainiciuc (taticul daciilor din sv) cel care are daciile alea fff frumoase (UAP- DAC-KZK)+ un superb exemplar de renault 12 GORDINI... de la mama lui de acasa :D :)

https://www.youtube.com/watch?v=L6v6Zv4boGw

willie 22-02-12 17:32

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4893515)
Mai bine te-as pune in legatura cu danut crainiciuc (taticul daciilor din sv) cel care are daciile alea fff frumoase (UAP- DAC-KZK)+ un superb exemplar de renault 12 GORDINI... de la mama lui de acasa :D :)

da..crainiciuc e cv aparte cu daciile, tot respectu...da si a lui miller e ok cn stie cum l-a deposedat pe bunica-su de ea..:D
app kamikazee stiai ca miller vine maine la mine?:D?aa..si fara sa comand cv de la el:)...am sa ii dau eu o cafe.;;
miller cafeaua nu se pe la 2-3 se bea mai dimineatza asa..;;)

miler21 22-02-12 18:26

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4893515)

IL STIU KAMIKAZE ;) am vb cu el 8)

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4893564)
da..crainiciuc e cv aparte cu daciile, tot respectu...da si a lui miller e ok cn stie cum l-a deposedat pe bunica-su de ea..:D
app kamikazee stiai ca miller vine maine la mine?:D?aa..si fara sa comand cv de la el:)...am sa ii dau eu o cafe.;;
miller cafeaua nu se pe la 2-3 se bea mai dimineatza asa..;;)

Nu pot dimineata :D dar pe la 1-2 sper sa ajung 8) te sun

KAmikazee2005 22-02-12 21:54

sambata lucrezi fluturash?? ;)) in leg cu danutz... e un om de nota 100.. chiar azi am avut o comanda pe unde are el garaj si l-am vazut acolo si omu isi repara o dacie... dacia verde e la darex o vopseste si o repara el insusi :) tot respectu pentru un om care a facut totu cu mana lui...

willie 23-02-12 08:13

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4894081)
sambata lucrezi fluturash?? ;)) in leg cu danutz... e un om de nota 100.. chiar azi am avut o comanda pe unde are el garaj si l-am vazut acolo si omu isi repara o dacie... dacia verde e la darex o vopseste si o repara el insusi :) tot respectu pentru un om care a facut totu cu mana lui...

credca lucrez kamikazee depinde cum imi fac programul.. ai vre-un gand??is curios ce face miller azi:D

miler21 23-02-12 09:32

Quote:

E UN OM SUPERRRRR !!! TOT RESPECTUL PENTRU CEEA CE FACE !!!

cata_golf 23-02-12 13:56

Quote:

Dacia verde e expusa la darex..nu e in reparatii,aia e a 90-a dacie produsa, si nu are nevoie de reconditionare,16 dan-ul a fost facuta de Danut la reprezentanta...

KAmikazee2005 23-02-12 23:01

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4894864)
Dacia verde e expusa la darex..nu e in reparatii,aia e a 90-a dacie produsa, si nu are nevoie de reconditionare,16 dan-ul a fost facuta de Danut la reprezentanta...

una din ele e la reconditionat in serviceu darex... si o reconditioneaza dan cu mana lui :))

KAmikazee2005 23-02-12 23:03

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4894437)
credca lucrez kamikazee depinde cum imi fac programul.. ai vre-un gand??is curios ce face miller azi:D

daca sambata lucrezi anunta-ma si p mine si daca asa vin dimineata la o cafea...

cata_golf 24-02-12 15:39

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4895874)
una din ele e la reconditionat in serviceu darex... si o reconditioneaza dan cu mana lui :))

Pai da ma..aia care era alba (16 dan-ul) e facuta de danut cu mana lui..am fost si eu acu 3 sapatamani cu Danut sa o vad...

willie 24-02-12 20:08

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4895876)
daca sambata lucrezi anunta-ma si p mine si daca asa vin dimineata la o cafea...

kmk nu lucrez merg pana in piatza la severin sa vad ce mai e pe acolo, daca ma trezesc..:D app lasami un pm cu nr tau daca nu merg pe la cat vrei sa bem cafeaua:D?

slyc 24-02-12 20:25

2 Attachment(s)
Ideea mea pt matza o stii :D ... verde mat , cupola lasata (cam 5cm) , capota "rat'' .... look at this monster :D ...

willie 24-02-12 22:41

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by slyc (Post 4897260)
Ideea mea pt matza o stii :D ... verde mat , cupola lasata (cam 5cm) , capota "rat'' .... look at this monster :D ...

ce vrei u e cam greu de obtinut:) dar nu imposibil, u vrei"a new rat car style"..:D...ce sa spun miar placea ideea de a incerca asta da nush daca pe matza...:D da eu stiu:-?? uitate daca iti place asta

slyc 24-02-12 23:34

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4897487)
ce vrei u e cam greu de obtinut:) dar nu imposibil, u vrei"a new rat car style"..:D...ce sa spun miar placea ideea de a incerca asta da nush daca pe matza...:D da eu stiu:-?? uitate daca iti place asta

dah o stiu, e singura care am gasit'0 si eu pe net, eram curios daca s'a mai gandit cineva la ideea mea ... asa'i, e GREU , momentan e la stadiul de idee ... cine stie pe viitor :d , finante sa fie :P . Ce face fordul??? intinereste? Pe mine nu vrea sa ma paraseasca laguna :)) a ramas intepenita in parcare. (cred ca si'a dat seama ca vreau sa o parasesc :)) )

KAmikazee2005 24-02-12 23:55

Quote:

Originally Posted by slyc (Post 4897260)

a2a poza e urata in draci... strici pisica degeaba...

@fluturash.. ti-am lasat pm. cafeaua poate fi la orice ora ;)) astept telefonu ;))

All times are GMT +2. The time now is 23:15.

- Copyright 2026 4Tuning