![]() |
Re: Donatii Piese E30 - toata Tara !
Quote:
|
ok,mersi frumos oricum,salut
|
DONATIE: vas expansiune modelul 1
DONATIE: Geamuri laterale spate complete coupe (1 verde + 1 maro) - doar impreuna DONATIE: oglinda interioara De aceasta data nu trimit prin curier sau posta romana! |
Quote:
|
Quote:
|
ok,mersi frumos oricum,salut.
|
1 Attachment(s)
Donez doua bandouri pentru bara fata de E34. Nu sunt rupte sau crapate, doar zgariate.
+ astea: https://forum.4tuning.ro/539-donatii-...lope-17-a.html sunt doua anvelope pe 17 uzate .. poate vrea sa le bubuie careva :-) |
Donez buton A/C cu tot cu mufa acestuia
similar cu acesta: http://imageshack.us/photo/my-images...ure008arr.jpg/ Bucuresti, S4 |
Quote:
ms |
momentan s-a anuntat DanielSRE, daca se razgandeste cu cea mai mare placere ti-l trimit
|
E30
-bara stabilizatoare spate (goala doar bara fara bucsi) -capac bbs cross spoke (nu e furat... cand am luat jantele mi-a dat 5 capace) -debitmetru nedesfacut m20b20 -carcasa pentru filtru de aer pt m20 -centuri o gramada -ceva sticle si lupe de faruri am poate din toate daca se asambleaza faci o pereche dar nu stiu sigur -relee -bobina -ceva butoane mai am -luneta -ceva stopuri mici -multe alte piese... si donatii si contra cost (cost modest pentru si eu m-am chinuit 3 ani sa fac un urs si stiu cum e) -PS sunt vopsitor ... orice sfat il dau cu cea mai mare placere doritorii sau fanii e30::::: pyw_pyw_pyw e id-ul meu de mess sau lasati mesaj privat:) |
Quote:
|
Quote:
ms |
Releu de semnalizare?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
aaa... o toba de m20b25 cap coada m-ar interesa (dubla)... una buna (contra cost sau combinatii) mai aproape de oradea sa nu fie foarte scump transportul. am gasit 2 bucati in ro dar pret exagerat (cam cat ai face tot sistemul din inox:I)
|
se adauga plasticul din spatele farurilor (partea cu debitmetru) aparatorul acela sau capacul, cum vreti sa-i spuneti. daca imi mai aduc aminte ce piese mai am o sa adaug (m-am mutat de la casa la bloc si sunt imprastiate pe la prieteni)
|
Quote:
ms |
Quote:
|
capacul de sub volan m-ar mai interesa pe mine :)
|
Quote:
|
DONEAZA cineva o bara stabilizatoare + bride spate e30 ( nu cea de rigidizare intre oale) happy toa ?
|
Quote:
|
donez centurile stock (toate) ........0762944949
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Se mai adauga si o usa de coupe stanga completa fara geam, fara rugina cu bandoul astupat - ridicare personala din zona militari |
donez consola mijloc plus ceva maruntisuri si dezmembrez m20 b27 tel 0741122884
|
donez si eu un volan destul de tzipla in 4 spite .
|
8 Attachment(s)
Donez suport casete fischer c-box pentru bmw ( nu stiu pe ce model/marca potriveste )
pe ea scrie BMW3-er. si ceasuri de bord pentru piese (un prieten le-a desfacut si a luat ceasul pentru temp apa) restul e complet cine e interesat astept un semn pe privat, doar transportul sa il platiti ! |
Quote:
|
Quote:
|
nu stiu pt ce motorizare sunt,eu le-am primit ca si piesa de schimb cand am luat un urs..
|
1 Attachment(s)
aste ma int. sa fie bune.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning