![]() |
re: E36 - DARTH VADER
Nu-i nici un secret , uite link ul aici !
http://furnitureclinic.co.uk/index.php Si ceva din ES dar nu stiu ce vand exact .. vezi tu http://store.carcareeurope.com/cuero/ |
Quote:
|
Tare mie frica daca vrei sa comanzi si aud astia ca esti roman iti inchid brusc telefonul...:):)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
sutetii mortali sa mor io , stiiti ce io iau mai multe :D , am pe cineva in anglia si o sa il trimit la cumparaturi sa imi ia exact ce s-a folosit pe scaunele astea si o sa iau si ce mi-a aratat SAX pe siteul ala de anglia , plm
Maniak tu ce faci mah cu pisica aia ? o dai no dai , ca am vazut ca tot ai dat jos de pe ea , ai alta sau cum? coane .....maine ajung si suprtii aia de la splitere :D...TOT strang , MAXIM am spus |
Quote:
|
Pentru aia care nu stiu engleza uite link la produs exact :D
http://furnitureclinic.co.uk/Leather_Colourant.php |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1987920 |
Quote:
dap , asta e ! Da coane asa asa , stii tu ce stii :D |
Quote:
In rest si eu sunt o furnica.... am un interior recaro full piele si un volan de M.... inca nu stiu ce sa fac....ori alta pisica ori ma scap si de ele |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Breytonuri parca avea Kox-u de vanzare.... oricum vad ca nu ai gusturi rele la jante:):):):D:lol:
|
Quote:
am vazut si eu ceva pe forum la 1000euro , dar inca nu ma pot apropia de ele oricum pana acum am ajuns undeva la 4000 cu tot cu masina , multe nu mai am de pus pe ea , ce au ramas sunt maruntishuri |
Quote:
Uite si reclama gratis https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...5-11-17-a.html |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Maniack promit ca daca vand citroenul le iau , altfel inca nu , oricum or sa mai stea ceva vreme la vanzare , la banii aia nu se prea arunca romanul , mai ales pe vremea asta |
9,5 cu 11J-ul ala ar fi no comment :lol: + la cum arata :D:D:D = nebunie curata
|
Quote:
Quote:
Sunt oameni capabili dar trebuie sa mergi tu la ei :D Si Borbet A sau Rondell cu 10 j spate arata super si costa jumate din pretul Breyton urilor ! |
Quote:
P.S sau TM ca si acolo am vazut ceva masini facute foarte ok.. |
2 Attachment(s)
Sunt la Bucuresti destui capabili dar pentru 10 j cu gume f trase nu trebuie nimic extrem :shock:
Depinde mult si ce faci cu masina .. daca mergi doar prin oras sau asa aiurea pe distante scurte nu-i problema dar daca mai mergi si distante mai lungi si incarcat e mai greu ! Uite 10j cu gume trase :shock: |
Quote:
Ce ai pus tu par dar nu bag mana in foc 205 cu 45 si 215 cu 35 in cazul in care e 8,5 si 10J |
masina va fi de oras 80 % , 20% pt iesiri la un gratar etc , mai mult de 3 persoane ( cu tot cu sofer)la mine in masina nu ai sa vezi pt ca mai toti prietenii mei au masini si nu e inghesuiala daca se merge pe undeva , poate o deplasare la o intrunire , mare etc , dar in rest pe oras si la noi in general sunt ok drumurile , despre intins gume , ma gandesc ca 215.45 -215.40 ar fi ok pe 10j , am 205 .40 pe xsara pe 9j si imi place cum arata
|
Quote:
|
Rikco....stii pedala din mijloc....ii zice FRANAAAAA......ca s`ar putea sa ne suparam....ia uite ma la el cum arunca el cu miile de euro pe aici....:chainsaw:
|
Si muierea ta are cont aici mai Ricko ??? :lol: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
sa mai fii jmeker :)))) te'a prins acum ricko:)) iti ascunde muierea cardu =))))))) hai ca'i frumoasa pisi, spor la treaba |
da totusi cine ii muierea??....ca eu nu is muiere :shakefist
|
:D:D:D, ea e peste tot......nu am scapare , n-are cum sa ascunda cardul ca e la mine :P
Roma ...am zis am zis , gata o vreme :D pana la salar :P:P |
Quote:
sigur draga cardul e la tine dar camera M Pack e la mine=)))....deci alege:D:D:D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning