Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - DARTH VADER (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/244045-e36-darth-vader.html)

SAX1987 02-05-11 22:57

re: E36 - DARTH VADER

Nu-i nici un secret , uite link ul aici !

http://furnitureclinic.co.uk/index.php

Si ceva din ES dar nu stiu ce vand exact .. vezi tu

http://store.carcareeurope.com/cuero/

RIcKO 02-05-11 22:59

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4298315)
Pai nu mai ai ma loc,mai da si la saraci ma..."sarac ma numesc":cry::cry::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ma omori coane cu saracia ta cu tot :D:D:D:D, fratele meu geaman de la ploiesti e sarac :D:D:D , ce sa ma stiu eu face cu tine mah ? ce dau jos de pe ea ti le fac pachet

Maniak22 02-05-11 23:00

Tare mie frica daca vrei sa comanzi si aud astia ca esti roman iti inchid brusc telefonul...:):)

DaNn.ZyX 02-05-11 23:01

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4298322)
Nu-i nici un secret , uite link ul aici !

http://furnitureclinic.co.uk/index.php

Si ceva din ES dar nu stiu ce vand exact .. vezi tu

http://store.carcareeurope.com/cuero/

Aolo,il bagi in saracie pe netrebnic,asta se apuca si le cumpara pe toate,da faliment :)):)):))

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4298330)
ma omori coane cu saracia ta cu tot :D:D:D:D, fratele meu geaman de la ploiesti e sarac :D:D:D , ce sa ma stiu eu face cu tine mah ? ce dau jos de pe ea ti le fac pachet

"/M pachet" :lol:

Maniak22 02-05-11 23:02

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4298330)

Se anunta cutremure la Ploiesti cumva ? Ca daca e trimite si la Arad ceva de M :):):):):):D:D:D:D

SAX1987 02-05-11 23:04

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4298335)
Tare mie frica daca vrei sa comanzi si aud astia ca esti roman iti inchid brusc telefonul...:):)

Nu-i nevoe sa suni niciunde , trimiti un mail . Sunt foarte sigur ca trimit si in RO dar el oricum e in ES si le poate comanda sa-io vina la el .
Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4298338)
Aolo,il bagi in saracie pe netrebnic,asta se apuca si le cumpara pe toate,da faliment :)):)):))

Nu-i asa scump :D La cat a stricat pe piese in ultima luna asta e nimic :D

DaNn.ZyX 02-05-11 23:04

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4298342)
Se anunta cutremure la Ploiesti cumva ? Ca daca e trimite si la Arad ceva de M :):):):):):D:D:D:D

Asta zici ca-i furnica,strange tot ce ii pica in mana(mana dreapta de la Turda)... doar ca nu vrea sa imparta si la saraci :)):))

RIcKO 02-05-11 23:08

sutetii mortali sa mor io , stiiti ce io iau mai multe :D , am pe cineva in anglia si o sa il trimit la cumparaturi sa imi ia exact ce s-a folosit pe scaunele astea si o sa iau si ce mi-a aratat SAX pe siteul ala de anglia , plm

Maniak tu ce faci mah cu pisica aia ? o dai no dai , ca am vazut ca tot ai dat jos de pe ea , ai alta sau cum?

coane .....maine ajung si suprtii aia de la splitere :D...TOT strang , MAXIM am spus

Maniak22 02-05-11 23:11

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4298347)
Asta zici ca-i furnica,strange tot ce ii pica in mana(mana dreapta de la Turda)... doar ca nu vrea sa imparta si la saraci :)):))

Pai nah..... poate chiar vrea sa isi faca camera M-pack.... stii cum au aia de la TOP GEAR.... masa dintr-un motor de masina...... canapea din bancheta si fotolii din Vadere :):):):)

SAX1987 02-05-11 23:11

Pentru aia care nu stiu engleza uite link la produs exact :D

http://furnitureclinic.co.uk/Leather_Colourant.php

DaNn.ZyX 02-05-11 23:13

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4298359)
sutetii mortali sa mor io , stiiti ce io iau mai multe :D , am pe cineva in anglia si o sa il trimit la cumparaturi sa imi ia exact ce s-a folosit pe scaunele astea si o sa iau si ce mi-a aratat SAX pe siteul ala de anglia , plm

Maniak tu ce faci mah cu pisica aia ? o dai no dai , ca am vazut ca tot ai dat jos de pe ea , ai alta sau cum?

coane .....maine ajung si suprtii aia de la splitere :D...TOT strang , MAXIM am spus

Ia zi de care,ce fel de....,asa??
Attachment 1987920

RIcKO 02-05-11 23:15

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4298369)
Pentru aia care nu stiu engleza uite link la produs exact :D

http://furnitureclinic.co.uk/Leather_Colourant.php

dap , asta e !

Da coane asa asa , stii tu ce stii :D

Maniak22 02-05-11 23:15

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4298359)

Am vandut tot de pe ea saptamana trecuta dar mai am caroseria goala si rezervorul..... Trebuie sa o tai in bucati si sa o duc la fier vechi... si poate niste poze sa inchid topicul mai misto:):):)

In rest si eu sunt o furnica.... am un interior recaro full piele si un volan de M.... inca nu stiu ce sa fac....ori alta pisica ori ma scap si de ele

RIcKO 02-05-11 23:17

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4298380)
Am vandut tot de pe ea saptamana trecuta dar mai am caroseria goala si rezervorul..... Trebuie sa o tai in bucati si sa o duc la fier vechi... si poate niste poze sa inchid topicul mai misto:):):)

In rest si eu sunt o furnica.... am un interior recaro full piele si un volan de M.... inca nu stiu ce sa fac....ori alta pisica ori ma scap si de ele

si ce faci ? gata cu pisica? nu iti mai iei?

DaNn.ZyX 02-05-11 23:19

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4298380)

Cu interioru si volanu le pui intr-o cutie de carton si aia e pisica...niste jante Louis Vuiton de enspe mii de inchi are fratilii RiCKo si e stas !:lol::lol::lol:

Maniak22 02-05-11 23:20

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4298385)
si ce faci ? gata cu pisica? nu iti mai iei?

Am avut nevoie de o masina de transport momentan.....si s-au complicat lucrurile. Dar stai chill... sigur va fi pe lista o pisica dar inca nu stiu cand.... mai adunam banuti:) si vedem

Maniak22 02-05-11 23:22

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4298392)
Cu interioru si volanu le pui intr-o cutie de carton si aia e pisica...niste jante Louis Vuiton de enspe mii de inchi are fratilii RiCKo si e stas !:lol::lol::lol:

Am si janti :):):) mai cutie de carton sa fac rost :):):):):):D:D:D:D:D si e PURE SECS

RIcKO 02-05-11 23:24

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4298392)

nu ma ca vreau ori style5 , ori RS , ori Oz Breyton sa vad cum stau cu banii ca s-a cam golit sacul , mai tre sa strang sa si fac nunta ca ma omoara Pishcoata ca i-am promis ca nu fac nimic la pisica pana nu vand Xsara si uite unde am ajuns la mii de euro dati pe piese , plm sambata am luat banii si azi nu mai am nimic :D:D:D , pana una alta raman astea , cred ca le fac miezul alb si doar buzele polishate , vroiam sa le polishez total dar m-am razgandit ca se duc dracului dupa o vreme asa buzele le tot iau la dat cu ceara , or sa dea bine , masina albastra cu jante albe cu buza polish , zic eu

Maniak22 02-05-11 23:28

Breytonuri parca avea Kox-u de vanzare.... oricum vad ca nu ai gusturi rele la jante:):):):D:lol:

RIcKO 02-05-11 23:30

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4298418)
Breytonuri parca avea Kox-u de vanzare.... oricum vad ca nu ai gusturi rele la jante:):):):D:lol:

bani sa fie :p

am vazut si eu ceva pe forum la 1000euro , dar inca nu ma pot apropia de ele

oricum pana acum am ajuns undeva la 4000 cu tot cu masina , multe nu mai am de pus pe ea , ce au ramas sunt maruntishuri

Maniak22 02-05-11 23:33

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4298423)

oricum pana acum am ajuns undeva la 4000 cu tot cu masina , multe nu mai am de pus pe ea , ce au ramas sunt maruntishuri

Le iei tu la urmatorul salar....... ca se castiga bine la voi acolo nui asta un stres:lol::lol:

Uite si reclama gratis https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...5-11-17-a.html

SAX1987 02-05-11 23:34

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4298423)

Alea la 1000 sunt "avion" ! Merita toti banii dar e mai greu sa mergi toata ziua cu asemenea jante :D Si sigur tragi bine de aripi :shock:

SAX1987 02-05-11 23:35

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4298428)
ca se castiga bine la voi acolo nui asta un stres:lol::lol:

Tu crezi ca aici umbla cainii cu covrigi in coada ?:D :D

Maniak22 02-05-11 23:36

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4298437)
Tu crezi ca aici umbla cainii cu covrigi in coada ?:D :D

Pai vad la amandoi ca mai greu e sa va decideti ce sa luati pentru masina :):):lol:

RIcKO 02-05-11 23:36

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4298428)
Le iei tu la urmatorul salar....... ca se castiga bine la voi acolo nui asta un stres:lol::lol:

o perioada ma opresc , cam 2 luni inca mai am de lucru , dupa nu stiu , si vreau sa pun si ceva bani deoparte sa am cu ce sa vin acasa + sa ma scap si de xsara ca am bagat si in aia numai acuma luna trecuta 600 euro in revopsit si refinisat total , si imi sta in gat , dupa mai vedem , cred ca o sa ma opresc la breytonuri ca style 5 si chiar si RS deja sunt pe multe masini

RIcKO 02-05-11 23:39

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4298432)
Alea la 1000 sunt "avion" ! Merita toti banii dar e mai greu sa mergi toata ziua cu asemenea jante :D Si sigur tragi bine de aripi :shock:

pai da , o sa fac ce trebuie facut sa intre , mi-e frica umpic pt ca stiu cum se lucreaza in RO sunt patit cu cealalta masina , nu as fi vrut sa umblu la aripi dar mirajul celor 10j ma impinge la pacat , sper sa gasesc pe cineva care sa faca treaba buna la aripi

Maniack promit ca daca vand citroenul le iau , altfel inca nu , oricum or sa mai stea ceva vreme la vanzare , la banii aia nu se prea arunca romanul , mai ales pe vremea asta

Maniak22 02-05-11 23:40

9,5 cu 11J-ul ala ar fi no comment :lol: + la cum arata :D:D:D = nebunie curata

SAX1987 02-05-11 23:50

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4298441)
Pai vad la amandoi ca mai greu e sa va decideti ce sa luati pentru masina :):):lol:

Plm , eu sper sa schimb motorul si s-o vopsesc si gata , mai investimi si in altceva 8)
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4298449)
pai da , o sa fac ce trebuie facut sa intre , mi-e frica umpic pt ca stiu cum se lucreaza in RO sunt patit cu cealalta masina , nu as fi vrut sa umblu la aripi dar mirajul celor 10j ma impinge la pacat , sper sa gasesc pe cineva care sa faca treaba buna la aripi

Alea au mai mult de 10 j:shock:

Sunt oameni capabili dar trebuie sa mergi tu la ei :D

Si Borbet A sau Rondell cu 10 j spate arata super si costa jumate din pretul Breyton urilor !

RIcKO 02-05-11 23:53

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4298469)
Plm , eu sper sa schimb motorul si s-o vopsesc si gata , mai investimi si in altceva 8)

Si Borbet A sau Rondell cu 10 j spate arata super si costa jumate din pretul Breyton urilor !

astea ce le am sunt 90% borbet A , nu o sa le schimb decat cand voi lua oglinzile alea :D, alea au 11j m-am incurcat eu , iar despre meseriasi cel putin in CJ nu mai merg la nimeni , poate in capitala ca acolo parca oamenii au ceva mai multa pasiune pt pisici si am vazut cateva facute chiar ok

P.S sau TM ca si acolo am vazut ceva masini facute foarte ok..

SAX1987 03-05-11 00:00

2 Attachment(s)
Sunt la Bucuresti destui capabili dar pentru 10 j cu gume f trase nu trebuie nimic extrem :shock:

Depinde mult si ce faci cu masina .. daca mergi doar prin oras sau asa aiurea pe distante scurte nu-i problema dar daca mai mergi si distante mai lungi si incarcat e mai greu !

Uite 10j cu gume trase :shock:

Maniak22 03-05-11 00:02

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4298469)

Numai ca rondelurile cu 10 J sunt cam foarte rare pe la noi :)

Ce ai pus tu par dar nu bag mana in foc 205 cu 45 si 215 cu 35 in cazul in care e 8,5 si 10J

RIcKO 03-05-11 00:06

masina va fi de oras 80 % , 20% pt iesiri la un gratar etc , mai mult de 3 persoane ( cu tot cu sofer)la mine in masina nu ai sa vezi pt ca mai toti prietenii mei au masini si nu e inghesuiala daca se merge pe undeva , poate o deplasare la o intrunire , mare etc , dar in rest pe oras si la noi in general sunt ok drumurile , despre intins gume , ma gandesc ca 215.45 -215.40 ar fi ok pe 10j , am 205 .40 pe xsara pe 9j si imi place cum arata

Maniak22 03-05-11 00:10

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4298491)
masina va fi de oras 80 % , 20% pt iesiri la un gratar etc , mai mult de 3 persoane ( cu tot cu sofer)la mine in masina nu ai sa vezi pt ca mai toti prietenii mei au masini si nu e inghesuiala daca se merge pe undeva , poate o deplasare la o intrunire , mare etc , dar in rest pe oras si la noi in general sunt ok drumurile , despre intins gume , ma gandesc ca 215.45 -215.40 ar fi ok pe 10j , am 205 .40 pe xsara pe 9j si imi place cum arata

La dimensiunile astea nu vei avea stres deloc:D zic eu

Pishcotzzika 03-05-11 06:58

Rikco....stii pedala din mijloc....ii zice FRANAAAAA......ca s`ar putea sa ne suparam....ia uite ma la el cum arunca el cu miile de euro pe aici....:chainsaw:

Maniak22 03-05-11 08:35

Si muierea ta are cont aici mai Ricko ??? :lol: :lol:

motzu 03-05-11 08:57

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4298867)

ABSOLUT:lol:

bcoupe 03-05-11 09:59

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4298867)

sa mai fii jmeker :)))) te'a prins acum ricko:)) iti ascunde muierea cardu =)))))))

hai ca'i frumoasa pisi, spor la treaba

Pishcotzzika 03-05-11 13:07

da totusi cine ii muierea??....ca eu nu is muiere :shakefist

RIcKO 03-05-11 18:54

:D:D:D, ea e peste tot......nu am scapare , n-are cum sa ascunda cardul ca e la mine :P

Roma ...am zis am zis , gata o vreme :D pana la salar :P:P

Pishcotzzika 03-05-11 19:04

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4300142)
:D:D:D, ea e peste tot......nu am scapare , n-are cum sa ascunda cardul ca e la mine :P

Roma ...am zis am zis , gata o vreme :D pana la salar :P:P

sigur draga cardul e la tine dar camera M Pack e la mine=)))....deci alege:D:D:D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 15:18.

- Copyright 2026 4Tuning