Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325i, masina pt pasiune... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/242571-e30-325i-masina-pt-pasiune.html)

RacerJunior 06-04-11 13:39

Re: E30 - 325i, masina pt pasiune...

Ce-i drept ... sunt mai usoare .... dar cum opresti ? :))

dragos_dpp 06-04-11 14:43

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4223333)
nu sunt pe filozofia asta sa acopar nr , doar ca o fac din obisnuinta , nu vezi ca unele sunt sterse altele nu ... cat despre ursul gri fiecare cu parerea lui ,mie unul imi place asa , intentia a fost sa dau un aspect de coupe la masina ! pt lopezz - da frate buturugile alea sunt pt iarna bunicii mei au o pasiune pt lemne si cumpara la greu

scz pt off dar eu nu am mai auzit sa ai o pasiune pentru lemne

kyler_iulian 06-04-11 14:50

Quote:

Originally Posted by RacerJunior (Post 4232160)
Ce-i drept ... sunt mai usoare .... dar cum opresti ? :))

ma am vrut sa pun discuri si pe spate dar sincer chiar sta bine cu franele astea nu am avut probleme ! si plus ca daca mai dai burn e mult mai bine pe saboti ...

kyler_iulian 06-04-11 14:52

Quote:

Originally Posted by dragos_dpp (Post 4232326)

uite auzi acum ! si crede-ma ca exista pasiune pt lemne multe chestii se fac din lemn ;););) PT LIVIU: ma nu as vrea sa vand nici una dupa mine , imi plac la nebunie amandoua , si orcum daca nu iau ce trebuie nu se vinde nimic!!!!! dabia astept sai pun bujiile la vpy si saboti noi de frana ...

stefiPJJ 06-04-11 15:24

Quote:

Originally Posted by dragos_dpp (Post 4232326)

Prietene, las-o dracu de treaba, Ca mai facem o gluma, un post la misto despre masina lu` Iulica care prinde 100 km/h in 5 secunde , e una, dar ce postasi tu demonstrezi ca nu ai mai mult creier decat o gaina.

kyler_iulian 06-04-11 16:50

Quote:

Originally Posted by stefiPJJ (Post 4232417)
Prietene, las-o dracu de treaba, Ca mai facem o gluma, un post la misto despre masina lu` Iulica care prinde 100 km/h in 5 secunde , e una, dar ce postasi tu demonstrezi ca nu ai mai mult creier decat o gaina.

dar tot te legasi de masina :-D k sa amintesc 5,5 sec 0-100 DUPA BORD!! urmeaza gps sa vad cat minte ...:rolleyes2

RacerJunior 06-04-11 16:58

Calculeaza diferenta dintre pneurile care le ai si cele stock, apoi adauga 5 km/h la viteza de pe bord, si ai viteza reala.

kyler_iulian 06-04-11 17:31

Quote:

Originally Posted by RacerJunior (Post 4232578)
Calculeaza diferenta dintre pneurile care le ai si cele stock, apoi adauga 5 km/h la viteza de pe bord, si ai viteza reala.

da e si asta o treaba , dar eu am multe modificari la transmisie si cred ca ar fi de acolo o eroare . acum am grup 4,45 raport ff scurt , masina top speed merge 180 maxim acolo limiteaza !! in 402m schimb toate treptele !!! orcum zilele astea daca e frumos afara aflu adevarul ... :D

detroit muscle 06-04-11 17:51

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4232641)
da e si asta o treaba , dar eu am multe modificari la transmisie si cred ca ar fi de acolo o eroare . acum am grup 4,45 raport ff scurt , masina top speed merge 180 maxim acolo limiteaza !! in 402m schimb toate treptele !!! orcum zilele astea daca e frumos afara aflu adevarul ... :D

salut iulian.nu te gasesc pe mess ca sa te intreb: pot sa iau pozele de pe thread si sa fac un video cu ele? :D

Serghei_325 06-04-11 19:39

nu mai minti lume dracu pe acii ca nu ai tu atatea caii cat zici mai bine uitate si specializazate pe ceva care stii nu mai face din capu tau ca oricum nu faci mai nimica

kyler_iulian 06-04-11 20:41

Quote:

Originally Posted by Serghei_325 (Post 4233006)
nu mai minti lume dracu pe acii ca nu ai tu atatea caii cat zici mai bine uitate si specializazate pe ceva care stii nu mai face din capu tau ca oricum nu faci mai nimica

prietene invata sa vb si pe urma posteaza , orcum se vede clar ce e de capul tau ... salut :lol:

ady_viteza 07-04-11 08:46

Quote:

Originally Posted by RacerJunior (Post 4232578)

N-are nici-o legatura....conteaza pierderile din transmisie....raportul grupului....cutia.....s.a.m.d.
Au si anvelopele o mica parte de vina in eroarea de bord insa altele conteaza mai mult...

burnout_bmw 07-04-11 09:02

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 4234382)
N-are nici-o legatura....conteaza pierderile din transmisie....raportul grupului....cutia.....s.a.m.d.
Au si anvelopele o mica parte de vina in eroarea de bord insa altele conteaza mai mult...

Senzorul de viteza este pe diferential, si nu are nici o leg cu rap lui, deci eroarea din fabrica +cea data de fierenta la anvelope, astea influenteaza ce spune ceasul fata de gps...
oricum 5.5sec 0-100 e cam greu de atins cu un m50...

kyler_iulian 07-04-11 11:13

Quote:

Originally Posted by burnout_bmw (Post 4234424)
Senzorul de viteza este pe diferential, si nu are nici o leg cu rap lui, deci eroarea din fabrica +cea data de fierenta la anvelope, astea influenteaza ce spune ceasul fata de gps...

in fine vad ca fiecare are parerea lui , dar pana la urma daca pun gps aflu adevarul ??

detroit muscle 07-04-11 12:32

Quote:

Originally Posted by burnout_bmw (Post 4234424)

frate mai fac si eu o intrebare decat sa ma aflu in treaba aiurea...ce inseamna (ex.motor m50 b20)stiu ca nu e bine da am dat un ex ca sa intelegeti la ce ma refer.ms

DEVIL's Style 07-04-11 18:27

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4234915)
frate mai fac si eu o intrebare decat sa ma aflu in treaba aiurea...ce inseamna (ex.motor m50 b20)stiu ca nu e bine da am dat un ex ca sa intelegeti la ce ma refer.ms

Ma mir ca intrebi asa ceva , doar esti posesor al acestui tip de motor , e codul motorului , asa cum e la caroserii , de ex : bmw e36 , bmw e60 etc , asa si motoarele au codurile lor , pentru a fi identificate mai usor .

detroit muscle 07-04-11 19:10

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4235556)
Ma mir ca intrebi asa ceva , doar esti posesor al acestui tip de motor , e codul motorului , asa cum e la caroserii , de ex : bmw e36 , bmw e60 etc , asa si motoarele au codurile lor , pentru a fi identificate mai usor .

ms frate da sa iti zic ceva sa nu auda si ceilalti semnatura mea e de "fenta" ;)intelegi.da sa vorbim in soapta sa nu zuda cineva.ma inca o data

RacerJunior 07-04-11 20:28

OFF-TOPIC ( necesar ):

Sa luam 3 exemple:
1.
M60B40
M- motor de strada
60- un tip al motorului. In cazul acesta V8 32v
B- cilindreea
40- in acest caz 4 litri.
2.
S50B32
S- motor pus pe M. Divizia de strada a BMW M GMBH.
50- tipul de motor din care deriva motorul M(de regula). In acest caz M50. Sunt si cazuri cum e S14 cand e o combinatie intre M10 si M20.
B-cilindreea
32- motor de 3.2 litri
3.
P60B40
P- motor pus pe masinile de curse
60- la fel ca la 2 numai ca deriva din M60.
B- cilindreea
40- motor de 4 litri.

Rog pe cei care se pricep mai bine sa ma corecteze si sa mai adauge. Ca mai sunt si motoare cu N in fata. Alea cred ca sunt cele turbo.

13tsp 07-04-11 20:38

Quote:

Originally Posted by RacerJunior (Post 4235922)
OFF-TOPIC ( necesar ):

Sa luam 3 exemple:
1.
M60B40
M- motor de strada
60- un tip al motorului. In cazul acesta V8 32v
B- cilindreea
40- in acest caz 4 litri.
2.
S50B32
S- motor pus pe M. Divizia de strada a BMW M GMBH.
50- tipul de motor din care deriva motorul M(de regula). In acest caz M50. Sunt si cazuri cum e S14 cand e o combinatie intre M10 si M20.
B-cilindreea
32- motor de 3.2 litri
3.
P60B40
P- motor pus pe masinile de curse
60- la fel ca la 2 numai ca deriva din M60.
B- cilindreea
40- motor de 4 litri.

Rog pe cei care se pricep mai bine sa ma corecteze si sa mai adauge. Ca mai sunt si motoare cu N in fata. Alea cred ca sunt cele turbo.

M-motor
60-tip motor
B-benzina
40-4 litri.

M47D20
M-motor
47-tip motor
D-diesel
20-2 litri.

M52TUB25
M-motor
52-tip motor
TU-Tehnical Upgrade
B-benzina
25-2,5 litri
Dupa tipul motor poti sa-ti dai seama de exemplu daca masina e vanos, dublu vanos sau non-vanos.

;)

kyler_iulian 07-04-11 21:38

Quote:

Originally Posted by 13tsp (Post 4235959)
M-motor
60-tip motor
B-benzina
40-4 litri.

M47D20
M-motor
47-tip motor
D-diesel
20-2 litri.

M52TUB25
M-motor
52-tip motor
TU-Tehnical Upgrade
B-benzina
25-2,5 litri
Dupa tipul motor poti sa-ti dai seama de exemplu daca masina e vanos, dublu vanos sau non-vanos.

;)

sa lasam un pic chestiile astea de o parte si sa anunt PE TOATA LUMEA CARE VOR SA VINA MAINE SEARA KM 30 IESIRE DE PE AUTOSTRADA IMEDIAT STANGA DREPT INAINTE , NE STRANGEM PT O ........:rolleyes2 O DISCUTIE ETC,,,

opia 07-04-11 21:41

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4236172)
sa lasam un pic chestiile astea de o parte si sa anunt PE TOATA LUMEA CARE VOR SA VINA MAINE SEARA KM 30 IESIRE DE PE AUTOSTRADA IMEDIAT STANGA DREPT INAINTE , NE STRANGEM PT O LINIUTA O DISCUTIE ETC,,,

NU SE SPUN ASTFEL DE LUCRURI PE FORUM!!!...Nu doar noi ne uitam pe aici...

kyler_iulian 07-04-11 21:47

Quote:

Originally Posted by opia (Post 4236181)
NU SE SPUN ASTFEL DE LUCRURI PE FORUM!!!...Nu doar noi ne uitam pe aici...

PAI CE AM SPUS FRATE !!!!!!!!!!!!! ASA GRAV

opia 07-04-11 21:53

Intalnirile unde se tin lucruri nu foarte legale nu se spun pe forumuri publice pentru ca se mai uita si alti oameni pe ele...

NightClubRacer 07-04-11 21:56

alt racer....*****ie nene ca esti numaru 1 la cursele ilegale si o sa devi zeul nostru :lol:

kyler_iulian 07-04-11 21:57

Quote:

Originally Posted by opia (Post 4236213)
Intalnirile unde se tin lucruri nu foarte legale nu se spun pe forumuri publice pentru ca se mai uita si alti oameni pe ele...

si care e problema, pot sa vina si ei !:D doar nu facem nimic ilegal ;)

NightClubRacer 07-04-11 22:00

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4236236)
si care e problema, pot sa vina si ei !:D doar nu facem nimic ilegal ;)

fi mai diplomat...ce trebuie sa stie toata lumea ce se face si unde...sau vrei sa vina toti mancatorii de seminte, exemplu: coboara 6 din logan cu un cico, o samanta si gata bairamu ;)

spor cu ursu!

kyler_iulian 07-04-11 22:05

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 4236247)
fi mai diplomat...ce trebuie sa stie toata lumea ce se face si unde...sau vrei sa vina toti mancatorii de seminte, exemplu: coboara 6 din logan cu un cico, o samanta si gata bairamu ;)

spor cu ursu!

altfel; cum pot sa va anunt ????? si pana la urma ne vedem la o discutie!8) da nici eu nu sunt de acord cu 6 in masina k spectatori dar ce sa faci nu scapi de asa ceva ...

AndreiHTX 07-04-11 22:31

Re: bmw e30 325i - masina pt pasiune...

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4133057)
pe mine ma vazut lumea in spania cand conduceam un ford mustang gt 500 shelby,

cat cacat poti sa mananci?

kyler_iulian 07-04-11 22:44

Re: bmw e30 325i - masina pt pasiune...

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4236362)
cat cacat poti sa mananci?

alt retardat nesimtit ,!:shock:

AndreiHTX 07-04-11 23:05

retardat... nu...nesimtit...in niciun caz... insa mor cand vad atata prostie pe unele thread-uri si atata lipsa de respect pentru anumiti membri..bafta la "intalnirea" aia sa nu uitati sucu` si semintele!

kyler_iulian 07-04-11 23:35

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4236465)
retardat... nu...nesimtit...in niciun caz... insa mor cand vad atata prostie pe unele thread-uri si atata lipsa de respect pentru anumiti membri..bafta la "intalnirea" aia sa nu uitati sucu` si semintele!

eu zic ca daca nu erai nici nesimtit nici retardat cum spui tu dar nu se vede , postai si tu ceva cu bun simt , nu ce ai scris tu ma pripasule , cand o sa ai si tu cu ce sa te bagi in seama atunci ai dreptul , pana atunci vezi-ti in p.m de treaba ta daca nu sti sa vb :!:

AndreiHTX 08-04-11 07:49

te ataci cam repede.. jignesti persoane care nu le cunosti... nu poti sa sti ce am eu sau marian sau altii de pe aici pe care tu ii injosesti si te crezi mare zmeu pentru ca nu esti. ma retrag de aici ca vorba multora.. n-ai cu cine... esti limitat.

detroit muscle 08-04-11 12:18

off:multumesc pentru exemplele cu motoarele si sper ca iulian sa nu se supere :D
on:cine stie ce vecin,var,nepot de 13 ani +-1 ca pe sacii de ciment vine aici cu 6 posturi la avtiv si sa se dea ultragiator si razboinic din spatele tastaturii,cand el nici pe bicicleta nu stie sa mearga.frate chiar daca esti cu el nu cred ca e frumos sa vorbesti urat pe un forum public. si acum fac referire la ce a zis iulian.daca a zis ca vrea sa se faca o intalnire undeva a gresit si l-ati atacat ca nu trebuia sa faca asta pe un forum public,dar cand cineva vorbeste vulgar si murdar nimeni nu sare in apararea lui iulian cu exceptii bine inteles.;)

AndreiHTX 08-04-11 12:43

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4237533)
off:multumesc pentru exemplele cu motoarele si sper ca iulian sa nu se supere :D
on:cine stie ce vecin,var,nepot de 13 ani +-1 ca pe sacii de ciment vine aici cu 6 posturi la avtiv si sa se dea ultragiator si razboinic din spatele tastaturii,cand el nici pe bicicleta nu stie sa mearga.frate chiar daca esti cu el nu cred ca e frumos sa vorbesti urat pe un forum public. si acum fac referire la ce a zis iulian.daca a zis ca vrea sa se faca o intalnire undeva a gresit si l-ati atacat ca nu trebuia sa faca asta pe un forum public,dar cand cineva vorbeste vulgar si murdar nimeni nu sare in apararea lui iulian cu exceptii bine inteles.;)

vezi ca n-ai lins tot... 1 la mana invata sa scrii corect. 2 la mana intai ia permisu si apoi zi se altii. analfabetule. si daca am 6 posturi ce? vreo problema? macar nu aberez ca altii.

detroit muscle 08-04-11 14:12

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4237607)
vezi ca n-ai lins tot... 1 la mana invata sa scrii corect. 2 la mana intai ia permisu si apoi zi se altii. analfabetule. si daca am 6 posturi ce? vreo problema? macar nu aberez ca altii.

:)) ma faza cu permisu ai dreptate da nu stiu la cine te referi ca abereaza.a mai fos o discutie pe tema cu viteaza si pcaii putere.hai ca acum sa nu incepem mai profund de cat este si daca tot ai zis de greseli oricine greseste.da am gresit la avtiv in loc de activ dar asta nu inseamna ca sunt analfaet si nici nu cred ca ai de ce sa aduci asa cuvinte urate la adresa mea.si cred ca era mai usor sa zici asa "ma frate parerea mea este ca unii dintre voi abereaza.este strict parerea mea si nimic mai mult" da daca tu vii aici cu mananci k*t...scuza-ma.

kyler_iulian 08-04-11 14:52

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4237825)
:)) ma faza cu permisu ai dreptate da nu stiu la cine te referi ca abereaza.a mai fos o discutie pe tema cu viteaza si pcaii putere.hai ca acum sa nu incepem mai profund de cat este si daca tot ai zis de greseli oricine greseste.da am gresit la avtiv in loc de activ dar asta nu inseamna ca sunt analfaet si nici nu cred ca ai de ce sa aduci asa cuvinte urate la adresa mea.si cred ca era mai usor sa zici asa "ma frate parerea mea este ca unii dintre voi abereaza.este strict parerea mea si nimic mai mult" da daca tu vii aici cu mananci k*t...scuza-ma.

lasal frate nu vezi ca este dus ! chiar daca tu nu ai permis cu toate ca asta nu are nici o legatura, macar sti sa postezi si tu vorbe de om simtit, nu ce a spus acest incult! apare si el k musca in lapte si hop tranteste si o vb de taran ...

detroit muscle 08-04-11 15:13

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4237947)
lasal frate nu vezi ca este dus ! chiar daca tu nu ai permis cu toate ca asta nu are nici o legatura, macar sti sa postezi si tu vorbe de om simtit, nu ce a spus acest incult! apare si el k musca in lapte si hop tranteste si o vb de taran ...

ai dreptate da...nu vreau sa zica cineva ca imi iei apararea dar eu nu am venit cu insulte la adresa nimanui.de multe ori am zis ca o sa fie ultimul post pe acet forum dar nu se merita din cauza la asemenea personaje aparute din senin pe aici sa las zic eu amicitii si prietenii cu multi dintre voi.am mai avut si alte conturi si am multi prieteni cu,care vorbesc si acum pe mess de la sectiunea mecanica...oricum nu bagam in seama genu asta de oameni.multi ma judecati dar undeva cred ca am si eu dreptate.ms iulian ca esti alaturi de mine si stii ca si eu sunt cu tine in tot ce faci:D

AndreiHTX 08-04-11 20:14

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4237947)
hop tranteste si o vb de taran ...

multi din voi si-ar dori sa fie la tara..
ma retrag din discutia asta ca n-are rost... bafta cu "masinile" .

detroit muscle 09-04-11 07:28

Quote:

Originally Posted by AndreiHTX (Post 4238692)
multi din voi si-ar dori sa fie la tara..
ma retrag din discutia asta ca n-are rost... bafta cu "masinile" .

provoci o mare placere optica daca te retragi.crede-ma aici nu e de tine.exista sectiunea scutere si biciclete,muzica pe bicicleta...retragete in coltul tau.bafta

DEVIL's Style 09-04-11 08:02

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4239477)
provoci o mare placere optica daca te retragi.crede-ma aici nu e de tine.exista sectiunea scutere si biciclete,muzica pe bicicleta...retragete in coltul tau.bafta

Valabil si pentru tine detroit. lasati intepaturile astea ca deja imi e sila de ce vad.

All times are GMT +2. The time now is 06:29.

- Copyright 2026 4Tuning