![]() |
Re: Galerie foto
nu e neaparat sa-l faca.........iatzi unul shi inceark-l..........;)
|
lol remeber oradea domnu bunea.......
si aia avea 280 de cai.........:D |
Quote:
REMEMBER ??? |
Quote:
Oare a tau sa fie??? :lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
...Stiu ca unii le-ati vazut ,sitiu ca altzii nu...stiu ca am deschis thread separat.....da tot mai pun o poza si aici.....:D....Sunt prea fericit ....Noile mele stopuri...
|
Faine, la cat te-au ajuns si de unde le-ai luat?
|
1 Attachment(s)
Super arata Cristi :) Eu le-am vazut alaltaieri seara :D bag si eu o pozna :))))
|
Quote:
P.S. :...Bogdan(fast_racer_sonik) daca mai ai stikare cu 4tuning...te rog tine-mi unu...ca in curand o sa imi pun folie........si am nevoie... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
eu stiu cat or fost da nu va zic(ps: am si telefon cu fir si de asta stiu;)) |
1 Attachment(s)
100 euro janta, 2 milioane cauciucu, 1,1 milioane ( ventile directie montat echilibrat schimbat )
..... Ontopic: ///Alpine, DLS, Ground Zero si Three 6 Mafia all in one place :dance: |
Quote:
Ce bine :X |
1 Attachment(s)
si o poza cu je..........
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
mah uite ai acia ceva cu o grande car..............
mah ce vi u cu astra ai aici.................. macar e a ta??? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) srry....... am glumit........ ete alta bpoza de la raaaaliu............ hai mah k is bun.......nu ai ce zice...!!!!!!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: fast_racer_sonik - Concentreazati ideile intr-un singur post!!!!! data viitoare ai avertisment!!! 4 posturi la 1 minut unu de altu????? Ma omori!! :) |
Quote:
|
Am vazut azi in oras, in timp ce mergeam la lucru, o frumoasa masina , cred ca era MAZDA 3, UNA ROSIE, era super fain tunata, avea numere de MS.(mures). am vrut sa-i fac si niste poze dar din pacate era in miscare si.... pauza, nu am facut. poate dak mai e in oras o veti vedea si voi....
|
Mitsubishi Eclipse.. misto
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ca asta din poza doar ca rosie???? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
cine stie d'astea.............?
|
Quote:
|
\Un Seria 6 si un Z4
|
Quote:
|
sunt M si sunt preparate de Hamann!!!
|
3 Attachment(s)
Quote:
Punetzi si voi poze cu masini mai accesibile,avioane sunt destule... Va vine sa credetzi?,cica numa 7000,434 calutzi... |
Quote:
|
mda......
cica 7000.....de ce? si cum o aduci din AMERICA...........???? cum o inmatriculezi aici? |
e problema cu inmatriculatul shi adusul k in rest e foarte mijto.......iao.....sa vad apoi pe kre-l tzine la o linie.......:D
|
Quote:
DAR E SUPERBA TOYOTA SUPRA.... Aseara m-am luat la intrecere cu Lancia Delta...dar nu am avut nici o sansa....75 cai contra 280 :)) Dar i-am zis la baiat ca daca am noroc la anu il provoc si am sa-l sparg :))(bineinteles nu cu Loganu ;) |
Quote:
Oricum nu e pretzul corect dar no... Pretzul corect e undeva pe la 11.000 cred si asta aproape stock fara mari modificari ,adica undeva la vreo 250 de cai. |
Quote:
|
nu mai , e aia alba de 180 sau 190..............
|
eheh .. ce s-ar fi dat bunilla la ea daca avea 280 :)
|
Quote:
Quote:
Both Supra engines are 3.0-liter in-line six-cylinders, with dual overhead camshafts and 24 valves, an engine design that's been under continuous development at Toyota for a long time. Without turbocharging, the Supra engine generates a very respectable 220 hp. With sequential twin turbos -- one spinning continuously for good low-speed response, the other kicking in when you want to unleash all the horses -- output jumps to 320 hp. ...si cu foarte multe posibilitati de tuning...pana la 1000 horsi :) |
Ce-i drept este unul dintre cele mai tunabile motoare din lume. Exact acelasi motor de pe Lexus IS300 :crazy:
|
1 Attachment(s)
"ceva" de pe alte meleaguri:-)
|
Quote:
|
da EXACT... ai ghicit
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |