![]() |
Cine stie de ce sa-mi zica si mie!
|
oricum, ce a fost pana acum e doar incalzirea.
Adevarata distractie de acum incepe, trecem la EVO II 4SS! |
:) abia astept!
|
Re:
Quote:
|
Vom reveni cu amanunte maine.... 4 Speed Squad se distreeeaza 8) :twisted: :twisted:
|
:boogy: :boogy: :joy: :joy: :dizzy: :ciggy: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
mai doritzi alte amanunte ? :) pozele vor spune totul :) , imi cer scz de pe acum de ... starea in care eram :oops: |
3 Attachment(s)
o mica mostra.... repet: o mica mostra...
\"Baza\" vine mai inkolo.... si totusi... pozele si filmele nu exprima tot ce a fost!!!! :twisted: :twisted: :twisted: A fost super incredibila senzationala etc. aseara!!!!! Ce naiba?! Nu am cuvinte.... 4 Speed Squad RULES!!! Nu mias dori sa fac parte din orice alt club pt k aici e prietenia,distractia,caterink... La capitolul asta facem tot ce misca... parerea mea...haaac! :bong: :bong: :drunk: :woowoo: :woowoo: :pelvic_th :chick: :pelvic_th :chick: :dance: :dance: :joy: :drunk: :joy: :pelvic_th :pelvic_th :rockon: :drunk: :drunk: :drunk: :lalala: :headfones :peace: :drunk: :dribble: :dribble: :dribble: :ciggy: :ciggy: :drunk: :pelvic_th |
Da , as avea ceva de adaugat in leg. cu a 2-a poza :) :) :) :)
ATZI GRESIT POZITIA !!!!!!!!!!! BYTZULEEEEEE tu in SPATE , ea in FATZA NU TU in fatza , ea in SPATE :) :) :) :) Nebunaticule |
lasa mah ca mai nou asa e la moda....tu nu l-ai vazut pe ford in max ca nu mai ziceai nimik
|
haideti mey cu pozele alea de vineri !!! ca mor sa le vad ...
|
pff.... :) si eu vreau sa vad in ce stare eram :D
|
Re:
Quote:
:drunk: :drunk: :drunk: |
dar zi tu !! cui trebuie... am fost cuminte sau nu ???
|
bey ca esti prietenul meu si sunt sincer ! iti zis ca nu prea ai fost cuminte, erai cu blondele alea acolo, parca erai in lumea ta :lol: vorbeai mai mult cu ele decat cu mine, ce naiba ! i-ai luat palaria lu` fata aia, te credeai Jackson :lol: :lol: :lol:
vor venii pozele in curand ! |
cine mah, io?
|
era vorba de Santos ! dar si tu te credeai Jackson pe acolo :lol: :lol: :lol:
|
si se stie k jackson e doar unul... are un cielo cu B 01 ERU ;)
in alta ordine de idei.... VREM POZE !!! poze poze poze poze pozeeeeeeeee...... Bytzuuuuuleeeeeeeeeee....VREM POZE :!: :!: :!: :twisted: :twisted: |
8 Attachment(s)
4SPEED SQUAD la \"somnic\" (stiu ca or sa ma alerge cativa .... dar ma risc).
|
:lol: :lol: :lol: :hug: :joy: :woowoo: :rockon: :rockon: :peace:
ciudat , acolo nu parea nici unul adormit :D |
Pozele de la ziua lui Cohones Cretze cand le puneti? 8)
|
Good QUESTION !!!!!!! ohhh c`mon plzzzzzzzzzzzzzzz..... ard d nerabdare
|
numai voi?!??!?!?!?!
bagati pozele!! zik sa punem de un protest :D |
7 Attachment(s)
pana una alta....
|
1 Attachment(s)
:D 3 filme :) mie mi-au dat lacrimile cand le-am facut , de ras... sper sa va placa si voua :D
|
1 Attachment(s)
:) cel mai ...
|
1 Attachment(s)
tejgheaa :D
|
1 Attachment(s)
mista` speeder :D
|
2 Attachment(s)
Una Bucata dacie , pe putin interesanta , e super tare , chit ca in poze pare altfel , vazuta live e... pana mea e super joasa etc ,pozele vor spune totul
|
cine erau nebunii aia din filme?! :lol: :lol: :lol:
ati auzit la stiri k o masina ku teroristi a dat tarcoale prin primaverii?! 8) :lol: btw.... TOT ASTEPTAM POZELE!!! :wink: |
Aia nu e o dacie, este ACEA Dacie! Il stiu pe proprietar, e bomba masina, are suta in 7.5-8 secunde! M-a dat si pe mine o tura, si am ramas placut impresionat de ce demaraj are.
Renault Alpine under the hood! Apropo, e de vanzare. 3000E |
1 Attachment(s)
No shit :P :P :P
|
Vai, cat de ORIBILA poate fii!!! Regina kitchului!!! :shock: :shock:
|
nope , e super tare , tre s-o vezi live.... ;)
in poze chiar arata asa ... si .... asa... uite-te la ea .. live , si n-o sa mai zici ca e kitch.. ;) |
Hai mai Santose, ma lasi, ca nu-s chior, e GROAZNICA, nici nu mai conteaza ca e super joasa sau perfromanta, numai o privire din fatza si din lateral si m-am lamurit...singura Dacie de pana acum modificata frumos estetic a fost aia albastra de la Cta cu faruri de Golf 4, dupa parerea mea...dar sunt offtopic, nu vreau sa va stric sirul...am vrut doar sa-mi exprim dezgustul :lol:
|
aham ... cum zici tu ..
|
Da-o mah draqu de Dacie... Santose, zi-mi daca masina aia sau proprietarul stie ce inseamna vreun sticker din ala de pe ea... BBS, AEM sau NOS... Numai faptul ca le-a pus de ochii lumii... si a pus omul, nu s-a incurcat, ca a ocupat toata masina, arata faptul ca e cam tzaran...
Stiu si eu masina cand venea in H inainte sa fi existat macar 4SS, dar nu arata asa de jalnic, era decenta, fara prize sau abtibilduita. Sper s-o vanda. |
Stie mai bine decat tine ce insemana acele stickere,crede-ma pe cunvant. Judeci omul fara sa il cunosti.
Acele prize de aer chiar au un rol, nu sunt puse pentru aspect. Lasand la o parte aspectul,masina e capabila din punct de vedere tehnic. O fi rau sa prinzi 100 in 8 secunde? Nu e o dacie de Giurgiu plina de stikere, si in rest standard. Este una dintre putine masini intr-adevar modificate. Nu face parte din categoria masinilor \"tunarite, modificate\" cu \"filtru si toba sport\" |
eu le-am zis... ei nu au vrut sa creada , lasati baieti , ziceti voi ca e kitch , fitzi voi coaie cretze ;) ca asa e bine...
|
mama....de park ar trebui sa va pese voua de parerea unora... conteaza ce crezi u , nu ce cred altii
dacia e tare... da mucu la multe masini... ia dativa cu ea si sa vedem cine mai comenteaza :D |
Frate, nu pune nimeni la indoiala ca masina fuge, bravo ei... Desi iti dai seama ca nu are daor 100 de cai cum zice el acolo, ca cu 100 de cai nu prinzi suta in 8 s... Cam 100 ai tu SGM, nu ???
Dar sa revenim la stickere si prize de aer... Chiar e nevoie de 3 prize ?? Cat despre stickere... Ma indoiesc ca proprietarul stie ca e aia AEM sau BBS cand el are jante de tabla... Ca sa nu mai zic de NOS, Sparco sau KW... In fine, fiecare cu parerea lui, normal. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning