![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
Quote:
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
Quote:
ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected] sau telefon 0256 204080, 0723 204080. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
Quote:
244,9EURO+TVA. Pe stoc avem culoare crom, iar negru cred ca este in importul de saptamana viitoare. Cred ca avem pe stoc si faruri Angel Eyes. Daca te intereseaza trimite-mi un mesaj pe [email protected]. La preturile de mai sus se aplica promotia 5% discount daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected] sau telefon 0256 204080, 0723 204080. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
Quote:
ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected] sau telefon 0256 204080, 0723 204080. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro |
Quote:
Mai intreaba-ne peste 2-3 saptamani pe [email protected] ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected] sau telefon 0256 204080, 0723 204080. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro |
Pentru Solenza Scala ma intereseaza ceva cat mai compatibil ! Faruri clare sa pot baga si Xenon in ele !
|
Quote:
Salut cat ajunge un set de angels eye black pt. astra f gsi `93
poate mai este cineva care a intrebat dar sunt multe pagini de cautat asa ca mai intreb si eu Multumesc P.s Salutare tuturor si bine v`am gasit |
Quote:
Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected] sau telefon 0256 204080, 0723 204080. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro |
pentru peugeot 206 faruri Angel Eyes si stopuri clare,si pretul te rog
|
6 Attachment(s)
Quote:
stopuri cu LEduri (jos) 9.000.000 lei stopuri cu LEduri (sus-dreapta) 9.850.000 lei pleoape 1.290.000 lei cred ca toate sunt pe stoc Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected] sau telefon 0256 204080, 0723 204080. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro |
Salut
Pentru Audi B3 Stopuri Si Faruri Angel Eyes Preturi Si Poza Te Rog Daca Se Poate? Mersi |
Quote:
ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro |
Quote:
|
Salut...pt OPEL TIGRA ma intereseaza faruri angel-eyes + lupa pt xenon te rog! Trimite-mi o poza. Daca pretul e bun ma adaugi pe lista cumparatorilor. Multumesc
|
1 Attachment(s)
Quote:
stopuri clare crom Tigra 99,9 EURO+TVA= 118,9EURO, cu reducere 113 EURO stopuri clare negru Tigra 129,9 EURO+TVA= 154,6EURO, cu reducere 146,9EURO Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro |
1 Attachment(s)
am gasit si poza cu farurile de 205...
|
Quote:
Multumesc |
pentru vectra C stopuri ai daca da da si mie poza si la ce pret te rog
|
imi trebuie in regim de urgenta (max o saptamana) un set de stopuri de passat 3bg (an 2001) de la fk...codul lor este fkrlx02063
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes,pentru aproape orice masina de la FK
Quote:
Deci trimite datele tale, nume, adresa, telefon pe [email protected], iar nou iti punem pachetul chiar azi, cu ramburs. pretul este 579 lei (5.790.000 lei)la care se aplica 5% reducere, adica 550.05 lei, numai daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro |
Re:Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
1 Attachment(s)
Quote:
stopuri clare negru-crom Vectra C 129,9EURO+TVA= 154,58EURO, la care se aplica 5% reducere Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro |
Quote:
ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro |
Re:Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
2 Attachment(s)
Pt un a4 8E ce modele de stopuri cu led aveti?
M-ar interesa unu din modelele astea: |
Salut! cand soseste transportul ca nu mai am rabdare. MErsi, Vlad cu faruri si stopuri pt. bora
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes
1 Attachment(s)
Sall....Pentru un Chevrolet Geo m-ar interesa niste
faruri AngelEyes.. |
1 Attachment(s)
Quote:
stopuri cu LED negru A4 8E 244,9 EURO+TVA= 291,43EURO, cu reducere 276,85 EURO Obtii instant 5% reducere si montaj gratuit, daca spui: "Am citit pe 4Tuning" ORICE cauti pentru masina ta, intreaba-ne si pe noi la [email protected]. S-ar putea sa ramai surprins de diversitatea produselor noastre, de preturile mici si de operativitatea si profesionalismul nostru. www.logtuning.ro |
Quote:
Cu 5% discountpentru ca "Am citit pe 4Tuning" Prompt, nu? |
Quote:
Le trimitem instant si te anuntam imediat cum le scoatem din vama. |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes
Quote:
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pt. aproape orice masina de la FK
:rolleyes2 pentru o clibra ai ceva frumos...spate/fata...m-ar interesa un pret si modelele daca ai putea sa le afisezi...scuze pt deranj...merci mult...
|
Re: Stopuri la FK
Pentu bora ai ceva ? E sedan .. pune niste poze ... si preturi ... ( dami un PM
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pt aproape orice masina de la FK
faruri si stopuri pt un cordoba din 2001 ai ceva si daca da la ce pret?
|
cand ai ceva angel eyes pt logan, sau ceva stopuri cu leduri.. da si mie un mail pls: [email protected] . Mersi
|
re
lupa ,faruri angel eyes si stopuri ptr matiz daca exista si bineinteles cat ar costa
|
pt un opel vetra a...niste angelice pe negru si niste stopuri...cat ma ajung?...
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pt. aproape orice masina de la FK
2 Attachment(s)
Quote:
Numai stopuri clare sunt. Ti-am atasat pozele. Amandoua sunt pentru Calibra din 90-98 |
pt un opel vectra a.....nu pt calibra...astept
|
faruri Angel Eyes
angel eyes pentru logan!
daca esti din bucuresti , vezi ca au cei de la adv-tuning ,si faruri si stopuri angel eyes ! |
Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes,
:yikes:
preturile sunt din cate am vazut de 10 mil pt faruri , iar stopurile cu oferta de pe site de 5 mil+stopurile de serie ,sau 7,5 mil daca le pastrezi pe cele de serie ! sediul celor de la adv e pe langa carrefour militari pe sub pod , pe centura pe acolo ! intra pe site-ul lor www.adv.com.ro si vezi acolo:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning