![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio
Quote:
|
Quote:
|
Foarte frumos Bogdane, imi place. Spor in continuare si sa vedem bodykit-ul complet.Nu m-ai mai cautat cand ai venit la Lapus :-P
Din cate inteleg vrei sa pui DRL in gaurile alea de jos, nu o sa fie prea jos?:???: tinand cont ca poate pe viitor o sa montezi si o suspensie sport , eu zic ca DRL sunt prea jos acolo, alea le pui sa fii observat mai bine pe drum, acolo jos nu stiu cat de bine se vor vedea. E doar parerea mea :D |
1 Attachment(s)
ma tinand cont de drumurile noastre si tu sti cel mai bine ca de din centru din targu lapus pana la mine la tara drumul e varza nu prea cred ca o sa ma indur sa pun suspensii sport, eventual cand or fi bani airride:shock:
ps: aici vor fi montate! |
Quote:
P.S. esti Deejay ? |
am ales sa nu o vopsesc acum dupa cum am mai spus, pentru ca mi se pare o prostie sa o vopsesc acum culoarea masini si peste cateva luni cand vopsesc masina integral iar sa o vopsesc? mi se pare o prostie sa fac o risipa de 200ron doar pentru a voppsi bara sa fie culoarea masini(asta este strict parerea mea):rolleyes2
ps.: am fost:twisted: |
Cand vedem DRL-ul montat in bara ?
|
zilele astea cel mai probabil
|
super tare bara... astept s-o vad si cu LED-uri si bara spate! bafta in continuare!
|
Arata bine cu bara asta.
|
urmeaza pragurile, apoi bara spate si eleron(nu stiu inca ce model) as vrea ceva model racing dar nu uscator de haine:lol::lol:, oglinzi fk pliabile electric...multe altele....o sa o duc la un standard foarte ridicat pe langa ca o sa o fac full de full in interior!:twisted:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
filtru benzina schimbat, doua ore ma chinuit firar mama lui a dracu:twisted:, si am reusit sa imi montez cu un drum si ornamentele pentru pedale(exceptionale nu mai fuge talpa piciorului cand sunt mustar sau cu talpa umeda)...
ps.: VAND VOLANUL CU COMENZI SI AIRBAG CU TOT!!! |
Online again . Care mai e treaba ?
|
deocamdata ma ocup de jante ca vine primavara, consumabile, apoi faruri, bara spate si praguri8)
|
Sti vorba aia ? Dai un ban da stai in fata? Daca chiar iti doreai pedale puteai sa iei si tu unele mai calitative,la cum arata pedalele si consola ...e kitsch sincer iti spun.Mai e cale de intoarcere,asa ca gandestete bine...
|
consola deja am bagat-o la vopsit8), pedalele daca crezi ca ai ceva bani in plus pentru mine sunt dispus sa ii primesc si atunci o sa iau pedale cu totul, nu doar ornamente:twisted:
|
Uite AICI niste pedale ieftine si bune.
|
Quote:
un pret pentru volan? |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce avem noi aici!
|
Sa le vedem si montate, chiar sunt curios cum dau pe bara ta.
|
Quote:
P.S: cat te-au costat? |
boss sincer sa fiu,mie personal mi se pare ca ti-ai cam batut joc de masinuta...arata de 10 ori mai bine cand ai cumparat-o decat acum...mai ales tigania cu stickerbomb,ca sa nu mai zic de pedale,cum sa-ti alunece piciorul daca pedalele au cauciuc pe ele...pakt de masina :sad::sad:
|
fiecare cu gusturile lui, nu imi place masina clean sau stock poate cum iti place tie! dupa cum am mai spus consola este vopsita urmeaza sa o montez cand imi va permite timpul asta! pedalele sunt ok mie imi plac deocamdata, desi deja am dat comanda la ceva mult, mult mai ok! din greseli se invata!
Quote:
|
Quote:
|
tot pe gri merg, dar ceva cu perle si nu stiu daca mai deschis sau mai inchis+negru...
|
Quote:
|
Quote:
|
sa sti ca merge o culoare mai exotica, altceva decat ce vezi zi de zi pe strazi stiu ca socul e mare la schimbare cand o vezi dar pe urma cand intoarce lumea capul dupa ea sa vezi ce bn te simti:)) ar merge si cum spui tu jumate argintie(pana la geamuri) si restul neagra. bafta si spor la modificat
|
Quote:
|
Quote:
|
faina masina sport la continuare si folosest sanatos dayline ul
|
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
daca tot a venit primavara...8)
|
Imi place foarte mult prima poza :X
Am fost astazi la ala dar a zis ca are foarte mult de lucru, i-am lasat masurile si a zis ca incearca sa mi le faca. O sa mai trec pe la el saptamana viitoare luni, marti...sper sa fie gata. Vrei acum urgent sa pui noile jante? ai nevoie de inele? |
Quote:
|
am achizitionat doua arcuri sport pentru spate sa o las putin mai jos, pentru ca mi se pare prea inalta de spate! zilele acestea am sa postez inainte si dupa montarea arcurile! numai bine8)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning