![]() |
Re: Intalnire 4Tuning.Ro --- 22 Octombrie ---Iasi---
iuhuu....o sa avem carto..de ala...
important e k e al nostru :> :)) la letzcani.. ;) poate se va face ceva k sa se poate organiza frecvent competitii... si in felul asta atragem si alte zone decat iasi..moldova.. o sa mai vina si din alte parti ale tarii ;) v-am salutat |
nu suna prea bine faza cu surubelnita in cauciucuri, boxe .....etc
|
curios mare din fire, as vrea sa vad si eu cine vine sa ne arate ce masina tare are si cam cat a cheltuit pe ea. acu eu unu am o masina stock, de care m-a, indragostit inca din copilarie(modelul e mai nou) si chiar daca e mai " cheala" mie imi place asacum e(asta nu inseamna ca o sa si ramana "cheala").
si cum spuneam, curios din fire intreb: care o sa ia premiul pt fairplay si mai ales pe ce criterii?(ala care sta cel mai cuminte? ala care are masina cea mai cuminte?) |
Mai Cristy ,dar cum vrei tu sa ma laud si eu cu bov-ul si silicoanele mele decat daca ridic capota si dau o pedala....hai pune acolo si o ambalare de 1 minut 8)
Multumim anticipat..... |
buna dimineata (la mine ma refer). interesanta ideee cu intalnirile de tuning in orase si mai interesanta chestia cu organizarea in diferite orase ale Moldovei.
chestia e ca O ORGANIZARE MAI RIGUROASA NECESITA DESTUL DE MULTE CHELTUIELI, APROBARI DE LA "GUVERNE" SI ALTE ISTORII DE ASTEA. Cred ca merita incercata si implementata ideea asta, dar cu usurelul. Banuiesc ca dupa 2-3 asemenea manifestatii "linistite" in fiecare oras se poate incerca sa cerem ceva mai mult (de ex. PIATRA NEAMT4TUNING2007 sau IASI4TUNING2008) organizat cu sprijinul Primariei si a Politiei locale, in care sa putem cere ceva banutzi si de pe la societati sau alte firme, in ideea unor premii macar asa simbolice daca nu mai mult. ORICUM EU ZIC CA SE MERITA INCERCATA CHESTIA ASTA. BAFTA MULTA DIN PIATRA NEAMT. P.S. Naspa ca maine lucrez, ca altfel eram in Iasi (cu cazanul meu de masina :D ) . |
Quote:
|
Catalos....Intalnirea e DUMINICA 22 Octombrie!Nu Sambata ;) Potzi veni!
|
Quote:
Nu....Poate ma mai gandesc.....asa putin..nu tare!E mult 1 minut....! |
frumos
sunt incintat ca se mai aduna oamenii si la iasi! felicitari pt initiativa! |
Quote:
inca putin si imi dau lacrimile , foarte frumos ce ai scris, iti multumim mult , si sper k sa fim un exemplu si pentru celelalte regiuni ale romaniei. Sper sa renasca acest obicei si sa devina o traditie unde intalnirea sa aiba loc in fiecare luna in alt oras din aceeasi regiune a romaniei, astfel putand viziona si alte orase Duminica o sa :bunch: --- :drunk: ---:lalala: :blahblah: --- :headfones :dance: --- dupa care :hug: :wave: cu urmari de :cry2: pentru unii si :rockon: pentru altii |
2 Attachment(s)
pentru bacauani: ne adunam in parcare la stadion intre 9 si 10, si plecam spre iasi la 10 k sa ajungem la 12 lejer
asta pentru cei care pleaca duminica, evident, cei care sunt deja acolo... ne auzim la telefon :) apropo, am pus o harta pentu cei care nu sunt dijn iasi, ca sa aiba idee unde e fortus |
Da ce treaba are Fortus....ca e la Palat! :)
|
daca spui tu, asa o fi :lol: dar yo nu m-am luat de nimeni asa fara motiv :-P
hai k ne vedem maine. no offense okay ???? ciao ! |
deci pan la urma ramane la palat......cam cati ne adunam??????
|
multi din cate se anunta :)
|
si vezi maine ca nu apare nimeni.
DOAMNE FERESTE. |
sper ca maine sa fie frumos ca vreau si eu sa vad cu ce se mai plimba lumea cu ce scule se prezinta :D abia astept
|
o sa apar si eu, dar in vizita, ca mdeh.. am masina stock :)
|
tin sa il anunt pe gratzian k am primit astazi coletul trimis... totul e ok... speram sa iasa bine..
asteptam cat mai multa lume..poze..kestii trestii p.s.gratzian.. cel prin care ai trimis coletul..era cumva hondarul? :-? p.s. 2 ..ma bucur k s-au sters postarile cu ceea ce scrisesem eu .. de nu spuneam nimic.. nu mai tin minte ce s-a intamplat :D ... oricum eu sunt un tip mai domol si nu ma cert cu nimeni... v-am salutat ;) si va astept maine la PALAT... |
va pot anunta ca din suceava maine vor veni in jur de 5-6 chiar 7 masini...
|
va asteptam
|
intr-un sfert de ora plec de la onesti sa ma intalnesc cu baietii din bacau si apoi plecam inspre iasi :D
|
hai baietii floarea vietii... :D ... va asteptam...
hai..ultima strigare... cine mai vine? |
Nesperat de multa lume.Ok.8)
|
a fost super mie mi`a placut m`am facut si cu un sticker moca :) astept sa spuna baietzi ce au mai facut dupa ce au plecat de la fac de chimie.. eu m`am dus sa mananc am vazut ca s`a cam spart multimimea si asteptam multe poze :)
|
Mi-a placut mult...insa BMW-ul ala seria 5 m-a dat pe spate...:D
|
dap, am ajuns si noi in sfarsit la bacau, cu bine. am ffffff multe filme si poze si am sa le postez curand :D ramane sa vorbesc cu cristy ca zicea sa facem un topic separat pt poze. daca se face sa-mi zice-ti si mie :D
|
super tare intalnirea... si mai ales c s-a intamplat la fortus... slip.... ejti nebun :) super tari drifturi... dak vrei filmele da un pm :) :P
p.s sa inteleg ca v-au placut majinutzele venite de la sv?? :) |
cel mai tare a fost tibi (BC_04_AJU) cu megane-ul ;) vrau si yo filmuletele :D
|
Si eu vreau filmuletele :twisted:
|
Inca un set de poze de la suceveni :P
https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/25750-poze-intalnire-4tuning-22-octombrie.html |
Da Slip, eu eram... scuze, dar eram pe fuga ca in aceeasi zi am venit la Buc. cu o masina necunoscuta si am condus 900 km intr-o zi. Sper ca a fost totul ok acolo, mai bagati poze :lol:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning