Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   [Oferta] Montam folie autorizata RAR (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/23175-oferta-montam-folie-autorizata-rar.html)

a6_fan 15-02-08 13:46

Re: [oferta]Montam folie autorizata RAR

Salut,

Pt un Audi A6 2001(Limuzina) cat ma costa?(pt toata masina)

Si un nr de tel, o adresa ceva... unde va putem gasi?

Bafta!

MKE 17-02-08 02:15

baieti , dati un tel... omu nu prea are timp de forum.. ;)
0720954834

ahoe 18-02-08 00:05

salut scuze de intarziere .

zein in cazul in care nu ai rezolvat da-mi un telefon sa vb

pt clio 3 pretul este de 400 ron spatele si 200 ron fata

pt audi a6 toata masina costa 650 ron . numarul de telefon il gasesti la semnatura si in postul lui mke ;) mersi mult man

Gabriel_xenon 18-02-08 09:38

sa inteleg ca acum se elibereaza autorizatie si pentru geamurile fata??
cat costa pentru o nova?? fata+spate+luneta(cat mai inchis posibil-care ar fi procentaju?)

ZooM-ZooM 22-02-08 00:56

3 Attachment(s)
inca un client multumit ! :D 80% laterale (nu exista fata/spate :D ) si 95 % luneta

recomand tuturor care vor un raport calitate pret foarte ridicat !

geo2002 01-03-08 22:07

Dani pentru Passat 3C folie inchisa spate cat e?

Dacia VRS 02-03-08 21:35

Hai norok....am si eu niste intrebari sa vi le pun.....cat costa folie pentru toate geamurile la o supernova ?...si ce e mai bine sa pun folia inainte sa fac actele la masina sau dupa( fiindca urmeaza sa cumpar masina).....daca le montez inainte cei de la rar imi pot scrie ceva in talon sau alte chestii sa fiu sigur 100% ca nenea Garcea nu are ce sa imi faca ...cam astea sunt intrebarile astept raspuns....si multa bafta si spor la treaba

serban_pc 02-03-08 21:47

pentru un cielo in 2 usi ? adica 2 geamuri laterale + luneta

Chelie 05-03-08 21:55

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ahoe (Post 1365274)
salut scuze de intarziere .

zein in cazul in care nu ai rezolvat da-mi un telefon sa vb

pt clio 3 pretul este de 400 ron spatele si 200 ron fata

pt audi a6 toata masina costa 650 ron . numarul de telefon il gasesti la semnatura si in postul lui mke ;) mersi mult man

Salut!
Pentru un Porsche 944 spatele si lateralele spate la ce pret ?
Si un pret pt totala!
Merci!

bursuc_amg 09-03-08 20:54

1 Attachment(s)
salut.pt un ford scorpio model american autorizata...fata-spate...la ce pret ajunge......sau dak dai autorizatia fara sa montezi folia...ms

geo2002 14-03-08 22:21

Pentru fata nu mai este autorizata nici un tip de folie.In alta ordine de idei am fost azi la baieti si mi-au facut masina a iesit super tare un mare plus de la mine.

PS:Baietii au multa treaba asa ca mai bine da-ti un telefon ca nu prea au timp sa intre pe forum.

https://img88.imageshack.us/img88/256...4418ti5.th.jpg

ahoe 01-04-08 19:03

salutare

gabriel pt fata nu exista folie autorizata . pt nova pretul este de 400 ron spatele si 20 ron fata

stefan mersi mult pt aprecieri

dacia daca pui folie doar pe geamurile spate nu conteaza daca le pui inainte sau dupa ce faci actele . cei de la rar nu pot trece nimic legat de folie autorizata in talon

serban pt cielo pretul este de 400 ron spatele

chelie pretul este de 400 ron spatele si 200 ron geamurile fata

bursucul amg pt toata masina te costa 600 ron . Nu dau autorizatie fara a monta folie

george mersi mult pt aprecieri

numai bine

ahoe 01-05-08 01:58

up...........

Xel'Naga 01-05-08 20:38

recomand cu incredere ... au facut treaba BUNA in aceeasi zi pe 2 CUPRE albe ( XEL si VLD ) !! ;):idea::arrow:

PS: Mai bine sunati ca BAIETII sunt foarte prinsi si orcim e mult mai bine la tel dact pe net !! :idea::arrow:

Un mare UP de la mine pentru DANI si MARIUS !! :D:idea:

_kta_ 17-07-08 18:41

N-are nimeni un symbol gri cu folie 5% pe spate? sa vad si eu cum i-ar sta masinii mele? :D

MeBODY 18-07-08 18:46

Salut....Am un Peugeot 207 si ash vrea folie pentru geamurile din spate + luneta....da'mi un PM cu pretzu...ms mult.Bafta ;)

_kta_ 18-07-08 20:22

3 Attachment(s)
Spuneti-mi si mie de ce la unele masini, nu toate din cate am vazut eu in poze, ramane dunga aceea alba pe luneta?!

Xel'Naga 19-07-08 10:09

mai bine bagati un TELEFON ... oameni sunt PRINSI si nu prea stau pe NET : MONTAM FOLIE AUTORIZATA RAR 0720954834 - Dani ;):arrow:

monk 25-08-08 01:47

dani vezi ca o sa iti fac o vizita in curand. am ceva nou pt tine :D ... te voi suna inainte.

considera asta ca un up din partea mea.

julaikos 27-08-08 01:40

Quote:

Originally Posted by _kta_ (Post 1652432)
Spuneti-mi si mie de ce la unele masini, nu toate din cate am vazut eu in poze, ramane dunga aceea alba pe luneta?!

ma bag in seama aiurea,dar dunga aia cred ca ramane din cauza geamului care in acea zona nu mai are transparenta necesara ca tu sa vezi culoarea foliei
cat m-ar costa un oltcit laterale+luneta daca vin cu geamurile la pachet?(desigur tot la pachet plec cu ele :D )
multam,si spor la treaba,vad ca te pricepi ;)

monk 28-08-08 00:56

nu da raspunsuri daca nu te pricepi.

dunga de pe luneta apare datorita aerului care intra intre folie si geam, intrucat pe margine unele masini au acele "punctulete" negre. folia nu poate sa adere in 100% din cazuri pe acea suprafata.
nu ma intelege gresit. e vorba si de noroc. nu deranjeaza cu nimic in rest.

ahoe 25-09-08 15:01

up............

m_power87 28-09-08 17:05

9 Attachment(s)
recomand cu incredere, incercati si nu o sa va para rau, baietii sunt profi, numai cuvinte de lauda, desi era foarte dificil nu au refuzat lucrarea, dand dovada de profesionalism, PS: a trebuit demontata luneta cu toate chederele,daca tot au desfacut masina am profitat de ocazie si am montat si un subwoofer cu statie la un super pret, in final a iesit o lucrare de nota 20

_kta_ 28-09-08 19:25

De ce a trebuit demontata luneta?

ahoe 30-09-08 02:12

salutare.mersi mult pt aprecieri . oricum mi-a facut placere sa lucrez la masina ta , mai rar o masina de varsta ei asa tzipla

luneta a trebuit demontata deorece nu avea serigrafie (margine neagra de jur imprejur) , in felul asta folia a fost pusa pana in capatul geamului si dupa aceea chederul a venit peste .

numai bine

ps :multumesc persoanei care a mutat postul aici

Xel'Naga 30-09-08 23:40

inca o data ati facut o LUCRARE BUNA ... felicitari si mie .. ai esit super MERCEDESUL lui Silviu !! bafta in continuare si un mare UP si de la mine !! ;):arrow:

viviesp 14-10-08 11:17

1 Attachment(s)
sa traiesti vecine, mersic pentru lucrare. (+ reglatul portierelor gratis)
rapid, ieftin si bine.

p.s. am o problema la portiera de la sofer, nu se mai inchide cum trebuie, vin sa-mi pui si folie pe lateralele fatza... :lol:

ahoe 27-10-08 09:38

mersi vecine.cand vii sa punem folie pe fata ne uitam si la usa aia cu probleme .te-am pupat

ahoe 07-11-08 16:08

10 Attachment(s)
cateva poze de la salon.din pacate site-ul va fi gata saptamana viitoare.

numai bine

kidu2006 11-11-08 00:29

1 Attachment(s)
Moshule mie cat imi iei pt Celica asta?Luneta+geamurile mici inchise,iar lateralele mari putin mai deschise,nu folia aia de 5%,ceva mai inchis de 5% dar nici inchise ca pe spate!
Uite o poze sa`ti faci o parere

Xel'Naga 11-11-08 11:10

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1856336)
Moshule mie cat imi iei pt Celica asta?Luneta+geamurile mici inchise,iar lateralele mari putin mai deschise,nu folia aia de 5%,ceva mai inchis de 5% dar nici inchise ca pe spate!
Uite o poze sa`ti faci o parere

In sfarsit te-ai gandit sa iti pui folie ... oricum ai ales bine ca baieti fac treaba buna !! ;):arrow:

kidu2006 11-11-08 21:58

Pai am vazut ca au numai PLUSURI de la tine si inca cativa!Am fost azi la noi in cartier dar mi sa parut cam mult:???:,poate am nimerit la aceeasi:))

ahoe 12-11-08 21:35

Chiar ai nimerit bine.cu mine ai vb la garaj in berceni. Numai bine

melcu nebun 12-11-08 23:27

sal
am si eu un bmw seria 3 as vrea sa ii pun si eu folie .cat ma costa sa puna toata masina?
pe spate vreau ceva inchis(negru daca se poate ) iar pe fata ceva mai deschis.
bafta

ahoe 20-11-08 15:51

salut. pt bmw seria 3 pretul este de 650 ron toata masina. adica 450 ron spatele si 200 ron geamurile fata .

numai bine

ahoe 02-12-08 11:12

5 Attachment(s)
ceva dragut

JUSTME*** 08-12-08 19:28

pentru golf V spate si fata se poate un pret?multumesc

ahoe 10-12-08 09:58

salut tinand cont ca lunete de golf lVeste foarte grea pretul pt spate este de 500 ron iar fata 200 ron

numai bine

L_Francisc 11-12-08 17:39

Re: [Oferta] Montam folie autorizata RAR

Buna !

Am un 4x4 destul de lung, scaunele sunt rabatabile pe spate si adeseori transport obiecte voluminoase in spate deci...

Am pus pe geamurile spate lateral stanga si dreapta folii negre neomologate ( nu am pe luneta si nici pe fata). Este legal sa circul asa pe strada? Mai ales ca oricum prin geamurile de spate lateral sasa nu ma uit.

Si daca sunt oprit si ii caz de amenda si retinerea talonului daca le dau jos pe loc se mai retine talonul?(ca de amenda am inteles ca nu scap)
Va rog sa-mi raspundeti , ca trebuie sa plec in curand din tara (prin Vest) si nu as vrea sa am probleme cu legea dar nici sa le dau jos.:D

Multumesc .Locota Francisc

viviesp 19-12-08 00:16

Re: [Oferta] Montam folie autorizata RAR

de ce nu spune-ti aici pe forum ca va ocupati si cu audio car...
multumesc pentru lucrare.

All times are GMT +2. The time now is 12:28.

- Copyright 2026 4Tuning