![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
2 Attachment(s)
Quote:
se vede bine ceva simplu....uite..... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
Am terminat si eu bara de fata , si cu aceasta ocazie tin sa- le multumesc celor care m-au ajutat.
Am sa atasez cateva poze cu bara sa vedeti lucrare aici :) SFAT: NU COPIATI, FITI ORIGINALI !!! :D |
2 Attachment(s)
sall poti sa mi faci asa ceva ?? o prelungire la bara....
|
Ia spune mare sef ai avut timp de gemulete? 8)
|
salut cat ma ajunge un bad boy look,cateva finisaje pe bari,niste praguri,eleron tip M toate astea pe o supernova?un pret estimativ
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite poza..ms
|
2 Attachment(s)
Salut!
Multumesc de raspunsul de pe pagina anterioara, insa din pacate acum 2 seri am gasit masinuta lovita in parcare si trebuie sa ma concentrez pe reparatia ei acum si nu pe proiecte de tuning. Ti-am atasat 2 poze, poate imi poti face o evaluare pt cat ar costa indreptarea celor 2 elemente de caroserie si vopsirea lor (stopul nu mai poate fi salvat, trebuie sa cumpar altul). Multumesc din nou! |
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
body kit a3
|
5 Attachment(s)
Quote:
Spoiler fata reaprat Mazda 6 Reconditionat+Vopsit jante Smart |
Cata vreau sa imi pun si eu praguri .. da-mi niste idei si in plus vreau sa imi modific cate ceva la fetele de usi .. poate oi reusi saptamana asta sa ajung pe la voi .
|
spor la treaba ..si eu am bagat azi ca berlia:)) nu am tinut cont ca e duminica....
|
Quote:
Quote:
|
Merci pentru geamuri 8) ramane sa-mi fac timp si chef si pentru lucrarea din fibra :D
|
Sticle clare pentru SL320 R129. Rezultatul este peste asteptari, pretul este mai mult decat prietenos, ma batea gandul sa mai comand un set. Asa, sa fie. Urmeaza sticlele pentru proiectoare si o sticla de proiector pentru Alfozaur. Multumesc, maestre!
Poze: https://i271.photobucket.com/albums/j...a/DSCF0779.jpg https://i271.photobucket.com/albums/j...a/DSCF0778.jpg https://i271.photobucket.com/albums/j...a/DSCF0777.jpg https://i271.photobucket.com/albums/j...a/DSCF0776.jpg |
1 Attachment(s)
Salut
Cat costa sa vopsesc grila asta neagra? Se prinde vopseaua pe grila daca e asa lucioasa? Ms mult |
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
nota 10 pt bara... recomand ;) ....o poza facuta pe repezeala..o sa revin cu poze..
|
baietzi de nota 11 !!!
recomand !!! |
cat ajunge 2 sticle clare pt proiectoare de supernova?si daca cumva se pot lucra putin cu fibra pt a arata ca cele de logan adica din patrare sa devine rotunde
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Inca o data mai mult decat multumit de baieti. Voi reveni cu poze cu un cielo facut in totalitate de baieti: bad-boy, evazari spate, astupare antena si bara spate modificate pentru evacuare dubla. Recomand cu toate increderea. Bafta baieti in continuare.
|
Chiar daca ma repet, foarte multumit de baieti si recomand din tot sufletul.
Madaline, maine masina iese de la vopsit, luni sunt la tine:D |
[QUOTE=Kahn;4236647]Chiar daca ma repet, foarte multumit de baieti si recomand din tot sufletul.
Madaline, maine masina iese de la vopsit, luni sunt la tine:D[/QUOT pardon !! suntem !! |
[QUOTE=vipermihai;4237944]
Quote:
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
salut. am un e30 in patru usi... la care vreau sa ii modifici aripile spate atasez poze cu masina mea si un exemplu a cea anume vreau sa faci...
locul se face pentru roata si va avea dimensunea 275.35.17 trebuie lucrata si tabla.. ca sa fie loc sa intre roata sub aripa cand lucreaza suspensia... masina merge 24/24 |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Eram dator cu niste poze...sunt facute cu telefonul iar masina a fost vopsita in zonele ,,mutilate" :lol: cu spray (urmeaza a fi colantata total) ca pana atunci sa nu stea cu fibra expusa.....multumesc inca o data baieti....
|
5 Attachment(s)
Si eu sunt dator cu niste poze mai serioase :)
Cu riscul de a ma repeta vreau sa ii recomand si sa spun din nou cat de multumit am fost de ei :) |
3 Attachment(s)
3 poze la repezeala cu lucrarea facuta de baieti. Totalmente multumit:D
|
Salut , un badboy la un Logan? si integrat un eleron in portbagaj?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
2 lucrari de Luni sa zic asa( imi cer scz canu am postat amai devreme foto ,insa nu le am avut la indemana.....
Bad boy look Golf 3 Faruri Custom Fiat Punto(montat lupa+ far plin din fibra finisat si vopsit negru mat,urmeaza sticla clara) |
1 Attachment(s)
Salut Cata.Am si eu nevoie sa-l retusez pe Devu ... cat ma costa tinichigeria la portbagaj, in jurul numarului a inflorit rugina ( putin mai rau ) si pe stalpul de la usa stanga.
|
1 Attachment(s)
salutare Catalin ,Madalin :D cat ma costa si pe mine sa vopsesc rotile astea .... nam idee cum poate un alb perlat !?
|
salutare.
poti sa-mi dai adresa de la atelier ? vreau sa vorbim mai multe... am un renault 5 si vreau sa-l vopsesc + ca am mici problemute... de aranjat... praguri..bad boy crapat.. un pret pentru vopsit integral (si interior si motor) poti sa-mi spui ? la cuptor sau nu ? Ms mult |
Quote:
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
o cotoroaba facuta de cei de la custom garage ms lu catalin
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:32. |
- Copyright 2026 4Tuning