![]() |
Re: Carburantu'...dureros de ...cit?
noi am scazut inapoi la $1.29CAN pe litru de la $1.36 cat ajunsese un timp...... sincer, nu e chiar asa de rau....
|
a scazut si la dublin la 1.299 - 1.30 /L in unele locuri adica cam 5 centi in ultimele 2-3 saptamani
|
de la ~ 4.99USD aia de 91 a scazut pe la 4.8x USD, oricum frectie acum 6-7 luni era 3.60USD / galon
|
din cate am inteles.. in spania va reveni.. pretul la carburanti :D:D
cu 100$ se cumpara un baril din sudamerica... si din nou va scadea la sub un euro litrul... o fii adevarat ?? |
in continuare in Irl scad preturile ( e de bine)
1 L de benzina se poate cumpara in jurul pretului de 1.249 eur in sus As vrea sa vina din nou vremea cand cumperi sub 1 eur/L |
Quote:
4.50-4.60 USD galonul de benzina de 91 vad ca tot scade .... |
De la ultima scadere a pretului la petrolul brut, cand atinsese 108 USD, niste "baieti destepti" fac tot posibilul sa-l tina in jur de 110-115 USD/baril, invocand conflictul dintre rusi si georgieni si alte motive
~Nautilus |
Petrolul cade continuu de mai bine de o saptamana, Brent-ul a cazut sub 100 USD dupa multe luni de zile (97.72-99.46) dupa ce a scazut aproape 4 USD in mai putin de o zi
OPEC mentine cotele de productie (nivel record istoric al productiei mondiale de petrol) ~Nautilus |
1. OPEC decide reducerea productiei-record istoric, cu 520 000 barili/zi
2. Guvernul Arabiei Saudite anunta ca nu va tine seama de decizie :) 3. Petrolul castiga putin ieri, cade din nou azi (Brent 96.46-98.51 USD/baril, pe piata americana 102.2-102.9 USD/baril) 4. Mihail Hodorkovski: "Petrolul la 70 USD/baril si peste stimuleaza inovatia si folosirea combustibililor alternativi" Sublinierea mea. Cu numai o luna in urma vorbeau de petrol la 150-200 USD/baril in viitorul apropiat :p :D ~Nautilus |
desi saptamana trecuta preturile au fost jos , dupa 7 zile au urcat in medie cam cu cinci centi , un litru de benzina ieftina in dublin ajungand la 124.9 eur
|
Petrolul cade 5-6 USD fata de ziua precedenta si pana diseara mai e :)
Brent 90.48-92.70 USD/baril in USA 95.43-94.97 De data asta chiar s-a spart balonul, cand va reveni la preturile din 2006 dam o mica petrecere cu sampanie :D ~Nautilus |
1.63$/L:x
A scazut la 1.25$/L insa am vazut ca au majorat cu 25% pretul la baril.:sad::twisted::twisted::twisted: |
La noi e $NZ1.94/L...in scadere fata de 2.08 cat a fost maxim acum cateva luni.
|
am gasit si 1.19eur.. dar inca la majoritatea pompelor pretul e de peste 1.25 /L
in ultima vreme merg pe Maxol bioethanol E5 (5% bio-ethanol) care e undeva la 1.28 eur/L |
3.99 USD galonul de benzina de 91 (r+m/2)
|
A mai scazut pretul benzinei cu 4-5 bani, dar fara tam-tam in presa
OMV Carrera 100 4.55 lei/litru Petrom Top Premium 99+ 4.11-4.15 lei/litru Lukoil SuperEuroLuk 98 4.08-4.11 lei/litru etc Petrolul Brent se tot invarte in jurul a 100 USD/baril, mai urca 2-3 USD, mai scade ~Nautilus |
1.28$/L
|
Bursa oscileaza tot timpul, petrolul a scazut in ultimele 3 zile la 89-94 USD/baril, a urcat iar 1-2 USD azi
Petrom si Lukoil au mai scazut in mod discret pretul benzinei cu 3-5 bani pe litru ~Nautilus |
1.15$/L
|
s-a scumpit benzina cu 8 centi
pt prima oara in ultima vreme cand am vazut benzina mai scumpa ca dieselul |
Quote:
|
In Spania Benzina de 95 este cam 1.10 -1.20 euro litrul, acum 2 luni era 1.25- 1.35litrul.Motorina 5 centi sub.
|
La noi e in scadere continua de cateva saptamani:
Momentan $NZ1.71/litru 91...o scadere de 35 de centi fatza de acum 6 luni! |
Aici a scazut chiar bine in ultimile sapt. Chiar si cu 8c crestere in taxe benzina a coborat la 1.159. Daca nu punea guvernul aia 8c acum era sub 1.100
|
Petrolul:
Brent 59.83-60.83 USD/baril WTI / NYMEX: 62.8-62.96 USD/baril Carburanti: Petrom ieftineste benzina cu 10 bani pe litru si motorina cu 7 bani Luni, 27 octombrie 2008, 13:28 Ultima ora ------------------------------------------- Petrom a ieftinit benzina cu 10 bani pe litru si motorina cu 7 bani pe litru, transmite Realitatea TV. Un litru de benzina Premium fara plumb 95 se va comercializa cu 3,43 lei, Top Premium fara plumb 99+ va costa 3,76 lei, OMV Carrera 95 - 3,53 lei si unul de OMV Carrera 100 - 4,16 lei. Motorina Top Euro Diesel 4 se va comercializa cu 3,85 lei litrul, OMV Sprint Diesel - 3,81 lei/litru, Euro Diesel 4 - 3,68 lei litrul si OMV Premium Diesel - 4,09 lei/litru. Saptamana trecuta, Petrom a ieftinit pretul carburantilor cu 9 bani pe litru, atat pentru benzina, cat si pentru motorina. Pretul de referinta pentru benzina Premium fara plumb 95 a fost pana astazi de 3 lei si 53 de bani, iar Euro Diesel 4 a avut un pret de referinta de 3 lei si 75 de bani. ~Nautilus |
Petrom anunta o noua ieftinire de ~6 bani/litru la produsele OMV
~Nautilus |
Petrom anunta in 8 noiembrie o noua ieftinire cu 6 bani/litru a tuturor produselor si luni 10 noiembrie inca 6 bani/litru - numai la benzina
Preturile de referinta RON/litru la 8 noiembrie: Benzină Premium fara plumb 95: 3,25 Top Premium fara plumb 99+: 3,58 OMV Carrera 95: 3,35 OMV Carrera 100: 3,98 Motorină Top Euro Diesel 4: 3,64 OMV Sprint Diesel 3: 3,69 Euro Diesel 4: 3,56 OMV Premium Diesel: 3,97 Preturile la benzina incepand din 10 noiembrie: Premium fara plumb 95: 3,19 Top Premium fara plumb 99+: 3,52 OMV Carrera 95: 3,29 OMV Carrera 100: 3,92 ~Nautilus |
wow scade benziuna pe zi ce trece
de la 1.08-1.09 saptamana trecuta am vazut azi 1.04 euro pe litru . daca scade sub 1 euro ar fii pt prima oara in ultimii 5 ani. |
Quote:
|
curios ca pe aici in Limerick e pe la 1.09 cea mai ieftina.
|
in ziua de azi.. mai bine se merita sa-ti cumpari o masina electrica :D
|
Azi titeiul Brent a cazut pentru prima data din 2006 incoace sub 50 USD/baril :)
Petrom anunta o noua ieftinire cu 3 bani/litru ~Nautilus |
A scazut benzina foarte mult si aici
~ 0.83$ CDN/l, n-a mai fost asa pret de cativa ani buni dar e temporar....nu va apucati sa va cumparati Hummer inca |
astazi am vazut si eu litrul de benzina cu 1.059 ...pretty good
|
caine io saptamana trecuta am fost in Sligo si am vazut cu 104 :shock:
|
Quote:
|
Acasa benzina e ok am bagat cu 3.27 si euro 4 era parca 3.97
|
o.989
in 2004 era undeva la o.929 parca .. |
Ieri am achizitionat benzina cu 3.15 ron/litru :D \:d/ de la o statie petrom din Oradea!
|
Eu cumpar in Spania (Alicante) cu 0.90- 0.95 Euro litrul de benzina 95.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:15. |
- Copyright 2026 4Tuning