![]() |
Re: "Cora 4Tuning Show & Sound"- 3 zile de tuning la Cora Pantelimon
Quote:
basul era calumea dar trebuie neaparat sa schimb difuzoarele fata ca paraie urat al dreacu... sunt cumva stock??? sau care era problema ca in mashina mediile si inaltele erau jalnice...in rest partea de bass era OK!!!!!:shock: |
sincer ... mie mi-a placut... chiar daca a fost ceva ,,neorganizat" :D.... nu am intalnit probleme cu intrarea in parcare..... am intrebat un baiat de la 4t daca pot sa imi bag si eu jaful in parcare... si mi-a spus ca sunt liber sa il aduc.....
|
cateva poze cu reprezentantii 4SpeedSquad la Cora -> https://forum.4tuning.ro/showthread.p...951#post542951
|
Tin sa ii felicit pe cei ce au facut acest eveniment posibil si aici ma refer atat la organizatori cat si la cei care i-au ajutat sub orice forma...De asemenea cluburile ce au participat cu masini...baietii care au facut show duminica si saracele fete...le-ati tinut toata ziua in soarele ala :lol: Per total a iesit neasteptat de ok si e FOARTE BINE ca se intampla astfel de evenimente/intalniri etc ce incurajeaza si sustin fenomenul numit tuning si pasiunea pentru masini! Am fost si noi prezenti dar din respect pentru celelalte cluburi nu am dorit sa umplem spatiul cu masini ce nu merita inca a fi prezente la un astfel de eveniment!
BRAVO BAIETI si la mai mare! Cu respect, SUNu! P.S.: Aviz amatorilor de critici>>>pe viitor incercati sa fiti constructivi cand e vorba de munca si efortul unor oameni...in loc sa cautati polemici in mod gratuit! |
multumim, SUN...
a fost o idee inspirata din faptul ca "afara" se tin multe adunari de genul asta, "spontane" ne bucura ca in 48 de ore am reusit asta, cu sprijinul tuturor... practic 4tuning, in cazul asta, a functionat aproape doar ca mijloc de comunicare in comunitate ne-a bucurat ca a functionat. a fost un eveniment life-style 100%, necomercial, nepromovat, neagresiv multumim toturor, incepand cu CORA, cu firma care se ocupa de evenimente la ei si care ne-a dat totul pe mana cu toata increderea, fetelor, masinilor, cluburilor, si membrilor 4 tuning din echipa noastra care au facut c placere si dezinteresat ore suplimentare Repet ceva important: nu a fost caz in care sa ma indrept catre o persoana, de la o firma, club, sau simplu sofer prezent si sa cer un ajutor, sa nu sara imediat a fost extraordinar, si imi doresc sa mai provoc astfel de intalniri intre saloanele de tuning oficiale 4TuningDAY |
Quote:
cat am pus eu muzica, nu au "parait" boxele, daca a dat cineva mai tare la un moment dat, e alta problema. daca ai intrat in masina si "paraiau" boxele, este din cauza basului, nu mai auzi bine restul frecventelor. o sa te lamuresti daca ne mai vedem pe undeva |
Quote:
astept o descriere a sistemului pe PM o zi buna |
exact asta vroiam sa scriu acum...Nu confunda cu meganu cu MTX.
al meu e verde(vezi avatar) si era langa corturile hertz/audison |
Quote:
|
n-am stat s-o ascult dar mi s-a parut ca paraiau cand am trecut pe langa ea...e chestie de reglaje, chiar si difuzoarele stock de pe megane pot suna binisor.
ca fapt divers, un megane 1 coupe a luat locul 3 la sound quality clasa amatori la AMCkart, acum ceva vreme, si era sistem stock + sub. cat despre sistemul meu, gasesti prezentarea masinii in nr.1 al revistei 4tuningRO, mai putin sub, care este DD acum. |
Felicitari tuturor cluburilor participante si 4tuning pt. ajutorul acordat !!
Felicitari Evolution Crew , 4speedsquad , Anonymous !!! Cluburile care au reprezentat cel mai bine tuningul romanesc si care au facut pana la urma tot Showul !! |
Am j yo o intrebare!! Era un Matiz Gri care avea ceva la motor care se auzea CRIMINAL!!! Chiar sunt curios!! Jtie careva? MULTZUMESC!!
|
poze cu TAU mai are cineva? :lol::lol:
|
Quote:
creshtezi pe zi ce trece , si-n ce stil ... asa fel ? :P asa stil ? :P |
1 Attachment(s)
.............
|
MULTUMIM !!! Ce..sa facem si noi acum , crestem ! :D:D
Dar multe nu se puteau intampla (in leg. cu noi ) fara ajutorul Tottal Motto ,echipei Hertz-Audison (din care facem acum si noi parte ...;) ) si nu in ultimul rand 4tuning !! In leg. cu showul ...pot sa spun ca a fost destul de bine pt. ceva atat de spontan ... |
:( Acum am aflat.. :(
|
Primele poze 4Tuning
https://www.4tuning.ro/gal/index.php?cat=66 vor mai urma inca vre-o 3 reprize :D |
7 Attachment(s)
cateva poze cu TAU
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
ce capace are sa moara jean =)))
smechere rau .. =)) |
Fiecare cu ce invarte...
|
Supertari masinile ,fetele si nu in ultimul rand show-ul masinilor,organizarea a fost destul d buna ,mai putin modul in kre a ajuns RAU-ul acela sa ne rupa picioarele,eu am avut noroc k am fist in al 3 rand dar tot mi-a facut o julitura,apropo scot la licitatie bucata rupta din spoilerul lu RAU :D
|
A fost super chit ca am fost anuntati in ultimul moment!Organizarea a fost buna deci cei care comenteaza........stim ce avem de facut.
LOL DA CE MAMA LU" STEFAN CEL MARE ERA CU BABA AIA ACOLO?:lol: |
Super show!!!!supe masini supr fete!!!super lume !!!!o mare famile !!!felicitari tuturor evo ....anonimilo.......tuturor prezenti !!!! a iesit ceva frumos !!!!multumim 4 tuning ca nea dat posibilitatea sa fim prezenti la un asa show!!!!!!sa o rinem tot asa!!!!!!!
|
10 Attachment(s)
poze bogdan
|
fetele au fost in centrul atentie! Nu e user sa nu fi facut poze la fete... :D
|
Are cineva vreun filmulet cu TXA`u ? din pacate nu am putut sa ajung sa vad si eu show-ul :x
poate cineva sa il ataseze aici ? pls... Multumesc ! |
2 Attachment(s)
doar 2 poze :|
|
vin si filmuletele ... stati linistiti
|
Quote:
|
aaaa.... sorry
nu vreau sa va amagesc .... film cu txa eu nu ... poate altii |
am montat un filmulet de 20 min...cu , ce s-a intamplat dum la cora...cine i-l vrea sa spuna k i-l pun p cd...(are 400 MB deci nu se poate pune p forum)
|
pe odc ceva te pot gasi ? :)
|
pai sa vdm...da-mi da-mi add...matza_mihai
|
2 Attachment(s)
sfat...NICIODATA SA NU IESITZI LA UN SUC CU GOLFTUNING!!!
|
woow e poza facuta de mine in timpul Violului :lol: si pe masina mea :lol:
|
your bora is GAY ... f u c k i n g bora ;)) :D:D:D:D
|
1 Attachment(s)
nebunule da ti`a placut :D
pei ce numai fetele ? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |