Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/227891-protest-impotriva-pretului-carburantilor-discutii-generale.html)

DTH 24-12-10 10:40

Re: PROTEST - 24.12.2010 ora 14:00 - Pta Victoriei -

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/m0bt_9Qiznc?fs=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0xcc2550& amp;color2=0xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/m0bt_9Qiznc?fs=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0xcc2550& amp;color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

rover_cabrio 24-12-10 10:48

https://www.youtube.com/watch?v=iB7DnJtrncg

julaikos 24-12-10 11:08

http://www.jurnalul.ro/webcam/piata-victoriei-11.html
ce parcare sa mai blocam ca e deja 98%full :lol:

alo ploiestiul...mai merge careva?eu ma gandesc cu durere ce ma asteapta pe drumul de intoarcere,fiind vineri si ajung de Claciun ies bucurestenii la plimbare pe valea Prahovei si o sa fie nebunie pe dn1 si in benzinarii...sa vezi circ :lol:

am pregatit 480roni in fise
32 lei de 50 bani
14 lei de 10 bani
2 lei de 5 bani :lol:

Gixer 24-12-10 11:28

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3923492)
http://www.jurnalul.ro/webcam/piata-victoriei-11.html
ce parcare sa mai blocam ca e deja 98%full :lol:

alo ploiestiul...mai merge careva?eu ma gandesc cu durere ce ma asteapta pe drumul de intoarcere,fiind vineri si ajung de Claciun ies bucurestenii la plimbare pe valea Prahovei si o sa fie nebunie pe dn1 si in benzinarii...sa vezi circ :lol:

am pregatit 480roni in fise
32 lei de 50 bani
14 lei de 10 bani
2 lei de 5 bani :lol:

Pe langa asta poti si sa pui mai incet benzina, si anume sa tot intrerupi pistolul, astfel incat si operatiunea asta sa dureze, plus sa stergi parbrizul, geamurile si luneta cu T-ul ala, racleta aia cu burete, pe urma te stergi pe maini cu hartia de langa pompa.....:twisted:

Eugen_TL 24-12-10 12:05

Eu sunt curios cati vor fi retinuti,amendati,dosare etc etc pt ca asta se va intampla, pt ca lucrurile se pot complica din partea unora(VOR exista tarani sa arunce cu pietre sa se comporte ca pe stadion iar de aici vor avea de suferit si altii). Fara autorizatie e naspa desi mi se pare o tampenie ca pt un protest sa fie nevoie de autorizatie dar asta e legea si nu te poti lupta cu ea..pai ori e protest ori cerem voie sa facem protest.
Legal ar fi fost un protest spontan, dar se vede de la o posta ca acesta nu e spontan.
Spuneti toti ca nu patiti nimic daca va plimbati cu 30 la ora sau multe alte chestii. Prin simplul fapt ca aveti pe masina lipite tot felul de chestii ce fac referire la protest sunteti considerati ca facand parte din acel protest (deci de preferat ar fi fara mesaje ci pur si simplu mers cu masinile prin centru, cat mai multe si cat mai legale ca sa fiti considerati trecatori).
M-as fi alaturat sa ma plimb si eu cu masina, daca n-as fi plecat acasa de sarbatori.

Pt a se schimba ceva, in romania e nevoie de o REVOLUTIE nu de un PROTEST, dar e un inceput si asta pt altii care poate vor sa protesteze alte chestii.

DTH 24-12-10 12:10

Eu am fugit , ne vedem acolo :D

Mustang 24-12-10 12:11

Am plecat si eu inspre Victoriei, ne vedem acolo!

catalin266 24-12-10 12:15

astia care nu aveti sange in voi nu mai comentati ca nu stiuce , dosare etc , sa mai aberati si voi sa va bagati in seama asa , cin e vrea vine cine nu sa stea acasa.

COL_seby 24-12-10 12:19

Va urmarin pe webcam si VA SUSTINEM!!!

Eugen_TL 24-12-10 12:21

Quote:

Originally Posted by catalin266 (Post 3923681)
astia care nu aveti sange in voi nu mai comentati ca nu stiuce , dosare etc , sa mai aberati si voi sa va bagati in seama asa , cin e vrea vine cine nu sa stea acasa.

Cu siguranta daca mi-ai fi citit tot postul ai fi inteles ce trebuie.:rolleyes2

rover_cabrio 24-12-10 12:32

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 3923648)
Eu sunt curios cati vor fi retinuti,amendati,dosare etc etc pt ca asta se va intampla, pt ca lucrurile se pot complica din partea unora(VOR exista tarani sa arunce cu pietre sa se comporte ca pe stadion iar de aici vor avea de suferit si altii). Fara autorizatie e naspa desi mi se pare o tampenie ca pt un protest sa fie nevoie de autorizatie dar asta e legea si nu te poti lupta cu ea..pai ori e protest ori cerem voie sa facem protest.
Legal ar fi fost un protest spontan, dar se vede de la o posta ca acesta nu e spontan.
Spuneti toti ca nu patiti nimic daca va plimbati cu 30 la ora sau multe alte chestii. Prin simplul fapt ca aveti pe masina lipite tot felul de chestii ce fac referire la protest sunteti considerati ca facand parte din acel protest (deci de preferat ar fi fara mesaje ci pur si simplu mers cu masinile prin centru, cat mai multe si cat mai legale ca sa fiti considerati trecatori).
M-as fi alaturat sa ma plimb si eu cu masina, daca n-as fi plecat acasa de sarbatori.

Pt a se schimba ceva, in romania e nevoie de o REVOLUTIE nu de un PROTEST, dar e un inceput si asta pt altii care poate vor sa protesteze alte chestii.

exact 30 la ora , plecam si noi 2 masini in 15 minute

julaikos 24-12-10 12:42

abia acum pot pleca si eu de acasa,sper sa gasesc pe cineva acolo..daca nu oricum de alimentat trebuie sa alimentez dar punga cu fise e prezenta si ea :lol:

cosmin_cosmin_1 24-12-10 13:18

eu tot n-am inteles de ce vreti sa blocati orasul in loc sa blocati benzinariile.
si n-am inteles nici modalitatea lui julaikos de protest :) bagi benzina ca sa ajungi in bucuresti ca sa te plangi ca e pretul prea mare?

G0rdy 24-12-10 13:49

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 3923807)
eu tot n-am inteles de ce vreti sa blocati orasul in loc sa blocati benzinariile.
si n-am inteles nici modalitatea lui julaikos de protest :) bagi benzina ca sa ajungi in bucuresti ca sa te plangi ca e pretul prea mare?

Asteptam rezultate/poze/filmari...

rover_cabrio 24-12-10 15:27

2 Attachment(s)
se pare ca din .....Multimea anuntata ....spusa de mai mai multe persoane CARE au avut confirmari ca VOR veni (nu ca INCEARCA sa vina) totusi am fos ceva si am tinut APROAPE !!! .....asteptam filmarile si pozele !!!

Multumim initiativei ...si la cat mai multe !!!

dovada participarii !!! de atat MI-AM permis sa alimentez !!!

EvLSant0S 24-12-10 15:32

sa le fie rusine celor care au zis ca vin si n-au venit, sa le fie si mai rusine celor care nici macar n-au zis ca vin.
am fost 30 de oameni, aia 30 au avut de infruntat si politia si jandarmeria si bgsu si angajatii omvului suparati...

a venit realitatea si a luat interviuri

am blocat omvu de la gara de nord, si a fost totul in regula
nu s-a luat nici macar O amenda ca n-aveau pe CE sa dea amenzi
am avut din alea in geam !
a fost foarte ok, doar ca
am fost mai putini oameni decat jandarmi
ei stiau ca venim
au fost cel putin 8 masini de politie si 8 masini de jandarmi

sa va fie rusine, pi2delor, ca ati stat acasa.
noi ne-am facut treaba, voi ...
n-ati facut nimic.
ma refer la cei din buc care n-au avut MUNCA azi ...
la revedere.

COL_seby 24-12-10 15:36

Respect pentru aceasta actiune celor care au participat.Am vazut pe web cum va asteptau jandarmeria si politia in parcare.

green_e30 24-12-10 15:55

heheeeeee si noi cu scuteru...ai uitat sant0s de noi:lol::lol::lol:!

Seku 24-12-10 16:00

cat a putut sa ma oftice gaboru ala ca sa nu cumva sa mergem mai putin de 40 la ora...

julaikos 24-12-10 16:03

Am ajuns cu cateva minute inainte sa se plece din parcare,cu politia pe urme ca niste mari infractori...la un accident n-ar fi plecat asa in tromba in urmarire :evil:

cosmin_cosmin am facut treaba asta in speranta ca o persoana in plus acolo nu strica,chit ca m-a costat benzina cat m-a costat,a meritat "investitia" pungii de fise cu care am platit la lukoilul din baneasa...

green_e30 24-12-10 16:05

tu ai fost ma cu punga cu monezi?:lol::lol::lol::lol:

ROAD EMPIRE 24-12-10 16:08

Bravo baieti !

Iar pentru restu sa nu va mai aud ca va plangeti pe undeva. VA MERITATI SOARTA !

PS: Claudy hai cu pozele8)

denver 24-12-10 16:08

Mi-ai luat-o inainte Santos... Toti va plangeti de amenzi si dosare , un nene mai civilizat de la politie a dat prin statie in fata mea ca nu au ce sa ne faca , nu e protest , au venit sa alimenteze , apoi ca era cisterna ce alimenta omv-ul , nicicum sa fi zis ca suntem noi problema , dar asta e , stati acasa linistiti si sperati sa se ieftineasca toate in timp ce muriti de foame , numai bgs-ul venise cu tupeu si pana la urma au lasat-o moale toti , nici vorba de amenzi , de dosare sau mai stiu eu ce , mai calmi mai copii cu gandurile astea negre , oricat sunt ei de jegosi si de parsivi ce credeti ca ne pot face ? Facem parte din Uniune acum , gata cu glumele , doar nu vine cineva sa ne impuste ;) .
Sa va fie rusine , traiti in continuare cu frica`n oo :rolleyes2

rover_cabrio 24-12-10 16:11

4 Attachment(s)
dupe cum se vede cam 99% din utilizatorii FORUMULUI celui din BUCURESTI nu siau facut prezenta pe AICI !!! ....dar VINERI seara cand se aduna BAIETII in oras , la o scartaitura de ROTI o linita .spart seminte si ETC ....PREZENT PREZENT PREZENT !!!

maverick1508 24-12-10 16:12

Ba trebuie repetat in fiecare zi la cateva benzinarii ! Mai ales facut cu tovarasii cand ne gasim seara prin oras.
Urc si eu o incercare de filmulet putin mai incolo.
De la anul sa traiti bineeee cand se mareste taxa, pretul carburantilor si implicit TOATE alimentele si produsele !

julaikos 24-12-10 16:12

am fost dar nu la omv...pe drum n-am inteles incotro s-a plecat si m-am dus sa-mi fac de cap spre ploiesti...

DTH 24-12-10 16:30

27 Attachment(s)
Mda , ce pot să spun ...urāt din partea celor care au spus că VIN şi nu au venit ;) Atāt aţi scris pe aici că veniţi că faceţi că dregeţi ...şi cānd colo s-au prezentat cāteva persoane ...respect pentru cei care au venit şi au ajutat cum au putut ! ;) p.s : Să fac ceva pe BGS :)

Scuzaţi claritatea unor poze dar ...nu m-am putut abţine cānd GGD-ul ştergea cu şerveţelul furtunul de alimentare şi Mustang cānd vorbea la telefon de nu se mai oprea sau Kenzo cānd ştergea stopurile maşinii & geamul :lol:

MaliBuGTI 24-12-10 16:50

Daca era vreo cursa ilegala se strangea mai multa lume. Trist ca au venit asa putini avand in vedere ca s-a promovat aceasta initiativa. Multi nepasatori au vazut promo-urile de pe YT sau vreun mass/status pe Y! Messenger... contul de facebook si totusi n-au facut nimic (pentru ei), desi n-au avut alta treaba azi. E bine totusi ca a aparut televiziunea si s-a mediatizat. Sper ca pe viitor sa ne strangem mai multi si sa facem ceva in privinta asta, ca prea isi bat joc de noi din toate punctele de vedere. Trebuie sa constientizam ca o crestere a pretului benzinei duce implicit, la cresterea preturilor altor produse. Poate ca unii isi permit aceste scumpiri, dar problema e ca marea majoritate nu si le permit, iar cea mai mare problema e ca persista sa ne fure si sa-si bata joc de noi, iar aici nu mai conteaza daca avem o situatie financiara buna sau proasta. Oricum ideea e ca toate se scumpesc, apar tot felul de taxe idioate si salariile si pensiile scad. Tare, nu ?! Hai sa stam cu mainile in buzunar si sa vedem cum ne ducem de rapa...

As vrea sa ne mai intalnim si sa repetam faza cu benzinariile mai des... si la alte benzinarii, iar daca vedem ca intampinam probleme la o benzinarie (cum s-a intamplat astazi), sa ne ducem la alta. Atat timp cat e legal ceea ce facem n-avem de ce sa ne fie frica Cred ca ne trebuie si ceva afise, format A3 (cred ca e suficient pt. inceput).

Suntem aici o comunitate destul de mare si am putea sa atragem atentia daca vrem. Sper ca data viitoare sa fim mai multi si in primul rand sa existe o "data viitoare".

Vreau sa-i felicit pe cei care au initiat acest protest/manifest si pe cei care au contribuit la desfasurarea lui, cei care au facut poze, filme si nu in ultimul rand participantilor.

Va urez sarbatori fericite si sper ca din 2011 sa nu-i lasam pe "ciorditorii" astia care ne conduc sa ne "jepcareasca" cum au facut in anul asta si in trecut!

DTH 24-12-10 17:00

Quote:

Originally Posted by MaliBuGTI (Post 3924337)
Cred ca ne trebuie si ceva afise, format A3 (cred ca e suficient pt. inceput).

Format A3 au fost astea de azi :D Sărbători fericite şi ţie :p

StreetStyle22 24-12-10 17:09

Era de asteptat sa va dezamageasca multi.
L-am si avertizat pe Santos,in postul 55,pe topicul asta. :)
Felicitari celor care au mers.

https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ml#post3910925

Inca ceva..
Angajatii Omv n-au nici o vina. :)
Inca o intrebare,stiati ca pretul cu care pleaca benzina din Petromidia de la noi din tara e de 2 Lei si bani,si cand ajunge la pompa e 4 lei 90 de bani ? Am aflat astazi de la tatameu,ce e taximetrist..daca el m-a mintit..va mint si eu. :lol:

maverick1508 24-12-10 17:13

Dar cine a zis ca au vina ? Ei au comentat la noi, in special puradelul ala de angajat.
Poate se mai face zilele astea pana la sf anului ceva, daca da, dati-mi PM.

morpheusmaster 24-12-10 17:19

1 Attachment(s)
Ma, hai sa va zic o treaba. In primul rand e Craciunul (mai putin pt. atei), deci va urez un Craciun Fericit. In al 2lea rand nu va inteleg de ce acum, post protest spurcati pe cei care nu au venit. Fratilor, eu is satul...o mie se anunta de fiecare data, 10 vin. Cand vam vazut cu lista...era sa'mi pun mainile in cap, bine ca nu a continuat. Ma asteptam la ceva mai multi...30 e chiar a drq de putini (parerea mea)...rusinos de putini...si culmea, stiu pe multi dp acolo si nu pot zice ca sunteti cu foamea'n gat...dar vreti un viitor mai bun, vreti o viata mai buna. Respect asta. Nu respect ca sunt multi care's cu cutitu'n os dar nici ca ar fi venit cu voi. Au preferat sa stea acasa sa'si planga de mila sau sa stea pe celalalt trotuar sa vada cum va leaga. Rusine.

Eu propun sa facem chestia asta mai des, saptamanal poate...si asa o sa ne adunam mai multi. Cei cu pasarica in loc de falus poate au vazut ca n'a fost vb. de amenzi, dosare si alte nebunii si data viitoare poate se gandesc sa stea langa noi daca cu noi nu pot.

Pace la toti!!! Si un Craciun Fericit!

MaliBuGTI 24-12-10 17:19

Ar fi bine sa ne mai strangem o data pana la sf. anului, sa se face legatura cu intalnirea de azi. Poate ne strangem mai multi, mai ales acum ca orasul e mai liber si avem si timp mai mult.

rover_cabrio 24-12-10 17:23

cea mai mare parere de RAU o am ca nu a venit DOMNU CIOCAN sa ii cer si eu un autograf:)) dar il gasesc prin CLUBURI diseara :))

EvLSant0S 24-12-10 17:24

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3924386)
Ma, hai sa va zic o treaba. In primul rand e Craciunul (mai putin pt. atei), deci va urez un Craciun Fericit. In al 2lea rand nu va inteleg de ce acum, post protest spurcati pe cei care nu au venit. Fratilor, eu is satul...o mie se anunta de fiecare data, 10 vin. Cand vam vazut cu lista...era sa'mi pun mainile in cap, bine ca nu a continuat. Ma asteptam la ceva mai multi...30 e chiar a drq de putini (parerea mea)...rusinos de putini...si culmea, stiu pe multi dp acolo si nu pot zice ca sunteti cu foamea'n gat...dar vreti un viitor mai bun, vreti o viata mai buna. Respect asta. Nu respect ca sunt multi care's cu cutitu'n os dar nici ca ar fi venit cu voi. Au preferat sa stea acasa sa'si planga de mila sau sa stea pe celalalt trotuar sa vada cum va leaga. Rusine.

Eu propun sa facem chestia asta mai des, saptamanal poate...si asa o sa ne adunam mai multi. Cei cu pasarica in loc de falus poate au vazut ca n'a fost vb. de amenzi, dosare si alte nebunii si data viitoare poate se gandesc sa stea langa noi daca cu noi nu pot.

Pace la toti!!! Si un Craciun Fericit!

N-are nimeni nimic cu cei care nu erau in bucuresti, sau cu cei care erau la munca, sau cu cei care aveau programate plecari la munte la ski sau whatever.
e vorba de faptul ca

au fost mai multi jandarmi decat noi frate
nu mai vorbim de politisti
nu se poate asa ceva
victoriei e plina seara de seara de masinisti...
unde au fost azi ?
azi cand ... plm
nu mai zic nimic
stati in case .. asa o sa rezolvati situatia...
de fiecare data cand alimentati sa va amintiti de treaba care s-a intamplat azi, si sa fi ti de ras ca n-ati venit, ca va fost lene, si frica.

rover_cabrio 24-12-10 17:26

Quote:

Originally Posted by MaliBuGTI (Post 3924388)
Ar fi bine sa ne mai strangem o data pana la sf. anului, sa se face legatura cu intalnirea de azi. Poate ne strangem mai multi, mai ales acum ca orasul e mai liber si avem si timp mai mult.

DOVADA realizata astazi , NU SE POT LUA AMENZI , nu se pot intocmi dosare penale ....IESITI FRATILOR fara frica nu se intampla absolut NIMIK ...ne strangem in MASINI in parcari ..langa masini ..NU FACEM GALAGIE in trafic , mergem cu 30-40 la ora NU avarii puse NIMENI nu spune NIMIK

avem ANUNTURILE puse in geamuri si ...asa dam in 1 benzinarie , apoi ne MUTAM la alta benzinarie ..si tot asa ....CRED ca o sa ne strangem mai MULTI la urmatoarea !!!

ATI VAZUT SI VOI CEI PREZENTI si ....ceilalti informati NU SA INTAMPLAT ABSOLUT NIMIK !!! iesiti fara frica !!!

rover_cabrio 24-12-10 17:28

ma asteptam CA masinile de Bulgaria sa fie si ele prezente in NUMAR mai mare ......nu eu si baiatu cu Gofu ;)) cel putin 2-3 masini cu numere rosii ....dar

MULTUMIM celoc cu numere NEGRE de BUCURESTI care au luat cuvantul pentru VOI cei cu masini cu numere straine,numere rosii si Bulgaria !!!

Champion 24-12-10 17:33

Felicitari celor care au fost prezenti la protest.Buna ideea cu mai multe iesiri (poate reusim si in cj sa ne mobilizam pe data viitoare), faza e ca a fost aleasa destul de rau data, daca era o vineri normala veneau mai multi.Sarbatori Fericite tuturor.

Mustang 24-12-10 17:34

3 Attachment(s)
Asta-i tara in care traim!

Daca preferati sa nu faceti nimic, o sa ajungeti in variantele astea:
1. sa ne uitam amarati la pompele de benzina - sa nu depasim o anumita limita de ron la poma, ca nu mai avem ce sa mancam acasa;
2. salariul pe o luna in viitorul apropiat;
3. sau... ne omoram si lasam copiii pe strazi, ca nu ii mai putem creste.

Se pare ca va convine!

Hai... sarbatori fericite!

MaliBuGTI 24-12-10 17:37

Hai sa trecem la obiect si sa propunem urmatoarea intalnire. Cand credeti ca am putea sa repetam toata treaba? Cand credeti ca sunteti disponibili? Sa profitam de ocazie acum cand suntem mai multi atenti la acest thread.

All times are GMT +2. The time now is 00:34.

- Copyright 2026 4Tuning