![]() |
Re: BMW E30 vs. BMW E36 - ursul sau pisica?
Eu as alege ursul , doarece sunt mai rare iar de pisicuta mai ales inmatriculate pe bulgaria mam saturat. Desi ursi care sunt acum in romania in proportie de 70% sunt omorati :(
|
Quote:
|
Cand am zis omorat ma refeream la mecanica adica cutie de viteze si motor, in principal ....
|
Quote:
|
parerea mea e k URSUL e pt curse, pt adrenalina, pare o masina masiva, impunatoare, o masina pe care s`o rupi in 2, iar PISICA pare mai firava, o pisica e mai buna pt o masina de zi cu zi, pe care sa pui accent mai mult pe aspect...Parerea mea:ballbounc
P.S - pot sa le aleg pe aman2 :peace: |
Quote:
|
Inainte sa va datzi cu parerea eu zic ca ar trebui sa mearga fiecare cu M3 E30 cat si cu M3 E36 dupa comentarii......Eu nu pot sa aleg E30 sau E36 eu aleg BMW.Bafta
|
Quote:
dar e aproape imposibil |
Quote:
Parerea mea ca e o afirmatie fara rost. Spre deosebire de altii eu argumentez: - poate sunt putred de bogat si achizitionez cele doua masini ( desi n-am permis si n-am nici bani ... dar trecem peste aspectele astea doua ) - merg cu ele ( n-ai mentionat cat ... pot merge si in dreapta daca e ) - daca ai un produs de X timp nu inseamna neaparat ca il cunosti mai bine decat un om care il are de X-Y timp ( X>Y ). Poate acel om care il are de mai putin timp decat tine il foloseste toata ziua si tu il folosesti numai 10 minute. Un exemplu simplu si lesne de inteles. Tata are permis de vreo 20 de ani. Mama de 25 de ani. Totusi tata conduce mai bine decat mama. De ce? Pentru ca tata are 1 mil km facuti iar mama 10.000. Asa e si cu ursul si pisica. Eu am ambele masini de 2 ani cum zici tu ( sa zicem, nu sunt proprietar ). Dar n-am mers decat vreo cateva mii de km. Asta inseamna ca le cunosc ? |
Quote:
|
URSUL ramane legenda la bmw, pot sa scoata si seria 15 tot ursul ramane legenda, am condus e30 m3, e36 m3, e46 m3, toate ofera senzatii dar ... in urs simti placerea de a conduce, navigatii, SMG-uri, sisteme de tractiune si toate cele sunt niste mofturi pentru copii alintati.
La urma urmei in masina conduci, cel mai mare confort il ai in pat :)) |
Quote:
Astia fac practica la Bayerische Motoren Werke AG. Asta e avantajul :P. |
Quote:
|
Vorbind din propria experienta,doi ursi pana acum,urmeaza al 3-lea cat mai curand sper,am condus si e36 si e34 de multe ori,pot spune ca ursul sta incredibil de bine pe drum,iarasi daca doriti comfortul din e36 pe e30 schimbati scaunele:)),nu am ce sa reprosez ursului,este o masina incredibila din orice punct de vedere,acceleratie,stabilitate,frane,votez detasat bmw e30,urs pana la moarte!
|
1 Attachment(s)
daca permiteti o glumita
Quote:
Numai bine ! |
Quote:
|
oricum parerea mea e ca amandoua sunt niste masini CARE AU SCRIS ISTORIE ! si inca mai scriu ..
|
Prefer e36,e30 mi se pare o masina mult depasita, si tehnic si moral si ca design(desi are un design care a intrat in istorie) mai ales interior.
|
Quote:
|
"Bai oameni buni!"
1) Aici e vorba strict de e30 vs e36. Nu inteleg de ce intra in discutie si altele! Limitati-va doar la urs si pisica. 2) Tot vorbiti de istorie... Eu nu stiu alta generatie care sa fi facut mai multa istorie ca e30-ul :rolleyes2. Stiti voi? 3) Cand faceti comparatie tineti cont in primul rand de generatii. Evolutia, de orice natura, prin definitie, inseamna imbunatatire. Mare atentie insa, evolutia nu s-a produs la toate capitolele de la o generatie la alta. Asa cum nici e36 nu a evoluat mai bine la toate capitolele decat e30. Daca ne referim la putere, la dotari sau orice altceva ce tine de noutate, e clar ca au fost imbunatatiri de la un model la altul, asa cum orice marca/model de masina a fost imbunatatita fata de generatia precedenta cu noutati. 4) Putere, dotari, aerodinamica... Nu inseamna feeling, placera condusului sau contopirea soferului cu respectiva masina. Senzatiile oferite nu vor fi niciodata la fel. Mai multa putere nu inseamna doar adrenalina, poate insemna chiar brutalitate sau de ce nu, senzatie de neplacere. Pentru ca mai mult nu inseamna neaparat si mai bun. 5) Tendinta disignului cu forme cat mai rotunjite nu place tuturor, asa cum nici formele aerodinamice ale pisicului nu sunt preferate celor mai brutale/colturoase, dar expresive, ale ursului de catre multi. 6) Si la capitolul fiabilitate sunt diferente, nu toate noutatile e36-ului fac fata celor clsice ale e30-ului. Am mers/condus ambele masini cu diferite motorizari, insa e36 nu a reusit sa-mi trasmita aceeasi senzatie/placere ca si e 30. Facand o medie la toate aspectele, am ales ursul, pe care l-am si votat deja. |
Quote:
|
Quote:
Din experienta proprie spun asta: masina e brutala, exagerat de brutala daca nu esti un speed freak. Mie personal nu imi place absolut deloc. On-topic: Am senzatia ca E36 e ceva mai ingaduitor cu soferul, de aceea il prefer. |
un urs impecabil ALL THE WAY !!! atitudine maxima ;) cu toate ca pisica fiind mai noua se intampla de multe ori sa iti ofere mai multe...
|
Niciuna. Ambele sunt vechi si majoritatea sunt foarte "obosite". Au scris istorie la vremea lor, repet "au scris". Deja e46 incepe sa fie cam vechi. Apar din ce in ce mai multe modele e90/92 pe strazi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu toata lumea are aceleasi asteptari de la o masina. De asta inca se cumpara "cazane" de 20-30 de ani si alea intretinute costa cat o masina moderna mult mai evoluata tehnologic.
|
Quote:
|
Aici te inseli amarnic. Taxele alea sunt numai la noi, in tarile civilizate nu exista asa ceva.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Aberezi.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
2, taxele nu au nici o legatura cu scoaterea cazanelor, e doar o alta forma de a aduce bani la guvern. odata, prin taxa propriu zisa si veniturile rezultate din ea, si a doua, prin stimularea vanzarii de autoturisme noi care la randul ei, aduce alti bani. |
Quote:
|
Quote:
ar trebui data o lege sa circule numai noaptea, si sa nu aiba voie cu jegurile alea (mai au si tupeul sa le zica masini la e30/e36! incredibil frate!) pe drumuri nationale si europene simultan cu baietasii cu bemveuri noi! sa-i invete minte, de soareci saraci fara viitor.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:40. |
- Copyright 2026 4Tuning