![]() |
Re: Intalnire Dacia Dambovita-Targoviste
Quote:
|
Mariane te-am vazut ieri la iesire din TGv la lukoil akolo :P eram cu opelul
|
Mai baieti,ce farmec mai are sa te duci in miezul zilei.hai sa ne vedem de la 4;plus ca nu poate veni toata lumea de la ora aia.,Acum am zis si eu nu am dat cu PARUL.
|
pai in primul rand lumina naturala in al 2-lea rand temperatura mai ridicata
|
Exact akum vine fiecare cand vrea...eu am vb cu niste baieti din pitesti si or sa vina cu minim o masina UMZ-ul daca il stie cineva si or sa vina pe la 2 jumatate ca se intuneca si nu apuci sa vezi masina :D
|
oricum nici la 2 nu mai e combinatie... s-a dus vremea in care stateam pana la 10-12 la stadion :rolleyes2
|
Nu dati nici in mine cu parul: vine cine vrea, cine e din oras si cine poate de la ora 2, 3 si pe parcurs apar ceilalti :-)
Asta vreau sa subliniez, sa stie lumea care mai citeste aici ca e totusi cineva la ora aia la Kaufland si nu vine degeaba. Catalin, imi cer scuze pentru pozele de data trecuta, chiar daca nu mi-ai zis-o, dupa mi-am dat seama ca trebuia sa insist si pe a ta cu ceva mai multe foto, promit ca de acum incolo le fac la toate fata-spate-lateral :D Ai prins aluzia VEK-ule? :lol: |
mda.....am facut poze la toate de ansamblu cine vrea poze cu masina sa-mi zica fram
|
colegii poze ceva?....revin si eu cu ale mele
|
35 Attachment(s)
Pozele de azi de La DACIA POWER ZVAC:))....numar record .....asa ar fi bine sa fim mereu in numar cat mai mare;)
Scuze pentru cei care nu au vazut ultima ora pusa pontru intalnire.... Data viitoare ora de intalnire ramane tot ora 16:00 |
Quote:
|
Cataline am intrebat data trecuta cine e de acord....in fine....eu nu am zis gata ora 4 de exemplu sa vina toti cine nu vine nu-l mai primim....am zis o ora de inceput pentru ca restul o sa apara pe parcurs si in + de asta la ora 18 care ai zis nu prea o sa mai stea lumea ca o sa ninga si o sa fie frig....ma rog in fine si in + dasta datorita mine si a altor colegi au inceput sa apara din nou masinutze mai multe ...vad ca nu se apreciaza...
|
O lasam la ora 18:00 cum ai zis tu.......
|
Inca ceva.....m-am gandit si la cei care vin din afara orasului....bucuresti, gaiesti,si ceilalti care vin, membri mai vechi ,iarna akum se deplaseaza mai greu din cauza zapezii si or sa plece devreme sa vada pe drum la intoarcere eu de asta am zis sa o punem mai devreme unii intradevar vor sta mai mult dar marea majoritate or sa plece mai devreme ca e drumul lung...
|
Quote:
Quote:
|
Mariane lasa ora 18 cu respect!....:))
|
CAre duminica te-ai referit asta sau viitoarea ?
|
nu mai bine va balacariti voi in privat sau pe feisbuci... ca mi-a sarit mailul in aer... dao'n mama ei de treaba :punch:
|
Quote:
Quote:
|
Intalnirea asta a inceput sa fie din ce in ce mai jalnica, inainte ma uitam cu placere la ce aveati voi acolo erau putine dar cat de cat cu bun gust am vazut ca au aparut niste masini care sper sa nu o luati in nume de rau, mai ales ca este prima mea postare, care fratilor nu au ce cauta sincer.
Apreciam intalnirea asta a voastra pt ca se tinea de fiecare data. Spre deosebire de altele care au murit pe parcurs. Asa ca e pacat sa va stricati imaginea cu tot felul de aratari. Inca o data sa nu ma luati la injuraturi, poate ca am fost pripit cu cloncuzia si acele masini se vor indrepta pe calea cea buna, nu neaparat cine stie ce ''Tuning'' dar cel putin mai decente. |
e ok mai devreme putem sta mai mult mai ales k acum..a inceput sa fie farte frig..mai si ninge:)) si na ..cine nu poate veni la 4 vine pe parcurs..
|
Intalnirea se facea iarna de la ora 17 si vara de la ora 18.Tinand cont ca unii dintre noi nu pot ajunge decat dupa ora 18 nu s-a anuntat nimic referitor cu ora de sosire.De cand exista clubul ,toata lumea venea la ora stabilita .Mie unul sincer mi se pare o harababura ca unii sa vina mai de vreme si altii mai tarziu.Acum ramane de vazut ce va fii si pe viitor.
|
deci pana la urma la ce ora incepe ca sa stiu .... 17?
|
ma primiti si pe mine? :))))))))))))))
|
neah... dar poti sa vii cu japca ca toata lumea :lol:
|
ok:)))))))))))))))sa nu razi de masina ca e cam mizerabila acum ca apartine parintilor de 1an:DSaptamana asta voi cumpara alta ca am gasit una la Buc
|
la ora 17 sunt acolo:lol:
|
eu nu mai particip pana la vara... ca am gume de curse nu de zapada :D
|
ehe....:lol:eu am schimbat fata cu spate ca cele dupa fata erau ca sticla:Dsi masina nu sta zilnic.Sper sa nu mai ploua ca daca nu iau ceva tarie din kaufkand si stau in masina:))))))))))
|
eu nu inteleg de ce nu va vedeti la scriitori ca anul trecut... bagat masinile in curte... beti ceva ca baietii :rolleyes2
|
Eu pana acum nu m-am dus sa stau la taclale cu ei si doar am trecut in graba...azi e prima data cand ma suc sa si stau de vb...Crezi ca vor merge acolo?????????????????
|
Duminica viitoare e urmatoarea intalnire :-)
|
caut o dacie 1300 pentru reconditionare si modificare (cu bun gust) daca vinde cineva ofer maxim 10 mil.....precizez ca nu sunt pretentios :))
|
3 Attachment(s)
3 poze de azi ......si una speciala pt Emy
|
astept si pozele de la ceilalti ;)
|
omfg 100000 de posturi pentru 3 cuvinte si 4 poze :shock: foloseste edit
|
1 Attachment(s)
O poza ceva mai veche cu daciutza lui cola si bmw lui Dumi
|
Va salut cu respect! Intrebare: Are careva dintre voi vreo prelungire de bara de cn2 sau cn3?
|
are la claudia :shock: ce legatura are intrebarea ta cu intalnirea ?
|
10 Attachment(s)
Se poate vorbi si altceva in afara de datele de intalnire, vanzari/cumparari, pe cine ati mai surprins in trafic samd... Asta e singurul topic de pe sectiune pentru Dambovita, pana la urma. :-)
Spre exemplu, eu o sa pun niste poze cu autohtonii adunate de pe FB, nu cred ca o sa ma exmatriculeze cineva pentru asta, nu? Edit pentru postul de mai jos: feisbucu' e feisbuc, ciuningu' e ciuning. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:49. |
- Copyright 2026 4Tuning