![]() |
Re: Cafenea >>>
nu ajung la intalnire azi. am fost ieri....
@DACule ... ai dreptate :D:D am aflat si eu aseara de talentul ascuns a lu tzapu...cu fibra |
hmm cine?ce? ....ce puneti la cale pe aici ...imi pregatiti masini de VTM? :D hai mario tata hai cu el :)sa mai adaugam una mika la lista de concept romanesc cu steroizi
|
tapule DACu e tras pe dreapta si asteapta FIBRAAAAAA...mancatias tie ochishorii cand ne apucam ca sa imi iau liber 2 zile....am gasit idei de matrite :))
|
bah venitzi diseara da?
|
da ma da :)))
|
dacule, numele mumu si vali itzi spun ceva ? :D
|
sti ca da :))...ce mai e si cu nebunii aia?
|
plm ... vali s-a facut ieri praf la mine in timp ce mumu a consumat alcool moderat :D cam asta s-a intamplat :D
|
ce vorbareti sunt baietzii astia de la SUN:P:P!!!!!!
|
Quote:
|
mutzi frate... aia suntem :D
|
vorbeste alcolul din noi :d
|
merge tzapule...apuca-te de cauta:))
ia-ti un dictionar german-roman deschide o fereastra i explorer tasteaza cu degetelele alea de mastodont "www.mobile.de" si zi-mi ce gasesti...tipu cu duba are o groaza de comenzi de germania asa ca grabestete :shock: |
bai tzapule .. cum facem cu pleoapele alea ca deja ma enerveaza astea ale mele :))
|
mario frate nu stiu ce sa caut cum sa caut..plz help motor gtt sa fie dupa r5 alpine e mai greu de gasit ...tu ai realatii ma rog tipu acela cunoaste limba mai bine doar umbla pe acolo arunca in duba si aia este :Ddar mai repede ca nu mai suport...
..monk cand ai timp in weekend? |
mario frate nu stiu ce sa caut cum sa caut..plz help motor gtt sa fie dupa r5 alpine e mai greu de gasit ...tu ai realatii ma rog tipu acela cunoaste limba mai bine doar umbla pe acolo arunca in duba si aia este :Ddar mai repede ca nu mai suport...
..monk cand ai timp in weekend?momentan sa fac rost de solutie deci nu pot sa iti zik nik |
pentru masina se gaseste timp oricand :D
|
bai frate in seara asta am facut-o lata cu andi si mihai...las-o draq...frate eu nu mai ies cu voi in viata mea in oras am familie,copii nu o sa mai am somn la noapte din cauza voastra
|
ce **** mea ati facut mah ?
|
am trait 2 ore pe picior mare...CU ADEVARAT MARE
|
tzapule - bine tata vb si cu ala si caut si eu
dacule - ce-ati facut ma:))))) |
tapule vreau sa vb ceva cu tine neaparat diseara pe mess daca ma vezi cand intru sa dai si u un semn ceva ca poate uit pls pls e nasoala treaba , te rog io
servus bro' |
da mosule zi cu ce te pot ajuta suna pe tel dc este ceva un sms ceva...
|
tapule daca uiti ce ti-am zis sa vb cu mario TE ZAPACESC...
|
nu uit mosule stai linisit :p
|
asa ca daca uitai mancai bataie grava :))
|
oameni buni. are idee cneva cum a a ramas maine ?
|
sa ma...trebuie sa strang bani ca sa fac blocul motor si o alta axa cu came dupa ceea veche
|
Ba eu zic sa va duceti cu totii la biserica sa faceti o molifta sa dati acatiste Ca prea va urmareste politia.
Sa mor daca am mai auzit de vreun club cu atatea carnete luate. Sau sunteti voi prea raceri. |
=))=))
e vreo aluzie ? :-" |
Quote:
Si DEF daca nu ma insel. In rest... |
dupa accident sunu l-a avut suspendat parca...
mai bine ai rasp pe mess ca am sa vb ceva cu u... acu ca tot am timp liber pe mana =)) |
nui corect nenica ce si la voi sunt care nu le mai au (permise).....
app daca stie careva exact cum se face unde sa ma duc sa ma programez sa il iau inapoi :D |
udriste cica... am intrebat eu un gabor in buc, care a fost ft de treaba si mi-a zis ca nu trebuia sa ma lase fara din povestirea mea....
respect pt oamenii de bine ca acesta din politia romana ! |
Quote:
|
din pacate si eu saptamana trecuta.....am o copie xerox acasa cred cai k sa merg cu aia dupa ce imi expira dovada :D
|
sune astept grataru ala ma :))))
|
Quote:
|
cand o sa te pui tu la regim o sa ai iar smart...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning