Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

DolusD 04-11-06 10:51

Re: ce vor fetele? :)

Quote:

cat de sec
E acu si u !

Trixi 07-11-06 11:29

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 610229)
n-are vreo sora??? :lol: :lol: :lol:

tu neaparat vrei sa faci rost d vreo sora???:D :D :D
stiti ce ar fi esential???sa reusiti sa va faceti femeia sa va respecte!!!k ea o va face,daca ii demonstrezi k esti cel putin atat de-al dracului k si ea,si totusi o respecti si tu...
ptr k degeaba visati voi,k reusiti vreodata sa faceti k o realtie sa mearga cu ideea k tu ai voie sa faci orice,si ea ciocu' mic,si sa-ti pupa urma piciorului 24 d ore p zi!!!adik u toata ziua ai "treburi",iesi cu prietenii,faci urit daca te intreaba cine te-a sunat...si intre timp tu umbli la tf-ul ei,k si la al tau,si tre sa stii tot ce a facut toata ziua,k daca nu faci scene???...credeti-ma,asta e avion!
nu mai fiti atat d sigur p voi...k aia strica tot!daca o crezi proasta,atunci iara cauta-ti alta..una p kre poti s-o respecti cit decit!;)

DolusD 07-11-06 18:57

Ai perfecta dreptate ! dar sti u cum e cu noi barbatii , ne place sa fim putzin mai "sus" decat femeile noastre !

Nicknamed_13 08-11-06 01:02

ce inseamna "mai sus"? La gura, la nesimntire sau salariu? Sunt de acord cu trixi...daca o faci sa te respecte (nu sa o obligi) atunci tin sa te anuntz ca ESTI mai sus decat ea in ochii ei. Cat despre atitudinea de "esti femeie fugi la cratita"....Abia cu aia ii dovedesti cat de inferior si limitat poate fi un barbat. Cand vei vedea o fata de 19 ani conducand cot la cot cu baietii in curse stradale (si de multe ori le-o tragea urat) atunci sa te mai intrebi odata cine trebuie sa fie la cratitza?

aleks 01-03-07 14:49

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 528018)
m-am gandit sa fac un thread ... sa aflu si eu ce cauta fetele...
este vorba de cele intre 16-20 de ani ... nu ... femeile ;))

ce cauta la un baiat? :)

la anii astia nu prea cauta decat companie placuta, impresii, fitze...
vorbim aici de majoritatea cazurilor, exista exceptii desigur, dar majoritatea nu vor decat imagine, nu si continut...
ambalajul vinde marfa, cu alte cuvinte :)

Mustang 02-03-07 19:51

la varsta in cauza alekse ...
gasesti si bombardate care CHIAR NU stiu ce vor ;)

indianu 04-03-07 02:49

Quote:

Originally Posted by Peter4ever (Post 609539)
_|_ asta vor :D

Pai si ce nu ai? A, ai...pai atunci ai rezolvat problema.

Bai da dastept esti? Dai si autografe?

aleks 04-03-07 04:39

:D:D:D:D:D:D
nu m-am putut abtine, rea tare comentariul lui indianu

@ mustang: u'r ringht man ;)

Magos 04-03-07 13:14

mustangule, gasesti bombardate care nu stiu ce vor si dupa aceasta varsta.. ;) chill... ca nu trec toate chiar asa usor cu varsta

Mustang 09-03-07 21:59

te rog ... "mustange" ;)

sunt multe ... da' ce dracu' sa le faci ?!
asta e ... incercam si noi sa ne conformam cum putem ... :p

mireasa2007 10-03-07 15:07

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 528305)
fetele de care zici tu ...
nu prea stiu ce vor

subliniez NU PREA ...

Mustangule.............sorry mama in primul rand invata sa scrii romaneste......Esti iubitule nu Iesiti ca avem pretentii la tine........tamai moderatorul si apoi sunt calma sa stii din firea mea, dar asta e te mai calca femeile si pe batatura si ti-a cam cazut greu la stomac..........ai digerat greu asa-i?

mireasa2007 10-03-07 15:09

iesti am vrut sa scriu.asta ca sa intelegi msg mai bine

Mustang 10-03-07 17:29

Quote:

Originally Posted by mireasa2007 (Post 790769)
Mustangule.............sorry mama in primul rand invata sa scrii romaneste......Esti iubitule nu Iesiti ca avem pretentii la tine........tamai moderatorul si apoi sunt calma sa stii din firea mea, dar asta e te mai calca femeile si pe batatura si ti-a cam cazut greu la stomac..........ai digerat greu asa-i?

imi pare rau smecherito
da' eo scriu peste tot la misto ;)
merci pt "lectia de limba romana" ;)

considera ca e ultima data cand te bag in seama ;)

bluey 12-03-07 17:00

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 790927)
imi pare rau smecherito
da' eo scriu peste tot la misto ;)
merci pt "lectia de limba romana" ;)

considera ca e ultima data cand te bag in seama ;)

Lasa sef ca mie imi plac profesoarele de gramatica maritate...Subliniez "maritate" :D

aleks 15-03-07 14:15

ia ia, putin on-topic, se poate? ;)

Magos 15-03-07 17:16

...ia vezi, se poate...??? :))

depinde mey... revenind la subiect.... depinde de la caz la caz... eu una vreau ascensiune profesionala... :)) e mai important pentru mine decat "heartbreakers"... :)) adica, il fac eu sa fie mai important.... vointa...:P

bodyspeed 17-03-07 17:35

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 799804)
...ia vezi, se poate...??? :))

depinde mey... revenind la subiect.... depinde de la caz la caz... eu una vreau ascensiune profesionala... :)) e mai important pentru mine decat "heartbreakers"... :)) adica, il fac eu sa fie mai important.... vointa...:P

sper sa reusesti..magos... ascensiunea.. ta profesionala.. desi sa spun drept cam toata lumea.. cam asta spune ca isi doreste.. dar fi atenta si cu inima...
ca .. cateodata nu e de joaca.. si pentru ceva ivit in viata.. pe alt plan fie el profesional sau.. altul .. s-ar putea.. sa o ranesti.. mai dureros... si raman.. multe semne
desi atunci.. totul pare k

Magos 17-03-07 17:39

....sper sa nu se intample....
.... desi sincer, uneori am impresia singura ca fug de asa ceva, ca ma ascund...

dogy_10 22-03-07 00:04

wow!!! ce topic, eu zic ca nu putem sti ce vor femeile(doar credem ca stim) tot timpul apar surprize......asa ca nu cred ca putem sti,cine stie cu adevarat.....ala e om mare

bodyspeed 23-03-07 19:11

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 811196)
wow!!! ce topic, eu zic ca nu putem sti ce vor femeile(doar credem ca stim) tot timpul apar surprize......asa ca nu cred ca putem sti,cine stie cu adevarat.....ala e om mare

iti zic... ca incetul cu incetul intelegi .. si ce vor.. .. numai sa stie si ele ce vor..;) atunci.. vei sti si tu.... asta iti transmit.. nu iti spun ;)
desi cum zici tu .apar surprize... dar putem sti.. si gasi si rezolvare.. nu la toate..... but fight 4 it ;)

dagosh88 24-03-07 17:21

Ce vor fetele???Hmmm,pe mine!!:eyebrow: 8-)
Acuma sincer nici ele nu stiu ce vor,cu atat mai putin noi cei de sex opus.

pheerya 26-03-07 15:34

respect!!!
vrem aceleasi lucruri pe care le vor si barbatii...intr o mai mare sau mica masura...
acum depinde de fiecare persoana in parte..nu poti si nu ai cum sa generalizezi:-)

Trixi 26-03-07 17:17

nici nu trebuie!:-)
dar tu de ex,ce anume ti-ai dori d la un barbat?asta ar fi ideea ,k sa ne putem exprima aici doleantele..poate citeste p-aici si mosu'..si ne face vre-o surpriza!;) :D

bodyspeed 26-03-07 17:23

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 818798)
dar tu de ex,ce anume ti-ai dori d la un barbat?asta ar fi ideea ,k sa ne putem exprima aici doleantele..poate citeste p-aici si mosu'..si ne face vre-o surpriza!;) :D

da trixi......ori mosu.. ori chiar alesul.. la cati barbati.. sa nu zic baieti sunt pe forum......care stiu ce vor .. si ce cauta..

Blast3R 26-03-07 17:25

In general bani.Da mai sunt si care cauta o relatie sincera :P

pheerya 26-03-07 21:59

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 818798)

am zis...RESPECT...si sa ma trateze ca pe egala lui...restul vine de la sine:-)
din fericire am parte de tot ce mi am dorit...pot sa ma consider o norocoasa:D

Mario_Dub 26-03-07 22:02

noroc cu mine:D

pheerya 26-03-07 22:14

Quote:

Originally Posted by tru_astra (Post 819263)
noroc cu mine:D

repede... te ai si simtit....lasa k ti se urca la cap:lol: :lol: :lol:

bluey 27-03-07 00:32

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 819297)
repede... te ai si simtit....lasa k ti se urca la cap:lol: :lol: :lol:

pheerya stii sa schimbi uleiul si placutele de frana???
Ca am nevoie de un egal :P
Si sa vii la fotbal si sa faci glume porcoase pe seama uratelor cu nasul mare si cracii strambi de pe strada :D
Iti dau diploma de egala ;) daca faci asta

Nicknamed_13 28-03-07 01:17

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 819631)
Si sa vii la fotbal si sa faci glume porcoase pe seama uratelor cu nasul mare si cracii strambi de pe strada :D

Ideea de "egal" la care se referea era sa nu fie tratata cu curul cunoscut si sub numele de: gluteus maximus sau anus.

LOL. Daca un el si o ea au aceleasi activitati asta nu inseamna ca sunt "egali".

pheerya 28-03-07 12:03

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 819631)

stai linistit ca stiu sa schimb uleiul(cel putin teoretic pentru ca practic nu ma lasa omul meu) si placutele, e timp si pentru ele, nu i problema...
fotbal am jucat(kiar mai mult decat unii baieti) si inka mai joc cand am ocazia....si nu, nu mi e frika ca ma murdaresc:lol:
si app de mistouri pe strada...sa fii tu sanatos...:lol: crede ma ca tin si la astea...
dar cum spunea si nicknamed 13, nu la asta ma refeream cand am mentionat conceptul de "egalitate" ...egalitatea reprezinta, cel putin pt mine, abilitatea de a imparti orice idee si activitate cu cel de langa tine...completare reciproca...dificil, nu?

aleks 28-03-07 12:06

nu suntem egali, ca doar nu suntem o lume gri, cu unitati identice ale aceluiasi produs, suntem diferiti ( multumesc divinitatii ) si asta ne umple viata de bucurii, tristeti, emotii si dorinte, adice asta ne tine in viata, si asta ne face sa traim... deci, nu va doriti egalitate, ca nu va doriti nimic bun...
asta vor femeile? nu cred...

pheerya 28-03-07 12:16

stai sa ti explic....nu mi doresc sa fiu egala cu toata po****tia globului...vreau doar ca jumatatea mea sa ma CONSIDERE egala lui....si sa ma trateze ca atare...toate posturile astea au devenit jocuri de cuvinte din care fiecare intelege ce vrea...
macar ti am raspuns la intrebare? si da...eu ma consider egala prietenului meu deoarece reusim sa ne armonizam in aproape totul...

bluey 28-03-07 12:29

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 821873)
stai sa ti explic....nu mi doresc sa fiu egala cu toata po****tia globului...vreau doar ca jumatatea mea sa ma CONSIDERE egala lui....si sa ma trateze ca atare...toate posturile astea au devenit jocuri de cuvinte din care fiecare intelege ce vrea...
macar ti am raspuns la intrebare? si da...eu ma consider egala prietenului meu deoarece reusim sa ne armonizam in aproape totul...

Mie nu imi plac femeile care vor sa fie egale cu barbatii :)
Cateodata insista prea mult cu asta si devin penibile.Salut Nikita :D
Imi plac femeile care stiu sa fie femei si se simt bine ca femei, care sunt sensibile,miros frumos si le place sa fie stranse in brate, femeile carora le place sa fie sarutate pe gat si care stiu sa primeasca o floare.
Nu cred ca as umbla cu o femeie care schimba uleiul la masina, ragaie mai rau ca mine sau se duce in fiecare saptamana la box in loc sa se duca la cosmetica.
Dar diploma ti-o dau :D

aleks 28-03-07 12:42

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 821873)

ok, am prins unde bati tu, si sunt deacord aici cu tine.
btw, bluey, ai maare dreptate :)

pheerya 28-03-07 12:45

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 821900)
Mie nu imi plac femeile care vor sa fie egale cu barbatii :)
Cateodata insista prea mult cu asta si devin penibile.Salut Nikita :D
Imi plac femeile care stiu sa fie femei si se simt bine ca femei, care sunt sensibile,miros frumos si le place sa fie stranse in brate, femeile carora le place sa fie sarutate pe gat si care stiu sa primeasca o floare.
Nu cred ca as umbla cu o femeie care schimba uleiul la masina, ragaie mai rau ca mine sau se duce in fiecare saptamana la box in loc sa se duca la cosmetica.
Dar diploma ti-o dau :D

mai acum hotaraste te si tu...
chiar crezi ca yo ragai sau ma duc la box?
sunt mai baietoasa de fel, dar asta nu inseamna ca nu mi place sa primesc flori si sa fiu stransa in brate...etc...doar sunt femeie
dar de asemenea imi place sa stiu sa fac de toate...kiar daca asta implica murdarirea manutzelor (dar dupa nu o sa umblu cu unghiile negre;) )

bluey 28-03-07 12:56

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 821925)
mai acum hotaraste te si tu...
chiar crezi ca yo ragai sau ma duc la box?
sunt mai baietoasa de fel, dar asta nu inseamna ca nu mi place sa primesc flori si sa fiu stransa in brate...etc...doar sunt femeie
dar de asemenea imi place sa stiu sa fac de toate...kiar daca asta implica murdarirea manutzelor (dar dupa nu o sa umblu cu unghiile negre;) )

Aha...
Acum incerci sa te scoti!

pheerya 28-03-07 12:58

nu kiar...
eeehhh...orice as zice tot nu va multumeste...
incerc sa va fac sa intelegeti ca sunt un om ca oricare altul care isi doreste o multime de lucruri in functie de situatie sau starea de spirit...

dogy_10 28-03-07 23:01

fuck egalitate....in opinia mea femeia si barbatultrebuie sa formeze impreuna un intreg....nu sa fie egali, ca atunci se resping ca magnetzii, femeia trebuie sa stie sa fie femeie, sa fie feminina nu sa schimbe uleiul la masina, de asta neocupam noi

Mario_Dub 29-03-07 00:44

uleiul nu-l schimba ea ca nu as lasa-o dar sa zicem ca imi poate da o scula daca nu este altcineva in preajma sau macar sa ma ajute la curatenie mai ales daca ii place, la masina imi place sa mesteresc singur dar daca a mai stat pe langa mine a mai prins si ea cate ceva si sincer mi se pare super sa stie de ce se aud anumite sunete suspecte sau alte probleme nu sa ramana in drum ca alte persoane, aici includ si barbati ca sunt destui si sa nu stie macar care ar fi o cauza si de aici rezolvare...
nu o consider egala mea, dar cateodata o consider superioara alteori inferioara dupa caz...
si ca o completare ca nu am urmarit tot thread-ul, daca un barbat ar sti sa coasa de ce o femeie nu ar sti sa schimbe o bujie si de aici egalitate...in anumite cazuri

All times are GMT +2. The time now is 05:20.

- Copyright 2026 4Tuning