![]() |
Re: E46 - BMW E46 Felina Mea
Quote:
Ori BMW-ul ORI NIMIC.Fa un pact cu el si baga-l pe-al tau in garaj.Asa poti sa mai si lucrezi pe la el cand ai timp liber. |
Quote:
|
bine SAX1987 vad ca tu numai la misto stii sa vb :sad: are ceva daca imi pun poza cu masina cu zapada?mie imi place sezonul de iarna:-P
|
Hai cu portbagajul ala Csl si oglinzile m3....aaa da...si jantele cu 10 j pe spate.
|
Ce ziceti pt inceput am inceput bine cu modificariile?reglabila pe inaltime si duritate,toba finala sport,capota bad boy,faruri angel eyes cu lupa
|
Quote:
Intai sa le vedem urcate pe masina si pe urma vorbim.;)Inceputul e bun doar ca pt angel eyes alege farurile originale, un set de angel pe ele si xenon 6000 si e buna treaba. |
poi am pe ea pe fata suspensie reglabila la tips sport cica angel eyes cu lupa si bara stabilizatoare momentan atat pan trec sarbatoriile.dupa sarbatorii dau jos stopuriile spate si pun cu led de pe modelul facelift
|
da colegu C_kst nam zis eu de porbagaj CSL sau de oglinzi m3
|
II roade invidia Adryane......:) bafta multa multa cu FELINA ta !Nu te ai gandit sa ii zici altfel?"FURIA"?
|
Momentan nu i pot zice FURIA ca nui asa de tare poate mai incolo:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
nu vreau sa o vand si nam nevoie sa ma relaxez:evil:
|
Quote:
|
lasa daniell o sa-mi iau o carte si care-i problema?tu le-ai stiut din prima pe toate:twisted:
|
Bv Adryane asa .....sa nu iti scape eleronu prietenului tau de pe e46 gri,dar sa il pui doar dupa ce ii faci CSL trunk ca sa ii ofere stabilitate din toate unghiurile.O sa fie ceva unic!!!Cumpara-l repede si da-i inainte cu proiectul,
|
dupa cum ai descris achizitiile nu suna rau deloc...reglabila,faruri cu angel si etc
dar vrem poooze se poate? |
nu ca e prea mare eleronu ala:D
|
Quote:
|
:Dhaha ce gluma buna
|
Cum crezi tu ,dar era ceva unic ,te reprezenta,facea din tine un om mare,te cunoste si pe tine lumea in oras,iti reducea consumu datorita aerodinamici masini mult imbunatatiete,ca de aspect nu mai zic.
Eu asa mi-as face! |
Adriane vorba multa saracia omului, pune mana si fa ceva la masina aia.
Stii e o vorba " Ca sa ai ce n-ai avut trebuie sa faci ce n-ai facut ". Apropo frumoasa masina, sa ai parte de ea si fara incidente:-) |
Quote:
Ai primit sfaturi bune spre foarte bune de la cativa useri(baieti destepti care au facut tuning cu gust si vor face in continuare) iar dupa atatea sfaturi tu ai venit cu eleroane, cu poze cu masina inzapezita, cu tipsuri, cu poze cu tine lungit pe masina exact cum se lungesc pizdele alea pe la expozitii auto dar diferenta e ca alea au ce arata tu in schimb NU. Pozele alea cu tine pe masina sunt bune de pus pe cocalari.ro Daca chiar esti OM cu scaun la cap cere draq pe privat unui moderator sa iti inchida batjocura asta de thread unde nu numai ca ti-ai luat baza la greu, ci te-ai mai facut si cumplit de rau de ras. Sincer sa fiu mi-as fi dorit ca ceva din ceea ce s-a tot spus aici sa se prinda de tine dar vad ca nu esti departe de proverbul : Nu se prinde "tuningul" de tine ca apa de gasca (putin modificat). Oricum eu tot la recomandarea mea raman: inchidel, pune mana pe gramatica 1-2-3 ani ca stai rau, renunta la feline, colegi si alte cuvinte de iti reflecta prostia si revino peste un timp cu un alt thread poate vei avea mai mult succes. numai bn... |
oxyde ms mult:-P
|
numai bine si tie si nam sa ascult de tine o sa invat si eu incet incet daca nu iti convine nu mai posta pe topicul meu numai bine ceao
scrie aici mesajele tale private daca esti barbat nu in pm. si da nu ai cum sa renunti la threadul tau fiindca nu ti-ai luat inca baza/batjocura multa......va urma |
nare nimic nui stress:x:evil:
|
Degeaba te dai victima ca nu stii. De la inceputul topicului si pana acuma si la sfaturile primite ar fi trebuit sa iti faci o idee despre ce e frumos si ce nu.
|
Quote:
Invata-l de bine nu-l invata sa faca kitch din ea.Daca nu cunosti stai in banca ta si revino cu picioarele pe pamant dupa ce inveti. |
asta e fratele meu wligax se stie
bine ovidiu89 cum zici tu punete si tu in locul meu:sad: |
Crede-ma am fost si eu in locul tau si cred ca multi altii am fost la fel
|
CRED CA AI DREPTATE MAI MULT CA SIGUR
SI EU NU TARE LE AM DA INCET INCET AM SA INVAT SI EU:sad: |
Quote:
fara numar da. maneaua si taranii sunt la moda. asta e o alta vorba de koca oare se va gasi vreodata leac pt prostie ? :-) |
bine ca esti tu destept:evil:
|
Fapte .............nu vorbe.;)
|
Quote:
mie topicul mi se pare o mare caterinca.... adryan vad ca tot o faci pe ...nestiutorul dar am vazut ca la e46 style ai pus numai poze cu bmw modificate cu gust,si nu 1-2 poze,ci mai multe.... ai pus vreun pariu ceva ca poti sa iti bati joc de forum si nimeni nu se prinde?pe bune acum....dar chiar nu pot sa cred ca nu inveti nimic... |
N-AM PUS NICI UN PARIU CU NIMENI DA INCA NU PREA STIU NIMIC
INCET INCET POATE AM SA INVAT SI EU SPER SA FIU PE DRUMUL CEL BUN :sad: |
Ca să nu ajungem īnapoi la situaţia de a īnchide definitiv topicul, cum bine hotărāse colegul meu Skillzu, facem o regulă.
Proprietarul nu mai postează decāt atunci cānd a mai modificat ceva la maşină, iar restul nu-şi mai dau cu părerea pānă nu apar mai sus amintitele modificări. Ca să fim siguri că asta se va şi īntāmpla, o să īnchid temporar topicul, şi la cererea iniţiatorului īl voi redeschide cānd vor exista fotografii cu maşina īn lucru sau cu ceva schimbări. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning