![]() |
Re: Bla-Bla
tocmai pe mine? ..eu care am deschis si 3 topicuri, printre care 2 destul de bune! ..postez inca, dar in sectiunile care ma intereseaza! ..nu vreau sa fac posturi gen "misto, bravo frate" (care chiar tu ai propus la administratori sa nu facem"..in fiecare zi ma uit pe aceasta sectiune, daca am ceva de zis, zic, daca nu,nu! ..macar puteai sa dai un PM ..nu sa ma dai afara asa ...!!! ....
|
lol , nu te-am dat afara:)
da-i join .. din nou vreau sa scot de pe lista Userii inactivi .. si asa pot sa i depistez ;) sper ca nu te-a deranjat ;) si sper sa te vedem mai activ si pe partea asta de forum numai bine Ps : .. ok ok a fost o eroare :lol: |
Quote:
tu pe userul asta nu ai avut APARTENENTA la usergoup pe userul asta DA JOIN ! |
Ok, Ok :D:D:D :lol:
|
Re: POZE - useri
apropo,
toti sunteti plecati din tara si aveti masini de masini, dar la niciunu nu am vazut spinere, low rider, etc ce se intampla? inteleg ca in romania e saracie, dar la voi? |
Quote:
De ce nu pleci si tu din ro sa poti sa-ti iei spinere sau un low rider sau poate o pisicuta, ursulet, rechin, tigru sau o zebra :lol: |
Quote:
pai , nu stiu exact ce ai vrut sa spui cu chestia asta te intrebi de ce nu ne vezi pe la MTV sau de ce nu punem blinguri pe masini? ai vazut masina de drift a lui tengu, europroject-ul lui bebe , japonezele baietilor din noua zeelanda sau irlanda,musclecarurile americane , adevaratele limuzine ale celorlalti ? o medie a Cailor putere depaseste 200 deci consider ca este alta clasa decat cea a lowriderelor sau blingurilor. tuningul se face pe gustul fiecaruia , si o data ce iti deschizi orizontul si posibilitatile financiare iti dai seama ca pui pe masina ce iti place nu ce e trendy ;) poate ca o sa intelegi si tu si imi doresc sa ajungi si tu sa ai de unde alege , sa vad daca o sa iti doresti spinnere pe masina ;) |
ah si inca ceva
in romania e saracie? probail dintr-un anumit pdv e adevarat judecand dupa numarul mare de masini de lux si dupa disparitia inceata a batranei dacii nu prea cred . multi dintre proprietarii unei masini sub 5 mii euro de obicei baga intr-un an fara sa isi dea seama poate inca 1-2 mii in ele in loc sa se orienteze dupa niste masini mai noi de 7-8 mii .. in fine asta deja e alt subiect tuningul si personalizarea masinii in speta tine de gusturrile proprii si de cat este fiecare dispus sa investeasca la urma urmei cele mai bune piese pt masina sunt cele pe care ti le poti permite nu ? :rolleyes2 |
Nu stiu unde sa pun asta aici dar sper sa te ajute woby ;)
http://www.btinternet.com/~monoknot/...aq/posting.swf |
zici bine yulasinio, as pleca dar miam asigurat aici un loc de munca bun (pe viata sa zic asa) dar si in romania se poat pune spinere, low rider, etc
cu conditia sa ai salaru de afara. asai? |
Depinde de multe chestii.
In romania sunt deja salarii mai mari decat in unele tari deja europene |
1 Attachment(s)
Deja nu mai este vorba de posibilitati ci de semnificatie. In romania "tunning" inseamna bling-bling. In alte parti cei mai multi sparg mii de dolari in motor,transmisie cu rapoarte, frane si suspensii. Si nu sunt facute "dupa ureche" ci pe dyno unde mai mult costa un tunning decat piesele si mana de lucru. Sincer daca au timp si chef sa traga o vopsea buna si un set de jenti....masina arata de mii de ori mai misto decat cu acele kituri infecte care strica linia masinii, barile alea care defapt sunt o crima aerodinamica, crom care ingreuneaza masina (asta dupa ce ai aruncat bani sa ii imbunatatesti performantele), spinere care arata ridicol, neoane care te fac sa arati a OZN, tot felul de stickere care nu au nici o legatura cu ce ai pus pe masina....... Eu aia numesc ricereala ieftina. Iar daca spui ca o masina de show nu are nevoie de performante tin sa spun masinile de show cand apar la show sunt cu capotele desfacute si motorul brici (unii au ascuns perfect toate firele...zici ca motorul nu este conectat) si unele masini de show nu au vazut niciodata strada sau pista de drag.
Eu personal am luat masina cu stopuri clare si abia astept sa scap de ele. Trec inapoi pe stock. |
Quote:
unul din motivele pentru care nu ai sa vezi degraba spinere si low rider la romani plecati afara este pentru ca nu suntem NEGRII si nici MEXICANI doar aia isi mai pun tziganiile alea pe masini ! iar cand ai sub capota peste 350hp nu-ti pasa de spinere ca le pierzi ! iar lowrider type suspension te omoara la prima curba deci nu e vorba de saracie ci de bun gust ! si de performante altele decat un mp3 player cumparat de la targ si siker nike pe luneta si capace argintii care sunt foarte cautate in romania din cate observ |
Quote:
|
Quote:
8-) Bine gandit. In 5-6 ani vei avea bani sa ai masini mult mai misto si sa ai o viata mai buna fara sa ai dureri de cap ca nu iti ajung banii....etc. |
Quote:
|
cred ca in romania sunt mai multi cu spinnere decat aici :)
sunt de vanzare la orice targ auto (capace plastic bineinteles) |
Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)
Quote:
|
Re: Car SPEC.
Ca tot vorbiti de eclipse de unde cumparati frate piesele ca am cautat de am innebunit si nu fac shipping in romania
|
Re: Car SPEC.
e daca nu stii cum sa faci ! esti european acuma meri si iati un P.O. box in jermania si deschideti un cont acolo sa ai card si sa vezi cum primesti ce vrea muschiu tau
|
Interesat cineva de un turbo?
https://i150.photobucket.com/albums/s...ntuanturbo.jpg :shock: :lol: :lol: |
mooooamaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de pe ce o fi ala???????? de pe vre-un vapor sau ce? |
ce chestie , hai nu pe o masina , dar pe un truck poate ar putea fii pus
dus la Discovery Chanel :) |
eu zic nu merge mai mult de 1bar pe el si l-as folosi pe asta
https://i28.photobucket.com/albums/c2...igassturbo.jpg |
ce morisca :)
|
Bârfe, discutii, off-topic
Am fäcut thread-ul asta sä discutam, ce am mai vazut pe la TV, ce am facut azi
etc...e cam putina activitate pe sectiunea asta Internationala. Eu azi de exemplu m-am plictisit fooooarte tare :-| a fost o zi de cacao in Berlin. a fost innorat, lume plictisitä, sunai pe cineva sä il intrebi ce face "Stau in casa ca-i plictiseala afara" asta era raspunsul :-| m-am învârtit vre-o 5-6 ore prin cartier cu 2 ciumpalaci :lol: se stiu ei, dupä aia am fugit la Videotecä am luat 4 filme : 300, Constantine, Puff, Puff, Pass si Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay ... am fost la prietenä, am adus-o la mine si m-am uitat la filme pana acum 10 min. :lol: ea s-a pus sa doarmä si eu n-am somn :twisted: m-o fi speriat Constantine :lol: asta a fost ziua mea de CACAO! :lol: Voi ce ati fäcut ? |
Reinviere de thread :)
Sa inteleg ca tu nu muncesti.. |
Quote:
luna asta am fost cam "/puturos"/ am ramas fara permis o luna..in 8 zile imi vine inapoi... I-am dat masina unui prieten, si a trecut pe rosu, am luat eu o luna suspendare ca el daca lua...nu mai lua permisul deloc :???: asta e...nu a fost mare smecherie o luna..mai e putin :D de muncit, muncesc..mä ocup cu Import-Export auto :D, Autohandler... dar färä permis in munca asta....nu ai ce sa faci :D dar nu-i nimic, am avut sofer :lol:... numa' bine ;) |
si ce armasari ai prin curte daca esti handler?
|
Mercedesul din semnäturä, un prelude, e pe punctu` de a fi dat, Opel Vectra B,
si 2 Sunny-uri modelu` vechi...dacä te întereseaza ceva dai un PM :D |
cui ?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Apropo, turbo-ul de mai sus ptr. ce e ? :shock: |
Bla-Bla , topicul de CHAT
Mai träieste cineva ? :rolleyes2 eu am fost în "vacantä" 7 zile :D
a da, acolo pe unde sunteti voi, s-au märit amenzile ? :???: cä înainte in Germania, dacä parcai in locuri interzise iti dadea 10 €, acum e 25 € :-| Si incä o veste :D s-ar putea sa fiu unchi :D :oops: si problema, e cä, s-ar putea sa aibä sormea gemeni :lol: :???:, nu îmi ajunge galagia care e acum in casä, mai vin incä 2 juniori :D dacä e adevärat ce a zis doctorul, ca are gemeni, pe unu îl fac Schumacher Jr. :D si pe celälalt îl fac Keiichi Tsuchiya Jr. :D |
Re: Bla-Bla , topicul de CHAT
sa iti implineste visu none :)
|
NONE iar ai luat o pauza?
|
Quote:
Luna viitoare trebuie sä mä duc cu cumnatamiu sä ii dea cetätenie germana, e arab, e de 9 ani în Germania cu contract de munca etc...de vre-o 8-9 ori am fost la ambasada, si de fiecare datä gäsea un motiv sä nu îi dea...dar de fiecare datä a fost acelasi nazist, dacä nu îi dä si de datä asta, îl bat in ambasada ;) .... am cheltuit peste 3000 € de fiecare datä când am fost ... - Actele care iti trebuie acolo, doar o datä sunt valabile, 800 € la avocat, 1200 € actele, intru in faliment, le-am dat o grämadä de bani ... numai stiu ce sä fac cu aia ... :-| Spuneti si voi dacä e normal asa ceva ... dacä luna viitoare nu are cetätenie germana îl bat pe ala cu mana mea in ambasadä... :-| |
:lol: "none " nu fi nebun , nu vreau sa te vad pe la stiri :lol: , asta e, ghinionu omului ( cumnatului ) ca e din tara cu .....atentate 8) , fiecare sufera din cauza nationalitatii , nu numai noi romanii , corect ?????
Si daca tot zici ca o sa ai 2 gemeni, poate ne 'combinam" ca tre" sa nasca si sormea , saptamana asta o fetita...ce zici ???? :lol: , ne facem neamuri ???? :-P Pace to alll.... |
Da sef, nu pot sä fac nimic decât sä sper ... :sad: dacä era în Romania, cu 3000 € rezolvam tot :D dar da-le in colo de probleme, cu timpul se rezolva..:rolleyes2
Voi ce mai ziceti ? cu ce vä mai läudati ? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning